6 miesięcy są ważne.jak dlugo wazne sa testy teoretyczne i czy moge sie zapisac na prawo jazdy jesli zgubilem dowod , ale wczesniej juz raz sie zapisywalem , dodam ze ma ksero i sakn dowodu , czy moge okazac to jesli bede sie zapisywal na egzmain praktyczny
z gory dzieki za odpowiedz
nic nie musisz robic. Oni sami wysylaja dokumenty gdzie trzeba i czekasz tylko az bedzie do odbioru. Mozesz se to sprawdzac na necie czy jest gotowe ale osobiscie polecam dzwonic i poganiac ich mówiac np ze wyjezdzasz gdzies i potrzebujesz na szybko to wtedy ci zrobia w pare dnizdawal ktos ostatnio w Lublinie? Jak to wszystko wyglada? Po egzaminie nic nie podpisywalem dostalem tylko ta kartke i tyle. Probowalem teraz zadzwonic do WK ale nikt sie niezglasza .
6 miesięcy są ważne.
//Chodzi o dowód osobisty czy o dowód wpłaty ? Bo równie dobrze możesz okazać paszport jeśli zgubiłeś to pierwsze.
Nie będzie , wystarczy dowód osobistyKorzystając z okazji,że jest tu taki temat chciałbym zapytać o potwierdzenie wpłaty.Podałem wszystkie dokumenty w okienku i tam było potwierdzenie ,ale nie dostałem tej kopii ,tylko samo zaświadczenie o egzaminie.Czy to potwierdzenie będzie potrzebne gdzieś?
zadzwoń ponownie w poniedziałek, najwyraźniej zależy od szczęścia ja czekałem 6 dniMam problem odnośnie odbioru. Czekam na prawko już prawie 4 tygodnie i nadal na stronie status kierowcy wyświetla się nadal ,,brak spraw w toku lub dokument wydany,,. W poniedziałek bylem w urzędzie i nie było. Miał ktoś podobną sytuację? Czy jest możliwe, że papiery jakoś ,,zaginęły,,?
Art. 178a.Panowie proszę o szybką odpowiedź!!!
Jeżeli kierowca zostaje zatrzymany przez policję i ma 1,4 promila. Jakie będą tego konsekwencje. z góry dzięki za odpowiedź