Ja dzień przed egzaminem byłem na 18. kolegi ???? Ale nie polecam, bo się nie wyspałem i mnie głowa bolała ????Cholera chyba tylko w Toruniu czeka się na egzamin 2 dni,jak wczoraj złożyłem dokumenty to baba chciała mnie zapisać na czwartek,ale grzecznie odmówiłem bo następny poniedziałek też jest dobry.Ponoć miało się czekać na egzamin 2 tygodnie a teraz maksymalnie szybko te testy trzeba wkuwać :;/:.Co polecacie na rozładowanie stresu przed egzaminami?
Ja to trochę po bajerowałem dziewczyny co w grupie mojej były.Oczywiście te fajniejsze(tradiłem do grupy jako jedyny chłopak wiec miałem z czego wybierać;p.Najlepiej odpal se jakiś kawałek dobry bo słyszałem że muzyka pomaga(Ja tego nie testowałem)Cholera chyba tylko w Toruniu czeka się na egzamin 2 dni,jak wczoraj złożyłem dokumenty to baba chciała mnie zapisać na czwartek,ale grzecznie odmówiłem bo następny poniedziałek też jest dobry.Ponoć miało się czekać na egzamin 2 tygodnie a teraz maksymalnie szybko te testy trzeba wkuwać :;/:.Co polecacie na rozładowanie stresu przed egzaminami?
Dziwne u Mnie jak ktoś obleje to dostaje papierek.Jeżeli ktoś zda prawo jazdy to tylko podpisuje kartkę i nic więcej.Ale może to tylko u Mnie tako!:razz:Jak zdałeś to nic nie musisz robić wystarczy odczekać do 14 dni iść zapłacić i odebrać prawo do jazdy po dziurawych ulicach hehewłaśnie, co do odbioru prawka to możecie mi powiedzieć jak to jest? zdawałem w krk przy koszykarskiej, po egzaminie dostałem od egzaminatora tylko taki papierek o przebiegu oraz wyniku egzaminu i poszedłem do domu.
i tu moje pytanie, kiedy i gdzie będę mógł odebrać plastik? powinienem coś zrobić czego nie zrobiłem po egzaminie? dodam że zdawałem 8.02(pon)
ja nic podobnego nie składałem ???? po egzaminie poszedłem od razu do domciu tydzień później mialem juz prawko w Starostwie ????eee wuja ... teraz musisz zapłacić w WORDZie albo w Starostwie chyba 73,00 zł za wydanie prawka i w Starostwie złożyć wniosek o wydanie prawa jazdy no i dalej czekasz ok 2 tygodni za plastykiem przynajmniej tak jest w Poznaniu ????
to ja tez sie pochwale ze dzis za pierwszym razem egzamin zdany ????
i przy okazji takie pytanie bo sie zdziwiliem ze nie dostalem zadnych dokumentow oprocz tej kartki. Nie musze nic skladac zeby wydali mi "plastik" ?? i na jakiej stronie sie sprawdza to czy jest do odbioru??
kierowca.pwpw.pl jest aktualna. Mogę to powiedzieć po swojej osobie. Jest tak, że WORD ma tydzień na przesłanie dokumentów do Starostwa, a potem w tydzień odbywa się wysyłanie danych do centrali i z powrotem więc średnio dwa tygodnie się czeka. Tak mówiła Pani z okienka ???? Szymon, mówisz, że czekasz już 10 dni to zadzwoń do tych pipek i się dowiedz co i jakhmm ta stronka do sprawdzania chyba nie jest aktualna bo czekam juz 10dni i nic ciagle sie nie dzieje ????