adrianabch
Użytkownik
Juz tak nie krytykujcie Woźniaka jakby był kozłem ofiarnym. Wiadomo nie jedzie dobrego sezonu, ale bez przesady.. Ciezkie zawody do wytypowania moim zdaniem ale..Bartek nie sadze aby odpuscił, jak juz pojechał tam to bedzie jechał po swoje, a Szymek niech zbiera tu 1 pkt, tu dwa punkty i to moze okazac sie kluczowe..Rok temu Unia wygrała ale jechała Hampel Pawlicki i obydwoje w swietnej formie.. na 3 miejscu bydgoszcz skłaem brzozowski grajczonek... czy w tym roku gdansk powalczy? watpie, wczoraj pieszczek niby dobre liczby ale chyba w tym sezonie jeszcze tak wolny nie był..a stawka tam uzuepłnia chmiel i zupinski? chmiel który no w 1 lidze sobie nie radzi zbytnio.. ale no o faworytach.. Zielona para najbardziej doswiadczona ze wszystkich, Protas który w tym sezonie jeździ naprawdę bardzo dobrze, a tyle osób go skreslało.. a Dudek? zawodzi mnie kompletnie, rok temu walczył o Mś do czasu a teraz? Bartek jak pisałem moze byc komplet, Woźniak ogarnie ok 6-8 i bedzie walka o zwyciestwo..1 bieg ciezki mają ale Woźniak jedzie z pola 3...wczoraj 3 pole nie było złe, bodajże 4 zwyciestwa w tym dwa Pająka.. 1 pole w teorii tam najlepsze powinno byc.. Protas za to predkosc ma w tym sezonie takze dla mnie tutaj gorzów moze pokuscic sie o 4:2 a w teorii tu wszystko moze sie wydarzyć..Potem bieg z Gdanskiem tutaj 4:2 to minium musi byc.. ale licze na 5:1..Potem z Unia bieg.. Jak najmniej tu stracić..ale Pojednyek Bartka z Piterem to moze byc coś..Potem z Czewa, Jakub który ostatnio zajebiscie pojechał ,wczesniej roznie.. nie ma stabilnej formy tak jak jego kolega z druzyny..ale Woźniak tutaj powalczy mi sie wydaje o 2 miejsce a moze Bartek pomoze i go bedzie holowac..a Potem z Wrockiem i tutaj 2 czesc zawodów juz to nie wiadomo jak wpasuje sie Janoś i Czugunow(który nie wiem co tu robi niestety).. ciezki bieg, bez mojego typu tutaj..a w 19 biegu musza na 5:1 z rybnikiem... Dla mnie to gorzów naprawdę moze powalczyć o mistrza dzisiejszego dnia.. Kubera Pawlicki dla mnie niepewni są.. Jestem za Unią ale piter w tym sezonie moze wszystko a moze tez zawalić.. No ten Wrocek Janos i Gleb.. Janowski pokazał w niedziele ze jest w dobrej formie a gleb? słaba jazda...za to ta Częstochowa jest strasznie nieprzewidywalna.. jak Jakub wejdzie w mecz i pojedzie jak ostatnio, do tego paweł pokaze to co przed paroma meczami to naprawdę tez mogą sie bic o zwyciestwo..Ja daje osobiście Gorzów lepszy od Wrocka.. Mialem od ZG ale kto wie czy dudek nie odpali.. a z Protasem niezła para jest. Za drobne moze pogram win Cz-wy