Może spróbuj się zarejestrować jeszcze raz ale na inny e-maila ja napisalem moje nazwisko z PL znakami co sie stanie ? ????
przyjmiecie moja rejestracje?
Może spróbuj się zarejestrować jeszcze raz ale na inny e-maila ja napisalem moje nazwisko z PL znakami co sie stanie ? ????
przyjmiecie moja rejestracje?
I właśnie tak powinno wyglądać użytkowanie programu ???? Własna analiza, poparcie jej programową predykcją i ostateczny wybór najpewniejszych meczy. ????To masz stary wielkiego pecha ???? ja miałem tak zwykle jak typowałem. Dziś za pomocą tej aplikacji typując 11 zdarzeń, następnie po przeanalizowaniu własnym wybrałem 4 mecze. Zagrałem je i jest WIN:spokodfhgfh: oby tak dalej.
to ja sie pytam po co ten program? ::jezora:Chyba raczej chodziło mu o to że na każdym kuponie nie wszedł mu jakiś mecz a nie ze wszystkie. Typuj sam i sprawdzaj co program o tym sądzi ale nie sugeruj się nim za mocno!
tylko to jest % na podstawie kliknięć ludzi którzy oglądają tą stronę...:spokodfhgfh: tzw. sonda ????
Grunt to własna analiza, ale programem też należy się sugerować. W końcu pracuje on na działaniach statystycznych, czyli na takich na których podstawie również oddsmakerzy ustalają kursy.Chyba raczej chodziło mu o to że na każdym kuponie nie wszedł mu jakiś mecz a nie ze wszystkie. Typuj sam i sprawdzaj co program o tym sądzi ale nie sugeruj się nim za mocno!
Ad.1 Wszystkie osoby które zgłosiły się do testów dostały program wraz z możliwością darmowej aktualizacji bazy danych do końca lutego.po pierwsze abonament miał bym od 1 marca
a po drugie chyba był by inny komunikat jeśli by chodził o zapłacenie abonamentu(mi się pojawia brak aktualizacji)