ja Was nie rozumiem ludzie...Mam jeszcze jedno pytanie - czy przeprowadziliście testy algorytmów na wcześniejszych sezonach, choćby w jednej lidze? Jeśli tak, to jakie były rezultaty i ile wynosi liczba meczów analizowanych oraz wybranych przez program? Jeśli liczba wybranych będzie mieć przynajmniej dwa zera i uda Wam się utrzymać dobry ROI to nic tylko brawa ????
PS. Podzielam opinie, że moglibyście najpierw założyć ogólnie dostępny temat i tam podawać typy "na zajawkę".
Mądrego to aż przyjemnie posłuchaćja Was nie rozumiem ludzie...
jeśli trwają testy to po co coś podawać? coś nie wypali i zaraz się zaczną głosy, że to oszustwo itp. itd.
a Ci co piszą o reklamie to już po prostu się nie potrafią doczekać i wcale się nie troszczą o promocję programu ????
A czy program wykorzystuje do typowania takie informacje jak strzały danej drużyny. Czyli jak często drużyna strzela na bramkę rywali. ile strzałów ma celnych itp. ???
Pomysł dobry, też o czymś takim myślałem ale trzeba najpierw znaleść jakieś bazy danych które oferuja takie informacje jak ilość strzałów w bramke, ogóle ilość strzałów, faule, spalone, czas posiadania piłk, w której minucie drużyna traci/strzela najwięcej bramek itp. Jest jeszcze milion innych czynników które mają większy lub mniejszy wpływ na poprawne wytypowanie meczuA czy program wykorzystuje do typowania takie informacje jak strzały danej drużyny. Czyli jak często drużyna strzela na bramkę rywali. ile strzałów ma celnych itp. ???
no moze nie ma tam wszystkich informacji o jakie mi chodziło ale bardzo ciekawa strona :spokodfhgfh:hydrogenium sprawdź to -> soccerway.com
Napisałem tak, jak jest w rzeczywistości. Premiera w marcu, czyli jeszcze kupa czasu na poprawy błędów, więc nie chcę, aby w razie błędnych typów ktoś pisał do mnie maile z pretensjami. ????hymm dobrze sie ubezpieczyles w razie wpadki ja mimo wszystko czekam na "oficjalne " typy tego programu. Pozdro