P
0
pavlinho
Gość
Program będzie przewidywał wynik tylko w meczach piłki nożnej? Czy koszykówka, hokej też będzie w tym programie? Pytam z ciekawości.
Poziom jest na tyle wysoki, że gwarantuje ciągły zysk.....i to nie mały... :-Da można się dowiedzieć jaki to poziom mniej więcej ?
Szkoda ze do mnie nie dotarł ten program. ale moze jeszcze się załapie na testy.
Dukat, chcesz powiedzieć, że pracujesz na lepszym (skuteczniejszym) oprogramowaniu niż oddsmakerzy w firmach bukmacherskich???Poziom jest na tyle wysoki, że gwarantuje ciągły zysk.....i to nie mały... :-D
Już odpowiadam. Czy oprogramowanie jest lepsze niż oddsmakerów..... hmm pewnie nie, ale potrafi całkiem nieźle wytypować wyniki spotkań. W połowie masz rację. Program bazuje na wynikach archiwalnych meczy, nie bierze pod uwagę zmiany trenera, ani kontuzji (ta opcja powinna być dostępna w następnych wersjach), ale właśnie testuje modyfikację algorytmu, który bierze pod uwagę możliwość odpuszczenia meczu przez faworyta.Dukat, chcesz powiedzieć, że pracujesz na lepszym (skuteczniejszym) oprogramowaniu niż oddsmakerzy w firmach bukmacherskich???
Nie chcę Cię pytać o szczegóły algorytmu, bo to oczywiście tajemnica handlowa, ale nie chce mi się wierzyć, że udało Ci się zaimplementować tak istotne czynniki jak: kontuzje, zmiana trenera, czy czynniki psychologiczne np. możliwość odpuszczenia meczu przez faworyta. Domyślam się, że program bazuje tylko i wyłącznie na wynikach historycznych meczów?
Jeszcze pytanko: czy program jako "warte gry" wyszukuje zdarzenia, które wg jego algorytmów mają najwyższe prawdopodobieństwo wejścia, czy wyszukuje tez zdarzenia w których widzi różnicę w kursach w zestawieniu z ofertą bukmacherów?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Czytać to ty umiesz?a kiedy skończy się faza testów aby program mogło otrzymać grono użytkowników , bo powiem , ze po tym co piszecie czekam z niecierpliwością
Dukat, czyli program może wskazać jako warty gry kurs np. 1.04 na typ 1X?Co do drugiego potania to jak na razie program wskazuje zdarzenia, które wg niego mają największe szanse na wystąpienie.
Poproś wujka Google o pomoc, jest od groma stron z takimi statystykami.Chodzi o to żeby wprowadzić statystyki np. w których minutach drużyna strzela/traci najwięcje bramek i na tej podstawie też będzie można szacować prawdopodobieństwo strzelenia czy też stracenia bramki.