Skuteczność rzędy 70% jest przesadzona o dobre kilkanaście procent. Ja temu programowi podziękowałem już w fazie "testów". Dla mnie nic ciekawego.pokazaliscie jakas tam skutecznosc ktorej nikt nie moze potwierdzic.
Skuteczność rzędy 70% jest przesadzona o dobre kilkanaście procent. Ja temu programowi podziękowałem już w fazie "testów". Dla mnie nic ciekawego.pokazaliscie jakas tam skutecznosc ktorej nikt nie moze potwierdzic.
wyniki nie swiadcza o "atrakcyjnosci" tego programu..Dijon-Guingamp (2,5) - 1,55 - under
Clermont-Ajaccio 1-1 1,60 - podwójna szansa
Brest-Amiens (2,5) - 1,57 - under
Bastia-Boulogne 1 1,95
Nimes-Angers 2 2,73
Wehen-Freiburg 2 1,95
1.FC Koln-Bielefeld 1 1,85
Telstar-Apeldorn 2 3,22
Livorno-Empoli 1 1,80
Testy programu były, kto chciał ten się zgłosił.ale jak ja mam zaplacic za abonament skoro nawet nie wiem jak te testy wypadly. pokazaliscie jakas tam skutecznosc ktorej nikt nie moze potwierdzic. kolega wyzej podal typy ktore "srednio" siadly. Ja moze bylbym chetny ale nigdy nic w ciemno nie biore. zamieszczajcie codziennie np po 2 typy przez tydzien i wtedy zobaczymy co i jak
średnio? ... TRAGICZNIE 1 mecz na 9 wszedł :zoltakartka:ale jak ja mam zaplacic za abonament skoro nawet nie wiem jak te testy wypadly. pokazaliscie jakas tam skutecznosc ktorej nikt nie moze potwierdzic. kolega wyzej podal typy ktore "srednio" siadly. Ja moze bylbym chetny ale nigdy nic w ciemno nie biore. zamieszczajcie codziennie np po 2 typy przez tydzien i wtedy zobaczymy co i jak
To może powiesz mi vernix czemu nic nam nie napisałeś, w czasie testów???Skuteczność rzędy 70% jest przesadzona o dobre kilkanaście procent. Ja temu programowi podziękowałem już w fazie "testów". Dla mnie nic ciekawego.
Sprawiasz wrażenie, jakbyś się wczoraj urodził. Przecież ludzie jak zapłacą choć 5 złotych, to się cudów spodziewają, nie mów, że nie byłeś tego świadom.I chyba najważniejsze. Nie chcesz, nie kupuj. Tylko nie rozumiem jednego. Jak program był darmowy to było super. Działał na gorszym algorytmie, trzeba było ręcznie wyniki wprowadzać, ale i tak było świetnie. A teraz, kiedy chcemy, żebyśmy przynajmniej strat nie ponosili w związku z programem, to nagle taki kiepski się zrobił. Mam wrażenie, że gdyby dalej był darmowy to Wasza opinia byłaby zupełnie inna.
Program wywaliłem po 2 dniach, taką miał piorunującą skuteczność. Niby co miałem pisać? Że skuteczność oscyluje przy ok. 50%?! Poprawilibyście to? Na forum codziennie jest po kilkaset nowych postów, myślisz że mam czas przegląd choćby większość?To może powiesz mi vernix czemu nic nam nie napisałeś, w czasie testów???
Dukat, troche sie zachowujesz jakbys spadl z ksiezycaI chyba najważniejsze. Nie chcesz, nie kupuj. Tylko nie rozumiem jednego. Jak program był darmowy to było super. Działał na gorszym algorytmie, trzeba było ręcznie wyniki wprowadzać, ale i tak było świetnie. A teraz, kiedy chcemy, żebyśmy przynajmniej strat nie ponosili w związku z programem, to nagle taki kiepski się zrobił. Mam wrażenie, że gdyby dalej był darmowy to Wasza opinia byłaby zupełnie inna.
Spoko, tylko z tego co pamiętam to największym minusem pierwotnej wersji było ręczne wpisywanie wyników. To teraz tego nie trzeba robić. Ale coś za coś. Statystyk nie dostajemy za darmo, mario też się napracował nad aplikacją, plus jeszcze serwer na którym trzymane są aktualizacje.Dukat, troche sie zachowujesz jakbys spadl z ksiezyca
dopoki program byl darmowy, ludzie rozsylali sobie go po sieci, na forum wrzucali typy itd bylo to wszystko wspolna walka z bukami, testowali sobie, probowali, jak wygrali bylo super, jak nie to trudno, bo program tak na dobra sprawe mogl tylko pomoc...
nadszedl jednak czas ze przekroczyles magiczna granice i wstapiles w szeregi osob sprzedajacych za kase programy typujace, wiadomo jaka jest opinia o takich rzeczach, ludzie od razu lekko zmienili nastawienie, od darmowych rzeczy wymaga sie nie wiele, uzywanie ich nic nie kosztuje i jak sa do niczego to po prostu kasujemy i koniec, ale jak trzeba za cos zaplacic to juz wymagania rosna, jak ktos bierze za cos kase to musi nam zagwarantowac ze cos dostaniemy w zamian... wg mnie sprawa jest bardzo prosta, za szybko i za duzo kasy chcecie...