Powoli dobiegają końca rozgrywki ligowe w niektórych krajach, postanowiłem przygotować małe podsumowanie skuteczności mojego programu.
Na poniższych zdjęciach prezentuję wykresy oraz statystyki począwszy od 16 stycznia 2009 do dnia dzisiejszego czyli 16 maja 2009. czyli równe 4 miesiące.
Wykresy pokazuję po to, aby pokazać jak grać. Z moich obserwacji wynika, że część osób wykupuje abonament i trafia na słaby tydzień (dołek na wykresie) i przestaje grać a to jest błąd trzeba się nastawić na długoterminową grę wtedy będą zyski (co prezentują wykresy)
Na początek typ 1
kursy od 1,55 do 1,8
łączna liczba kuponów: 94
liczba wygranych kuponów: 63
liczba przegranych kuponów: 31
stawka na kupon: 10zł
skuteczność typów: 67%
realny zysk: 116,9zł
typ X - idealny do progresji
kursy od 3,0 do 3,8
łączna liczba kuponów: 33
liczba wygranych kuponów: 14
liczba przegranych kuponów: 19
skuteczność typów: 42,42%
realny zysk: 130,5zł
typ 2
kursy od 2,5 do 3
łączna liczba kuponów: 101
liczba wygranych kuponów: 41
liczba przegranych kuponów: 60
skuteczność typów: 40,59%
realny zysk: 112,2zł
Podsumowując grając przez 4 miesiące zarobiliśmy w przybliżeniu 359,6zł
dla jednych to jest dużo dla drugich to jest mało, ale jedno jest pewne program podaje dobre typy, tylko trzeba z nich korzystać. Pieniądze zainwestowane w abonament zwróciły nam się kilkakrotnie. Proszę też zwrócić uwagę na wykresy wygląda to tak dwa kroki do góry jeden krok w dół ale nigdy skuteczność programu nie zeszła poniżej zera.
Przedstawiłem tutaj wykresy dla określonych kursów, jest jeszcze inny sposób selekcji - tzn. selekcja typów według lig można też to połączyć dzięki czemu osiągniemy jeszcze lepsze rezultaty.
Tak jak wcześniej wspomniałem kończą się rozgrywki w jednych ligach a rozpoczynają w drugich np.
rosja,
szwecja,
norwegia także można dalej grać.
I chyba najważniejsze w powyższych statystykach nie uwzględniałem takich śmiesznie małych kursów jak 1,1 1,2 bo to po prostu nie ma sensu, ale dla zainteresowanych podam, że skuteczność dla tego przedziału kursów wynosi 85,41% i nawet wychodzi się na plus
ale nikomu nie polecam grać takimi kursami.