>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nowy program wspomagający analizę (następca analizatora)

dukat 7

dukat

Użytkownik
Jak nie ma jak jest. Jak klikniesz mirror1 to otwiera się stronka, na której jest link do programu. A rapid jak to rapid, wygasł.

mario22 15

mario22

Użytkownik
Tak jak wcześniej wspomniałem zaczynam pracę nad kolejną wersją programu.
Planuję rozszerzyć bazę danych o dodatkowe ligi piłki nożnej oraz nowe dyscypliny: hokej, siatkówka, piłka ręczna.
W związku z powyższym szukam osób które mają gotowe i sprawdzone algorytmy lub sposoby na obliczenie prawdopodobieństwa wyniku dla tych dyscyplin.
Mogą to być różne algorytmy np. dokładny wynik meczu, liczba bramek itp.
Przeglądałem forum i znalazłem kilka osób które mają takie pomysły i sądzę że na pewno jest jeszcze wiele osób z podobnymi pomysłami i rozwiązaniami.

Chętne osoby proszę o kontakt na adres: [email protected]

Ale tylko najlepszym zaproponuję współpracę i możliwość współtworzenia najlepszego programu bukmacherskiego :)

Osoby które zgłoszą algorytm będą musiały udowodnić jego skuteczność na forum.

mario22 15

mario22

Użytkownik
Chciałem się pochwalić skutecznością programu z ostatniego okresu czasu
płaska stawka 10zł na kupon typ tylko 2 kursy od 2,5 w górę

myślę że ten wykres pokazuje możliwości programu :)

M 0

master2303

Użytkownik
Witam.
Czy mógłby mi ktoś pomoc? Czytałem cały temat, próbowałem wszystkich linkow i nic?
Mógłby mi ktoś wysłać na maila [email protected] ten program razem ze wszystkim co potrzebne oraz napisać ile i dwie trzeba wysłać kasy żeby z tego korzystać?
Błagam!

M 0

master2303

Użytkownik
ostatnia prosba
jeszcze jedno
co mam wpisać w druczek jezeli chcę wpłacić na poczcie??
niestety tego nie napisali... jakis numer konta i nazwisko by sie przydało

mario22 15

mario22

Użytkownik
bezpośrednio w samym programie jest okienko generowania wpłaty abonamentu wszystko jest tam opisane wystarczy wpisać id sprzedawcy(9277) w tytule dajemy adres maila na którym się rejestrowaliśmy i potem należy podać kwotę oraz formę wpłaty:
bank lub poczta.
W przypadku banku zostajemy przeniesieni na odpowiednią stronę banku
a w przypadku poczty generuje się nam druczek możemy go wydrukować lub po prostu przepisać na zwykły druczek pocztowy (tylko proszę uważać przy przepisywaniu)
Bardzo ważne jest też aby wygenerować wpłatę w programie dzięki temu pieniądze wpłacone są na moje konto.
Sposób płatności jest bardzo bezpieczny i sprawdzony jest to strona www dotpay pl
z usług tej firmy korzysta bardzo dużo znanych serwisów internetowych także transkakcje są szyfrowane i są bezpieczne.

mario22 15

mario22

Użytkownik
Nowa wersja 1.0.0.4
Poprawiłem sprawdzanie bazy danych.
Tym razem jest to instalka więc należy uruchomić plik Release.exe i wskazać folder w którym ma być zainstalowana nowa wersja. Dla bezpieczeństwa proponuję zainstalować w nowym folderze.

Jak zawsze najnowszą wersję można pobrać z naszej strony.
Dodatkowo udostępniam mirrory:

http://rapidshare.com/files/226259761/Release.exe.html
http://rapidshare.com/files/226260786/Release.exe.html
http://rapidshare.com/files/226260986/Release.exe.html
http://rapidshare.com/files/226261163/Release.exe.html

Linki te prowadzą do darmowego serwera rapidshare więc mają ograniczoną liczbę pobierań.

M 0

master2303

Użytkownik
A jeszcze jedno. Dukat wiem ze z kolega jesteście programistami i w związku z tym jest sprawa do was. Możesz zajrzeć do tematu &quot;program bukmacher&quot; i tam jest link do pewnego programu. Skopiowałbym ci ale siedzę na komorce. Chodzi o to czy nie moglibyście czegoś takiego napisać? Z tamtymi ludźmi nie ma kontaktu a jest dużo chętnych. Dla was to też czysty zysk. Czekam na odpowiedź. Pozdro

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Moim zdaniem powinniście bardziej postarać się jeżeli chodzi o stronę internetową. Użycie szablonu, do tego przeznaczonego dla firmy nie wygląda zbyt profesjonalnie.
Inna sprawa, że sam szablon jest mało przejrzysty.
Pozdrawiam.

mario22 15

mario22

Użytkownik
jeżeli chodzi o ten błąd na zdjęciu to proszę zainstalowac net framework.
Jeżeli chodzi o zmiany to poprawiłem kilka prostych błędów.

Do &#39;master2303&#39; nie wiem o co dokładnie chodzi, proszę w takim razie o kontakt na maila proszę wypisać propozycję i sugestię a zobaczę czy da się je wprowadzić w nowej wersji.

Jeżeli chodzi o stronę internetową to zgadzam się przydała by się zmiana - poprosze o to Dukata.

mario22 15

mario22

Użytkownik
Podaje link to serwera na którym umieściłem program
tym razem jest to sewer który nie ma takich ograniczeń jak rapidshare

Release.zip

I od razu prośba do osób które rejestrują się w programie:
prosze się nie rejestrować jeżeli nie macie zamiaru wykupić abonamentu.
20zł miesięcznie to nie jest duża kwota, stracić na pewno nie stracicie a te 20zł należy potraktować jako inwestycję.

Po zakończeniu sezonu rozpoczynam pracę nad nową wersją programu, możecie zgłaszać już propozycje i sugestie odnośnie nowej wersji.

mario22 15

mario22

Użytkownik
Powoli dobiegają końca rozgrywki ligowe w niektórych krajach, postanowiłem przygotować małe podsumowanie skuteczności mojego programu.
Na poniższych zdjęciach prezentuję wykresy oraz statystyki począwszy od 16 stycznia 2009 do dnia dzisiejszego czyli 16 maja 2009. czyli równe 4 miesiące.

Wykresy pokazuję po to, aby pokazać jak grać. Z moich obserwacji wynika, że część osób wykupuje abonament i trafia na słaby tydzień (dołek na wykresie) i przestaje grać a to jest błąd trzeba się nastawić na długoterminową grę wtedy będą zyski (co prezentują wykresy)

Na początek typ 1

kursy od 1,55 do 1,8
łączna liczba kuponów: 94
liczba wygranych kuponów: 63
liczba przegranych kuponów: 31
stawka na kupon: 10zł
skuteczność typów: 67%
realny zysk: 116,9zł

typ X - idealny do progresji

kursy od 3,0 do 3,8
łączna liczba kuponów: 33
liczba wygranych kuponów: 14
liczba przegranych kuponów: 19
skuteczność typów: 42,42%
realny zysk: 130,5zł

typ 2

kursy od 2,5 do 3
łączna liczba kuponów: 101
liczba wygranych kuponów: 41
liczba przegranych kuponów: 60
skuteczność typów: 40,59%
realny zysk: 112,2zł

Podsumowując grając przez 4 miesiące zarobiliśmy w przybliżeniu 359,6zł
dla jednych to jest dużo dla drugich to jest mało, ale jedno jest pewne program podaje dobre typy, tylko trzeba z nich korzystać. Pieniądze zainwestowane w abonament zwróciły nam się kilkakrotnie. Proszę też zwrócić uwagę na wykresy wygląda to tak dwa kroki do góry jeden krok w dół ale nigdy skuteczność programu nie zeszła poniżej zera.
Przedstawiłem tutaj wykresy dla określonych kursów, jest jeszcze inny sposób selekcji - tzn. selekcja typów według lig można też to połączyć dzięki czemu osiągniemy jeszcze lepsze rezultaty.

Tak jak wcześniej wspomniałem kończą się rozgrywki w jednych ligach a rozpoczynają w drugich np. rosja, szwecja, norwegia także można dalej grać.

I chyba najważniejsze w powyższych statystykach nie uwzględniałem takich śmiesznie małych kursów jak 1,1 1,2 bo to po prostu nie ma sensu, ale dla zainteresowanych podam, że skuteczność dla tego przedziału kursów wynosi 85,41% i nawet wychodzi się na plus :) ale nikomu nie polecam grać takimi kursami.

Do góry Bottom