T
0
termometr123
Użytkownik
no wiec zachec nas do wykupienia abonamentu to bedziesz mial wtedy zyski a nie straty. mysle ze wiesz o co mi chodzi.
Moim zdaniem Dukat powinieneś pobierać opłatę za program
zgadzam się. te pare złotych
A te opłaty np. w formie smsa to by sie przydały
...lepiej by było jeśli byśmy przelewali pieniądze od razu na konto
To nie wina programu masz po prostu coś nie tak z komputerem skoro co chwilkę robisz format tak jak wspomniałeś.Ja bym chętnie wykupił abonament chociaż na miesiąc, gdybym się dowiedział, jak móc uruchomić program za każdym razem, bo jeżeli po każdym formacie tylko raz mi się uda włączyć program, to nie ma sensu płacić za coś, co (przynajmniej w moim wypadku) nie działa. A tak to potem cały czas mi wyskakuje błąd, mimo że mam wszystko zainstalowane, co trzeba:
"Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc000007b)."
Jak można wyrażać opinię o czymś czego się nawet dokładnie nie przetestowało.Ja powiem tak, ściągnąłem program jeszcze kiedy był za darmo, zobaczyłem na co go stać, nie spełnił moich oczekiwań, wyrzuciłem go i tyle.
"vernix" chwali się że wywalił program po 2 dniach no sory czy można komuś takiemu wierzyć po co się wtedy zgłaszałeś do testów które trwały ponad miesiąc jak starczyło ci sił tylko na 2 dni, mogłeś to chociaż zgłosić dałbym program do testów komuś innemu bardziej odpowiedzialnemu kto wniósłby do programu coś cennegoProgram wywaliłem po 2 dniach
Jeśli tą wypowiedź skierowałeś do mnie to chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi.Jak można wyrażać opinię o czymś czego się nawet dokładnie nie przetestowało, wyżej był podobny przypadek koleś "vernix" chwali się że wywalił program po 2 dniach no sory czy można komuś takiemu wierzyć po co się wtedy zgłaszałeś do testów które trwały ponad miesiąc jak starczyło ci sił tylko na 2 dni, mogłeś to chociaż zgłosić dałbym program do testów komuś innemu bardziej odpowiedzialnemu kto wniósłby do programu coś cennego
Więcej powagi i zrozumienia - algorytm nie jest idealny tak jak Dukat wspominał nie uwzględnia jeszcze wielu czynników (kartki, kontuzje, ...) a co do kasy to była sonda ile jesteście w stanie płacić, a jezeli i to jest dużo proszę bardzo na rynku jest dużo konkurencyjnych programów lub stron z typami, niezadowolonych z naszego programu zapraszam do konkurencji
Czyli dzisiaj nie jest tak źle 50% skuteczności ale to i tak nie zachwycaA.Karnten-Mattersburg 1 1,83
Mouscron-Anderlecht 2 1,60
Hercules-UD L.Palmas 1 1,75
Queens Park-Ayr 2 1,80
Breda-Sp.Rotterdam 1 1,70
Ostrawa-V.Zizkov 1 1,50
Ale w porównaniu do ostatio podanych typów jest lepiej :browar565:50% skuteczności przy tych kursach to jest źle
Ja byłem chętnym z tzw. "drugiego naboru", więc miałem bodajże 7 dni na użytkowanie tego programu. Sam program działał bez zarzutów, więc co wg Ciebie "miałem" wnieść do programu?! Gdybym napisał, że skuteczność jest żenująco niska, to byś algorytm zmienił??? Otrząśnij się człowieku. Wyraziłem tylko swoją opinię odnośnie programu, powinieneś przyjąć ją do wiadomości i na tym zakończyć swój lament.Jak można wyrażać opinię o czymś czego się nawet dokładnie nie przetestowało, wyżej był podobny przypadek koleś "vernix" chwali się że wywalił program po 2 dniach no sory czy można komuś takiemu wierzyć po co się wtedy zgłaszałeś do testów które trwały ponad miesiąc jak starczyło ci sił tylko na 2 dni, mogłeś to chociaż zgłosić dałbym program do testów komuś innemu bardziej odpowiedzialnemu kto wniósłby do programu coś cennego
Taką skuteczność można osiągnąć na meczach NHL, z tą różnicą że przy kursach ~2.050% skuteczności przy tych kursach to jest źle
Błąd ten jest przeważnie związany z niekompatybilnością programu antywirusowego (np. Norton, McAfee). Spróbuj np. z Avastem.Ja bym chętnie wykupił abonament chociaż na miesiąc, gdybym się dowiedział, jak móc uruchomić program za każdym razem, bo jeżeli po każdym formacie tylko raz mi się uda włączyć program, to nie ma sensu płacić za coś, co (przynajmniej w moim wypadku) nie działa. A tak to potem cały czas mi wyskakuje błąd, mimo że mam wszystko zainstalowane, co trzeba:
"Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc000007b)."
No wreszcie ktoś kto rozumie to co czyta - w moich poradach odnośnie programu (każdy tester otrzymał na maila) wyraźnie zaznaczyłem, że najlepsza skuteczność jest dla typów z kursem z przedziału od 1,7 do 2,5Ale patrząc na kursy od 1.7 wzwyż to odpadną 2 nie trafione...