>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nie na remis

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
LA Angels - SEA Mariners (MLB) :baseball:
Teraz już właściwy typ na noc prosto z USA. Po ostatnim spotkaniu w którym było 13:8 dziwi mnie bardzo niska linia na under/over - ledwo 6.0 dziwne, no ale cóż pożyjemy zobaczymy. Mam nadzieję, że Angels zagrają tak jak zagrali ostatnio, bo jeśli tak będzie jestem arcy spokojny o moje typy.
LA Angels @1.90 9/10 Bet365 ⛔
LA Angels -1.5 @2.50 6/10 Bet365 ⛔
Over 6.0 HA @1.86 8/10 Bet365 ⛔ Jakieś fatum ????
Odpuszczam typowanie US OPEN bo zagrałem sobie typy i w sumie z 9 weszły raptem dwa więc jak widać w ogóle mi nie idzie teraz coś w tenisie. I chciałem przeprosić wszystkich za te trzy fatalne typy z US OPEN.

Zawieszam typowanie na forum do momentu, aż wróci lepsza skuteczność (minimum tydzień czasu!)
Wrzesień: 37,65 ⛔ Temat: 1,77 ⛔

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Mimo, iż od ostatniego typu minęły raptem 4 dni odwieszam typowanie na forum. U bukmacherów zaczęło wchodzić więc mam nadzieję, że typy podane teraz będą skuteczne.
New Zealand Warriors - North Qland Cowboys
Zdecydowanym faworytem wg mnie są Warriors i tak też typuje, coś czuje, że będzie pogrom jakich mało.
New Zealand Warriors @1.44 10/10 Bet365 ✅
New Zealand Warriors -6.0 @1.90 5/10 Bet365 ✅ Może nie pogrom ale wygrana 12 pkt. ????
Wrzesień: 28,75 ⛔
Temat: 7,13 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Swindon - Rotherham (nPower League 2) ⚽
Nie ma tutaj co pisać. Spotkanie o 13:15. Jak dla mnie kursy sporo przesadzone, więc czemu by nie spróbować?
Rotherham @2.70 6/10 Bet365 ⛔
Wrzesień: 34,75 ⛔
Temat: 1,13 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
AFC Wimbledon - Port Vale (nPower League 2) ⚽
Liczę na sporo bramek.
Over 2.5 @1.85 8/10 Bet365 ✅
Wrzesień: 27,95 ⛔
Temat: 7,93 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
CIN Reds - STL Cardinals (MLB) :baseball:
Przepraszam, że tak bez analiz, ale jakoś nie mam weny twórczej, żeby je pisać.
Over 8.5 @1.86 6/10 Bet365 ✅
Wrzesień: 18,79 ⛔
Temat: 17,09 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Warrington - Wigan (Super League 2011)
Starcie na czele drugi Warrington podejmuje u siebie lidera - Wigan. We wszystkich ostatnich sześciu spotkaniach w lidze żadna z ekip nie przegrała. Dwa ostatnie spotkania między sobą zdecydowanie wygrało Warrington. W spotkaniach między tymi ekipami częściej zwycięsko z boiska schodzili rugbiści Warrington (6-3), a jak już wygrywali to różnicą ponad 4 pkt. Tak więc jeśli teraz mają wygrać to wygrają minimum 4 punktami. Tutaj nie ma miejsca na kompromis.
Warrington -4.0 @2.00 7/10 Bet365 ✅ Wraca skuteczność - to dobrze ????

Wrzesień: 11,79 ⛔
Temat: 24,09 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Shuai Peng - Flavia Pennetta (US OPEN) ????
Amerykański turniej w końcu zaczął mi wchodzić. Przepraszam, że tak późno, ale teraz dopiero znalazłem trochę wolnego czasu.
Flavia Pennetta @1.83 5/10 Bet365 ✅ Widzieliście ten mecz? Coś niebywałego!!!
Wrzesień: 7,04 ⛔
Temat: 28,84 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Anastasia Pavlyuchenkova - Francesca Schiavone (US OPEN) ????
Anastasia gra dobrze, ale Francesca walczy do końca i nie poddaje się nawet jeśli przeciwniczka ma piłkę meczową, ta walczy do upadłego. Osobiście nie lubię 8 w rankingach Włoszki, ale w ostatnim meczu poza darciem się na korcie pokazała, że fantastycznie potrafi walczyć. Rosjanka grała z Włoszką czterokrotnie i póki co prowadzi Schiavone. Zatem spotkanie 16 i 8 rakiety świata to będzie na pewno dobry mecz, zacięty mecz, i na pewno będzie on miał własną historie. Mam nadzieję, że dalej zagra Włoszka.
Francesca Schiavone @2.10 6/10 Bet365 ⛔
Wrzesień: 12,08 ⛔
Temat: 23,8 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Janko Tipsarevic - Juan Carlos Ferrero (US OPEN) ????
Mimo iż w bezpośrednich pojedynkach jest 0:2 dla Ferrero to nie przypomina on już tego tenisisty z dawnych lat, który całkiem nieźle radził sobie na światowych kortach. Janko w tym sezonie idzie jak burza i przegrywa tylko z najlepszymi tenisistami, potrafi zaskoczyć. Mam jednak nadzieje, że w tym meczu mnie nie zaskoczy tylko wygra ???? . Sądzę, że dla Hiszpana pięciosetowe spotkanie z Cilciem to kres jego możliwości i teraz ulegnie Serbowi który pokonał wcześniej wyżej notowanego Bedrycha. I mimo to, że Czech skreczował to widać było, że Tipsarevic gra lepiej.
Janko Tipsarevic @1.38 10/10 Bet365 ✅
Wrzesień: 8,28 ⛔
Temat: 27,6 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Tajlandia - Oman (Kwalifikacje do MŚ - Azja) ⚽
Zauważyłem, że kursy na Tajlandię zaczęły, może nie jakoś drastycznie, ale zaczęły spadać. Nie u wszystkich bukmacherów, ale jednak idą w dół. U wszystkich bukmacherów natomiast kursy poszły w dół przy handicapach, więc myślę, że takie połączenie spadających kursów, może stwierdzać, że wygrana będzie w okolicach 1 bramki, a że kursy na Tajlandię spadają mogę zaryzykować z DNB.
Tajlandia DNB @1.83 5/10 Bet365 ✅
Wrzesień: 7,12 ✅
Temat: 43,00 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Argentyna - Nigeria (Mecze Towarzyskie) ⚽
Znowu podaje wam typ w ostatniej chwili - przepraszam. Argentyna jest coś winna kibicom za ostanie Copa America. Muszą ten mecz wygrać, najlepiej wysoko, może kibice choć trochę zapomną o tym co się stało dość niedawno. Jednak to jest Argentyna więc nie grajcie tego mocno.
Argentyna -1.5 @2.10 4/10 Bet365 ✅ Idealnie wyczułem 3:1 ;)
Wrzesień: 11,52 ✅
Temat: 47,40 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Polska - Niemcy (Mecze Towarzyskie) ⚽
Ciężki mecz, bo serce mówi zaryzykuj na Polskę, rozum zaś podpowiada, że Niemcy. Długo zastanawiałem się jak typować ten mecz. Bet365 dał całkiem obszerną ofertę tego spotkania, więc było w czym wybierać. Od dylematów czy nie zagrać na Polskę z +1.5, poprzez zachowanie czystego konta przez Niemców, aż po rzuty rożne. I na te ostatnie postawiłem. Dlaczego? Ponieważ kiedy jest strzał, nie ważne mocny czy słaby, precyzyjny czy nie, jeśli bramkarz go nie złapie to od małego wpaja mu się - &quot;paruj do boku&quot; a tam zazwyczaj albo piłka samoistnie wypada na róg, albo przeciwnik może obić obrońce. W tym meczu nie da się ukryć Polacy nie są faworytami, a na dodatek zagra niezbyt zgrana linia obrony m.in. Wasilewski który wrócił do kadry w meczu z Meksykiem, debiutant Perquis, i jedyni którzy grali ze sobą Głowacki i Wawrzyniak. Najważniejsze w takim meczu to nie dopuszczać do strzału, najlepiej, żeby piłki po odbiciu od obrońcy lądowały w narożniku ;). W reprezentacji Niemiec od pierwszych minut zagra Klose, nie da się ukryć, że wirtuozem gry z głowy to on nie jest (w przeciwieństwie chociażby Gomesa, który radzi sobie w tym fachu całkiem nieźle). Tak więc granie na głowę przy niezbyt wyrośniętej ekipie Niemiec nie powinno być wielkim zagrożeniem. Uważam, że Polacy mogą z czystym sumieniem w ostateczności wysyłać piłkę poza linię końcową. Dorzucę wam jeszcze tylko wyjściowe jedenastki i tyle mojego tutaj chaotycznego gadania, za co od razu przepraszam.
Polska: Szczęsny - Wasilewski, Perquis, Głowacki, Wawrzyniak - Dudka, Murawski - Błaszczykowski, Obraniak, Peszko - Lewandowski
Niemcy: Wiese - Träsch, Mertesacker, Boateng, Lahm - Rolfes - Schürrle, M. Götze, Kroos, Podolski - Klose. (skład Niemiec od snoopdogg&#39;a)
Over 9.5 rzutów rożnych @1.72 8/10 Bet365 ⛔ 3-6 ????
Wrzesień: 3,52 ✅
Temat: 39,40 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Czechy - Ukraina (Mecze Towarzyskie) ⚽
Ukraińcy pokazali, że potrafią walczyć w meczach towarzyskich (zwłaszcza, że są one ich przygotowaniami do Euro2012). Czesi natomiast to nie jest już ta sama ekipa co chociażby w 2004 roku na Euro, brakuje im i zawodników i chęci, generalnie nie podoba mi się ich postawa. Widać w ich grze sporą regresję. Liczę, że Ukraińcy po ładnym meczu ze zwycięzcą Copa America teraz udowodnią, że to nie był przypadek
Ukraina @3.50 3/10 Bet365 ⛔
Wrzesień: 0,52 ✅
Temat: 36,40 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
ATL Braves - PHI Phillies (MLB) :baseball:
Typ bardziej na &quot;wyczucie&quot; niżeli z jakichś statystyk czy analiz, ale myślę, że po takich kursach warto.
PHI Phillies @1.81 9/10 Bet365 ✅
PHI Phillies -1.5 @2.75 5/10 Bet365 ✅
Wrzesień: 16,56 ✅
Temat: 52,44 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
David Ferrer - Andy Roddick (US OPEN) ????​

Dwóch godnych siebie zawodników. Wierzę, że będzie to zacięty pojedynek, w którym 4 sety to absolutne minimum, a pięć setów nie powinno być dla nikogo niespodzianką. Wg mnie ciężko konkretnie wytypować kto wygra, ja osobiście liczę na Roddicka, mimo to iż bukmacherzy w niego nie wierzą (kursy po około 2.5), lecz postanowiłem zagrać na liczbę setów.
Over 3.5 @1.53 10/10 Bet365
Wrzesień: 21,86 ✅
Temat: 57,74 ✅
Od dziś w prawym rogu będzie się pojawiała mini statystyka typów. Kolejno: Wygrane - Przegrane - Zwroty (włącznie z typem powyżej). Oczywiście to tylko statystyki z danego miesiąca - dla łatwiejszego podsumowania miesiąca ????

19-14-0​

Do góry Bottom