>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nie na remis

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
No nareszcie wystawili kursy na H2h ale w sumie to bez szału.
Kimi Raikkonen - Felipe Massa
Kimi wraca na tory F1 po dwóch latach przerwy, wg mnie nie ma zbyt dużych szans w starciu z &quot;objeżdżonym&quot; Massa. Poza tym mam wrażenie, że bolid Kimiego nie jest ustawiony tak jakby on tego chciał i pomimo, że bolidy Ferrari nie robią szału na początku sezonu Massa powinien zaprezentować się lepiej od Fina
Felipe Massa @2.75 Bet365 2/10 ⛔ 7-Out po 48okr.
#17 Vitaly Petrov - Heikki Kovalainen
No tutaj nie ma co uzasadniać. Miejsce w Caterhamie Rosjanin zawdzięcza nie swojej jeździe, lecz sponsorom którzy za nim idą, Fin to co innego, w końcu nie bez kozery jeździł w McLarenie.
Heikki Kovalainen @1.66 Bet365 3/10 ✅ Out po 34okr. - Out po 38 okr.
#18 Kamui Kobayashi - Sergio Perez
Pastor Maldonado - Bruno Senna
No i taki mały dubelek na koniec. Jak dla mnie obydwaj kierowcy są numerami 1 w swoich zespołach. Poza tym Maldonado startuje z 9 pola co oznacza, że udało mu się zakwalifikować do Q3, więc to świadczy o tym, że potrafi dobrze ustawić swój bolid i nim szaleć.
Kobayashi w Q2 uzyskał czas Sergio nie, czyżby jakieś problemy z bolidem? bo nie sądzę, że jakieś oszczędzanie opon, a skoro problemy to i gorsze przygotowanie swojego bolidu pod siebie, a co za tym idzie gorsze czasy = słaby występ.
Kamui Kobayashi @1.44 + ✅ 6-8
Pastor Maldonado @1.61 ✅ 13 (Out po 57 okr., ale klasyfikowany z racji przejechanego dystansu) - out po 52 okr.
AKO: 2.33 Bet365 2/10 ✅
Podałem wam 8 typów z F1 mam nadzieję, że każdy znajdzie coś dla siebie. Stawki bardzo asekuracyjnie bo to pierwszy wyścig. Jeżeli ktoś skorzysta będę wdzięczny za &quot;+dzieki&quot; ;) Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +3
dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
LA Clippers - HOU Rockets
Dowiedziałem się przed chwilą, że niektórzy cieszą się z mojego powrotu na forum, tak mnie to ucieszyło, ze ten typ który miał być podany dosłownie na chwilę przed meczem podaję teraz, żeby reszta zwolenników tematu mogła go pograć. Dowiedziałem się też, że niektórzy lubią moje krótkie i podobno treściwe analizy tak więc ta jest dla nich, dla tych co lubią tylko wejść w ten temat, zobaczyć typ i go zagrać przyzwoity kurs na dole.
Fajna sprawa ten mecz. Nie dość, że grają w takiej porze, że można to w europie oglądnąć nie zarywając nocki to jeszcze ciekawie wygląda H2H tych drużyn. Mniejsza o to jak wyglądają te mecze w Houston bo tam zwykle underowo, ale w LA ostatnie spotkania: 117:89, 106:103. No jeżeli ktoś mi daje prezent to ja go otwieram i się nim ciesze, jeżeli bukmacher wystawia na ten mecz linię na poziomie 193,5 to ja wybieram nieco wyższą i korzystam ;) . Co do zawodników to: w Clippers wiadomo Billups, ale on do końca sezonu out, i jeszcze pod znakiem zapytanie jest Gomez, ale czy to ma jakieś znaczenie? Odpowiadam: NIE (2.5 ppg - ludzie trzymajcie mnie). W Rockets pod znakiem zapytania: Lee i Martin, a Out na 100% Lowry. No i to już większe straty niż w LAC. Po pierwsze Lee 9.6 ppg i 2.6 rpg trochę punktów daje, ale bez szału. Kevin Martin to już jest problem 17 ppg to całkiem sporo, no i Lowry 15.9 ppg więc też nie mało, i jeszcze ponad 7 apg, dlatego ten mecz powinni wygrać Clippers, ale na pewno tak łatwo nie będize. W sumie to mierzy się 8 z 10 ofensywą w NBA więc punktów będzie pełno, na pewno!
Over 196.5 @2.10 Bet365 6/10 ⛔ 95:91

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
No i ruszyła na dobre Formuła 1, jedni się cieszą, bo sporty motorowe ruszają pełną gębą, inni się martwią bo kończą się sporty zimowe, ja pozostaje w strefie neutralnej. Ciesze się, że F1 ruszyła, smucę bo kończy się przede wszystkim biathlon, no i może jeszcze skoki i biegi, ale to już w mniejszym stopniu.
GP Australii (wnioski )
Jakieś wnioski po GP Australii? Zdecydowanie! Po 1 rzuca się w oczy ta niestabilna tylna oś która utrudnia życie wielu kierowcom - efekt? linię mety przekroczyło tylko 12 kierowców. Po 2 McLaren-y szaleją i myślę, ze dopóki nie wrócimy do Europy będą liderować. To są najważniejsze 2 wnioski reszta poniżej.
Co jeszcze warto odnotować:
1. Zagubiony Massa. Miałem wrażenie, że jego słaby wynik kwalifikacji to wypadek przy pracy, teraz widzę, ze jeździ jakiś rozkojarzony, może pogodził się z faktem, że to jego ostatni sezon w F1 i jeździ tak od niechcenia.
2. Mercedesy są szybkie, ale czy przełoży się to na dobre wyniki, tego nie wiem, ale będę na nie zapene stawiać w kwalifikacjach.
3. Williams back! Wrócili do silników Renault, wróciły wyniki. Powrót do starego silnikodawcy (?), czy jakkolwiek to nazwiecie to dobry ruch tej stajni. Maldonado na pewno będzie punktować, z Senną może być różnie.
4. Lotus na granicy punktów. Grosjean ma potencjał, Kimi ma doświadczenie. to dobre połączenie które powinno w kilku może kilkunastu wyścigach dać punkty, a w jakimś może nawet i podium. Podobnie widzę to w zespole Williamsa.
5. Ferrari wyraźnie odstaje od McLaren-a i Red Bulla. Przede wszystkim jeździ tam Massa i to spora strata (może w trakcie sezonu zastąpi go Robert? Why not?) Alonso sam wszystkiego nie zdobędzie. Warto stawiać na Alonso i warto unikać Massy.
6. Toro Rosso - fajny młody skład, ale bez szans na wielkie sukcesy. Może czasem jakieś punkty - nic więcej.
7. Sauber szaleje. Nieprzewidywalny Kobayashi dobrze okiełznał bolid i radzi sobie w niecodziennych sytuacjach (bo jak nazwać fakt, że na 56 okr. jedzie na 9 miejscu a kończy na 6? 2 okr. i taki awans, a przecież zepsuł się Rosberg i rozbił Malodnado, przy czym Rosberga mijali dopiero na &quot;centymetry&quot; przed metą).
W sumie to tyle co mi się po tym pierwszym wyścigu nasunęło. Po każdym wyścigu będę dawał jakieś moje przemyślenia. Do GP Malezji (25 marca czyli za tydzień) będę się kierował tymi przemyśleniami. Zobaczymy co z tego wyjdzie. No i jeszcze na koniec małe podsumowanie całego Weekendu w Australii.
Włącznie z kwalifikacjami podałem wam 10 typów.
Zainwestowałem 26 jednostek.
Wygrałem 40,82j.
Czysty zysk to 14,82j.
YELD 57% ;)
Mam nadzieję, że ktokolwiek skorzystał z tych typów, bo tylko dwa nie weszły, a taki wynik uznaję, za spory sukces, zwłaszcza, że kursy były nie małe, bo najwyższy który &quot;wszedł&quot; to aż 2.87 ????
W ogóle się nie obrażę, jeśli klikniesz &quot;+dzieki&quot; jeżeli zarobiłeś dzięki któremukolwiek z typów ;)
-------------------------------------------------------------------------
A dla malkontentów którzy weszli tutaj tylko po typ mały dubelek z biathlonu:
Lindstroem - Birnbacher
Garanichev - Ustygov
Jak w biegu ze startu wspólnego można podać takie kursy na Birnbachera? Że niby co Lindstroem lepszy? Birnbacher jest jednym z najlepszych w tej części biathlonu. Szwed wczoraj zgubił się na strzelnicy (4 pudła), nie wspominając o drugiej parze. Garanichev 6 pudeł Ustygov 4, ale Ustyugov jakiś lepiej mi się kojarzy z masówką. Wg mnie pierwszy kurs przesadzony, drugi odpowiedni i o ile Garanichev będzie strzelał tak jak wczoraj ???? to jestem pewny o ten typ.
Birnbacher @1.90 + ✅ 8-4
Ustygov @1.76 ⛔ 10-25 7 pudeł...
AKO: 3.37 Bet365 3/10 ⛔
Marzec: ⛔ 5,32j

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
I ostatni w tym sezonie typ z biatholu, a raczej typy bo będą dwa ????
Kaisa Makarainen - Helena Ekholm
Marie Laure Brunet - M Dorin
Obydwie pary już były przeze mnie analizowane, ale napisze jeszcze raz.
Kaisa strzelecko rowna ze Szwedką, biegowo o niebo lepsza.
Z Francuzek Brunet i jej strzelanie to poezja, jak będzie miała więcej jak 1 pudło to będzie fatalny występ. Liczę spokojnie, że będzie 19/20 jak nie 20/20. Biegowo może nieznacznie gorsza od Dorin, ale jest o naprawdę niewielka różnica.
Makarainen @1.57+ ✅ 3-15
Brunet @1.57 ✅ 5-8
AKO: 2.46 Bet365 5/10 ✅
Magdaleno i Heleno - DZIEKUJĘ! ????
Marzec: ✅ 2,04j

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Kaiserslautern - Schalke ⚽ (Niemcy - Bundesliga)
Dawno nie widziałem kursu powyżej 2.00 na over w najbardziej overowej lidze. Poza tym gra Schalke, czy wg mnie jedna z najlepszych ofensyw w lidze. Schalke w tym sezonie 54 gole w 25 meczach jak łwtwo policzyć, średnio ponad 2 gole na mecz, a tracą też nie mało, bo aż 33 gole czyli nieco ponad 1 gol na mecz. Ostatnimi czasy Lautern jak przegrywa traci minimum 2 bramki, często też strzeli jedną, a obrona Schalke to nie jest jakiś monolit. To powinien być dobry mecz z wieloma bramkami.
Over 2.5 @2.05 Bet365 4/10 ✅ 1-4 miodzio ;)
Marzec: ✅ 6,24j

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Real Madryt - Maglaga
Sądzę, że to raczej mecz przyjaźni niż jakichś wielkich wrogów. Real powinien spokojnie dominować, a Malaga powinna się temu poddać i nie faulować jakoś bardzo ostro. Może jedna max 2 kartki będą.
Under 5.5 żółtych kartek @1.72 Bet365 3/10 ✅ 2-1
A tak przy okzaji to Torres strzelil 2 bramki w meczu FA Cup ???? !!! El Nino jesteś wielki!!!
Marzec: ✅ 8,43j

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Roma - Genoa (Włochy - Serie A) ⚽
Jeżeli Roma chce być w przyszłym sezonie w pucharach nie może już tracić punktów. Wygrywając u siebie z Genoa sprawią, że od pucharów będą ich dzielić tylko 3 punkt. Wygrana to cel numer jeden piłkarzy ze stolicy Włoch.
Druga sprawa to liczba bramek, ale o to można być spokojnym. Dlaczego? Odpowiedź na to pytanie znajdziecie w H2H. Ostatnie 5 spotkań: 2:1, 4:3, 2:1, 3:0, 3:2.
Tłumaczyć wam chyba nie trzeba ;)
Roma i over 2.5 @1.95 Bet365 4/10 ⛔ 1-0

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
ORL Magic - CHI Bulls (USA - NBA) ????
Wracamy do korzeni i klasycznie &quot;typ na noc prosto z USA&quot; ;) Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo NBA trwa i MLB też się niedługo zaczyna więc spróbujmy
Over 183.5 @1.90 Bet365 3/10 ⛔ 85-59 :O
Marzec: ✅ 1.43j

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Blackburn - Sunderland (Anglia - Premier League) ⚽
Piłkarze Sunderlandu na pewno nie jadą do Blackburn po to, żeby grzecznie grać. Jadą walczyć o zwycięstwo i cenne 3 punkty. Mówiąc walczyć mam na myśli dosłownie, bo mecz z 16 ekipą Premier League nie będzie należał do najłatwiejszych. Blackburn u siebie ostatnio w kratkę. Ostatnie spotkanie zremisowali wcześniej wygrana, przegrana, wygrana i przegrana. Sunderland w delegacjach z identycznym bilansem tylko, ze po ostatnim remisie wcześniej przegrali, wygrali , przegrali i wygrali - czyli odwrotnie jak Blackburn. Mecz o cenne punkty dla Sunderlandu, który dzięki tej wygranej awansował by na 8 miejsce i już tylko dwa punkty dzieliły by ich od Liverpoolu. Żadne punkty nie zmienią pozycji Blackburn, bo do wyprzedzających ich piłkarzy Aston Villi tracą aż 8 punktów. Twarda gra, dużo fauli - na to liczę.
Powyżej 4 kartek (azjan 4=zwrot) @2.00 Bet365 3/10 ⛔ 0-1

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Man City - Chelsea (Anglia - Premier League) ⚽
Tottenham - Stoke
Krótko i na temat:
Chelsea lubi postrzelać z wielkimi firmami. np: 5:3 z Arsenalem 3:3 z United, więc czemu z City miałby być wyjątek? 3 bramki to absolutne minimum.
Tottenham na przełamanie. Drużyna która ma w tym sezonie walczyć, może nawet o Top3 musi przerwać passę porażek. 4 porażka z rzędu oznaczała by jakiś kryzys, a dobrze wiemy, że jak się chce walczyć o najwyższe trofea, to nie można sobie pozwolić na takie passy.
Over 2.5 @1.70 + ✅ 2-1
Tottenham @1.44 ⛔ 1-1
AKO: 2.45 Bet365 4/10 ⛔
Marzec: ⛔ 5,57j

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Judd Trump - Barry Hawkins (Snooker - Liga mistrzów)
Mark Davis - Ding Junhui
Jeżeli ten dubel nie wejdzie z typami wstrzymuje się do weekendu i F1.
Trump @1.40 + ⛔ a prowadził 2-0, żeby przegrać 2-3
Junhiu @1.40 ✅
AKO: 1.96 Bet365 5/10 ⛔
Marzec: ⛔ 10,57j

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
GP MALEZJI - KWALIFIKACJE
No to rozpoczynamy kolejny weekend z F1. Na początek kwalifikacje, które odbędą się jutro o 9.00. Typuje po 2 treningach, więc to pewne ryzyko, ale myślę, że co się miało wyjaśnić to się wyjaśniło. Przynajmniej dla mnie.
Hamilton - Button
Hamilton wygrał oba treningi, Button odpowiednio 9 i 3 - trochę słabo jak na niego. Oczywiście Jenson będzie groźny w wyścigu, bo tu szybko &quot;kończą się&quot; opony, ale to typy na kwale a nie na wyścig. Lewis potrafi wykręcić szybkie jedno kółko, dlatego warto zagrać na niego. Hamilton @1.50 Bet365 4/10 ✅ 1-2
Senna - Maldonado
Podoba mi się jazda Pastora w pierwszym treningu 12 w drugim 11. Widać, że chłopak radzi sobie całkiem nieźle, a Williams zrobił dobry interes zatrudniając Wenezuelczyka. Senna dość niemrawo w drugim treningu, bo w pierwszym jeździł Bottas. 17 lokata - dramat. W kwalifikacjach ledwo przeszedlby by Q1, wstyd... Maldonado @1.50 Bet365 5/10 ✅ 13-11
Rosberg - Schumacher
I znowu niezrozumiałe dla mnie kursy. Michael 1 trening - 4, 2 trening - 2 - czyli jakby nie patrzeć dobre czasy 1 okrążenia. Rosberg 1 trening - 3, 2 trening - 4. Widać, że Schumi minimalnie, ale jednak lepszy, więc ja sie pytam, jakim cudem kurs na niego to aż 2.10??? Schumacher @2.10 Bet365 3/10 ✅ 8-3
Kobayashi - Perez
Tutaj krótko. Kobayasji pomimo problemów w 2 treningu był 14, Perez 18... W pierwszym Japończyk 14, a Perez? 20! Kamui równa form, Perez dramat. Kobayashi @1.72 Bet365 4/10 ⛔ 17-10
Kwalifikacje - różnica zwycięstwa
W 1 treningu przewaga to aż 0.514 w 2 treningu to już tylko 0.361. I o ile nic się nie wydarzy to kwale wygra pewnie Hamilton i to z dużą przewagą.
Ponad 0.250s. @2.87 Bet365 2/10 ⛔ 0.149s
Marzec: ⛔ 8.77j​

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
GP MALEZJI
Co nie co wybrałem z oferty na ten wyścig. Kwale mi trochę namieszały w moich typach, bo spodziewałem się, że potoczą się trochę inaczej.
Pedro De la Rosa - Narain Karthikeyan
Pedro to doświadczony 41 letni kierowca. Jeździł m.in. dla McLarena-a więc potrzebne doświadczenie ma. Jak na razie dla HRT liczy się to, żeby przejechać jak najwięcej okrążeń, a doświadczony Pedro, na pewno potrafi konsekwentniej prowadzić swój bolid, niż Narain, który jest młody i niezbyt &quot;objeżdżony&quot; w F1.
Pedro De la Rosa @1.57 Bet365 4/10 ⛔ 22-21
Nico Hulkenberg - Paul Di Resta
We wszystkich treningach byli blisko siebie max 2 pozycje różnicy. Paul ruszy z lepszego miejsca (14), Nico niestety nieco dalej (16), ale myślę, że jeżeli Nico dobrze wystartuje, to przesunie się nieco w górę. W najważniejszym pod względem wyścigu treningu - drugim, Nico spisywał się całkiem dobrze, tempo wyścigowe powinno być niezłe i mimo wszystko powinien sobie poradzić z kolegą z drużyny.
Nico Hulkenberg @2.00 Bet365 3/10 ⛔ 9-7
Daniel Riccardo - Eric Verne
Riccardo jeździ dobrze, w zeszłym sezonie STR wykupiło mu miejsce w bolidzie tylko po to, żeby się objeździł w F1 (bo i tak należał do jednego z 3 najsłabszych zespołów więc o nic nie walczył). Wg mnie to był wyraźny znak na kogo będą stawiać w tym sezonie. Francuz jeździ fajnie, dynamicznie, ale czasem bojaźliwie.
Daniel Riccardo @1.57 Bet365 3/10 ⛔ 12-8
Fernando Alonso - Felipe Massa
Trochę szalony typ, bo na Brazylijczyka, ale wg mnie jeżeli Massa stara się dementować plotki o swojej słabej jeździe, bo kończy mu się kontrakt i wszyscy mówią , że to przez to jeździ słabo, a Alonso mówi, że to szczyt możliwości tego bolidu i nie wierzy już w to, że bez rozwoju w początku sezonu nie mogą powalczyć, to warto zagrać na kogoś kto wierzy i przy najmniej deklaruje, że będzie walczył.
Felipe Massa @5.00 Bet365 1/10 ⛔ 1-15
Sebastian Vettel - Mark Webber
Vettel jest tylko cieniem samego siebie z zeszłego sezonu, a mimo to jest lepszy od Australijczyka. Myślę, że w trakcie sezonu RedBull się rozwinie i Vettel będzie znowu walczył o najwyższe stopnie podium. Konsekwentna jazda przeciwko nieco podstarzałemu już Markowi powinna przynieść spodziewany efekt.
Sebastian Vettel @1.50 Bet365 4/10 ⛔ 4-11
Miejsce punktowane
Felipe walczy o to, żeby przestano go krytykować, w tym wyścigu powinien dać z siebie wszystko i zdobyć jakiś punkt dla Scuderii.
Felipe Massa @2.20 Bet365 2/10 ⛔ 15
Wygrana
Powtórzę to co powiedział Pan Andrzej Borowczyk: &quot;Tutaj jedzie się na ok. 3 pit stopy, szanse na wygraną ma ten kto potrafi umiejętnie dysponować oponami, a Button na pewno zalicza się do tych zawodników&quot;. W 100% zgadzam się ze słowami komentatora. Od siebie dodam tylko, że wg mnie Jenson to kierowca który najlepiej obchodzi się z oponami. Potrafi jechać spokojnie i szybko, tak aby nie zużywały się od razu. Dodatkowo rusza z 1 linii i nie będzie musiał jechać w środku stawki gdzie opony zużywają się o wiele szybciej, tylko będzie pędził w swoim tępie.
Jenson Button @3.00 Bet365 2/10 ⛔ 14

Ogromny minus dla dwóch panów: Karthikeyan i Massa!
Karthikeyan: Uszkodził Buttona, Uszkodził Vettela,
Massa: Jedzie w 10 pięknie ładnie i nagle PUF! przestaje mu cokolwiek wychodzić...​

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Safety Car
Patrzę właśnie na pogodę z ostatnich 2h z Malezji. Wilgotność wzrosła z 51% do 63% i powoli powoli rośnie. Wiatr też się trochę wzmógł. Temperatura jest obleśnie wysoka toru aktualnie 41 (a było 46) i powietrza 31 (było 32). Czyli jak widać ochładza się, zaczyna wiać wiatr i rośnie wilgotność, czyli na 80% będzie padać. Warto spróbować zagrać na Safety Car, bo kursy są przyzwoite, a jak zacznie padać to tam nie ma mżawek, tam są od razu ulewy, wiadomo jeden drugi trzeci piruet i Bernd Maylander będzie musiał liderować bolidom.
Tak @1.66 Bet365 5/10 ✅ 8,3j
Chyba tylko tak na pocieszenie mi to weszło...

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Marsylia - Bayern
Milan - Barcelona
Pisałem właśnie dla was analizę kiedy to moja cudowna przeglądarka postanowiła sama odświeżyć stronę, tak więc musicie przeżyć bez analizy. Czasami nienawidzę tego kompa...
HT - Remis @2.25 +
Brak kartki przed 27 minutą @1.83 ⛔
AKO: 4.12 Bet365 5/10 ⛔
Marzec: ⛔ 12,1j

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
AZ - Valencia
Atletico Madryt - Hannover
Schalke - Athletic Bilbao
Bez analizy bo chory jestem i nie mam siły pisać.
Valencia +1 @1.25 + Zwrot 2-1
Athletico Madryt @1.44 + ✅ 2-1
Over 2.5 @1.72 ✅ 2-4
AKO: 3.10 Bet365 8/10 ✅
AKO (po zwrocie): 2.48
Marzec: ⛔ 0,26j

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Borussia - Stuttgart
Tak tylko, żeby wyjść na zero w tym miesiącu. Osobiście polecam under 2.5, ale zagramy wyższą linię, żeby wyjść na zero ;)
Under 4.5 @1.22 Bet365 10/10 ⛔ 4-4
Ehh... co tu poradzić katastrofa! Jak można grać tak fatalnie w obronie? Piszczek niby &quot;najlepszy&quot;? zawalił 2 bramki. Ewidentnie jego błędy, raz zaliczył glebę, a raz zapomniał , że gra na obronie a nie w ataku... Vfb nie wspomnę. Prowadzą 2-3 i co oni robią? Czekają na wyrok. Mecz może i emocjonujący jak dla mnie mecz błędów, zwłaszcza w końcówce. Jak można do 70 minuty strzelić tylko 2 bramki a mecz zakończyć z 8 na kontach obu drużyn? Bardziej mnie to śmieszy niż irytuje, ale nigdy, nigdy więcej nie postawię na Borussie. Mam nadzieję, że tego nie zapomnę, bo dostałem niezłą nauczkę. ????

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Jestem wam winny statystyki za marzec, które nie da się ukryć nie są zbyt dobre. W kwietniu będzie mało typów, bo postanowiłem się skupić głównie na F1 i tylko okazjonalnie wrzucać jakieś typy z innych dyscyplin.
Statystyki za marzec 2012:

Typy podane: 45
Typy Trafione: 20
Typy nietrafione: 25
Zwroty: 0
Skuteczność typów: 44,44%
Suma stawek: 182j.
Suma wygranych: 171,74j.
YELD: -5,64%
Najwyższy kurs: 5.00 (GP Malezji - Alonso - Massa)
Najwyższy kurs trafiony: 2,93 (AKO, #42)
Najniższy kurs: 1.22 (Borrusia - Studgart Under 4.5)
Najniższy kurs trafiony: 1.36 (GP Australii, Safety Car - Tak)

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Kwiecień
Chelsea - Wigan (Anglia - Premier League) ⚽
Liverpool - Aston Villa ⚽
Liverpool mam wrażenie, że chyba odpuścił sobie sezon. Przegrywa i przegrywa, a tak dalej być nie może. Muszą zacząć wygrywać, gdyż w innym wypadku posypią się zarówno posady, jak i pozycja w ligowej tabeli, która bądź co bądź nie jest rewelacyjna, a fakt, że Everton jest wyżej przelewa czarę goryczy.
Wigan wciąż ma szanse na utrzymanie się w Premier League. Ostatnio zaczeli dobrze grać i co najważniejsze zdobywać punkty. Lecz śmiem twierdzić, że to może być za mało na rewelacyjnie spisującą się Chelsea Di Matteo. Półfinał ligi mistrzów i bardzo dobry bilans Chelsea w ostatnich spotkaniach to nie wina przypadku, lecz fakt, że Włoch odważnie rotuje składem i nie stawia na nazwiska tylko na formę zawodników, a najlepszym przykładem jest Kalou, który u AVB nie dostawał prawie w ogóle szans a u Di Matteo gra często. The Blues w takiej formie nie powinni stracić punktów z tak słabą (pomimo ostatnich dobrych wyników) drużyną jak Wigan. The Lactics skazuję na porażkę, bo mimo, że obie drużyny ostatnio punktują Chelsea to klasa światowa, a Wigan, na cóż szaleć może najwyżej w dolnej części tabeli.
Chelsea @1.30 ✅ 2-1
Liverpool @1.44 ⛔ 1-1
AKO: 1.87 Bet365 5/10 ⛔
Kwiecień: ⛔ 5j

Do góry Bottom