>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nie na remis

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Detroit Tigers - Baltimore Orioles (MLB) :baseball:
W sumie to dawno nic z USA nie dawałem, więc stwierdzam, że ten mecz warto zagrać. Spróbujemy go zagrać mocniej bo Tigers wydają się być poza zasięgiem Orioles.
Detroit Tigers @1.65 10/10 Bet-at-home ⛔
Detroit Tigers -1.5 @2.10 6/10 Bet-at-home ⛔ 5-6 :/
Wrzesień: 19,20 ⛔
Temat: 16,68 ✅
28-29-0​

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Juan Ignacio Chela vs Andreas Seppi (ATP - Bukareszt) ???? +
Igor Sijsling vs Ivan Ljubicic (ATP Metz) ???? + Jo Wilfried Tsonga vs Nicolas Mahut (ATP Metz) ????
Nie piszę dziś analiz bo nie mam weny.
Juan Ignacio Chela @1.53 ✅ +
Ivan Ljubicic @1.44 ✅ +
Jo Wilfried Tsonga @1.10
AKO: 2.43 10/10 Bet365

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Po długiej przerwie, bo prawie 4 miesiącach postanowiłem wrócić na forum, żeby dzielić się z wami typami ????
Typy mam nadzieję, że będą skuteczne jak dawniej.
Trochę zmian w systemie gry:
1. I to jest chyba najważniejsza zmiana: Koniec z jednostkami! Będę podawał typy z normalnymi stawkami w PLN.
2. Trochę mniej analiz. Wiadomo zawsze coś wam napiszę, ale będzie krócej i bardziej na temat.
3. Jako cel postanawiam: Dostać się do Vipów! A jak wszyscy wiecie trzeba mieć yeld całkiem konkretny żeby się tam dostać.
4. Podsumowanie będzie jedno w miesiącu na koniec. A typy będę numerował kolejno. Pierwszego dnia miesiąca zaczynając od #1.
Zaczynamy skromnie bo od 50 w Bet365. Typy będą tylko od tamtego bukmachera. Pierwsze typy już za kilka chwil ;)

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Tottenham - Everton (Anglia - Premier League) ⚽
Tottenham naprawdę imponuje formą w tym sezonie. To co Redknapp robi z nimi to jest jakaś magia i 3 miejsce które aktualnie zajmują na prawdę w sporym stopniu zawdzięczają managerowi. W bramce bryluje stary Friedel, który jest absolutnie nie do ruszenia na tej pozycji. Gra stabilnie i pewnie Co przekłada się na niezbyt wiele straconych bramek. Dzisiaj czyste konto? Czemu nie!
Tottenham czyste konto @2.20 Bet365 15PLN ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Portland Trailblazers - Orlando Magic (USA - NBA) ????
W ostatnim meczu Howard rzucił ledwo 5 oczek, mimo iż grał (tylko) 20 minut oddał 2 rzuty (1 celny) i 5 osobistych (3 celne). Ostatni taki wynik Dwight zaliczył w meczu przedsezonowym 18 grudnia . Tak wielkiemu zawodnikowi nie wypada zaliczać tak słabych występów, ale cóż zdarzył się, więc śmiem twierdzić, że takie cuda się już nie powtórzą i w meczu z Portland pokaże swoją najwyższą dyspozycję. Widzę minimum 22 oczka w jego wykonaniu.
Dwight Howard Over 21.5 pkt. @1.90 Bet365 20PLN ⛔

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Zaragoza-Bilbao (Hiszpania - ACB) ????
Bilbao to naprawdę solidna drużyna, która potrafi wygrywać. Baskowie niestety nie mają ostatnio najlepszej passy i zaliczyli 3 przegrane pod rząd. Wierzę jednak, że przełamią tą passę i wygrają ten mecz.
Bilbao -2.5 @2.05 Bet365 20 PLN ✅ 59-62 ufff ;)

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Memphis Grizzlies- New York Knicks (USA - NBA) ????
Spróbuję znowu zagrać na liczbę punktów gracza. Linia wydaje mi się minimalnie za niska więc gram over.
Rudy Gay Over 18.5 @1.76 Bet365 20PLN ✅ 26 pkt.

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Victoria Azarenka - Na Li (Australia - WTA Sydney) ????
Z tego co widzę to Azarenka jest w lepszej formie niż Li na początku sezonu i nie sądzę, żeby miała jakieś większe problemy z wygraniem pierwszego turnieju w tym sezonie. Poza tym Li miała o wiele bardziej wymagające rywalki w drodze do finału niż Victoria i sądzę, że limit szczęścia już wykorzystała. Sukcesem dla nie jest już dotarcie do finału, lecz o wygranej może tylko pomarzyć.
Victoria Azarenka @1.61 Bet365 20 PLN ✅ 2-1

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Denver Nuggets-Miami Heat (USA - NBA) ????
Teraz tak samo jak poprzednie typy z meczy koszykówki prosto z USA, a mianowicie typ na zawodnika. Obiektem mojej analizy stał się Chris Bosh. Solidny zawodnik, który potrafi dobrze punktować, ale zważając, że obok niego grają takie sławy jak LBJ i Wade nie wyróżnia się, aż tak bardzo. Trzy ostatnie mecze, to de facto mecze na under w wykonaniu Chrisa. Trzy razy po 16, a wszyscy dobrze wiemy, że tego zawodnika stać na więcej, bo w meczu przed tą serią 3x16 Bosh w przeciągu 47 minut jakie spędził na boisku zdobył 33 oczka, dobry wynik prawda? Teraz powinno być zdecydowanie lepiej niż ostatnio. Osobiście mam nadzieję, że chłopak rzuci ponad 20 oczek, ale bukmacherzy dają nieco niższą linie. Jak dla mnie bomba.
Chris Bosh Over 17.5 @1.74 Bet365 15PLN ⛔ 17... ale czego się spodziewać po skuteczności za dwa na poziomie 40% (6-15)

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
No to teraz kilka typów ze sportów zimowych, a dokładniej z Biathlonu, Biegów narciarskich i Skoków.
Biathlon: Peiffer - Boe (Nowe Mesto - Sprint)
Przeglądając bardzo ciekawie skompletowane pary przez bet365 szybko dostrzegłem genialną parę. W tym duecie wg mnie zwycięzca może być tylko jeden. Oczywiście jest to 2 zawodnik klasyfikacji sprinterskiej - Boe. Jego rywal aktualnie jest klasyfikowany na 12 miejscu wśród sprinterów. Wg mnie jest całkiem spora różnica pomiędzy tymi zawodnikami, a kurs jaki oferuje buk jest bardzo zachęcający.
Boe @1,71 Bet365 20PLN ⛔
_____________________________________________________________________________________
Biegi narciarskie (Mediolan - Sprint)
Wśród pań zabraknie Justyny i astmatyczek, a w takim wypadku zwyciężczyni może być tylko jedna - Randall. Bez wyżej wymienionych zawodniczek głupstwem byłoby nie spróbować takiego typu. Tytuł mistrzyni olimpijskiej do tego zobowiązuje. Jeżeli nie wydarzy się coś nadzwyczajnego to pretendentkę do zwycięstwa widzę tylko jedną.
Kikkan Randall WIN @2.00 Bet365 15PLN ⛔ 2 :-|
_____________________________________________________________________________________
Skoki narciarskie (Bad Mitterndorf - Loty)
Tutaj podobnie jak w biegach narciarskich widzę tylko jednego zwycięzcę - Schlierenzauer. Jestem przekonany, że pierwsze zawody w lotach w tym sezonie padną jego łupem. Wiadomo wszyscy podopieczni Pointnera są groźni, ale spośród nich najgroźniejszy jest Gregor. Na dodatek mamy pewność, że w razie niepowodzenia któregoś z Austriaków, z pomocą nadciągnie wujek Hofer.
Gregor Schlierenzauer WIN@ 2.75 Bet365 15PLN ⛔ 7 - to się nazywa fatum!

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
WELCOME BACK!
Połowa marca tak więc ostatnie konkursy w sportach zimowych, początek sportów motorowych, piłkarskie emocje sięgają zenitu, a w USA NBA zbliża się do play-off, i niedługo rusza MLB co wy na to? Będzie co typować, będzie co analizować tak więc wracamy do tematu.
Wiosna idzie, kasa na koncie czeka na pomnożenie tak więc zaczynamy:!:
Pytanie czy coś się zmieniło z moimi typami? hmm... forma wyjdzie po kilku typach, doszedł jeden buk (Tobet - z racji dobrej oferty na zawodników w NBA i nie tylko), a tak to pozostał Bet365. Wracamy do jednostek (1/10), ale od razu zaznaczam, że 10/10 nie oznacza całej kasy jaką mam, lecz określoną sumę. Możemy odgórnie założyć, że 1j = 10 zł. Podsumowanie standardowo raz w miesiącu, może raz na jakiś czas pod postem coś dopiszę.​

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Newcastle Knights - Brisbane Broncos
2 ostatnie spotkania między tymi ekipami underowe, ale 3 wcześniejsze bardzo overowe.
W ostatnich 3 meczach obu ekip 2x over raz under, warto spróbować over, ładnia linia okazały kurs.
Over 36 @1.90 Bet365 6/10 ⛔ 10-24

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Mark Selby - Ding Junhui (PTC - Grand Finals)
No jak dla mnie perełka, tak wysokiego kursu na Selby&#39;ego dawno nie widziałem, zwłaszcza, że przeciwnik to nie jest jakaś najwyższa półka. Fakt Ding czasami miewa niesamowite zagrania, ale nie sądzę, żeby przebił doświadczonego Marka.
Mark Selby @1.80 Bet365 4/10 ✅ 4-1 lokata ;)

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Laure Marie Brunet - Marie Dorin (Khanty Mansiysk - Kobiety - Sprint 7,5km)
Vita Semerenko - Teja Gregorin
Brunet już na mistrzostwach pokazała się z rewelacyjnej strony. Perfekcyjne strzelania i dość dobry bieg stawia ją wg mnie w roli pretendentki do podium. Rywalizacja z jej rodaczką nie powinna być trudna a Laure Marie powinna spokojnie sobie z nią poradzić.
Druga para to Semerenko z Gregorin. Ukrainka w Ruhpolding pokazała się z mocnej strony, bo jak inaczej nazwać brąz w tak tak sprincie. Gregorin no cóż szału nie ma. W jej zasięgu jest pierwsza dziesiątka i nic więcej. Myślę, że pozytywnie nastawiona Vita po prostu będzie lepsza od Teji.
Laure Marie Brunet @1.57+ ✅ 11-20
Vita Semerenko @1.66 ✅ 2-43 nokaut!
AKO: 2.61 Bet365 5/10 ✅
Marzec: ✅ 5,3j

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Nacional - FC Porto (Liga portugalska) ⚽
Nie spodziewam się łatwego zwycięstwa Smoków, sądzę, że raczej będą się męczyć, ale mimo wszystko wywiozą 3 punkty. Liczę na to, że gospodarze trafią przynajmniej raz do siatki. Wynik powinien oscylować w okolicach 1:2 1:3
Over 2.5 @1.70 Bet365 5/10 ⛔ 0:2
Marzec: ✅ 0,3j

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Heat @ 76ers (NBA) ????
Typ na Bosh&#39;a, że rzuci powyżej 15.5 pkt. dlaczego? po 1 w tym sezonie 18.1 ppg. Po 2 76ers są na 8 pozycji pod względem zbiórek na tablicach, a Heat są na 2 pozycji pod względem zdobywanych punktów.
Cris Bosh Over 15.5 @1.66 Bet365 6/10 ⛔ pomimo 10pkt bet365 rozliczył typ za wygrany ???? / edit: niestety już to poprawili ????

POR TBlazers @ CHI Bulls (NBA) ????
DET Pistons @ PHX Suns
Taki mały dubelek. Co do pierwszego meczu to Portland &quot;pozbyło się&quot; wielu ważnych zawodników i nie ma tam kto grac. Bulls mimo, że bez Rosa to i tak powinni grubo wygrać.
Suns ostatnio grają dobrze. Wczoraj bez emerytów (Hill &amp; Nash) wygrali z LAC. Mam nadzieję na dobry występ MG4
CHI Bulls -10.5 @2.05 + ⛔ 100-89
PHI Suns @1.47 ✅ 101-109
AKO: 3.02 Bet365 6/10 ⛔
Marzec: ⛔ 11,7j

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
I jeszcze dzisiaj, bo nie wiem czy jutro będę miał czas na podanie typów z biathlonu tak więc:
Kaisa Makarainen vs Helena Ekholm (Khanty Mansiysk)
Jana Gerekova vs Krystyna Palka
Makarainen pomimo 2 pudeł więcej na strzelnicy od Szwedki wyprzedziła ją o 8 sekund, a to było tylko 7,5 km. I koniec dyskusji.
Gerekova imponuje formą od MŚ, niestety w przeciwieństwie do Pałki która nie pokazała w Ruhpolding nic i nic nie pokaże już do końca sezonu.
Kaisa Makarainen @1.66 + ✅ 2-11
Jana Gerekova @1.57 ⛔ 15-10 ostatnie strzelanie...
AKO: 2.61 Bet365 6/10 ⛔
Fredrik Lindstroem vs Arnd Peiffer (Khanty Mansiysk)
Emil Hegle Svendsen vs Tajrei Boe
Peiffer to przede wszystkim znakomity biegacz, ze strzelaniem nieco gorzej, ale spokojnie będzie w stanie odrobić myślę, że nawet o 2 pudła więcej od Szweda.
Svendsen walczy jeszcze o Kryształową kule, ale szanse ma bardzo bardzo marne, lecz mimo wszystko powinien jutro dać z siebie wszystko, a jeśli będzie trzeba to Boe powinien mu pomóc w tym nie wyprzedzając go.
Arnd Peiffer @1.62 + ✅ 10-2
EHS @1.62 ✅ 3-5
AKO: 2.64 Bet365 4/10 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Co ja znalazłem w Bet365! no okazja!
Paul di Resta vs Nico Hulkenberg (GP Australii)
Szanse oceniam na 35/65 a nie tak jak bet365 50/50. wg mnie spore Value, ale z racji, że to początek sezonu to zagram bardzo asekuracyjnie.
Nico Hulkenberg @1.83 Bet365 2/10 ✅ 15-9
#10 Nico Rosberg vs Michael Schumacher (GP Australii)
No i druga perełka. Schumaher w pierwszym treningu 3 Rosberg 6 w drugim Schumi wygrywa, a Rosberg 9 i wystawić taki kurs na Michaela??? Może jest coś o czym nie wiem, ale za niską stawkę zaryzykuje. Kursy powinny być na odwrót, ale to nie mój problem
Michael Schumacher @2.25 Bet365 2/10 ✅ 7-4 F1 rozpoczęło się dla mnie dobrze oby tak dalej ????
UWAGA! Powyższe typy są na KWALIFIKACJE!! Nie na wyścig! Marzec: ⛔ 6,97j

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
F1 - GP Australii

Pomiędzy F1, a biathlonem znalazłem trochę czasu na solidne przejrzenie oferty na GP Australii. Bet365 jeszcze nie wystawił H2H więc na to niestety będziecie musieli poczekać, a dla niecierpliwych znalazłem 2 typy z tego co już figuruje w ofercie.
Przewaga Zwycięzcy
Hamilton z Buttonem startują z pierwszych dwóch pól. Z PP startuje Lewis i on zapewne będzie spokojnie i pomalutku odjeżdżać od reszty stawki. Jako jedyny zszedł w ten weekend poniżej 1:25.000 i wygrał kwalifikacje z czasem 1:24.922s., a to dało mu przewagę nad drugim zawodnikiem o 0.152s.. 3 w kwalifikacjach był Grosjaen, który pomimo tego, czego się większość spodziewała, czyli, że wystąpi lepiej od Raikonena zaskoczył i zajął rewelacyjne miejsce które ciężko będzie mu utrzymać i raczej skupi się na walce z Schumacherem, Webberem czy Vettelem którzy są za nim niż na gonieniu McLaren-ów.
Powyżej 6sek. @1.66 Bet365 4/10 ⛔ 2,1sek.
Safety Car na torze
W Australii mamy tor uliczny, jest tu więcej miejsca niż w Monaco, ale nie da się ukryć, że prawie każdy błąd zawodnika, wypadnięcie z toru, kolizja, będzie powodować, ze SC będize opuszczał Pit Lane i liderował bolidom. Z resztą dowodem na moje słowa jest to co zrobił Alonso w kwalifikacjach. Na jednym z zakrętów wyleciał z toru i wpadł w pułapkę żwirową. Nawet nie robił bolidu tylko &quot;ugrzązł&quot; na poboczu i od razu czerwona flaga i wstrzymanie Q3. Sądzę, że podobnie będzie podczas wyścigu, bo ciężko mi uwierzyć, że 24 (czy może 22 bo nie wiadomo czy sędziowie dopuszczą HRT) kierowców będzie jechało zgodnie i wyprzedzało tylko na prostych oraz, że żaden nie zaliczy jakiejś wycieczki na pobocze.
Tak @1.36 Bet365 3/10 ✅ 38 okr.
Jak się pojawią kursy na H2H postaram się coś zanalizować i wam to podać. ;)

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Tak jak obiecałem, bo B365 wystawiło resztę kursów. niestety nie ma jeszcze H2H więc z tego co jest, może na wieczór coś dodadzą to napisze ;)
Na jakiej pozycji zakończy Romain Grosjean?
Początkowo zastanawiałem się czy w ogóle warto to ruszać i stwierdziłem, że czemu nie. Przede wszystkim chce zaznaczyć, że miejsce Grosjean&#39;a w kwalifikacjach to nie przypadek, ale czy jego tempo wyścigowe będzie odpowiednie? Zazwyczaj zawodnicy poświęcają 2 trening jako wyścigowy, robią maksymalnie dużo okrążeń i zapoznają się ze zużyciem opon. Francuz na 1 treningu był 16 (16 okr.) na 2 - 14 (11 okr.) na 3 - 2 (21 okr.). Kwalifikacje i jego 3 pozycja to efekt dobrze przejechanego jednego okrążenia. W wyścigu daje mu marne szanse z takimi zawodnikami jak: Hamilton, Button, Vettel, Webber, Schumaher, Rosberg i wściekle goniącego z daleka Alonso. Z resztą zawodników powinien rywalizować z powodzeniem, z tym co wymieniłem będzie ciężko.
6 lub gorsze miejsce @2.37 Bet365 2/10 ✅ Out po 2 okr.
#14 Miejsce punktowane.
Od razu mówię, że stawiam na Kobayashiego. Dlaczego on? Ponieważ w kwalifikacjach zajął 13 miejsce. Zarówno kwalifikacje jak i 3 trening to najgorsze (13) miejsce w Australii w tym sezonie. na pierwszym i drugim treningu był odpowiednio 10 (26 okr.) i 5 (14 okr.). Tak więc jak widać zrobił sporo okrążeń po Melbourne Park. Odpowiednie doświadczenie ma więc powinien sobie poradzić, z ulicznym, wąskim torem. Ma wg mnie duże szanse na bycie w 10.
Kamui Kobayashi @2.87 Bet365 3/10 ✅ 6
#15 Czy Lewis Hamilton i Jenson Button zakończą na podium?
Tak więc Lewis i Jenson prawie w każdym treningu lądowali obok siebie 1 trening 1 i 2 miejsce 2 trening 15 i 16 miejsce 3 trening 1 i 4 miejsce kwalifikacje 1 i 2 miejsce. Ruszają z przodu więc unikną tłoku i zapewne jakiejś kolizji która będzie miała miejsce w środku stawki. Na starcie realnym zagrożeniem jest dopiero 6 Vettel ponieważ, Grosjean nie będzie atakował tej dwójki tylko bronił się przed Mercedesami i Red Bullami, Schumaher i Rosberg bez DRS (a przypominam na pierwszych okrążeniach nie wolno go używać) nie są w stanie objechać McLaren-ów, Webber ma za słaby start, i prawda jest taka, że Vettel jest za daleko, ale to on jest najgroźniejszy na starcie, na którym nie powinno się nic wydarzyć, a Hamilton i Button powinni spokojnie się oddalać.
Tak @1.83 Bet365 3/10 ✅ 1 i 3

Do góry Bottom