>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Nie na remis

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
GP CHIN - Kwalifikacje
Kimi Raikkonen vs Romain Grosjean
W treningach lepszy Kimi. Bardziej doświadczony, lepiej znający tor. Ice Man to klasa sama w sobie, a w kwalifikacjach do tego wyścigu powinien spokojnie awansować do Q3. Romain może mieć z tym problemy, i prawie na pewno nie będzie lepszy od Fina.
Kimi Raikkonen @1.44 Bet365 6/10 ✅ 5-10
Paul di Resta vs Nico Hulkenberg
Szanse 50/50 więc lekkie faworyzowanie di Resty to wg mnie przesada. Nico to dobry kierowca i nie rozumiem dlaczego nie doceniają go bukmacherzy. W najważniejszym pod względem kwalifikacji treningu (3 trening) był lepszy od kolegi z drużyny. W poprzednim byli obok siebie, a w pierwszym Paul nie jeździł.
Nico Hulkenberg @2.00 Bet365 4/10 ⛔ 15-16
Kamui Kobayashi vs Sergio Perez
Obydwaj zaskakują mnie w tym sezonie. Fantastyczny występ Pereza w Malezji i drugie miejsce zawdzięcza m.in. pogodzie i genialnej strategii, ale i tak należy docenić sukces młodego meksykanina, który jakby na przekór wszystkim którzy mówili, ze jego 2 miejsce to dzieło przypadku w pierwszym treningu był 4. i pokazał, że szybko jeźdić potrafi. Myślę, że spekulacje o jego przejściu do Ferrari nie są przesadzone i to tylko kwestia czasu.
Sergio Perez @1.66 Bet365 4/10 ⛔ 4-8
Heikki Kovalainen vs Vitaly Petrov
Petrov raz na jakiś czas potrafi pojechać szybkie kółko, ale jeśli dochodzi do tego presja związana z kwalifikacjami nie potrafi tego zrobić. Mam wrażenie, że gdyby ktoś mu powiedział &quot;Vitaly idź zrób szybkie kółko&quot; to zrobił by to tak szybko jak tylko się da, lecz jeśli ktoś by powiedział &quot;Vitaly idź zrób szybkie kółko zostało 5 minut Q1&quot; nie pojechałby nawet w 50%. Chłopak po prostu nie radzi sobie z presją i dlatego stawiam na Fina który potrafi pojechać swoje
Heikki Kovalainen @1.57 Bet365 5/10 ✅ 19-20
Pedro de la Rosa vs Narain Karthikeyan
Narain w żadnym z treningów nie był wyżej niż na 23 miejscu. Jak dla mnie to normalne, ale w pierwszym pokonał Kimiego który miał problemy z bolidem, w drugim był ostatni, a w 3 jakimś cudem był szybszy ode de la Rosy. Owszem szybszy, ale tylko o 0.236s. Dla porównania w pierwszym de la Rosa był szybszy od niego o prawie 3s. w drugim o 0.8 s. Tak więc ten cud w 3 treningu uznaję za dzieło przypadku.
Pedro de la Rosa @1.40 Bet365 5/10 ✅ 23-24​

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
GP CHIN
Lewis Hamilton - Jenson Button
Dawno nie widziałem tak interesujących wyników kwalifikacji. 2 Mercedesy z przodu później Sauber, Lotus, McLaren, RedBull i znowu McLaren. Lewis został przesunięty o 5 pozycji. I dobrze! Hamilton to dobry kierowca i powinien sobie poradzić jutro z dobrze jeżdżącym i dbającym o opony partnerem z zespołu. W sumie to nie chciałem grać tego typu, ale taki kurs na Lewisa zdarza się bardzo rzadko więc spróbuję. Spróbuję ponieważ po 1 Lewis jest nieobliczalny, dobrzej jeździ w tłumie i ma kapitalne temp w Chinach. Tylko Mercedesy potrafiły mieć pojedyncze kółko lepsze od niego (przyp. 2 trening Schumacher, Kwalifikacje Rosberg) tak więc tempo jest dobre, a o tempo wyścigowe jestem spokojny, bo poprzednie wyścigi pokazały, że McLaren-y mają je dobre.
Lewis Hamilton @1.80 Bet365 6/10 ⛔
Nico Rosberg - Michael Schumacher
W kwalifikacjach Mercedesy miodzio. Pierwsza linia dla nich, a dla kibiców oznacza to ciekawy początek wyścigu. Schumacher powiedział po kwalifikacjach, ze Rosberg zrobił kawał dobrej roboty, oraz, że jest mu szkoda Lewisa, ale &quot;dla nas to dobrze&quot;. I tak też jutro będzie, będzie dobrze dla Mercedesów, które mam nadzieję poprawiły swoje tempo wyścigowe i jutro będą walczyć jak nie o wygraną to chociaż o podium. Z tej dwójki stawiam na Michaela, ponieważ juto może padać, a on radzi sobie w deszczu znakomicie, ma przeogromne doświadczenie i kurs jest trochę przesadzony. Jak zwykle w tym duecie szanse są 50/50.
Michael Schumacher @2.10 Bet365 5/10 ⛔
Mark Webber v Sebastian Vettel
I oto ostatnia moja propozycja z H2H na ten wyścig. Vettel który w treningach ewidentnie pracował nad tempem wyścigowym i Webber który jeździł swoje. Jutro Vettel prawdopodobnie wystartuje na twardszej mieszance na której nie będzie musiał szybko zawitać na Pit Lane i szybko poradzi sobie może z 2-3 kierowcami i będzie gonił kolegę z drużyny. Webber który pomimo tego, że większość treningów przejeździł na miększej mieszance nie radził sobie z nią rewelacyjnie. W kwalifikacjach powinien zająć zdecydowanie wyższe miejsce, a tak musi liczyć na dobre tempo wyścigowe, w co niezbyt wierze.
Sebastian Vettel @2.00 Bet365 4/10 ⛔
Safety Car
A to ostatnia propozycja na wyścig. Pomimo tego, że na jutro zapowiadany jest deszcz, to chiński to jest olbrzymi i bezpieczny. Z kilkoma drobniuteńkimi wyjątkami na torze nie zdarzają się tak groźne wypadki, żeby SC musiał wyjeżdżać. Znaczy się każdy wypadek jest groźny ale tutaj w Chinach są spore pobocza i inne miejsca gdzie do usunięcia pojazdów nie będzie potrzebny Bernd Maylander
Nie @1.83 Bet365 3/10 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Wróciłem i mam w planach zawitać tutaj na dłużej ????
Ci co są na tym forum już trochę czasu może kojarzą temat. Swojego czasu byłem tutaj na sporym plusie i mam ogromną nadzieję wrócić do takiego stanu rzeczy. Oby forma sprzed roku była. W typach nic się nie zmieniło. Dalej typuje wszystko co wg mnie się opłaca. Został też stary dobry bukmacher. Mam nadzieję, że tym razem będę typował razem z wami przynajmniej przez całą zimę. (Stawkowanie i cała reszta pozostaje jak dawniej)

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Cuneo - Ravenna
Początek sezonu więc to trochę loteria, ale sądzę, ze goście są po prostu lepsi. Te dwie ekipy grały ze sobą dwukrotnie i jak dotychczas to gospodarze dwukrotnie wychodzili zwycięsko z tych pojedynków. Co lepsze dwukrotnie wygrywali do 0 i teraz wg mnie nic nie stoi na przeszkodzie, żeby po raz kolejny mecz zakończył się takim wynikiem.
Cuneo -2.5 seta @1.50 6/10 Bet365 ✅
Temat: ✅ 3 ,00

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
ATL Hawks @ MEM Grizzlies
Wiem, że nie powinno się raczej typować meczy przed sezonowych, ale chce już poczuć klimat NBA. Mam takie wrażenie, że ekipa z Memphis jest jakoś lepiej przygotowana nie tylko pod względem zawodników, ale także fizycznym.
MEM Grizzlies @1.57 5/10 Bet365 ✅
Temat: ✅ 5,85

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Monica Niculescu - Romina Oprandi
Monica to nie ta sama zawodniczka co w zeszłym sezonie gdzie radziła sobie naprawdę dobrze. Z resztą w tym turnieju rok temu doszła do finału, ale z tym co aktualnie sobą prezentuje mocno wątpię, żeby przeszła choćby pierwszą rundę, gdyż jej oponentka gra naprawdę dobry technicznie tenis.
Romina Oprandi @1.44 7/10 Bet365 ⛔
Temat: ⛔ 1.15

Otrzymane punkty reputacji: +2
dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Francesca Schiavone - Urszula Radwanska
Młoda Radwańska w tym sezonie po raz pierwszy w karierze zameldowała się w 30 rankingu WTA. To cieszy, że mamy 2 zawodniczki na dobrym światowym poziomie. Radwańska idzie w turniejach jak burza. Gra dobrze i pewnie, w przeciwieństwie do Schiavone która zdecydowanie swoje dobre lata ma za sobą i nic nie wróży tego, żeby w tym meczu miało się wydarzyć nieprzewidzianego.
Urszula Radwanska @1.57 5/10 Bet365 ✅
Temat: ✅ 1.7

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Elite League - Krzysztof Kasprzak
Podobno warto pograć więc czemu nie, zaryzykujmy.
Over 11 @2.20 6/10 Bet365 ⛔
Temat: ⛔ 10.30

Otrzymane punkty reputacji: +8
Do góry Bottom