>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nie na remis

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Eintracht Braunschweig - Erzgebirge Aue (Bundesliga 2) ⚽
Mecz piątej kolejki niemieckiej 2 Bundesligi. Po poprzednich kolejkach ciężko cokolwiek powiedzieć o tych zespołach. Siedzą w środku tabeli jedni bardziej ku górze (gospodarze na 5 miejscu) drudzy zaś bardziej ku dołowi (goście 14 miejsce). Na chwilę obecna ani gospodarze by nie awansowali ani goście nie spadli, lecz 9 miejsc różnicy to już trochę jest. Lecz wcześniejsze spotkania obu ekip trochę nam mówią. Najważniejsze co nam mówią to mało remisów. Drużyny w ostatnich latach tylko raz ze sobą zremisowały. Kolejna istotna sprawa to to, że zwykle zwyciężał gospodarz meczu. W 11 ostatnich meczach (nie licząc remisowego) 8 razy wygrywał gospodarz, a z pozostałych trzech dwukrotnie górą był Eintracht. Sądzę, że obecna forma i historia spotkań, są dla mnie dostatecznym dowodem na dzisiejszą wygraną gospodarzy.
Eintracht Braunschweig @ 1.72 2/10 Bet365 ⛔ (i dlatego właśnie unikam typów 1x2)
Powiem wam jeszcze, że z meczy o godzinie 13:00 sporo znanych mi dobrych typerów podaje X na mecz Sunderland - Newcastle. Niektórzy skłaniają się nieco ku +0,25 AH na Newcastle. Wybór należy do was.
Ale nie martwcie się, dziś podam wam na pewno jakiś typ z wysp. Zapewne będzie to mecz Chelsea - WBA. Tylko się jeszcze zastanawiam co dokładni, ale pewnie jakiś under/ over lub handicap.
Temat: 20,97 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Bayern Monachium - Hamburg (Bundesliga) ⚽
Ostatni dzisiaj typ z ligi naszych sąsiadów zza zachodniej granicy. Po pierwsze i najważniejsze do Bawarczyków powrócił Robben, to dużo zmienia w ofensywie gospodarzy. Po drugie Bayern słabo zaczął sezon, powinni się teraz przełamać i to po wygranym meczu w Lidze Mistrzów. Po trzecie w Bundeslidze pada duo goli, gdyż mają tam słabe formacje defensywne. Mnie to dostatecznie przekonuje na typ over 2.5.
Over 2.5 @1.50 3/10 Bet365 ✅
Temat: 22,47 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Chelsea Londyn - West Brom ⚽
Tak jak obiecałem typ na mecz z wysp i tak jak mówiłem: Chelsea-WBA
Premier League powraca na Stamford Bridge. W pierwszym spotkaniu na stadionie w Londynie podopieczni AVB trafili na w miarę łatwego przeciwnika. W 10 ostatnich meczach między tymi ekipami 10 razy górą byli The Blues z czego tylko dwa razy wygrali różnicą mniejszą niż 2 bramki. W ostatnim sezonie na inaugurację podopieczni wówczas Carlo Ancelottiego wygrali aż 6:0, a w rundzie rewanżowej wygrali 3:1. Villas-Boas Pragnie kontynuować swoją kapitalną passe bez porażki która trwa i trwa. W poprzednim meczu remis Chelsea był wg mnie niesprawiedliwy. Podopieczni Portugalczyka powinni wygrać to spotkanie, ale: nie podyktowano karnego po faulu na Lampardzie, poprzeczka Anelki i brak skuteczności okrasiły pierwszy mecz The Blues. Sądzę, że w tym mecz The Blues będą grać bardzo ofensywnie i będą chcieli poprawić nastroje kibiców za ostatnie spotkania, a jak najlepiej uszczęśliwić kibiców? Gradem bramek! Ja osobiście mam nadzieje, że Torres strzeli bramkę ;)
Over 2.5 @1.60 3/10 Bet365 ✅
Chelsea -1.5 AH @2.0 2/10 Bet365 ⛔ Ehh... Panie Lampard won z boiska! Tak się nie gra!
Temat: 22,27 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Benfica - Feirense ⚽
Wiadomo, że to będzie raczej spotkanie do jednej bramki, liczę na jakieś groźne kontry i dużo bramek, z resztą Benfica na pewno będzie chciała mocno rozpocząć sezon. W sumie to tylko tyle bo mecz za kilka minut
Over 2.5 @1.53 3/10 Bet365 ✅
Temat: 23,86 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
PHI Phillies - WAS Nationals (MLB) :baseball:
Standardowo już - typ na noc prosto z USA ;) Myślę z w miarę pewny typ. Phillies grają trochę w kratke, a z tego ich &quot;kratkowania&quot; wychodzi, że teraz powinni wygrać ;) Aha mecz jest o 1:00 w nocy.
(R Oswalt i J Lannan muszą zacząć)
PHI Phillies @1.72 3/10 Bet365 ✅
Temat: 26,02 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Brazylia - Tajlandia (WGP Kobiet) :siata:
Brazylijki w tegorocznym WGP grają kapitalnie. 8 wygranych na 8 możliwych, stracone raptem 2(!) sety. Wszystkie mecz w WGP Brazylijki z Tajkami wygrywały do zera (dotychczas w tych rozgrywkach spotkały się sześciokrotnie). Tajlandia ostatnimi czasy gra coraz lepiej, ale myślę, że to i tak za mało na Brazylie.
Brazylia -2.5 seta @1.65 5/10 Bet365 ✅
Temat: 29,27 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Chiny - Polska (WGP Kobiet) :siata:
Mecz o awans dla Polek. Jeżeli wygrają awansują do rundy finałowej, jeżeli przegrają niestety nie. Polki wg bukmacherów nie są faworytkami tego meczu, lecz sądzę, że w konfrontacji z tak odmłodzonym zespołem chińskim mają całkiem spore szanse. Chinki mają zupełnie inny tok przygotowań do finałów z racji tego, że to gospodynie tego turnieju awans mają z urzędu. Jestem przekonany, że kurs z handicapem na Polki jest lekko przesadzony i warto go zagrać, zwłaszcza, że z porannego 2.6 teraz zrobiło się tylko 2.1. Mam nadzieję, że polki awansują!
Polska +1.5 seta @2.10 3/10 Bet365 ⛔
Temat: 26,27 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Celtic - St Johnstone (Szkocja - Premier League) ⚽
Patrząc na spotkania w ostatnich latach przy Celtic Park nie ma prawa paść inny wynik jak wygrana Celticu minimum 2 bramkami w cale się nie zdziwię jak padnie over 3.5.
Celtic -1.5 AH @1,675 1/10 Bet365 ⛔ Żałosny występ...
Temat: 25,27 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
FC Inter Turku - Turku PS (Veikkausliiga) ⚽
Po dogłębnym przeanalizowaniu spotkań tych ekip oraz spotkań ligi fińskiej stwierdzam, że ten typ jest warty zagrania nieco mocniej niż zwykle. Jeżeli jednak ten typ dziś nie wejdzie postanawiam zrobić kilkudniową przerwę. Wolę zabić czarną passe w zarodku niż później żałować, że grałem na siłę.
FC Inter Turku @1.70 5/10 Bet-at-home ⛔
Temat: 20,27 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Zgodnie z tym co napisałem, dzisiaj będzie przerwa od typów, ale jutro spróbuje wam coś podać. Oczywiście nie przestałem typować tylko nie podaje tych typów na forum lecz samemu próbuje odzyskać formę. Lecz nie o tych chce teraz pisać. Na własnym doświadczeniu ułożyłem (być może ktoś inny już to odkrył - ja o czymś takim nie wiem) system do grania tenisa LIVE. Pewność systemu to jakieś 80-90%
Jak działa?
Znajdujesz spotkanie tenisa z w miarę wyraźnym faworytem, ale nie pewniakiem. Przykładem takiego spotkania może być wczorajszy pojedynek pomiędzy Sweetingiem a Bagdatisem (wynik 5:7, 1:6) kursy w okolicach 2.3 na Amerykanina i 1.5 na Cypryjczyka. Cała filozofia tej taktyki polega na graniu Live na faworyta przy jego zagrywce. Kursy niskie średnio 1.2-1.25, ale wysokie prawdopodobieństwo wygranej.
Załóżmy, że faworyt straci tylko jednego gema przy własnym serwisie. Zwykle do wygranej 2-0 potrzeba, żeby wygrał 12 gemów, z czego 8-9 wygrywa przy własnym serwisie.
Załóżmy kurs 1.25, wygra 9 gemów przy własnym serwisie i 1 straci. (w miarę możliwe założenia).
Tak więc gramy najpierw 1j
1*1.25 = 1.25 (1 wygrany gem)
1.25*1.25 = 1.56 (2 wygrany gem)
1.56*1.25 = 1.95 (3 wygrany gem)
1.95*.125 = 2.44 (4 wygrany gem i teraz ważne! Przekroczyliśmy 2j tak więc 1j do &quot;banku&quot; za resztę gramy.)
1.44*1.25 = 1.8 (ale załóżmy ze przegrał więc zostajemy z 1j.)
1*1.25 = 1.25 (5gem wygrany)
1.25*1.25 = 1.56 (6 gem wygrany)
1.56*1.25 = 1.95 (7 gem wygrany)
1.95*1.25 = 2.44 (8 gem wygrany - 1j do &quot;banku&quot;)
1.44*1.25 = 1.8 (9 gem wygrany) - koniec naszych typów.
Tym oto sposobem z 1j zrobiliście 2.8j
Zakładając, że 1j to 1zł macie 2.8 zł.
Zakładając, że 1j to 5 zł macie 14zł.
Zakładając, że 1j to 10 zł macie 28 zł.
Zakładając, że 1j to 100zł macie 280 złotych.
Oczywiście jeżeli kurs będzie niższy to wygracie mniej, pamiętajcie jednak, że jak wtopicie przed odłożeniem 1j do &quot;banku&quot; to odpuśćcie typowanie takiego spotkania - zaczniecie być stratni a co najwyżej stracicie tylko 1j.
Co myślicie o takiej strategi?

posepny_jan 0

posepny_jan

Użytkownik
Ciekawy pomysl. Sprobuje to przetestowac na niskich stawkach. Dobrze by bylo miec probke przynajmniej 10-20 spotkan zeby potwierdzic oplacalnosc.

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Jak chcesz sobie szybko przetestować to polecam spotkanie Kravchuck - Baker Graj na obu zero przełamań i 2 tie breaki. ;) gram je od początku moją taktyką póki co mam okolo +7j
/proszę któregoś z Adminów/Moderatorów o usunięcie tego i powyższego postu.

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Soeda G. - Smyczek T. (US OPEN kwalifikacje) ????
Coś mnie podkusiło, żeby podać wam ten typ, mimo iż obiecałem nie podawać dzisiaj niczego, no ale tak was lubię, że wam go podam ;). Typ oczywiście na Japończyka. Dlaczego? Japończyk 122 w rankingach Amerykanin 240. Japończyk ograł już raz Amerykanina i prowadzi w bezpośredniej konfrontacji 1:0 wygrał na ziemnym 2:1 w kwietniu tego roku i to w USA tak więc to gdzie gra jak widać nie robi mu różnicy. Japończycy mają zazwyczaj charakter wojowniczy i walczą nawet gdy skazuje się ich na porażkę. Myślę, że Soeda nie jest tutaj jakoś odgórnie skazany na porażkę ze Smyczkiem, ba wg mnie jest faworytem tego spotkania! Publika będzie zapewne oklaskiwać Amerykanina, no ale powiedzmy sobie szczerze ile osób przychodzi na kwalifikacje? Co innego turniej główny gdzie są tłumy ludzi, ale kwalifikacje? Myślę, że to nie będzie żadnym atutem Smyczka, że gra &quot;u siebie&quot;
Soeda G. @1.75 2/10 Bet-at-home ✅ Ufff... ????
Temat: 21,77 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Blake J. - Haase R. (ATP Winston) ????
Ci dwaj grali ze sobą dwukrotnie i póki co jest remis. Lecz jest jedna mała różnica Haase wygrał z Amerykaninem na trawie, a ten z Holendrem na hardzie, a na dodatek też było to w USA. W rankingach może nie brylują Blake jest 63, a Haase jest 42, lecz mimo to sądzę, że spotkanie będzie na wysokim poziomie.
Blake J. @1.45 3/10 Bet-at-home ⛔
Temat: 18,77 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Lacko L. - Schwank E. (US OPEN kwalifikacje) ????
Dziś o 17 (czyli już za chwile) w USA dojedzie do pojedynku pomiędzy 156 rakietą na świecie (Lacko) a 211 (Schwank). Argentyńczyk i Słowak nie spotkali się jeszcze z sobą, ale to w Lacko upatruję zwycięzcę tego spotkania. Argentyńczyk nie jest ostatnio w jakiejś powalającej formie i przegrywa z zawodnikami podobnej klasy, Słowak jakoś sobie radzi i myślę, że małymi krokami przedrze się do góry w rankingach. Tyle bo mecz za dosłownie sekundy.
Lacko L. @1.50 2/10 Bet-at-home ✅
Temat: 19,77✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Goffin D. - Borvanov R. (US OPEN kwalifikacje) ????
Jak już większość z was zauważyła najlepiej idzie mi poza sportami amerykańskimi (football amerykański, baseball no i policzmy to rugby) typowanie tenisa. Więc teraz bardziej niż na piłce nożnej skupię się na tym sporcie, zwłaszcza ze US OPEN za pasem.
Spotkanie Belga i Mołdawianina to kolejne ze spotkań na stadionach Flusching Medaows. Nawierzchnia: hard, a na tej faworytem wg mnie jest będący wyżej w rankingach Belg (221 miejsce, Mołdawianin 236). W rankingu nie ma dużej różnicy między nimi, ale wiadomo, że każdy woli inną nawierzchnię. Poza tym Belg zwykle dochodzi dalej w turniejach niż Borvanov.
Goffin D. @1.40 2/10 Bet-at-home ✅
Temat: 20,57 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Alex Kuznetsov - Gastao Elias (US OPEN kwalifikacje) ????
Mimo iż nazwisko Kuznetsov bardziej kojarzy nam się z blokiem wschodnim jest on Amerykaninem. Jest notowany w rankingach na 244 pozycji. Jego przeciwnik Elias Gastao to obywatel Portugalii, który jest niżej notowany w rankingach - aktualnie 281 pozycja. Alex o wiele lepiej czuje się na hardzie. Gastao można by powiedzieć, że nie jest zwolennikiem średnio szybkich i szybkich nawierzchni, jemu bardziej leży mączka. A jak wiemy na kortach Flusching Medaows mamy Deco Turf, czyli nawierzchnię średnio szybką, która na pewno bardziej leży przedstawicielowi gospodarzy.
Alex Kuznetsov @1.44 5/10 Bet365 ⛔
Temat: 15,57 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Dinamo Bucuresti - Vorskla Poltava ⚽
Dinamo nieoczekiwanie przegrało pierwsze spotkanie i teraz jedyne co im pozostało to szybie odrabianie strat, fakt, że jest to tylko jedna bramka, ale odrobić ją trzeba. Goście z Ukrainy nie mogą zaparkować autokaru w polu karnym, bo skończą podobnie jak krakowska Wisła. Ten mecz powinien być szybkim, i opiewającym w bramki spotkaniem.
Over 2.5 @1.85 2/10 Bet-at-home ✅
Temat: 17,27 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Stakhovsky S. - Benneteau J. (ATP Winston) ????
Spotkali się póki co tylko raz i górą był Stakhovsky. Spotkanie było na hardzie tak jak w winston.Wtedy było 2:0 lecz w drugim secie Tie break. Ukrainiec jest na 41 miejscu i rankingu natomiast Francuz na 113 więc jest spora różnica. Myślę, że taka okazja dla Ukraińca, to okazja którą należy jak najlepiej wykorzystać.
Stakhovsky S. @1.60 2/10 Bet-at-home ⛔
Temat: 15,27 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Cincinnati Bengals - Carolina Panthers (NFL Preseason)
Wracam z typem na noc prosto z USA. Typ na faworytów tego spotkania, a mianowicie zawodników z Cincinnati. Rozgrywki przedsezonowe rządzą się swoimi prawami, lecz myślę, że ten typ powinien spokojnie wejść. ;)
Cincinnati Bengals @1.60 2/10 Bet-at-home ✅
Temat: 16,47 ✅

Do góry Bottom