>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nie na remis

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Higginson A. - Wicheard A. (PTC)
Sądzę, że różnica pomiędzy tymi zawodnikami jest tak duża, że kurs na Higginsona wydaje się być w miarę okazały.
Higginson A. @1.40 3/10 Bet-at-home ✅
Temat: 17,67 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Brazylia - Stany Zjednoczone (WGP Kobiet) :siata:
Brazylijki oczywiście główne faworytki do zwycięstwa mimo iż wygrały 3:0 z Japonią wcale mnie nie zachwyciły. Amerykanki znowu nie powaliły na kolana w meczu z Włoszkami, ale to właśnie w zawodniczkach z Ameryki Północnej upatruję zwycięzcy tego meczu, a że kurs okazały warto zaryzykować niską stawką
Stany Zjednoczone @3.0 1/10 Bet-at-home ⛔
Temat: 16,67 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Goffin D. - Sijsling I. (US OPEN kwalifikacje) ????
Starcie 170 na listach Sijslinga i 221 Goffina. Do tej pory spotkali się tylko raz i górą był Sijsling. Holender ma w miarę stabilną formę, natomiast belg powoli idzie do góry, lecz mimo to sądzę, że jego przygoda z US OPEN zakończy się w kwalifikacjach.
Sijsling I. @1.80 2/10 Bet-at-home ⛔
Temat: 14,47 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
SK Brann - Tromso (Norwegia) ⚽
Postanowiłem, że jak ten typ wejdzie to przejdę na wyższe jednostki (jak zauważyliście póki co grałem od 1-5). Jak nie wejdzie z wyższymi jednostkami poczekam do września.
SK Brann @2.1 5/10 Bet365 ⛔
Temat: 9,47 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Kaiserslautern - Bayern Monachium (Bundesliga) ⚽
Typ trochę na przełamania. Oczywiście typ na Bayern który po awansie do LM mam nadzieje będzie grał o wiele lepiej i nie będzie sprawiał żadnych sensacji, tak jak to miało miejsce gdy grali z Gladbach.
Bayern Monachium @1.50 2/10 Bet365 ✅
Temat: 10,47 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Atletico Madryt - Osasuna (Hiszpania - La Liga) ⚽
No i ruszyła druga obok ligi angielskiej moja ulubiona liga. Atletico mimo iż pozostało na Vincente Calderon bez Kuna Aguero, to zakupiło porządnego zastępce. Radamer Falcao - król strzelców ostatniej edycji Ligi Europejskiej to niewątpliwie mocny argument w ataku. Słabą stroną może się okazać za to brak solidnego golkipera bowiem David De Gea odszedł do Manchesteru United. Osobiście obstawiam na gospodarzy gdyż Osasuna w poprzednim sezonie do ostatniego meczu broniła się przed spadkiem i myślę, że w tym sezonie nie będzie o wiele lepiej. Mam również nadzieje, że typ na liczbę bramek również okaże się trafny.
Atletico Madryt @1.57 3/10 Bet365 ⛔
Over 2.5 @1.85 3/10 Bet365 ⛔
Temat: 4.47 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Formuła 1 Grand Prix Belgi
GP na torze SPA w Belgii zapowiada się niezwykle ciekawie ponieważ prognozy mówią wyraźnie: DESZCZ. A jak wiadomo w deszczu jeździ się ciężko i wielu zawodników wylatuje z toru. Więc śmiem twierdzić, że wielu nie ukończy tego wyścigu. Lecz również jeżeli przestanie padać i tor zacznie przesychać to istnieje również szansa, że kilku zawodników zaryzykuje i zjedzie po Slicki. Jak wiadomo jeżeli się jedzie na Slickach to bardzo łatwo o poślizg i wycieczkę poza tor.
Pełna nazwa wyścigu to: ING Belgian Grand Prix. Czyli jak widzicie sponsorem tytularnym jest ING, a w niektórych reklamach wystąpił nie kto inny jak Fernando Alonso, myślę, że właściciele tej firmy mają na tyle duży wpływ na Ferrari, że to Alonso będzie na mecie przed Felipe. Poza tym aktualne wyniki wewnątrz teamu wyraźnie wskazują na Fernando. Prowadzi on bowiem z Massą 8-3 i nic nie stoi na przeszkodzie, żeby było 9-3.
Liczba sklasyfikowanych kierowców: Poniżej 19 @2.37 2/10 Bet365 ⛔
Head to Head Massa F./Alonso F.: Alonso F. @1.35 4/10 Bet-at-home ✅
Temat: 3,87 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Real Zaragoza - Real Madryt (Hiszpania - La Liga) ⚽
La Liga i pierwsza kolejka. Real po kapitalnym okresie przygotowań wkracza do ligi i walki o najwyższe cele. Konkurencja w zespole jest tak duża, że każdy chce się pokazać z jak najlepszej strony i to przekonuje mnie do typu z handicapem.
Real Madryt -2.5 @3.00 3/10 Bet365 ✅
Temat: 9,87 ✅
Przechodzę na wyższe jednostki tj. nie tak jak teraz ograniczone od 1-5 tylko normalnie 1-10.

Otrzymane punkty reputacji: +1
dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
HOU Astros - SF Giants :baseball:
Kolejny nocny typ prosto z USA. Tym razem już z &quot;normalną&quot; stawką, mam nadzieję, że teraz będzie lepiej niż ostatnimi czasy, które nie da się ukryć były &quot;chudymi&quot; czasami.
Over 6.5 @2.05 6/10 Bet365 ✅
Temat: 16,17 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
NY Yankees-Gra 2 - BAL Orioles-Gra 2 :baseball:
Nie wiem dlaczego tak to typuje poprostu takie mam przeczucie, miejmy nadzieję, ze ono się dzisiaj nie myli (w przeciwieństwie do moich analiz i statystyk)
Over 9.0 @1.83 7/10 Bet365 ✅
Temat: 21,98 ✅ Nocne typy nigdy nie zawodzą ;)

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Stockport - Mansfield (Anglia - Blue Square Premier) ⚽
Stockport w tym sezonie we wszystkich meczach zaliczyło under 2.5. Mansfield na 5 meczy w tym sezonie 3 razy kończyło z underem. W ostatnim meczu Mansfield było 3:0 ale w dwóch poprzednich tylko 1:1. W ostatnim starciu tych ekip było 2:1 co nie napawa optymizmem tak jak ogólny bilans między tymi drużynami bowiem we wszystkich rozegranych między nimi spotkaniami tylko 3 razy było underowo (na 9 spotkań), lecz sądzę, że bieżąca forma obu zespołów pozwala w miarę spokojnie zagrać under.
Under 2.5 @1.80 6/10 Bet365 ✅
Temat: 26,78 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Gateshead - Grimsby (Anglia - Blue Square Premier) ⚽
Te dwie ekipy spotkały się póki co ze sobą dwukotnie i dwa razy był remis (2:2 i 0:0), lecz w tym sezonie te ekipy dzieli przepaść piłkarska. Gospodarze okupują górę tabeli (aktualnie 2 miejsce) goście siedzą pokornie na dnie (aktualnie 20 pozycja). Sądzę, że taka historia nie lubi się powtarzać i Gateshead będą chcieli to zmienić na swoją korzyść. Liczę na spokojne i pewne zwycięstwo, a poza tym taki kurs jest kuszący.
Gateshead @1.90 7/10 Bet365 ✅
Temat: 33,08 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
ŁKS Łódź - Legia Warszawa (Polska - Ekstraklasa) ⚽
Niewątpliwie podbudowani nieco zaskakującym zwycięstwem w Lidze Europejskiej piłkarze Legii jadą do Łodzi po pewne 3pkt. ŁKS gra żenujący football, a jedyny swój punkt zawdzięczają nie wybitnej grze, lecz beznadziejnej skuteczności piłkarzy Lechii Gdańsk. Z taką grą to Łodzianie mieli by problemy w drugiej lidze (nie pierwszej, nie ekstraklasie, a drugiej). Co innego gdyby grali tak jak piłkarze z tego samego miasta, a mianowicie piłkarze Widzewa, którzy radzą sobie całkiem całkiem, a ich piłkarz (Broź) dostał powołanie do reprezentacji. Piłkarze ŁKS-u przypominają w tym sezonie bardziej wiejskich kopaczy niż piłkarzy ekstraklasy, która i tak nie stoi na wysokim poziomie. Poprawy w grze nie widać i jeśli nie będzie jakiś drastycznych zmian to tak grający ŁKS już po rundzie jesiennej będzie w 3/4 drogi do niższej ligi.
Legia Warszawa @1.61 10/10 Bet365 ✅
Temat: 39,18 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Barcelona - Villarreal (Hiszpania - La Liga) ⚽
Wiadomo, że jak gra Barcelona pada dużo goli. W Villarrealu pojawiły się nowe nazwiska w linii obrony a to oznacza, że nie są jeszcze najlepiej zgrani i popełniają głupie błędy (pierwszy mecz z Odense). Barca jak zwykle gra porywająco i mimo iż nie jestem zwolennikiem tego knypa Messiego to wiem, że potrafi on i podać i strzelić. Mając za sobą jeszcze sędziów, którzy jak się tylko lekko popchnie knypa i on pada jak by miał atak epilepsji to gwizdek idzie w ruch, a jak wiadomo rzut wolny to doskonała okazja na bramkę. No, ale jak wiecie w bukmacherce nie ma miejsca na sentymenty i to czy się kogoś lubi czy nie nie może mieć wpływu na typ, a jeśli ma wpływ zazwyczaj kończy się ujemnym stanem konta.
Over 2.5 @1.45 6/10 Bet365 ✅
Temat: 41,88 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
KC Royals - DET Tigers (MLB)
Jak zwykle typ na noc, tym razem nie under/over, ani nie czyste wskazanie zwycięzcy tylko próba z handicapem, może się uda ;)
DET Tigers -1.5AH @2.15 6/10 Bet365 ⛔
Temat: 35,88 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Statystyki za sierpień 2011:

Typy podane: 56
Typy Trafione: 37
Typy nietrafione: 19
Zwroty: 0
Skuteczność typów: 66,07%
Suma stawek: 186j.
Czysty zysk: 35,88j.
YELD: 19,29%
Najwyższy kurs: 3.0 (USA - Brazylia, Real - Zaragoza)
Najwyższy kurs trafiony: 3.0 (Real - Zaragoza)
Najniższy kurs: 1.35 (Head to Head Massa F./Alonso F.)
Najniższy kurs trafiony: 1.35 (Head to Head Massa F./Alonso F.)
Zakładając, że 1j wynosi 1zł zarobiłbyś 35,88zł.
Zakładając, że 1j wynosi 5zł zarobiłbyś 179,40zł.
Zakładając, że 1j wynosi 10zł zarobiłbyś 358,80zł.
Zakładając, że 1j wynosi 20zł zarobiłbyś 717,60zł.
Zakładając, że 1j wynosi 50zł zarobiłbyś 1794,00zł.
Zakładając, że 1j wynosi 100zł zarobiłbyś 3588,00zł.
Myślę, że grając za 50zł lub 100zł wyszła by całkiem niezła pensja.
Kolejne podsumowanie pod koniec przyszłego miesiąca.​

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Andreas Haider-Maurer - Sergei Bubka (US OPEN) ????
Nie rozumiem dlaczego taki wysoki kurs pojawił się na Austriaka. Po 1 jest wyżej w rankingach, po 2 nie grał w kwalifikacjach więc jest bardziej wypoczęty, po 3 zwykle zachodzi dalej w turniejach po 4 u Austriaka widać ostatnimi czasy wyraźną progresje, Ukrainiec jak był miernotą tak jest. Różnica klas i tyle.
Andreas Haider-Maurer @2.37 5/10 Bet365 ⛔
Wrzesień: 5,00 ⛔
Temat: 30,88 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
COL Rockies - ARI Diamondbacks (MLB) :baseball:
Nocny typ prosto z USA, bardzo pewny wg mnie typ, grać mocno!
ARI Diamondbacks @1.72 10/10 Bet365 ✅
ARI Diamondbacks -1.5 @2.45 7/10 Bet365 ✅ mówiłem ;) 9:4
Wrzesień: 12,35 ✅
Temat: 48,23 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
Julien Benneteau - Nicolas Almagro (US OPEN) ????
Rozstawiony z 10 Hiszpan zmierzy się z Francuzem który na listach figuruje na 81 pozycji. Dotychczas spotkali się dwukrotnie i póki co jest remis 1:1, lecz sądzę, że nie odzwierciedla to rzeczywistej różnicy między zawodnikami. Almagro robi spory postęp w swojej grze i gra naprawdę fajnie. Benneteau natomiast grał niedawno (27 sierpnia) w finale w Winston Salem i może być zmęczony tamtym turniejem, do którego się przyłożył w przeciwieństwie do Almagro który od 1/16 turnieju w Cincinnati odpoczywał i kumulował energię na US OPEN. Liczę na to, że Hiszpan mając tyle czasu naprawdę porządnie się przygotował i zagra najlepiej jak potrafi.
Nicolas Almagro @1.40 8/10 Bet365 ⛔
Nicolas Almagro -4.5 @1.72 6/10 Bet365 ⛔
Wrzesień: 1,65 ⛔
Temat: 34,23 ✅

dovolniak 120

dovolniak

Użytkownik
CHI Cubs - SF Giants (MLB) :baseball:
Typ bardziej na wieczór niż na noc, ale ;) będzie jeszcze jeden już stricte na noc.
CHI Cubs @2.67 5/10 Bet365 ⛔
edit: CHI Cubs +1.5 @1.71 8/10 Bet365 ⛔
dorzucam jeszcze z handicapem, bo myślę, że warto.
Wrzesień: 14,65 ⛔
Temat: 21,23 ✅

Do góry Bottom