sewerynkg
Użytkownik
Amar'e Stoudemire - powyżej 10.5 punktów @1.833 - maraton
14 pkt.
Zacznę od kontuzji, bo to od nich bardzo dużo zależy.
-> Tyson Chandler (illness) has been dowgraded to 'doubtful' vs. the Heat on Thursday.
-> Kenyon Martin (illness) is questionable to play vs. the visiting Heat on Thursday.
-> Andrea Bargnani was also sick during Wednesday's practice and he's questionable to play vs. the Heat on Thursday.
W rotacji z wysokich graczy zostaje Stoudemire i Aldrich (nawet nie wącha parkietu). Stat na parkiecie spędza średnio 19 minut, ale jeżeli powyższe kontuzje się potwierdzą to musi zagrać 30+ minut. To nie są wszystkie urazy w Knicks: Prigioni i MWP cały czas out, Beno Udrih (knee) is doubtful to play on Thursday after an MRI revealed inflammation in his left tibiofibular joint.
Jak Miami broni i zbiera na tablicy to już było wiele razy wałkowane i większość wie, że tragicznie Amare średnio na mecz zdobywa 8.9 punktów, przeciwko Miami ma średnią 18.5 ale na to nie ma nawet co patrzeć, ponieważ Stoudemire to nie ten sam zawodnik co kiedyś. Według mnie warto pograć już teraz nie czekając na info o kontuzjach, ponieważ nawet jeżeli Chandler, Martin i Bargnani będą gotowi to gry to Stoudemire dostanie swoje minuty (15-20) i będzie w stanie pokryć tą niską linię. Ostatni mecz vs Detroit 24 minuty (trójka kontuzjowanych grała). Dużo punktów może zdobyć po zbiórkach ofensywnych i dobitkach. Według mnie warto i ja pograłem soczyście. Wszystkie info o kontuzjach z rotoworld.com
Raymond Felton powyżej 10.5 punktów @1.85 - milenium
13 pkt.
Drugi typ też trochę pod kontuzje. Wyżej pisałem, że Beno Udrih jest doubtful, a Prigioni out, więc Felton może liczyć na dodatkowe minuty. Dodatkowo kusi bardzo niska linia. Raymond w pierwszym meczu po kontuzji zdobył 12 punktów i spędził 30 minut na parkiecie. Linia wystawiona na równi z jego PPG. Natomiast w meczach z Miami zdobywa średnio 12.2 punktów. No i zawsze jest ta dodatkowa motywacja i spinka na Heat. Tutaj nic więcej nie piszę ponieważ typ znalazłem tylko w milenium i pewnie mało osób ma tam konta (ziemniak już zamknięty). Można grać online 24/7 więc kto ma konto niech się częstuje. W przypadku Stoudemire i Feltona głównie liczę na nieobecność kolegów, ale nawet z nimi na parkiecie linie są niskie i jak najbardziej do łyknięcia.