>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Styczeń 2014

Status
Zamknięty.
gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Po tej świątecznej przerwie ciężko było wrócić do codzienności. No ale mamy weekend i znów można spokojnie pooglądać mecze &quot;na żywo&quot;. Dodam tylko, że &quot;na tygodniu&quot; bardzo pomaga mi League Pass dzięki, któremu można sobie oglądać spotkania o dowolnej porze.

Philadelphia 76ers - Detroit Pistons (-3) @ 2.12 Pinnacle ✅ (104:114)

Pistons mają za sobą sześć kolejnych porażek. Atmosfera w szatni z pewności dobra nie jest. Oglądając kilka ich ostatnich spotkań można się tylko złapać za głowę. W porównaniu do tego co prezentowali ~miesiąc temu a prezentują teraz różnica jest kolosalna. Sixers z kolei w ostatnim okresie zaskoczyli 4 z rzędu wyjazdowymi zwycięstwami. Szczególnie tym ostatnim z Blazers gdzie spisywałem ich na straty i to co zaprezentowali było dla mnie sporym zaskoczeniem. Gdy wrócili już do swojej hali to na dzień dobry dostali solidne lanie od Wolves. Doskonale było w tym meczu widać co znaczy przewaga na tablicach. Statystyka zbiórek w ataku 14:4 na korzyść Wilków mówi sama za siebie. Podejrzewam, że była by ona jeszcze okazalsza gdyby nie to, że przy takiej dużej przewadze nie musili się już zbytnio spinać. Chociaż Wilki mają kilka &quot;strzelb&quot; na dystansie to opanowanie tablic znacznie ułatwiło im grę. To samo było w meczu z Cavs. Także ogromna przewaga pod koszem i pewna wygrana teamu z Cleveland. W pierwszym spotkaniu pomiędzy tymi ekipami w tym sezonie 1 grudnia to właśnie podstawa pod koszem była kluczem do pewnego zwycięstwa Pistons. Sixers to drużyna całowicie uzależniona od ofensywy. Jeśli nie będą utrzymywać opymalnej skuteczności to praktycznie z każdym zespołem NBA przegrywają. Obrona to dla nich czarna magia.
Pistons mają jak dla mnie idealną okazję do przełamania. Lepszego rywala ciężko sobie wybrać. Tak naprawdę to wynik tego meczu będzie zależał tylko i wyłącznie od ich postawy. Jeśli mieliby tutaj przegrać to na własne życzenie po żałosnej grze. Ja jednak myślę, że będzie inaczej i zobaczymy w końcu &quot;coś&quot; pozytywnego w grze Pistons, którzy jak dla mnie nadal są poważnym kandydatem na PO. Z takim rywalem będą mogli się wykazać.

Brooklyn Nets - Miami Heat (-5.5) @ 1.95 Pinnacle ⛔ (104:95)

Team z Brooklyn po utracie Lopeza radzi sobie w sumie nie najgorzej. Cudów nie ma co oczekiwać ale zaczęli ostatnio wygrywać. Coś tam zaczął grać Pierce. Świetne spotkania zdarzają się Johnsonowi. Jednak jak dla mnie mimo wszystko to nie jest drużyna, która mogłaby walczyć z najlepszymi. Plany przed sezonem były wielkie ale parkiet wszystko zweryfikował. Na pewno nietrafionyn pomysłem było posadzenie na ławce trenerskiej Kidda. Kolejnym elementem, który w zasadzie przekreślił szanse Nets w walce o najwyższe cele była kontuzja Lopeza. Teraz to myślę, że o awans do PO może być ciężko.
Zawodnicy z Miami po wczorajszej porażce z Knicks dzisiaj jadą aby zrewanżować się za pierwsze starcie pomiędzymi ekipami w tym sezonie. Wtedy Nets wygrali jednym punktem po bardzo ciekawym meczu. Jednak wtedy grali w pełnym składzie. Dzisiaj wiadomo jak jest. Jak dla mnie niespodzianki tu nie będzie i Heat wygrają to zdecydowanie. Linia handi mi jak najbardziej odpowiada.

Utah Jazz - Cleveland Cavaliers (+1) @ 2.09 Pinnacle ✅ (102:113)

Tak jak pisał kiedyś Lukas - takie drużyny jak Bobki, Bucks czy Jazz można grać jako doga ale nigdy faworyta. Do tego dzisiaj zmierzą się z drużyną o znacznie większym potencjale. Cavs to jest team, który na bank będzie walczyć o PO. Trade Denga tylko to potwierdził. Luol z tego co wiem ma już dzisiaj grać. Myślę, że on jak i jego koledzy postarają się oby to był udany debiut. Prawdą mówiąc o Jazz nie mam zbyt dużo do powiedzenia. Po prostu taki team, który z dna się już nie wydostanie i od czasu do czasu zagrają dla kibiców jakiś dobry mecz. Nic więcej. Moim zdaniem Cavaliers powinni jak najszybciej zapomieć o tym co działo się w ostatnim czasie i zacząć w końcu walkę o PO. Słabszego rywala niż Jazz w zasadzie nie ma. Moim zdaniem Cavs takie mecze powinni wygyrwać. Po takim kursie bez wahania gram.

Otrzymane punkty reputacji: +9
M 2,5K

mati89

Forum VIP
Na początek polecę po najmniejszej lini oporu i spróbuję dubla Mavs + Raptors. Dallas nie powinno mieć najmniejszych problemów z rozbiciem Pelicans, którzy muszą radzić sobie bez Holidaya i Andersona. Mavs sami bez Mariona ale wczorajsze spotkanie pokazało, że tak osłabieni Pelicans mają marne szanse na walkę z drużyną Cubana, tym bardziej on road gdzie grają troszkę słabiej. Raptors grają bardzo dobry basket i u siebie powinni wygrać z Nets, którzy mocno zaskakują bo bez swoich gwiazd zaczęli w końcu prezentować jakiś poziom. Ciężko jednak stawiać na wygraną Nets w Kanadzie gdy dzień wcześniej wygrywają z Heat po dwóch dogrywkach. Moim zdaniem prestiżowe ale też wyczerpujące zwycięstwo (po dwóch dogrywkach) nad mistrzami odbije się w dniu dzisiejszym na zmęczeniu graczy Kidda. Wiadomo że to NBA i wszystko może się zdarzyć ale wierzę w win Toronto, kursy i linia na ten mecz nie są przypadkowe.
Mavs + Raptors @ 1,8 marathon ✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
memfisek 97

memfisek

Użytkownik
@mati89
Co do typu na Raptors to bym po takim kursie w życiu na nich nie zagrał.
Co do zmęczenia to bym mógł się zgodzić bo dwie dogrywki w ostatnim meczu z Heat mogą dać się we znaki, ale ja bym popatrzył na to z drugiej strony. Zwycięstwo z Miami to mega pozytywny bodziec dla drużyny J. Kidda. Brooklyn w 2014 prezentuje się naprawdę dobrze i raczej nie grałbym przeciwko nim po takim kursie.
Raptors w tym sezonie mi się bardzo podobają, widać że bez Gaya ta drużyna stworzyła pewien monolit, jednak tak jak wcześniej wspomniałem omiijałbym to spotkanie z dala.

B 23

blasphem

Użytkownik
tez mialem psiac ze Raptors po 1.2 to jest chyba jakis zart
konsekwentnie od czasu jak wypadl Derron sa analizy przeciwko siatkom a oni maja to w dupie i wygrywaja od 5 spotkań, w tym z Miami i z GSW. Wczoraj na Heat były kurs 1.4 i w pipe, dzisiaj 1.2 na Raptors. poważnie ?
Chyba ze ktos gra &#39;na koneic serii&#39; co uwazam za skrajny idiotyzm, to powodzenia - inwestujcie w &#39;pewniaczka&#39; Raptors.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Brooklyn zaczął grać lepiej odkąd wrócił Kirilienko. On może nie jest już takim monstrum statystycznym jak kiedyś ale dalej jest to jeden z najinteligentniejszych zawodników w tej lidze. No i jest świetnym obrońcą co przy tym small ballu Netsów bez prawdziwego centra jest na wagę złota. Do tego Pierce i KG jak to weterani zaczynają się budzić do formy na przełomie roku i obecnie wygląda to już całkiem fajnie.
Po takim kursie Raptors na pewno bym nie grał. Ale z graniem na Nets, mimo wszystko też bym uważał. Raptors to w tej chwili bardzo dobrze zespołowa grająca drużyna, posiadająca duży atletyzm. Też lubią pograć small ballem. Mogą zabiegać Netsów. A pamiętajmy, że ci mają 2OT za sobą. Nie chcę patrzeć w metryki ale Pierce ponad 44 minuty, KG 36, JJ 46, Livingston ponad 51 minut(!). Więcej minut dostaną pewnie tacy gracze jak Blatche, Teletović, Terry, może Evans. Przy obecnym poziomie morale w Nets nie powinno być problemem ale powiem szczerze, że tak duża linia na gości daje do myślenia. Czyżby pułapka Vegas?

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Denver Nuggets -11 @ 1,90 Pinnacle✅
Nie widzę argumentów za Magic. Tym bardziej, że Afflalo ma jakieś problemy i nie ma sensu, żeby go katować. Jeżeli chodzi o całe Orlando, to skład przedstawia się marnie. Przede wszystkim ich celem jest kolejny dobry pick i wyhandlowanie reszty starszych graczy. Denver zaś zaczyna robić odpowiednie kroki w stronę górnej tabeli, zaczynają grać swoimi stylem za Karla czyli bardzo szybki basket. Ofensywa wraca do normy i Lawson kręci całą drużyną. We własnej hali prezentują się dobrze, można powiedzieć że od kilku ładnych spotkań zespół pokazuje się z coraz lepszej strony po niemrawym kryzysie. Poza tym dysponują kilkoma graczami na jedną pozycję - w Orlando szkoda gadać, tam nie ma ławki na żadne Nuggets. Ani Nelson ani Davis nie zrobią wielkiej krzywdy Denver i moim zdaniem ten mecz skończy się dla nich blowoutem. Vucevic na pewno nie zagra, Davis nie dostanie większego wsparcia pod koszem , a Nuggets wykorzystają swój potencjał ofensywny i ich rozstrzelają. Takie są moje przemyślenia na ten mecz, trudno coś więcej wywnioskować bo Orlando kandyduje najgorszej drużyny w lidze, a bez Afflalo to już w ogóle powinni szybciej zejść z parkietu.

Otrzymane punkty reputacji: +5
A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Raptors - Nets [email protected] Bet365
Nie rozumiem, aż takiego faworyzowania gospodarzy.
Fakt, Nets dzisiaj w nocy dwie dogrywki z Miami, ale wygrane. To daje potężnego kopa drużynie. Ogranie mistrzów NBA.
Ok, rozumiem argumenty, że są b2b, skład weteranów, ale cholera. Dzisiaj zagrają jeden mecz na bardzo wysokich obrotach i mają 4 dni odpoczynku do następnego meczu z Hawks, wiec bardzo duzo czasu na regeneracje sił.
Deron jest day-to-day, wiec moze zagrac, ale wtedy by już kurs na pewno poleciał, a jak widać z Livingstonm rownież można grac i ogrywać mistrzów NBA.
Nie chciałbym porownywac skladów, ale Raptors wg mnie kadrowo jest słabsze od Nets.
Nets jak widać w koncu zaczeli grać na miare swoich mozliwosci. Po dotkliwej porazce na poczatek roku z SAS pozniej wszystko zaczelo dzialac jak nalezy.
Wygrana na wyjeździe z OKC, a potem cztery mecze u siebie i cztery wygrane i to nie z byle kim. GSW czy Miami robia wrazenie, bo Cavs i Hawks to był obowiązek. Ale jak widać są on fire.
Toronto zaskakuje na plus, ale ile oni tak dalej pocisna? To nie jest taka druzyna, ktora bedzie caly czas wygrywala seriami. Ich miejsce w tabeli dla mnie jest co najmniej zaskoczeniem.
Nets wiedzą, że muszą zacząc wygrywać i nie mogą odpuscic zadnego meczu, aby dostac sie do PO.
Licze, ze po dzisiejszej wygranej z Miami, Nets dostana wiatru w zagle i ograją Raptors,a potem czeka ich zasłużone 4 dni odpoczynku.
Na pewno są w stanie to zrobić a kurs kusi niesamowicie :cool:

majsti 240

majsti

Użytkownik
Philadelphia 76ers - New York Nicks
NYK (-5) @1.97 marathon ✅ ✅
Jakiś czas temu nie sądziłem, że będę pisał analizę na Knicksów, bo na początku sezonu grali po prostu piach, wielu ludzi się na nich zawiodło, byli negatywną niespodzianką sezonu, ale w ostatnim czasie odżyli i radzą sobie naprawde nieźle. Chyba w końcu zaczęli myśleć i zrozumieli, że PO na słabym wschodzie są spokojnie w ich zasięgu. Wygrali nieoczekiwanie ze Spurs, minimalnie przegrali z Rakietami, a teraz mają streak 3w, zwyciężając z Dallas, Detroit i Miami. Widać, że coś w tym teamie ruszyło i mam nadzieję, że nie będzie to chwilowe. Philadelphia oprócz sensacyjnej wygranej z Portland niczym nie może się pochwalić. Przegrali z Sacramento, sromotnie z Wilkami, przegrana z Cavs i Detroit. Oprócz spotkania z PTB tracili ponad 100 punktów, ale to nic dziwnego, bo niestety nikt im nie powiedział co to znaczy obrona w koszykówce ???? . Dzisiaj liczę na wyraźną wygraną ekipy z NY ze spokojnie pokrytym handi.
Powodzenia ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Z graniem na Nets poczekalbym na jakies informacje co do brakow kadrowych, poniewaz przed sezonem Kidd zaznaczal, ze KG bedzie odpuszczal b2b a po takich minutach nie zdziwie sie jak ktos jeszcze odpadnie. Wiadomo KG jeszcze nie ta forma, na ktora kibice Nets czekali ale jest to juz zdecydowanie lepszy zawodnik niz z poczatku sezonu wiec taka strata moze troche zabolec ????

nicolaus 140

nicolaus

Użytkownik
Orlando Magic @ Denver Nuggets.
Arron Afflalo: Under 19.5 @1,90 Marathonbet ▶zwrot
Dzisiejszej nocy koszykarze Denver Nuggets podejmą we własnej hali Orlando. Magic kontynuują serie wyjazdowych meczów i będą starać się przerwać serie porażek, nie wygrali oni już 6 meczów z rzędu. Szczerze wątpie że im to się uda, ale wynik meczu jest tu sprawą drugorzędną. Dzisiaj skupimy się na skuteczności rzutowe Arrona Afflalo , a w ostatnich meczach nie wygląda ona imponująco. Linia 19,5 zaproponowana przez Marathonbet została, w ostatnich pięciu meczach pokryta przez Arrona tylko raz (15,22,12,16,12). Dochodzi tu jeszcze kontuzja stopy która na pewno nie ułatwi mu zdobywania punktów

dejvo91 169

dejvo91

Użytkownik
Ja dziś uderzam w dubelka obok którego nie mogłem przejść obojętnie.
Raptors - Nets⛔⛔
Nets +12.5 | 1.60
Taki kurs na taki handicap biorąc pod lupę obecną sytuację Netsów pobieram z uśmiechem na twarzy. Netsi ewidentnie na fali, wygrali 5 meczy z rzędu, w tym takie w których mieli nie mieć szans. Naprzeciwko nich dziś gospodarze z Toronto, także w niezłej formie. Tak jak inni w dziale uważam kurs na gości za solidnie przesadzony (rozumiem wszystkie argumenty, ale kurs za tłusty mimo wszystko). U Netsów w końcu coś zaczęło działać, nawet bez D.Willa i Lopeza potrafią wygrywać i to z najlepszymi. H2H za Netsami, ostatnie 5 meczy to ich 4 wygrane, jedna porażka 6 punktami, więc ta statystyka jak najbardziej typowi sprzyja. Ostatni mecz Netsów przed długą przerwą, pokrzepieni wygraną z Heat, serią zwycięstw z rzędu. Nie odpuszczą dziś i przynajmniej powalczą z Raptorami, z którymi ostatnio szczególnych problemów nie mieli. Jak dla mnie bardzo ciekawy typek po bardzo ciekawym kursie.
76ers - Knicks✅✅
Knicks +4.5 | 1.25
Kolejna drużyna z Nowego Yorku, która doznała ostatnimi czasy olśnienia. Trener poszedł po rozum do głowy i ogranicza minuty Smitha AKA ceglastego pogromcy butów przeciwników. Dodatkowo dochodzi dobra forma Melo, który robi w meczach co do niego należy, reszta drużyny także wydaje się ostatnio wychodzić co najmniej poprawnie ze swoich obowiązków. 76ers ostatnimi czasy gorzej, 3 porażki pod rząd. H2H to 3:2 dla Knicksów. Ostatnie mecze u siebie 76ers to aż 4 porażki na 5 meczów, u Knicków delegacje na plusie bo 3/5. Jednym słowem nie widzę tutaj argumentów za gospodarzami, ale jako, że to NBA i Knicksi są ciągle drużyną nieprzewidywalną ubezpieczam się handi +4,5.
Tym samym na kuponie mamy okrągłe AKO : 2.00⛔⛔
Wchodzę solidnie w ten dubelek, powodzenia ;)
E: Warty rozważenia jest także Nets (+14.5) po 1.43 + Knicks (+1.5) po 1.40 co także daje nam kursiwo 2.00. Oczywiście jeśli ktoś dziś bardziej ufa Knicksom niż Netsom :smile:

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Dragic over 19,5 pkt ⛔
1,90
Marathonbet

Lowry over 15,5 pkt ⛔
1,96
Marathonbet

W telegraficznym skrócie bo dzisiaj nie mam weny do pisania dłuższych analiz, ale decyduję się na te 2 bety z pełnym przekonaniem. Odkąd w Suns kontuzję ma Bledsoe, Goran wziął ciężar gry na swoje barki. W sumie niczego innego nie można było się spodziewać bo jeśli nie on to kto? Notuje ładne cyferki po stronie zdobytych punktów, dużo rzuca na niezłym %. Dzisiaj przeciwko śmiesznej obronie z Detroit powinno być podobnie.

Lowry to człowiek, który mnie ostatnio nie zawiódł przy okazji meczu właśnie z Detroit. Nie będę się powtarzał. Dużo zależy od niego, wzrosła jego pozycja w zespole po odejściu Gaya. Dzisiaj Brooklyn powinien się trzymać, więc Lowry przy odpowiedniej ilości minut na parkiecie powinien wykręcić spokojnego overka. Raz w tym sezonie już te ekipy się mierzyły i nawet obecność w składzie Gaya nie przeszkodziła Lowry&#39;emu w zdobyciu 24 pkt. Warto dodać, że na przeciw siebie w tamtym meczu miał Livingstona, który i teraz zagra pod nieobecność Derona Williamsa.

Powodzenia!

brick 208

brick

Użytkownik
Avery Bradley over 13.5 @ 1.90 Marathonbet ✅✅✅
Drugi over na dzisiaj jest na zawodnika Celtics. Bradley jest obecnie podstawowym rozgrywającym Bostonu. Według mnie jest to bardziej rozgrywający, który woli o wiele bardziej zdobywać punkty niż asystować. Jest dość atletyczny, potrafi rzucić za 3. Jeśli zagra na swoim poziomie to spokojnie pokryje tą linię. W sezonie zdobywa średnio 14.1 pkt na mecz. W ostatnich 5 meczach zdobywał: 7 z GSW, 24 z Clippers, 12 z Denver, 19 z OKC i 22 z Pelicans. Statystyki bardzo dobre oprócz ostatniego meczu z GSW. Według mnie dziś padnie dość wysoki wynik w tym meczu a rozgrywający Celtics spokojnie pokryję tą linię.
Nene over 11.5 @ 1.71 Bet365 ⛔⛔
Według mnie linia na Brazylijczyka zaniżona o jakieś 2 punkty, więc uważam że warto spróbować. Nene w tym sezonie notuje średnią 13.3 punktów na mecz. Wczoraj udało mu się zdobyć 12pkt przeciwko bardzo mocnym w defensywie Pacers i mimo rzuconych zaledwie 66 punktów całej drużyny! W ostatnich 5 spotkaniach Nene pokrył tą linię 3krotnie a raz zabrakło mu zaledwie jednego punktu! A dokładnie mówiąc zdobywał punkty tak: 12 z Pacers, 11 z Pelicans, 7 z Charlotte, 14 z GSW i 15 z Toronto. Nasuwa mi się myśl, że im lepszych obrońców ma przeciwko sobie Nene tym więcej punktów rzuca. Brazylijczyk jest bardzo kreatywny, potrafi rzucać z dystansu, ma wiele manewrów podkoszowych, wie co ma zrobić z piłką i z pewnością woli punktować niż asystować. Uważam, że taki over jest warty pogrania!
Charlotte Bobcats @ Chicago Bulls under 179.5 @ 1.71 Marathonbet ⛔⛔
Ostatni typ na dziś to dla odmiany under na drużyny bardziej defensywne niż ofensywne. Zacznijmy od gospodarzy. Drużyna Chicago jest 2 pod względem obrony w całej lidze! Na 100 posiadań przeciwnika tracą zaledwie 97.1 pkt! I oczywiście mowa tu o drużynach bardzo dobrych w ofensywie, a z pewnością Bobcats nie są taką drużyną. Z kolei w ofensywie Bulls są na 29 pozycji pod względem ilości zdobytych punktów na 100 posiadań! Zdobywając ich zaledwie 96.4! Widać, że jest to drużyna dobra w defensywie i słaba w ofensywie. Do tego oddali swojego najlepszego strzelca Luola Denga! W ostatnich 5 spotkaniach we własnej hali Bulls zdobywali 92, 91, 94, 79, 83! To dość mało i wszystko poniżej średniej! Bobcats natomiast są jedną pozycję wyżej nad Bulls jeśli chodzi o ilość zdobywanych punktów na 100 posiadań. Mianowicie zdobywają oni 96.7 pkt więc niewiele więcej niż Bulls. Za to w defensywie Bobcats spisują się o wiele lepiej, ponieważ są na 8 miejscu tracąc 100.8 pkt na 100 posiadań przeciwnika. Jak na tak słabo spisującą się drużynę w ofensywie to ich defensywa jest znakomita! Wszystkie statystyki przemawiają za tym, aby zagrać ten under!

E 11

emil233

Użytkownik
Dallas-New Orleans
Typ:Dallas-6,5pkt⛔ (110-107) zabrakło kilku punktów
Na początek spójrzmy na suche statystyki: Dallas u siebie posiada bilans 12wygranych przy 6 porażkach, Pelikany na wyjazdach 6 wygranych przy 13 porażkach. Pelikany przed własna publicznością wczoraj przegrały 90-107 z Dallas. Przebieg meczu praktycznie od początku do końca był pod wyraźne dyktando gości ( z wyjątkiem drugiej kwarty gdy w pewnym momencie udało się gospodarzom zniwelować straty do 1pkt) . Oba zespoły nie wystąpią w najmocniejszych składach, jednak brak takiego zawodnika jak Anderson czy prawdopodobny brak Evansa w NOP ograniczają ich szanse na zwycięstwo.

m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Toronto Raptors - Brooklyn Nets, Typ: Brooklyn (+12,5) @ 1,52
Washington Wizards - Houston Rockets Typ: under 204,5 @ 1,52
Ako: 2,32
Zgadzam się z przedmówcami, że kursy wystawione na spotkanie w Kanadzie to duże nieporozumienie. Po tym co widziałem wczoraj w Miami aż żal nie spróbować takiej linii, dużo już w tym temacie zostało powiedziane i kilka moich zdań nie wniesie nic nowego dlatego od razu przenieśmy się do stolicy. Undery w meczach Huston na dłuższą metę to taktyka skazana na porażkę ale po tym jak miałem nieprzyjemność oglądać pierwszą połowę wczorajszego spotkania ich rywali dzisiaj zaryzykuję. Wiadomo, że Indiana ma świetną defensywę ale takiej ceglarni jaką zaprezentowali czarodzieje to nie pamiętam. W żadnej kwarcie nie wyjść z dwudziestu to straszna kompromitacja i niewierze, że kilkugodzinny lot oraz niewiele czasu na odpoczynek poprawią cokolwiek w tej dziedzinie. Howard pod koszem pokryje Gortata, któremu mecze przeciwko swojemu byłemu rywalowi z Orlando nie idą, a reszta przy skuteczności na poziomie &quot;35%&quot; nie powinna rzucić więcej niż 80 pkt i każdy wynik powyżej będzie dla mnie zaskoczeniem. W tym przypadku grające w kratkę Huston będące również po długim locie i bez odpoczynku nie powinno rzucić wielu pkt tym bardziej, że defensywa gospodarzy działa zdecydowanie lepiej oraz najzwyczajniej nie będzie takiej potrzeby.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Raptors - Nets 2 4.5@ ⛔
B365

Value jak uj ;) Już troszkę leci ale nadal warto spróbować. Taki kurs na Raptors to mogą sobie wystawić jak przyjedzie Phila, Orlando albo Jazz, a nie Nets z serią 5W gdzie odprawili m.in. OKC, GSW i Heat. Na wyjazdach co prawda w tym sezonie bilans żałosny, ale skoro grali piach ogólnie to czego się spodziewać. Teraz widać w tej ekipie większy ogień nawet bez liderów. Pierce, Garnett i Johnson to też zawodnicy, którzy wygrali w pojedynkę niejeden mecz w swojej karierze. Wczoraj co prawda dogrywka ale ci chłopcy nie mają prawa być zmęczeni sezonem gdyż sporo meczy rozegrali prawie na stojąco ;) Nie jest to żadna peffka, ale kursy są dla mnie zupełnie nieadekwatne do szans w dzisiejszym spotkaniu. Handi również super bo 10 oczek to już niezły zapas.
Bulls - Bobcats 2 2.82@ ⛔
Marathon

http://www.rotoworld.com/teams/injuries/nba/all/
Butler i Noah desygnowani jako kontuzjowani, nie zdziwię się jeśli któryś z nich zagra, lecz jeśli ktoś ma czas żeby wyczekać do meczu i sprawdzić to warto pochylić się nad gośćmi. Bulls bez Denga, Butlera, Noah i Rose&#39;a ofc to ekipa, która była w stanie przegrać z każdym. Sam Boozer niewiele zdziała. Pobieram płaską stawką już teraz, bo live mi dziś nie dany.
Pistons - Suns
Frye over 12.5 pts 1.9@ ✅
Mar

Frye pod nieobecność Bledsoe lepsze mecze przeplata słabszymi lecz 30 minut na parkiecie, ok 15 rzutów z gry w czym znajdzie się sporo trójek to argumenty do zaatakowania tak niskiej linii. Frye samymi rzutami z dystansu jest w stanie przekroczyć tą linię. W spotkaniach gdzie zapunktował mniej: 14; 11; 10 za przeciwników mieli 2x Miśki oraz Chicago, a więc ekipy dość defensywne. Przeciw Bucks i Wilkom rzucił po 22 oczka i dziś w nocy w overowo zapowiadającym się spotkaniu liczę właśnie na taką zdobycz ze strony atakującego Słońc.

Nets na przełomie 3 i 4 Q z 64-56 zrobili 65 - 78 :grin: Czyli run 1-22

Otrzymane punkty reputacji: +3
kkslec 459

kkslec

Użytkownik
Z graniem na Nets poczekalbym na jakies informacje co do brakow kadrowych, poniewaz przed sezonem Kidd zaznaczal, ze KG bedzie odpuszczal b2b a po takich minutach nie zdziwie sie jak ktos jeszcze odpadnie. Wiadomo KG jeszcze nie ta forma, na ktora kibice Nets czekali ale jest to juz zdecydowanie lepszy zawodnik niz z poczatku sezonu wiec taka strata moze troche zabolec ????
Potwierdziło się. KG nie zagra
Co do Bulls to Noah grał (tylko choroba mu doskiwierała) a Butler game-decision. Według mnie spokojna jedynka. Mimo ostatniu wielu kontuzji mają strike 4W a Bobki zaczynają powoli grać to co rok i dwa lata temu. Osobiście pobieram HT/FT 1/1 @ 1.80 z pocałowaniem w rękę. HC -4.5 oczywiście też do grania

Otrzymane punkty reputacji: +3
G 20

gruda

Użytkownik
hahaha dach w waszyngtonie przecieka ???? big LOL ????
co do chi-cha zero value w graniu na byki,oni nawet w pelnym skladzie kochaja zjebac takie mecze ???? imo wygrana bobkow prawdopodobna,mecz powinien byc bardzo underowy zakonczony roznica kilku pkt w jedna lub druga stron...50/50 wiec warto brac wysoki kurs

paull 145

paull

Użytkownik
Sacramento - Cleveland
typ: Over 205 pkt
kurs: 1,83 bet 365
124+80=104⛔

Pewnie każdy kto śledzi nawet w umiarkowanym stopniu rozgrywki NBA dowiedział się, że do drużyny z Kalifornii przybył wysoko punktujący Rudy Gay. Średnia punktów w tym sezonie wynosi niecałe 20 punktów. Pisze to po to gdyż przy takich zawodnikach jak DeMarcus Cousins i rozgrywającym Isaiah Thomasie 6 mecz z rzędu Sacramento zdobyła 100 lub więcej punktów. W drużynie Cleveland też doszło do pewnego ( jak na razie teoretycznego ) wzmocnienia. Luol Deng zawitał w skromne progi Kawalerzystów. Co prawda, jego pierwszy mecz nie przyniósł fenomenalnych wyników ale wiadomo, Brytyjczyk jest na dotarciu. No ale jest niezawodny Irving i ostatnio dobrze radzący sobie C.J Miles. Za Overem, może również świadczyć fakt, że w 13 rozegranych ze sobą spotkań w Sacramento, 9 kończyło się Overem.

majsti 240

majsti

Użytkownik
Cleveland Cavaliers - Sacramento Kings
DeMarcus Cousins over 23.5 @1.90 marathon ⛔
Wbrew pozorom po przyjściu Gay&#39;a, Cousins nie utracił na ilości zdobywanych punktów, nadal zdobywa je ponad swoją średnią i pokrywa linie, a przede wszystkim nadal jest liderem teamu z Californi. W ostatnich pięciu spotkaniach zdobywał kolejno: 17,33,26,35,24. Dodatkowo Kawalerzyści pozbyli się Bynuma, solidnego defensora, z którym DeMarcus miałby problem, więc Cousins z pewnością na tym skorzysta, bo dzisiaj na przeciw niego stanie Varejao, z którym środkowy Sacry kłopotów mieć nie powinien. Myślę, że obie ekipy przekroczą granicę 100 punktów, a sam Cousins zakręci się koło 30 punktów. Na unibecie linia o punkt wyższa i po @1.85.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom