>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Styczeń 2014

Status
Zamknięty.
bizon91 3,3K

bizon91

Użytkownik
Niektórzy niech się tu nie obruszają, po prostu przyłóżcie się do analiz. Za wiele razy czytam tu analizy oparte na wyrażeniach &#39;&quot;wydaje mi się&quot; &quot;nie powinni&quot; itp. Albo na suchych statystykach. Później się dziwią niektórzy, że nie wszedł im under w meczu Sixers, który już z definicji jest ryzykowny, nie ważne na jakiej linii.
Jak chcecie stawiać po statach to macie dział kupony, tam możecie wykazać, że jesteście rentowni (a tylko o to chodzi w bukmacherce) czy nie. Tu jest dział na typy z analizami, z argumentami które mają przekonać ludzi którzy często grają konkretną gotówkę, że dany typ jest warty gry. Niektórzy tu praktycznie nie używają żadnych merytorycznych argumentów, już kilka razy zgłaszałem analizy których poziom był naprawdę blisko zera.
A w dobie internetu o pożyteczne informacje nie trudno.
Ja może czasem za bardo poleję wodę, jak chyba każdy czasem błędnie ocenie czy wyważę pewne czynniki (przyznam się, że wczoraj mi chodził po głowie over Younga z Sixers, który zaliczył 0 pkt), ale piszę z perspektywy kogoś, kto ogląda NBA codziennie do godziny 7-8 włącznie, tak więc bajek nie opowiadam tudzież nie udaję mądrego, po prostu po kilku latach obserwacji staram się pewne trendy w typach wyłapywać i dzielę się tymi spostrzeżeniami, tak długo jak jestem na plusie bądź przynajmniej uważam, że podane przeze mnie informacje są warte uwzględnienia.

Ok teraz wracając do typów. Jeszcze słówko co do meczu Wolves z Suns i propozycji typerskich. Zedytowałem już analizę i dodałem jedno ważne info - Green jako starter w tym sezonie ma 15,8 ppg, linia na maratonie 14, tak więc ciągle jest to w moim odczuciu value. Do tego można dodać, że Green w meczach b2b jak i na wyjazdach radzi sobie dobrze w tym sezonie.
Value jest też w typie na Dragica, ale u jednego buka - Bwin ma linię 17,5 pkt, przy średniej 19 pkt Dragica, a przecież to średnia z Bledsoe przy boku. Więc jak ktoś chce grać Słoweńca to ta linia jest naprawdę dobra, choć z kursem 1,7.

Otrzymane punkty reputacji: +10
brick 208

brick

Użytkownik
Washington Wizards @ New Orleans Pelicans (-3) @ 1.83 Bet365
Na dziś wybrałem spotkanie Pelicans z Wizards, ponieważ zainteresował mnie tutaj wysoki kurs na New Orleans. Kursy na Pelicans spadają. Z tego co widzę to brak poważniejszych absencji w obu drużynach. Pelicans we własnej hali bardzo mocni, z pewnością potrafią wygrywać ze średniakami, a zdarzy im się wygrać z lepszymi od siebie, np. Trail Blazers. Najniższa wygrana z tymi średnimi drużynami miała miejsce przeciwko Cavaliers i były to 4 punkty różnicy. Washington też potrafi wygrywać na wyjazdach i szczerze mówiąc to Wizards ostatnimi czasy grają lepiej na wyjazdach niż we własnej hali. Ostatnie 4 wyjazdowe wygrane miały miejsce z Celtics, Pistons, Bobcats i Nets, więc jakieś potęgi NBA to nie są, a wręcz przeciwnie, drużyny najsłabsze w całej lidze. Wczorajsza wygrana z Bobcats jakoś mnie nie przekonuję, że Wizards mogą kontynuować tą passę. Bobcats według mnie nie są wymagającym rywalem, słabo spisują się w obronie, w ataku jeszcze gorzej. Jestem przekonany, że Pelicans udowodnią, że chcą walczyć o PO w tym roku i osiągnąć coś więcej niż w zeszłym roku!
Z pewnością dodam jeszcze jakiś typ na dzisiaj troszkę później.

G 20

gruda

Użytkownik
typu nie neguje ale brak Andersona w Pelikanach to bardzo znaczaca absencja,a to co piszesz o slabej obronie bobkow jest kompletna nieprawda...to jedna z lepszych defensyw w lidze...z zdaniem o ich ataku jak najbardziej sie zgadzam

qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Blake Griffin 21,5 over. Betsson
A wiec. Jak wszyscy wiemy CP3 kontuzjowany i presja o wynik koncowy opiera sie na Griffinie, w ostatnim meczu tych druzyn Blake rzucil 18 pkt , trafil 7 z 16 z gry i 4/4 z osobistych. Ale to bylo dawno i bez Paula .. a to oznacza dodatkowe szanse dla Griffina , w ostatnich 3 meczach , raz przebil ten prog (kolejno) 25 19 16 , ostatnio nie blyszczal ale dzis to bedzie jego mecz. Na przeciw niego Bass dzis bedzie tylko tlem Blake&#39;a.
Rozumiem wasz zal i rozgoryczenie ale dla to tylko sport i statystyki nie graja , jakby tak bylo to byscie milonerami byli. Liczymy na skutecznosc Blake&#39;a. ;) polecam rowniez Afflalo i DeRoazana ;)
Griffin over 21.5 29 pkt Dodatkowo Afflalo 22 na plus i DeRoazan 19 z czego 13 z osobistych.. ;/ Z GRY 3 z15 ;/

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Atlanta - Indiana
Indiana -4 1.84
⛔
Indiana gra b2b[w tym sezonie bilans 6-2 podczas b2b spotkan w tym porazki z Chicago[Rose gral] i Portland ???? ] po wczorajszym dosc ciezkim spotkani z Raptors ale mimo wszystko dalej ide w ich strone. Atlanta po stracie swojego lidera Horforda nie spisuje sie juz tak dobrze [ bilans 2-5] i bardzo dobrze poukaldana kadrowo Indiana moze spokojnie wygrac dzisiejsze spotkanie. We wczorajszym spotkaniu stosunkowo male minuty gral lider ekipy gosci czyli Paul George [28minut] wiec dzisiaj powinien byc w pelni sil i spokojnie poprwoadzic ekipe do zwyciestwa. Antic i Milsap to prawdopodobnie zbyt slaby zestaw podkoszowych by zatrzymac Hibberta i Westa. W ogole patrzac na obie ekipy to przewaga Atlanty jest tylko na pozycji rozgrywajacego, pozostale pozycje to juz mniejsza lub wieksza korzysc na strone gosci. Lawka rezerwowych takze po stronie Pacers. Watson, Scola czy Granger zapewniaja te 25-30 punktow na niezlej skutecznoci. Owszem rezerwowi gracze Hawks takze zdobywaja stosunkowo duzo punktow w porownaniu do startowej piatki ale to tylko pokazuje slabosc ekipy Hawks, poniewaz gracze rezerwowi to zadne wielkie nazwiska. Lou Williams strasznie zardzewialy w tym roku, notuje skutecznosc ponizej 30%.. troche slabo jak na najwazniejszego rezerwowego Hawks.

L 28

leonturkoglu

Użytkownik
w oczekiwaniu na tenis potypuje drugą ulubioną dyscyplinę , mianowicie koszykówke;)
patrząc na roto i abscencje u Jeziorowców nie sposób nie wejść w zakład pod tytułem LA LAkers under 99,5 punkta w meczu, brak rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia, brak lidera z prawdziwego zdarzenia, wreszcie brak strzelców. Wszystko to przemawia za tym że Jeziorowcy stówki nie rzucą. Houston bez Parsonsa (?)
Obawiam się jedynie meczu typu run and gun ale jeśli nie zagra YOung to typ biore na pewno.

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
W popołudniowej analizie napisałem, że będę z Wami w kontakcie i tak też się dzieje ;)
Przygotowałem jeszcze jedną propozycję oprócz Wilków, a jest nią pójście śladem tego Pana...

Kyle Lowry powyżej 24.5pkt + asysty ✅✅
1,85
betsson

Szarpałbym tym betem jak reksio szynkę. ;) Do rzeczy... Już nie raz było wspominane, że po tym, jak z Toronto odszedł Gay całe Raptors odżyło, a głównym spadkobiercą zapewne stał się Lowry. Teraz to on prowadzi grę Toronto i pieczętuje praktycznie ich każdą akcję. Fajnie to wygląda w tym zespole, a ich marsz od zwycięstwa do zwycięstwa przerwały dopiero dwie wyjazdowe porażki z potentatami ligi czyli Miami i Indianą. Nie ma co rozpamiętywać tamtych spotkań, ale wnioski trzeba wyciągnąć i dzisiaj Raptors powinni wrócić na zwycięską ścieżkę kosztem bezbarwnych (bezmózgowców) Detroit. By tego dokonać potrzebują Kyle&#39;a jak nikogo innego tym bardziej patrząc przez pryzmat dzisiejszych matchupów. Wygląda to mniej więcej tak, że pod tablicami przewagę będą mieli goście bo Drummond i Monroe gwarantują sporo mięska w pomalowanym i niezłą zdobycz na tablicach. W rzeczy samej oznacza to, że Lowry wraz z DeRozanem muszą wziąć sprawy w swoje ręce... Kogo my tu mamy na przeciw rozgrywającego Toronto? Ano komicznego Jenningsa, który jedyne co potrafi to wyciągąć cegły z kieszeni swoich spodenek, które nie mają dna i rzucać nimi o tablice ????
O obronie nie ma raczej pojęcia, więc Kyle powinien robić z niego wiatrak. Liczę, że po prostu Lowry wróci do cyferek sprzed tych dwóch ostatnich meczów, w których linii nie przekroczył, choć z Heat było bardzo blisko natomiast z Pacers zanotował jedynie dwie asysty, ale co się dziwić skoro Toronto w tym meczu zaliczyło marne 39% z gry. Podkręcimy trochę? Podkręćmy... Wcześniej Lowry w 8 meczach powyższej linii nie przekroczył tylko raz w meczu z Chicago, gdzie zagrał nieco ponad 30minut. Często kończył mecz z double double osiągając spokojnie granice tych 25 oczek, które dzisiaj musi wykręcić, by typ siadł ;) Dla mnie super bet, więc zachęcam. Dam jeszcze jedną opcję dla Waszego większego komfortu i każdy może sam sobie zdecydować co mu pasi, a co nie ????

Kyle Lowry over 15,5 pkt ✅✅
1,87
Marathonbet

Tak więc ja już singlem zagrałem handi na Wilków i powyżej opisany over PG Raptors, a jeszcze pokombinuję w jakimś dubelku w stronę Spurs bo od Dallas są po prostu ten poziom wyżej i choć Dirk może napsuć sporo krwi Ostrogom to liczę, że bardziej zbalansowana ławka o większej jakości zrobi różnicę na koszyść gospodarzy tego meczu. Tak więc:

Spurs - Dallas
Spurs ✅✅
1,43
Marathonbet

Otrzymane punkty reputacji: +48
K 195

kosmos111

Użytkownik
A Marshall to jest kto jak nie rozgrywający?
Koleś był drugim podającym w NCAA, miał opinię rozgrywajka pass-first, pass-second, od kiedy wskoczył do pierwszej piątki notuje prawie 13asyst/mecz...

Ode mnie over 38pkt+zb+as Brodacza w nordicbet. Argumenty? 46
Obrona Lakers, a raczej jej totalny brak + możliwy brak Parsonsa. Do tego Harden ostatnio w formie zwyżkowej, 38/10/1 z Kings, 37/7/6 z Knicks, do tego LALki bronić dwójek nie potrafią (&quot;Lakers are 30th in PTS allowed to SGs&quot;). Co tu pisać, Brodaty to może samymi punktami pokryć jak się weźmie za rzucanie. Byle nie było blowoutu :p

46✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Sztukę autopromocji opanowałeś do perfekcji!
Co sądzicie dziś o graniu GSW przeciw Nets?
Nets bronia najgorzej trojki w calej lidze, prawie 40%
Maja dobrego obronce na Johnsona i Piercea [Klay a takze Iggi]
Deron nie zagra
Brooklyn w wygranych spotkaniach przeciwko Cavs[bez Irvinga] i Hawks[bez Horforda] jakos nie blyszczal, aczkolwiek come back z Thunder wysmienity.
Kirilenko po powrocie robi naprawde niezla robote w druzynie.
Interpretuj to jak chcesz ale jak na moje wszystko wskazuje na zwyciestwo GSW wiec nie bede zwlekal i pogram jakies pomniejszone handi w ich strone ????

brick 208

brick

Użytkownik
Washington Wizards @ New Orleans Pelicans (-3) @ 1.83 Bet365 ⛔⛔ (102:96)
Na dziś wybrałem spotkanie Pelicans z Wizards, ponieważ zainteresował mnie tutaj wysoki kurs na New Orleans. Kursy na Pelicans spadają. Z tego co widzę to brak poważniejszych absencji w obu drużynach. Pelicans we własnej hali bardzo mocni, z pewnością potrafią wygrywać ze średniakami, a zdarzy im się wygrać z lepszymi od siebie, np. Trail Blazers. Najniższa wygrana z tymi średnimi drużynami miała miejsce przeciwko Cavaliers i były to 4 punkty różnicy. Washington też potrafi wygrywać na wyjazdach i szczerze mówiąc to Wizards ostatnimi czasy grają lepiej na wyjazdach niż we własnej hali. Ostatnie 4 wyjazdowe wygrane miały miejsce z Celtics, Pistons, Bobcats i Nets, więc jakieś potęgi NBA to nie są, a wręcz przeciwnie, drużyny najsłabsze w całej lidze. Wczorajsza wygrana z Bobcats jakoś mnie nie przekonuję, że Wizards mogą kontynuować tą passę. Bobcats według mnie nie są wymagającym rywalem, słabo spisują się w obronie, w ataku jeszcze gorzej. Jestem przekonany, że Pelicans udowodnią, że chcą walczyć o PO w tym roku i osiągnąć coś więcej niż w zeszłym roku!
Golden State Warriors @ Brooklyn Nets under 96pkt @ 1.83 Bet365 ⛔⛔ (98:102)
Drugi typ na dzisiejsza noc to mecz GSW z Nets w Nowym Jorku. Nets drużyna, która jest bardzo negatywnym zaskoczeniem tego sezonu. Możliwe, że to brak zgrania, słaby, niedoświadczony trener, a może po prostu zbyt wysoko zawieszona poprzeczka, ale do rzeczy. Nets w tym sezonie grają żenująco słabo. Brak pomysłu na grę, wszystko chaotyczne, niepoukładane. W ostatnich 5 meczach nie przekroczyli bariery 96 punktów. Dodatkowo we własnej hali w ostatnich 5 meczach udało im się przekroczyć próg 96pkt tylko raz i miało to miejsce z bardzo słabymi Bucks. Dzisiaj wraca Deron, na pewno będzie to duże wsparcie dla Nets, ale nawet z nim w składzie nie udawało im się przekroczyć tak teoretycznie niskiej linii. Warriors to drużyna która w ostatnich 5 meczach straciła tylko ta więcej niż 96pkt i miało to miejsce z Heat, którzy jak wiadomo mają bardzo wiele opcji w ofensywie. Tego nie można powiedzieć o Nets. W jednym z tych pięciu meczy GSW padło dokładnie 96 punktów i było to w meczu z Wizards, którzy wolą raczej atakować niż bronić. Jeśli GSW przyłoży się do obrony chociaż w połowie swoich możliwości, a w Nets Deron lub Joe nie będą mieli tzw. dnia konia to uważam, że taki under spokojnie wejdzie.
To sobie dziś w nocy pograłem..

klemenspff 407

klemenspff

Użytkownik
Houston Rockets - Los Angeles Lakers @James Harden over 26pkt 1,81 Marathonbet ✅ 38pkt

Typ na over 26pkt Hardena,chyba jeden z sensowniejszych zakładów na ten mecz patrząc na ostatnie spotkanie rakiet z jeziorowcami.Ósmego listopada Harden rzucił 35 punktów ekipie Lakers mając w dorobku trzy trójki,sześć dwójek i 14z16 rzutów wolnych.Nawet pomimo tylu punktów Hardena spokojnie stać na więcej co pokazał w dwóch ostatnich meczach z Knicks i Kings gdzie miał na swoim koncie odpowiednio 37 i 38 punktów grając na znacznie lepszej skuteczności niż w listopadowym meczu z Lakers więc jeśli Harden zagra na podobnym poziomie co w dwóch poprzednich meczach to 26 punktów wydaje się śmieszną linią.Do tego chęć rewanżu za porażkę z listopada i problemy Lakers oraz dobry H2H w ostatnich latach wskazują na przekonujące zwycięstwo Rockets a co za tym idzie Harden na pewno rzuci swoje i dołoży solidną cegłę do do kolejnego triumfu swojej drużyny.Polecam

Otrzymane punkty reputacji: +7
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Idę dzisiaj w zawodników.

Paul George over 32,5 pkt + zbiórki + asysty -&gt; 1,85 -&gt; Betsson
✅✅✅ 43

Paul George ostatnio słabo się spisywał, oddawał mało rzutów na słabej skuteczności. Dzisiaj mimo że Atlanta dalej bez Horford&#39;a to nie sądzę, że dla teamu Vogel&#39;a będzie to łatwy mecz. Grają on road, i to jeszcze B2b, nie będzie to jednostronne widowisko. Paul George co sezon notuje coraz lepsze statystyki rzutowe. W tym sezonie średnia pkt 29,9 na mecz co czyni go 8 strzelcem ligi. Mecz Indiany z Atlantą uważam, że będzie underowy, będzie solidna obrona po obu stronach, bo zarówno gospodarze jak i goście potrafią bronić, no może z Anticiem jak Horfordem tak to nie wygląda ale nie sądzę żeby dzisiaj podkoszowi Indiany mieli z Millsapem czy Brand&#39;em łatwo. Paul George dzisiaj powinien wziąć odpowiedzialność na siebie bo jego match up wygląda zdecydowanie lepiej. Gram na over 32,5 pkt + zbiórki + asysty, ponieważ jak już wcześniej wspomniałem widzę tutaj solidną obronę dużo zbiórek, a pkt i tak Paul wyrobi. Stawka 5/10.

Dirk Nowitzki over 28 pkt + zbiórki -&gt; 1,85 -&gt; Betsson
⛔⛔⛔ 3/14 i 8 pkt + 5 zbiórek

Prestiżowy mecz dla Niemca. Pojedynek z odwiecznym rywalem jakim są Spurs. Do rzeczy. Dirk ostatnio łapie naprawdę świetną formę, w ostatnich 3 meczach nie schodziło poniżej skuteczności 54% co jest bardzo dobrym wynikiem, zbierał też ładnie. 27 pkt z Lakers czy 24 pkt z Clippers to wynik bardzo dobry zwłaszcza że na świetnym % rzutowym. Do San Antonio dzisiaj nie poleciał Shawn Marion(rotoworld) więc jego rzuty na pewno przejmie Dirk, bo on w tym meczu na pewno zechce się pokazać. Wiadomo, Tim Duncan na przeciwko to nie amator, ale mimo wszystko linia jak dla mnie niska i warta zagrania a Tim najlepsze lata ma już raczej za sobą. 3/10

Toronto Raptors - Detroit Pistons(-1,5) -&gt; 3,60 -&gt; Bet365 ⛔⛔⛔ 93 - 112

Śmieszny kurs imo na gospodarzy. To, że ostatnio zaliczyli 2 bardzo dobre występy przeciwko Miami oraz Indianie chyba troche mydli oczy. Detroit czarna seria porażek, uważam, że dalej mają oni ogromny potencjał, oraz bardzo dobry frontcourt który powinien zacząć funkcjonować na miarę oczekiwań. 23 obrona ligi i ponad 102 pkt stracone na mecz, to przy takim rosterze jest kpina. Smith musi wreszcie pokazać na co go stać, bo chyba nie po to zatrudnili go Pistons dając mu maxa żeby zdobywał 17 pkt/mecz. Drummond na deskach ofensywnych jest kotem, i potrafi zrobić bardzo dużo, żeby poprawił jeszcze skuteczność na linii. Toronto to głównie DeRozan, Pistons dzisiaj jeśli go zatrzymają to mają sporą szanse na wygraną. 2/10. Pozdrawiam. Rambo

Otrzymane punkty reputacji: +5
K 195

kosmos111

Użytkownik
Chandler Parsons (knee) will not play against the Lakers on Wednesday, according to Jonathan Feigen of the Houston Chronicle.
Potem do usunięcia

B 23

blasphem

Użytkownik
co myslicie o OKC dzisiaj ?
Sa szanse ze Ibaka dzis zagra?
Jesli Ibaka zagra a z Nuggets wypadnie ktos z dwojki Robinson/Chandler, to mysle ze smialo mozna grac tutaj w stronę OKC. 2 ostatnie wyniki Nuggets robia wrażenie, ale mowiac wprost ani Celtics, ani Lakers to nie sa zbyt mocne druzyny w tym sezonie. Nuggets notują 3 zwyciestwa z rzędu i kursy na ich przeciwnikow juz mocno poszly w gore - co jest typowe dla buków w przypadku NBA. Tylko, że przed tymi 3 zwyciestwami było 8 porazek z rzędu ???? .
Imo OKC jest tutaj zdecydowanie bardziej solidną drużyną niż kapryśne Nuggets. Ale jak mówie, z postawieniem pieniazkow wstrzymuje sie do czasu az bedzie wiadomo co z trojka Ibaka, Chandler, Robinson.

B 0

bumcykcyk92

Użytkownik
A czy OKC bez Westbrooka nie jest kapryśną drużyną? 3 z ostatnich 5 meczy to przegrane, w tym -11 pkt z Utah oraz przegrana na własnym parkiecie z Nets

B 23

blasphem

Użytkownik
Nie chce zeby to zabrzmialo jak naiwne tlumaczenie OKC, ale...
Z Nets wpadka wiadomo, ale przede wszystkim przez żenujaca skuteczność Jacksona ktory mial zastapic Westbrooka. Durant w tym meczu też dał troche ciała, no i wysmienity mecz Williamsa - zdarza się, to jest NBA, pewniaków nie ma.
z Utah Ibaka nie grał i to było widać. Utah tez mialo dzien konia. Hayward na skuteczności ponad 80% i 37 punktami ? Raz na sezon ...
Ale powtarzam, wszystko zalezy od tego czy wystapia Ibaka, Robinson i Chandler.

doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik

✅ ✅ ✅
Miami Heat - New York Knicks
Czy to będzie koncert jednego skrzypka? a może dwóch?
Zapowiada się świetny mecz w którym ciężko mi wskazać zdecydowanego zwycięzcę, dlatego też pójdę w kierunku zdobyczy zawodników.
To, że Carmelo Anthony i Lebron James będą głównymi bohaterami tego meczu nie ulega wątpliwości.
Lebron James kocha grać w Madison Square Garden:
&quot;He loves the history, the hostile crowd and even the smell of the place&quot;
Zapach hali Madison Square Garden Shane Battier określał:
&quot;mingling of elephant poop and Frank Sinatra&quot; czyli mieszanka zapachów kupy słonia i Franka Sinatry.
Przejdźmy jednak do rzeczy.
Dzisiejszy mecz będzie mógł obejrzeć niemal każdy Amerykanin (TNT game), a że King lubi błyszczeć gdy patrzą miliony ludzi, to spodziewam się świetnego meczu dziś z jego strony ????
Warto tu przytoczyć, że Lebron James w meczach przeciwko Knicks zanotował 2 ze swoich 9 wielkich meczów w których przekroczył granicę 50 punktów:
  • 5 marzec 2008r : 50 puntków 8 zbiórek, 10 asyst, 4 przechwyty
  • 4 luty 2009r: 52 punktów, 10 zbiórek, 11 asyst, 2 bloki
    Tu kosmiczne triple double. Drugi wynik w historii NBA (highest score+triple double)

Od 2008 roku Lebron przeciwko NYK rzuca średnio 33 punkty.
Staty Jamesa w tym sezonie: 25.5 pkt,6.7 zbiórek, 6.5 asyst.

Linia jaką oferuje betsson : over 41.5 pkt+zb.+as. moim zdaniem pęknie bez problemu i z przyjemnością będę oglądał mam nadzieję emocjonujący mecz ????
Jednocześnie będę śledził ofertę bukmacherów. Być może coś się pojawi ciekawego w ofercie na Lebrona ????

W drugim meczu jeśli tylko zagra Ibaka widzę izzi win OKC. Może ktoś napisze coś na temat tego meczu.

Pozdrawiam
doktor G

I LeBron pokrył handi 32 pkt 5 zb. 6 as. ✅
handi na NYK izzi✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
B 0

bumcykcyk92

Użytkownik
Osobiście nie uważam, żeby OKC odniosło dzisiaj łatwe zwycięstwo, nie po tym co pokazali w Utah. Dzień konia Haywarda to jedno, a kompletna dezorganizacja w końcowych minutach OKC to drugie. Zespół został pozostawiony samym sobie, trener nie miał żadnego wpływu na gre. Fatalne decyzje i brak jakiegokolwiek pomysłu na grę.Denver chwilowo jest na fali, po ostatnich zwycięstwach panuje świetna atmosfera w zespole. Jeżeli zagrają Chandler i Robinson to zdecydowanie skłaniam się w kierunku Nuggets.

doktor-g 576

doktor-g

Użytkownik
James nie pokrył takiej linii już od 7 czy 8 meczyków..
Lebron owszem nie błyszczał jakoś ostatnio, ale bodajże w meczu z Sacramento pod koniec grudnia nabawił się lekkich urazów kostki i pachwiny. Każdy też wie jak bardzo spina się Miami w trakcie regular season. Moje przewidywania jak i historia pojedynków Knicks potwierdzają, że mecze między tymi drużynami są z reguły bardzo zacięte i liczę tu na close game. W końcu Knicksi jakby nabrali wiatru w żagle, a i Carmelo nie odpuści.
Wiadomo, że nie ma co szaleć ze stawkami.
Do rozważenia też handi na Knicks +8.5pkt na własnym parkiecie z mistrzami, którzy kiepsko pokrywają handicapy co nie przeszkadza im oczywiście w wygrywaniu meczów:)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom