>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA SEZON 2006/2007

Status
Zamknięty.
patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Wyniki - 18 Listopad 2006

Atlanta-Miami 88-93 OT
Dallas-Memphis 89-84
Denver-Toronto 117-109
Detroit-Houston 104-92
Golden State-Seattle 107-95
LA.Clippers-Philadelphia 103-97 OT
Milwaukee-Indiana 100-102
Minnessota-New Orleans 96-99
New Jersey-Portland 68-86
New York-Boston 118-122
Orlando-Charlotte 97-83
Utah-Phoenix 120-117 OT
Washington-Cleveland 111-99

Mecze dzisiejsze:

02:00 L. A. Lakers-Chicago Bulls
03:00 Sacramento Kings San Antonio Spurs

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Wyniki - 19 Listopad 2006

LA.Lakers-Chicago 82-72
Sacramento-San Antonio 99-108

Mecze dzisiejsze:

01:00 Charlotte-Dallas
01:30 New York-Houston
02:00 Memphis- Orlando
03:00 Utah-Toronto
04:00 Portland- San Antonio
04:00 Seattle -New Jersey
04:30 Golden State- Phoenix

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Charlotte - Dallas ????

Doskonałą seria Dallas 5 spotkań WIN z rzędu. Czy dzisiaj Charlotte ejst w stanie ja przerwac. Myślę , że nie bo w końcu na maire oczekiwań zaczął grac Nowitzki który pokazuje, z eejst prawdziwym liderem zespołu.Poza tym swietny bilans H2H na korzysć Dallas 4-0-0.
Myślę, ze ostatnie wymęczone zwycięstwo z Memphis to nie oznaka spadku formy jednak wzrost formy drużyny Memphis. Charlotte po serii meczów wyjazdowych i niespodziewaneg ozwycięstwaz San ANtonio wraca na włąsne śmeici z nadzieją że tuta jpójdzie lepiej. Jednak myślę , że moze im pójsć lepiej ale na pewno nie dzisiaj.

Mój Typ: 2 KURS: 1.5
✅

Golden State - Phoenix ????

Możliwe że do ewkipy słońc dołączy w końcu Steve NAsh którego im brakuje bo to widac po wynikach. Doszły mnie słuchy, ze prawdopodobnie nie zagra BAron Davis wiec jeśl ito bedzie prawda to duze osłąbienie dla ekipy zlotych. Golden State seria 5 win z rzędu która myślę, ze dziisaj sie zakończy. Phoenix o mało co nie pokonało najlepszej ekipy jak na razie czyli Utah. Jeśl ibędąw takiej sypozycji w jakiej byli w meczu z Utah to o zwyciestow jestem spokojny.

Mój Typ: 2 KURS: 1.92
✅

Memphis - Orlando ????

Myślę , ze dzisija dojdzie do konca czarnej serii drużyny Memphis czyli 8 LOSe z rzędu. Jest to fatalny wynik bo gracze Memphis osłabieni brakiem Gasola nie potrafią sobei poradzić z nikim. Jednak w ostani mmeczu z Dallas wyraźnei był owidać poprawę ich gry. Widać że ich forma powoli zaczyna wzrastać istabilizować się. Dzisaj kazja na przełamanie jest wyborna bo Orlando jakimś tam super teamem nie jets a już w przeszłosci ekipa Memphis pokazywała że z Orlando wygrwyac potrafią.

Mój Typ: 1 KURS: 2.13
✅

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Wyniki - 20 Listopad 2006

Charlotte-Dallas 85-93
New York-Houston 90-97
Memphis- Orlando 95-86
Utah-Toronto 101-96
Portland- San Antonio 98-107
Seattle -New Jersey 99-87
Golden State- Phoenix 110-113

Mecze dzisiejsze:

01:00 Cleveland Cavaliers-Memphis Grizzlies
01:00 Indiana Pacers -Milwaukee Bucks
01:00 Philadelphia 76ers-Detroit Pistons
02:00 New Orleans Hornets-Miami Heat
02:30 Dallas Mavericks-Washington Wizards
03:00 Denver Nuggets-Chicago Bulls
04:30 L. A. Lakers-L. A. Clippers

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Philadelphia - Detroit ????

Niepewny dzisja występn Iversona i Webbera, ale znając życie to obaj zagrają. Co nie zmienai faktu, ze dalej stawiam na Detroit. Widać ze Detroit powoli zaczyna się rozkręcać wygrana z Washingtonem i Houstonem dają dużo do myślenia. poza tym Detroit potrafi radzić sobie z ekipą Philadelphii. Gospodarze mieli dobrą formę ale tylko chyab na poczatk usezonu bo teraz grają coraz to słabiej. Dzisiaj ni ewidzę inego wyniku niż win Detroit.

Mój Typ: 2 KURS: 1.83
✅

LA Lakers - LA Clippers ????

Derby Los Angeles będą bardzo zacięte. Nie będzie tutaj atutu własnej hali bo obie ekipy grają na tym samym obiekcie. Według mnie Lakersi grają coraz to lepiej i nie grają już tylko na Brayanta, ale próbują grać zespołowo co na razie przynosi bardzo dobre rezultaty. Nie łudźmy sięmocną stroną Clippersów jest tylk obrona bo w ofenswyie to oni nie imponuja. Pzoa tym bilans jest nastepujący 24-1-7 pomiędzy tymi teamami na korzyść Lakersów ???? Pewna 1 :p

Mój Typ: 1 KURS: 1.92
✅

gunman 0

gunman

Użytkownik
Chicago Bulls u New York Knicks-1 ✅

Typek nie jest zbyt pewny jednak mylę że chicago jest o klasę lepszą druzyną niż NY.............mimo że grają na wyjeździe powinni poradzić sobie ze słąbo grającym N.Y.............W dodatku chicago ma w swojej ekipie świetnego Big Ben&#39;a..Warto wspomnieć ze kurs na chicago wynosi ok 1.70

miha13 0

miha13

Użytkownik
świetnego Big Ben&#39;a
Moze i swietnego, ale w watpliwej formie, wystarczy wspomniec mecz z dzisiejszej nocy, zagral 20 min. rzucil 0/2 (osobiste), z gry nawet nie bylo proby rzutu... czyli 0/0. Zaliczyl 1 asyste i tyle z ataku, a jesli chodzi o obrone, czyli mocniejsza strone to mamy 0 zbiorek ofensywnych i 0 defensywnych.. razem 0 do tego 0 przechwytow i 0 blokow, do tego mozemy dodac 2 faule.. No i mozna dla podreperowania wizerunku dodac, ze mial rowniez 0 strat ????

Podsumowujac, w/w argument jest dosyc watpliwy...

Jak dla mnie 50/50 NO BET. W tym meczu, raczej wszytko moze sie wydarzyc...

gunman 0

gunman

Użytkownik
Masz rację ale nie zapominajmy ze koszykówka to nie gra jednego zawodnika lecz całej drużyny.......a tutaj wydaje mi się że jednak chicago ma lepszą drużynę niż N.Y

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Charlotte - Miami ????

Ekipa Miami gra fatalnie z każdym meczem coraz to bardziej się pogrąża. Myślę, że ekipa Bobków ???? będzie chcaiał to wykorzysta c i spokojnie ten mecz wygra. Historia spotkan pokazuje nam ze teren Bobków jest bardzo trudny do zdobycia dla drużyny miami grającej na najwyższym poziomie a co dopiero na takim poziomie jaki teraz prezentują. Nie wiem czy największa bolączką Miami jest brak Shaqa ale na to wygląa ze tak bo ja kmozan inaczej wytłumaczyć tak kompromitujace mecze ze słabym teamami ?? Myślę, ze czas Miami przyjdzie dopiero wtedy kiedy wróci Shaq a dopóki go nei ma to Miami będzie grało fatalnie i będą przegrywali tak przynajmniej myślę.

Mój Typ: 1 KURS: 1.92

M 0

matrix

Użytkownik
Golden State Warriors - Utah Jazz

Utah Jazz kontynuuje swoja wyśmienitą passe w NBA 8 kolejnych zwycięstw z rzędu. Natomiast Golden State ma ostatnio passe 3 porażek z rzędu. Jedynym plusem przemawiającym z Wojownikami jest atut własnego boiska. Bilans między drużynami w roku 2006 także przemawia za Utah Jazz.
2006-11-05 Utah Jazz Golden State Warriors 106 : 82
2006-04-20 Utah Jazz Golden State Warriors 105 : 102
2006-02-28 Golden State Warriors Utah Jazz 108 : 117
Moim zdaniem Utah Jazz nie powinno mieć problemów z pokonaniem Wojowników.

Typuje: 2
Kurs: 1,80
bukmacher: BAH

R 0

robak1984

Użytkownik
Washington Wizards - Detroit Pistons --&gt; 1 /@ 1,73 (Betgun)

Stołeczni od początku sezonu nie spisują się zbyt dobrze, zwłaszcza na wyjazdach, gdzie przegrali wszystkie 7 spotkań. U siebie na 5 rozegranych spotkań wygrali 4. Washington wraca do domu po serii 3 wyjazdów, gdzie przegrali z Dallas, Houston i Memphis. W tym ostatnim meczu bardzo nieskutecznie zagrał najlepszy gracz Wizards Arenas. Dzisiaj liczę na jego rehabilitację. Takiemu zawodnikowi 2 słabsze mecze pod rząd raczej się nie przytrafią. Detroit po słabym początku sezonu teraz się rozkręcili - obecnie mają passę 5 kolejnych zwycięstw (4 u siebie, 1 na wyjeździe). Pistons lepiej spisują się na własnym parkiecie, gdzie m.in. pokonali Washington. W tamtym sezonie obie ekipy spotkały się 3 razy i za każdym razem wygrywali koszykarze ze stolicy. A trzeba przyznać, że Tłoki były wtedy chyba lepszym zespołem niż obecnie. Tak więc, jeżeli Arenas będzie miał swój dzień to gospodarze powinni to spotkanie wygrać.

Cleveland Cavaliers - Philadelphia 76ers +9,5 --&gt; 2 /@ 1,70 (Betgun)

Do składu Philadelphii powrócił Allen Iverson i od razu można było zauważyć tego efekty - zwycięstwo z Chicago Bulls 123-108. Jak dla mnie handi +9,5 jest dość wysokie i warto je zagrać. Patrząc na historię spotkań między tymi zespołami można zauważyć, że 76ers potrafią dobrze grać w Cleveland i nawet wygrywać spotkania. Jedynie ostatni mecz, rozegrany w kwietniu tego roku, zakończył się zdecydowanym zwycięstwem Cavs. Pozostałe mecze albo wygrywała Phila albo też minimalne zwycięstwo odnosili koszykarze Cavaliers. Co prawda w tym sezonie Cavs u siebie wygrywają większość spotkań, jednak wierzę, że Phila łatwo skóry nie sprzeda.

miha13 0

miha13

Użytkownik
26/11/06 19:00

Toronto Raptors - Indiana Pacers 1.95 ⛔

Toronto Raptors - Indiana Pacers +1.0 1.90 ⛔

Co przemawia za goscmi, to przede wszytkim, to, ze znaczniej lepiej im idzie w tym sezonie.. Zreszta, to nie jest przypadek, bo w zeszlym sezonie bylo podobnie... Mimo, tego ze przez wiekszosc sezonu Peacers to jeden wielki szpital byl... Na dzien dzisiejszy praktycznie nie ma kontuzji po stronie Gosci. Bilans meczy przemawia rowniez na korzysc Indiany (7-6), chociaz na wyjazdach, to tak srednio im idzie.. 3-4. Otatnie mecze indiany, to 8 wygranych i tylko 2 przegrane. Toronto odwrotnie 2 wygrane i 8 przegranych.. Poza tym po stronie Raptors, nie zagra M. Peterson (pierwsza piatka..). Za gospodarzami moim zdaniem przemawia jesynie atut wlasnego boiska, bo jednak nie rzadko w NBA, jest tym najwazniejszym atutem... Moim zdaniem pewna 2.. No i kurs bardzo przestepny.. A skad taki wysoki..? ;)

gunman 0

gunman

Użytkownik
Moje typki na dzisiejszą nockę:

Phoenix Suns u Portland Trail Blazers-1 ✅

Portland gra bardzo słabo w przeciwieństwie do Suns........myslę że nie powinni miecz problemów z wygraniem tego meczy mimo że grają na wyjeździe

New Jersey Nets u Los Angeles Lakers-2 ✅

N.J spisuje się poniżej oczekiwań w tym sezonie.......ekipa z L.A nie gra juz tylko na Bryant&#39;a tylko bardziej zespołowo z dobrym skutkiem który powoduje ze z meczu na mecz grają coraz lepiej....myślę że nie zawiodą swoich kibiców

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
26/11/06 19:00

Toronto Raptors - Indiana Pacers 1.95

Toronto Raptors - Indiana Pacers +1.0 1.90

Co przemawia za goscmi, to przede wszytkim, to, ze znaczniej lepiej im idzie w tym sezonie.. Zreszta, to nie jest przypadek, bo w zeszlym sezonie bylo podobnie... Mimo, tego ze przez wiekszosc sezonu Peacers to jeden wielki szpital byl... Na dzien dzisiejszy praktycznie nie ma kontuzji po stronie Gosci. Bilans meczy przemawia rowniez na korzysc Indiany (7-6), chociaz na wyjazdach, to tak srednio im idzie.. 3-4. Otatnie mecze indiany, to 8 wygranych i tylko 2 przegrane. Toronto odwrotnie 2 wygrane i 8 przegranych.. Poza tym po stronie Raptors, nie zagra M. Peterson (pierwsza piatka..). Za gospodarzami moim zdaniem przemawia jesynie atut wlasnego boiska, bo jednak nie rzadko w NBA, jest tym najwazniejszym atutem... Moim zdaniem pewna 2.. No i kurs bardzo przestepny.. A skad taki wysoki..? ;)
Szkoda ze nie zczaiłem sie ze ten mecz tak szybko sie odbywa ... napisałbym że nie zgadzam sie z Twoją analizą bo Toronto nie jest juz tak słabą drużyną jak w zeszłym sezonie, i takie mecze z przeciętnymi rywalami powinno u siebie wygrywać. Pokazali dzis ze potrafią to robic i wygrali 92-83, a kurs był nie do pożałowania, dlatego mowie wam ze na Toronto w takich meczach warto stawiać.

R 0

robak1984

Użytkownik
Utah Jazz - Orlando Magic +7,5 --&gt; 2 ✅ 75-88

Utah w końcu przegrało. Muszę napisać, że ta drużyna zaskakuje mnie w tym sezonie. Zaimponowali mi zwłaszcza w meczach z Sacramento i Lakersami, gdzie potrafili znakomicie grać do samego końca i odrabiać znaczne straty punktowe. Są to jednak tylko ludzie i słabszy okres w ich grze musi kiedyś nadejść. Moim zdaniem ostatnia porażka z Golden State Warriors może być początkiem takiego pierwszego małego kryzysu w tym sezonie. Orlando od początku sezonu spisuje się również bardzo dobrze. Dlatego gotów jestem zagrać ten handicap, który wg mnie jest dość wysoki. Patrząc na historię spotkań między tymi zespołami widoczne jest, że w 10 ostatnich spotkaniach między tymi zespołami handi +7,5 dla Orlando zawsze wystarczało do wygranej.

L 0

lucjanszolajski

Użytkownik
Mam pytanie !
W ok. 90 % moich typów występuje piłka nożna. Reszta to NBA oraz NHL.
W NBA raczej wychodzę na przysłowiowe zero 8) jednak dziś przeglądając na sportibet natrafiłem na mecz Minnesota vs. Dallas [2 tak przy okazji] jednak była tam zakładka &quot;wszystkie zdarzenia&quot;. Można tam obstawić wynik do połowy, 1-szej kwarty oraz czy mecz skonczy się parzystą lub nieparzystą liczbą punktów. Ogólnie dużo ciekawych :wink: możliwości grania.
Jednak szczególną uwagę zwruciła następująca pozycja.
Pierwsza akcja punktowa:
Minnesota 2pts [2.75]
Minnesota 3pts [10.00]
Minnesota Free Throw [10.00]
Dallas 2pts [2.20]
Dallas 3pts [9.00]
Dallas Free Throw [9.00]
I tutaj pytanie - dla oglądających NBA.
Jak często zaczyna się rzutem za 3 lub wolnym ? Zastanawiam się czy przez kilka kuponów z kolei ma szansę trafić że zaczną od 3-ki. W sumie taka progresja 8)
P.S- mam nadzieję że odpowiedni temat.

miha13 0

miha13

Użytkownik
lucjanszolajski, Jesli chodzi twoje pytanie, to moim zdaniem nie watro grac progresji na rzuty za 3, a szczegolnie rzuty wolne.. Zdarza sie to, ale dosyc rzadko.. Jesli zas zdecydowalbys sie taka grac, to musisz miec spoty zapas kasy, bo mysle ze tak wczesnie nie wejdzie.. Wybierz sobie druzyne, ktora duzo gra na dystancie no i najlepiej na duzym procencie ???? Np. niezla do tego wydaje sie PHOENIX SUNS (Raja Bell, Steve Nash).. Jesli chodzi natomisat o rzuty wolne to wydaja mi sie jeszcze rzadsza sprawa.. Ale najbardziej ciekawe wydaje mi sie granie progresja, na rzuty za 2 na ktoras z druzyn.. Np. Detroit, jak wiadomo, ma roslego chlopaczyne Nazr Mohammed, ktora jak sie zorientowalem, wygrywa ponad polowe pojedynkow przy rozpoczeciu gry.. Nie zawsze oczywiscie, zdarzy sie, ze wygrana druzyna zakonczy pierwsza akcje celna 2, ale jest na to duze prawdopodobienstwo.. Musze poczytac wiecej statystyk i moze sie skusze zagrac jakas taka progresje.. ????

R 0

robak1984

Użytkownik
Washington Wizards - Atlanta Hawks --&gt; 1

Washington to na razie najsłabsza drużyna Dywizji Atlantyckiej. Koszykarze Wizards na wyjazdach grają fatalnie - 7 spotkań i 7 porażek. Na własnym parkiecie idzie im trochę lepiej, gdyż wygrali 4 z 6 meczów. Stołeczni legitymują się obecnie passą 4 meczów bez zwycięstwa. Ponośili porażki kolejno z: Dallas, Houston, Memphis (wyjazdy) i Detroit (dom). Dzisiaj doskonała okazja, żeby w końcu wyjść z tego kryzysu. Z Atlantą zawsze grało im się dobrze - na ostatnich 10 meczów między nimi Wizards wygrali 9. Hawks ostatni raz w stolicy wygrali w 2003 roku i nie przypuszczałbym, żeby dzisiaj ta sztuka im się udała. W ich składzie widoczny jest brak Childressa. Myślę, że Arenas poprowadzi dzisiaj swoich kolegów do zwycięstwa i Wizards zaczną w końcu grać na miarę oczekiwań.

Los Angeles Lakers - Milwaukee Bucks --&gt; 1

10 rozegranych spotkań i 10 porażek. Kto i z kim ma taki bilans w ostatnim czasie? Milwaukee Bucks z Los Angeles Lakers. Według mnie Lakersi dzisiaj odniosą 11 z rzędu zwycięstwo nad Bucks. U siebie są bardzo mocni - bilans 8-1 (jedyna porażka z Detroit Pistons), natomiast Milwaukee od początku sezonu gra słabo. Odkąd ze składu wypadł Villanueva
to wygrali tylko jedno spotkanie. Brak tego zawodnika oznacza, że Odom może mieć ułatwione zadanie w walce pod tablicami. Redd stara się jak może, jednak brakuje mu wsparcia ze strony pozostałych zawodników. Ostatnia porażka Bucks u siebie z Bostonem, pokazuje, że drużyna nie jest w najwyższej formie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom