Trochę chyba nadużycie z Twojej strony. Według tych samych statystyk Butler nie umie bronić. Z nim 48% a bez neigo 41 a jaką robotę na Gayu robi to każdy wie. On gra poprawnie 1 mecz zagrał super 1 beznadziejnie więc nie ma co tutaj się tak rozwodzić moim zdaniem gra 8-9 zawodników i każdy musi odpalić w pojedynkę to nikt całego meczu nie wygra.To ja jeszcze wrzucę staty Grizzlies przeciwko Clippers z Evansem na parkiecie, szczególnie rzuca się w oczy 48% z gry Grizzlies jak nie ma Evansa i 39,8% jak jest. To dzięki temu graczowi ta seria jeszcze trwa. Tak ja pisałem, w ostatnich dwóch meczach Grizzlies odrobili pracę domową i radzili sobie znacznie lepiej z łowcą męskich jąder.
http://www.nba.com/advancedstats/team-vs-player.html#Grizzlies-vs-Reggie-Evans|1610612763,2501;year=201112;season=p
Ja na dziś over 18.5 Gay Po trzech kwartach pokrył ???? proponuję, w całej serii 4 razy pokrywał linię. u siebie 2 z 3. Wprawdzie ostatnio froncourtem bardziej grają zawodnicy memphis jednak Martin i Evans są właśnie po to aby bronić więc powinni więcej grać. Dodatkowo spodziewam się mimo wszystko ciekawego widowiska i Gay zwykle w 4 kwarcie bierze ciężar gry na siebie- i trafia niesamowite rzuty polecam obejrzeć top 5 z poprzedniego meczu.