>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - Playoff

Status
Zamknięty.
miodzik 0

miodzik

Użytkownik
A jeżeli Ty argumentujesz, że są starzy i będą zmęczeni, to mi też ręce opadają

heheh..ok , mysle , ze wszystko rozstrzygnie sie w 3kwarcie...powodzenia! ja nie gram Hornets na caly mecz bo mysle ze do przerwy moga przegrywac , wiec zlapie lepsza linie.

PS. Są starzy i nie graja 4 kwart dobrze na wyjezdzie, zawsze w jednej rzuca nie wiecej niz 20 punktow:spokodfhgfh:

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
też życzę powodzenia, w końcu najlepiej jak każdemu coś tam wejdzie. Ja niestety w scandicu nie mam zakładów indywidualnych, ani na kwarty, więc pozostaje tylko zwycięzca, hc i u/o.
Może i w jakiejś kwarcie rzucą mniej niż 20 pktów, ale prócz tego również znakomicie bronią i NOH pewnie też w jakiejś kwarcie może nie przekroczyć tej &#39;magicznej&#39; bariery

matbu 0

matbu

Użytkownik
Według mnie zagranie czystej &quot;2&quot; na ten mecz to niegłupi pomysł. Ja w każdym razie zaryzykowałem 300 zł...i tak nic nie stracę najwyżej zysk z wcześniejszych meczy.
Skąd mój typ na San Antonio? No coż, ta drużyna ma z pewnością silny elektorat negatywny. Mi się zawsze podobała, przez 10 ostatnich sezonów liczyli się w czołówce NBA, przy okazji 4-krotnie sięgając po mistrzostwo. Można ich nie lubić, ale nie można nie doceniać. Hornets w tegorocznym play off wygrali na razie u siebie wszystkie mecze, ale przed decydującym spotkaniem nie ma to większego znaczenia.. młodzi w drużynie &quot;Szerszeni&quot; - Chris Paul, Tyson Chandler i david West - w takiej sytuacji znajdą się po raz pierwszy w karierze.. Nie wiedzą, co to znaczy grać mecz nr 7, co to znaczy grać ze świadomością, że porażka eliminuje ich z gry. Spurs to uczucie znają. Trener SA Gregg Popovich to wg mnie nalepszy w całej lidze taktyk i motywator. Potrafił już nie raz tak ustawić drużynę, że w meczach z dużą presją grają na 100%! Widzę duże szanse że Tony Parker, Manu Ginobili i Tim Duncan (&quot;wielkie Trio&quot;) - wszyscy po 30-tce i z olbrzymim doświadczeniem w PO - poprowadzą Spurs do zwycięstwa nad Hornets i do awansu do finału konferencji.

toudi 715

toudi

Użytkownik
SA Spurs +2,5 half time @ 1.88✅✅✅

zdecydowalem sie na typ do przerwy na na Spurs +2,5 bo moim zdaniem pierwszej polowy Spurs conajmniej nie przegraja a calkiem realne, ze beda prowadzilil. We wczesniejszych meczach wyjazdowych w pierwszych polowach grali calkiem niezle a moze raczej Hornets grali przecietnie. Dopiero od trzeciej kwarty oblicze meczu sie zmienialo i Hornets odjezdzali. Jestem pewny, ze Spurs postawia od poczatku trudne warunki Szerszeniom. Nie zdziwie sie jak mecz zacznie sie od czegos w stylu 15:25 dla gosci po czym hala zamilknie a zaskoczeni Hornets zaczna pomalu odrabiac straty jednak moim zdaniem wszystko roztrzygnie sie w koncowce jak wczoraj w Bostonie.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Toudi niezly typ w mojej opinii, w przerwie jesli wygrasz mozesz podwoic wygrana stawiajac na Nawlins w 2 polowie...&quot;staruszki&quot; nie wytrzymaja tempa w 3 kwarcie..powodzenia
PS. z tym doswiadczeniem to mysle, ze wszyscy przesadzamy bo pamietamy chyba co sie stalo z &quot;doswiadczonymi&quot; Mavericks, NOH nie boją sie grac meczy o stawke....tak twierdze czy wygraja czy nie!!!

A 0

almighty

Użytkownik
PS. z tym doswiadczeniem to mysle, ze wszyscy przesadzamy bo pamietamy chyba co sie stalo z &quot;doswiadczonymi&quot; Mavericks, NOH nie boją sie grac meczy o stawke....tak twierdze czy wygraja czy nie!!!
Mavs to nie Spurs - w Dallas nie widze jakiegos pomyslu na druzyne - ani ataku, ani obrony, ani.. w zasadzie to nic tam nie ma i wystarczy druzyna z pomyslem na siebie i Mavericks nie istanieja. W zeszlym sezonie rozbilo ich Golden run&#39;n&#39;gun Warriors, w tym roku New Orleans cp_15asystwmeczu Hornets.

Nikt nie pisal, ze Hornets sie boja, ale nikt tez nie wie jak wypadna w tym spotkaniu. CP3 zagra swoje, ale reszty nie jestem taki pewny. Tez nie wiesz jak NOH graja pod presja, bo nigdy takie meczu nie grali..

toudi 715

toudi

Użytkownik
chcialem napisac prawie to samo co Almighty. Dallas to pod wzgledem skladu czolowka ligi ale ta druzyna pod wzgledem taktycznym to jeden wielki chaos.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Masz racje almighty &quot;nigdy takiego meczu nie grali&#39;...mysle jednak , ze to druzyna z wiekszym talentem i na wlasnym parkiecie to wygrają , jesli nie to widze ciekawie zapowiadajacą sie pod wzgledem kasy serię na Lakersow
Nikt nie pisal, ze Hornets sie boja - owszem , piszesz Ty i pisza to inni tylko w innych slowach...Hornets maja &quot; bardzo dojrzalego PG jak na swoj wiek(cytat z covers.com) i pokazali juz w tych PO, ze &quot;leją&quot; na doswiadczenie...ale zobaczymy jak bedzie
Na pewno bedzie dobry mecz!!

toudi 715

toudi

Użytkownik
tu nie chodzi o strach bo Hornets napewno sie nie boja. Ciekawi mnie tylko co zrobia jak np. Peja nie trafi z 4 razy z rzedu za 3, co zrobia jak Westa zaczna bolec w plecy w ktore za.... go Horry (nie widzialem tej sytuacji) i tak dalej. Moze beda grali dalej swoj basket a moze zaczna sie denerowowac, nie trafiac rzutow... Spurs wiedza, ze lawka Hornets jest baardzo slaba, beda starali sie wykluczyc z gry zawodnikow z pierwszej 5 Szerszeni. Duncan bedzie szukal fauli Chandlera czy Westa (mysle ze ta dwojka bedzie go momentami podwajac) i nie zdziwie sie jak ten niezbyt doswiadczony i poniesiony fantazja nie wytrzyma i zlapie juz w pierwszej polowie nawet ze 4 faule. Doswiadczenie polega na umiejetnym radzeniu sobie z problemami, przede wszystkim z tymi, ktore ujawniaja sie w czasie trwania meczu. Gdyby Hornets grali na wyjezdzie to na Spurs bym mogl dom postawic a tak szanse oceniam 50%-50% a moze nawet 55%-45% dla Spurs.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
dobra po długim namyślę zdecydowałem się na czystą &quot;2&quot;
New Orleans Hornets-San Antonio Spurs 2,60✅✅✅
no i brawo:-D $$$
jak mówiłem Spurs to Spurs, NOH zatrzymani w III kwarcie na 14 punktach, 15 przewagi SAS i pozamiatane.
hehe i po tym meczu wiem jedno-jeżeli Kobas nie zagra jaki prawdziwy MVP w WCF to nie sprawdzi się klątwa roku parzystego:jezora:

mazak24 5,7K

mazak24

Użytkownik
Za bardzo nie udzielam się tutaj, ale też jak Ty i Almighty miałem stawiać na Spurs (ale nie chciało mi się do punktu iść), bo mimo wszystko to doświadczenie i spryt, który zawsze pozwalał im wygrywać i teraz nie zawiódł, muszę się zarejestrować na jakiejś stronce do obstawiania ( gdzie polecacie?? :p). Myślę, że gra Kobasa jest kluczowa, ale nawet jak zagra jak MVP a nie dostanie wsparcia od Odoma, Gasola itd. to i to nic nie da, na Spurs muszą się zajebiście ogarnąć w obronie i łączyć to z dobrym atakiem, a najlepiej sprzedać im sweepa ????

toudi 715

toudi

Użytkownik
no coz, Spurs tak naprawde juz od pierwszej kwarty kontrolowali ten mecz. To oni dyktowali tempo, nawet zrywy Hornets w drugiej i ostatniej kwarcie nic nie zmienily. Hornets w drugiej kwarcie byli na runie 10-0 ale na Spurs to nie zrobilo zadnego wrazenia, jakies 3 min i znowu prowadzili 10 pkt. Spurs spokojnie i konsekwetnie grali swoj basket a Hornets z uplywem czasu coraz bardziej sie denerwowali, West po kilku celnych rzutach na poczatku pozniej nie trafial prawie wcale. Spurs to Spurs i tyle w temacie. Go Spurs:spokodfhgfh:

Piekna noc:spokodfhgfh: jak narazie 2,5 tys do przodu na samych playoffach

matelin 0

matelin

Użytkownik
Też skorzystałem z kursu na SAS, bo bardziej trafiły do mnie argumenty Blaisa i Almightiego, no i nie żałuję ???? Wprawdzie plusik mały, bo gram małymi stawkami, ale zawsze coś ;) Żałuję, że nie mogłem oglądnąć meczu, bo na pewno emocje były ogromne.

toudi 715

toudi

Użytkownik
moim zdaniem Chris Paul dzisiaj nie poradzil sobie z presja. Owszem gral dobrze ale trzeba tez zaznaczyc, ze pudlowal jak na niego niesamowicie duzo rzutow osobistych. Widac bylo po nim zdenerwowanie, tak jak cala druzyna Hornets nie mial pomyslu na defensywe Spurs. West po niezlym poczatku pozniej kompletnie przestal grac, nawet z czystych pozycji nie trafial. Peja mial niezle okresy ale mial tez momenty dla mnie niedopuszczalne w tak waznym meczu, chodzi mi np. o rzuty za 3 z kompletnie nieprzygotowanych pozycji, rzuty moim zdaniem niepotrzebne. Chandlera trzeba pochwalic za gre w obronie chociaz pod tablicami nie byl tak skuteczny jak zwykle, nie zagladalem w staty ale na moje oko to zbiorek zbyt wiele nie mial. Petterson to rzemieslnik z przeblyskami i po nim absolutnie nic nadzwyczajnego sie nie spodziewalem. W ostatniej kwarcie Pargo ciagnal Hornets ale tez przesadzal, po kilku niezlych akcjach zaczal rzucac z kompletnie nieprzygotowanych pozycji, efekt nietrudno przewidziec. Natomiast jezeli chodzi o Spurs to emanowali oni spokojem, konsekwetnie grali swoj, dla wielu nudny, basket. Parker podejmowal swietne decyzje, Duncan kapitalnie zbieral i sciagal obroncow co przelozylo sie na wiele trojek Spurs bo jak Hornets podwajali Duncana to na obwodzie czysty zostawal czesto Bowen, Ginobili czy nawet Horry. Ginobili w koncowce niczym robot wykonywal osobiste, tak jakby to byl trening a nie &quot;win or go home&quot;. Spurs ani na moment nie stracili kontroli nad meczem. Nawet gdy w drugiej kwarcie Hornets byli na runie 10-0 i wyszli na 1-punktowe prowadzenie na Spurs tak jakby nie zrobilo to zadnego wrazenia. Jakies 3 min i Ostrogi znowu prowadzily roznica 10 pkt. To samo w koncowce, wydawalo sie ze Hornets odrabiaja a tymczasem Spurs znowu odjechali i odniesli w pelni zasluzone zwyciestwo. Byli druzyna o klase lepsza praktycznie w kazdym elemencie gry.

A 0

almighty

Użytkownik
New Orleans Hornets - San Antonio Spurs 2 (+4.5) 1.90 (7/10) bet-at-home ✅ ✅ ✅ (82 - 91)
Bardzo udana dla mnie seria, jezeli chodzi o typowanie 6/7 typow handi lun u/o. Nie trafione tylko pierwsze spotkanie (1 pkt zabrklo do overa), ale mysle, ze na tej serii duzo osob zarobilo, bo gospodarze zdominowali gre, a to byly bardzo popularne typy.

&quot;Spurs Play Like Chams, Move On&quot; - nba.com

Hornets na pewno zyskali wiele w tej serii, w tych PO i w przyszlym sezonie moze byc lepiej. Brakuje Hornets lawki, bo to co pisalem wczesniej - gra tylko Pargo - nie maja nikogo na gre na tablicach. Maja zadatki na porzadna druzyne, ale do czolowki chyba jeszcze brakuje.

Lakers - Spurs i Celtics - Pistons - chyba mozna sie bylo spodziewac takich finalu (dla mnie to nie jest zaskoczenie).

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
no Szerszenie i tak imo zrobili więcej niż przynajmniej ja się spodziewałem. A spodziewałem się, że pomimo świetnego RS i drugiego bilansu w WC to i tak popłyną w I rundzie z Dallas. Jednak tak się nie stało i dość młodym składem doszli naprawdę daleko, co jak mówi Almighty zaprocentuje w przyszłości.
a dziś w nocy zaczyna się seria Celtics-Pistons. Na pewno bardzo prawdopodobny typ to czysta &quot;1&quot;, ale myślę także nad over 173,5. Niby dwie najlepiej broniący drużyny, w pierwszym meczu w serii Bostonu z Cavs padło mało punktów, ale myślę, że tu na początek trochę porzucają. Sądzę, że wyniki będzie oscylował w granicach 90-95 pktów, ale nie wiem jeszcze czy to zagram.

toudi 715

toudi

Użytkownik
a dla minimalnym faworytem jutrzejszego meczu sa Pistons, nie wiem moze i troche sentyment ale glownie staram sie kierowac tym co dotychczas widzialemw w playoffach. Flip Saunders mial duzo czasu by przygotowac swoja druzyne konkretnie pod Boston a w NBA chcac wygrac z kazdym przeciwnikiem, szczegolnie z tymi z czolowi, trzeba zagrac troche inaczej. O ile Saunders jest raczej przecietnym motywatorem o tyle o defensywie ma pojecie, widzialem video jak pracowal indywidualnie ze Stuckey&#39;em nad gra defensywna i moim zdaniem pierwsze efekty juz widac. Saunders zna dobrze Garnetta bo trenowal Minnesote, niby szczegol ale jakies tam jego slabe punkty moze znac i przekaze zapewne wskazowki Rasheedowi, McDyessowi czy Maxiellowi. Tayshaun Prince to dla mnie obok Garnetta jeden z najlepszych obroncow w lidze. Pistons sa w formie, dlaczego mieliby nie wygrac? Bo to Boston? Mimo, ze napisalem na poczatku ze dla mnie minimalnym faworytem sa Pistons to jednak szanse oceniam 55%-45% na korzysc Celtics, tyle ze przy oferowanych kursach value jest po stronie Detroit.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
myślę, że podtrzymają passę zwycięstw u siebie w PO, no ale tak jak mówisz-Pistons to na pewno nie gorsza drużyna, świetna w defensywie i może być różnie. Zresztą mnie kursik 1,5 nie satysfakcjonuje i puszczę pewnie coś z hc, albo ten over.

toudi 715

toudi

Użytkownik
jak to mowia - &quot;do trzech razy sztuka&quot;. Dwa razy z rzedu Pistons odpadli w finale konferencji, mysle ze w tym roku maja szanse sie przelamac bo Boston nie jest az tak mocny jak niektorzy mysla. Nawet ostatni siodmy mecz z Cavaliers to dla mnie wciaz nic nadzwyczajnego, Spurs wczoraj mi sie bardziej podobali niz Celci w ostatnim meczu.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Pistons mogą i zapewne mocno powalczą o awans ale w pierwszym meczu według mnie wygrana Celtics nie podlega żadnej dyskusji. Ja gram ostro na nich w 1 konfrontacji i Wam radzę to samo :p Billups jeszcze nie w 100 % wrócił do zdrowia. Pistons mieli 7 dni przerwy a jak zawsze podkreślają to zawodnicy NBA wybija to z rytmu. W pojedynkach z Magic Pistons prowadził do zwycięstwa Prince ale przeciwko Bostonowi w tym sezonie nie istnieje. Jego skuteczność to około 20 % ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom