>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - Playoff

Status
Zamknięty.
toudi 715

toudi

Użytkownik
no ja bym nie powiedzial, ze Prince prowadzil. Owszem Tayshaun gral bardzo dobrze ale dla mnie najlepszym zawodnikiem Pistons w playoffach jest Rick Hamilton. Pistons to jeszcze jest z czego wytracac bo Boston niekoniecznie...

PS: Do Modow
Czy mozecie nie kasowac tyle moich postow bo to juz sie malo smieszne robi. Ludzie pisza gorszy offtop i nie kasujecie czesto.
Edit by Jacques
&gt;Jedynym modem jestem ja i nic nie kasowałem :|
&gt;Co do tego kto prowadzi grę to nie będę się spierał, wystarczy mi to co mówią sami zawodnicy Pistons i eksperci ...
oczywiscie, ze gre prowadzil Prince, tyle to widzialem. Mi chodzilo raczej o to kto jest liderem Pistons na chwile obecna bo za takiego uwazam Hamiltona.
Z kasowaniem postow nie chodzi o ten temat, akurat tutaj chyba zaden moj post nie byl skasowany.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
no ja też widziałem jak nagle ni z tąd ni z owąd zniknęła Twoja wypowiedź-chodzi Ci Toudi zapewne o temat Almighty&#39;ego, w którym został skasowany Twój post- nie mający nic wspólnego z offtopem.
Jacques - Ty lubisz kasować, edytować (krótko mówiąc burdel robić) posty, nawet jeśli są one dłuższe i poparte merytorycznymi argumentami i są cześcią jakiejś wartościowej dyskusji, jakich na tym forum co raz mniej. Rozumiem, że lubisz wszędzie grać pierwsze skrzypce, ale trochę opanowania.
Edit by Jacques
Nic mnie tak nie wkurza jak oczernianie a Ty to robisz w tym momencie. Ja przez ostatnie 2 tygodnie usunałem 1 post w tym temacie i jeden bezsensowny, niezgodny z regulaminem temat. Wszystko zgodnie z wytycznymi od admina. Ty natomiast jak chcesz być taki cacy to trzymaj się owego regulaminu a nie piszesz nic nie wnoszący post za który śmiało mogę Ciebie &quot;uhonorować&quot; ostrzeżeniem, jednak tego nie zrobię bo ja z natury nie daje ostrzeżeń (1 do tej pory dałem). Temat Almighty&#39;ego to VIP typy a tam nie jestem modem od tego zacznijmy, więc mi nic do tego.
Acha jeśli dla Ciebie merytoryczna dyskusja i konstruktywne wypowiedzi były w tych 3 ostatnich Twoich postach wziętych z poprzedniej strony : http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=464844&amp;amp;postcount=170,
http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=465069&amp;amp;postcount=176, http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=465123&amp;amp;postcount=178 to gratuluje poczucia humoru. Ty jesteś tutaj królem od nabijania postów, bo napisać Ci mają dobrą obronę Ci nie, nie popierając się żadnym argumentami każdy może.
Jeśli chcesz porozmawiać o tym dziale pod względem moderowania to jest do tego odpowiedni dział na forum, gdzie możesz się poskarżyć .
Przypominam Tobie także, że już dwa ostrzeżenia od innych modów dostałeś także pamiętaj że każde kolejne co oznacza ...

PRZYPOMINAM ŻE TO DZIAŁ O NBA I KAŻDY OFFTOP BĘDZIE OD TEJ PORY NAGRADZANY ZGODNIE Z WYTYCZNYMI Z REGULAMINU .

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Detroit Pistons u Boston Celtics (Playoffs - Game 1)
Boston Celtics wygrają różnicą 11-15
kurs: 5.95
Bwin
Najlepsza drużyna sezonu zasadniczego w finale konferencji, jednak z Hawks i Cavaliers grali po siedem spotkań, nie potrafię tego logicznie wytłumaczyć. Zapewne przykładali się tylko do meczy u siebie, lub też nie mieli formy na wyjazd. 05.03. bieżącego roku Boston podjął u siebie Detroit, wygrał różnicą 12 punktów, czyli w skali mojego typu. Pistons grali z Sixers i Magic, obie drużyny odprawili 4:1, teraz są skazani na porażkę. Może i za gośćmi przemawia doświadczenie całego zespołu i trenera, ale pierwszy mecz Celtics grają na własnym parkiecie, do tego wyjściowa piątka mówi sama za siebie, Pierce-Garnett-Perkins-Allen-Rondo. Natomiast rywal z Detroit zagra bez kluczowego Chauncey&#39;a Billups&#39;a. Ekipa w dużej mierze lepsza i mająca takich graczy jak Garnett i Pierce według mnie powinna właśnie różnicą ponad 10-punktową ograć Bryłki, Hamilton i Wallace to niższy poziom. Pewna wygrana Celtów.

toudi 715

toudi

Użytkownik
dom postaw, powodzenia...
Tyle ze Billups zagra to raz, dwa pierwsza piatka Pistons dla mnie rowniejsza od Celtics ale to moja subiektywna opinia, sezon zasadinczy teraz nie ma zadnego znaczenia dlatego ja leje na to ze kiedys tam Boston wygral z Detroit 12pkt - to bylo trzy. &quot;teraz są skazani na porażkę&quot; - zobaczymy na koniec serii - to bylo cztery. Ja ci moge logicznie wytlumaczyc dlaczego Celci grali po 7 spotkan - w obu seriach grali shit. Moze i Pierce jest lepszy od Hamiltona ale Rick zagral jak narazie z 8 albo wiecej dobrych spotkan w playoff a Pierce ze 3.
Nie liczac tego to sie prawie zgadzam :-D
czesto czytalem tutaj &quot;eksperci twierdza&quot; itp. wiec oto typy ekspertow ze strony ESPN.
http://sports.espn.go.com/nba/playoffs2008/series?series=detbos
jak widzimy nawet eksperci przestaja wierzyc w Boston. Na 10 szesciu typuje Pistons i to cala szostka widzi ich awans w 6 meczach. Tylko 4 typuje Boston, z tego trzech w meczach 7. Zobaczymy jak bedzie ale moze teraz wreszcie nie bedzie pisania, ze Boston we wszystkim najlepszy bo eksperci tak twierdza.
Ktos tu jeszcze twierdzil, ze Billups nie jest w pelni sil. Z tego co ja wiem to juz w piatek trenowal praktycznie na pelnych obrotach wiec nie rozumiem o co chodzi. Czy bedzie w dobrej formie to juz inna sprawa ale z tego co ja wiem to kontuzja juz mu nie przeszkadza.

A 0

almighty

Użytkownik
Eksperci typowali:
1. awans Dallas w stosunku 6-4
http://sports.espn.go.com/nba/playoffs2008/series?series=dalnor

2. awans Phoenix w stosunku 7-3
http://sports.espn.go.com/nba/playoffs2008/series?series=phosas

Na espn.com maja duzo ciekawych artykulow, ale ekspertow nie maja jakis wyjatkowych.

Boston (-4.0) wydaje mi sie rozsadna propozycja na dzisiaj, chociaz wiecej bedzie mozna powiedziec po pierwszym spotkaniu. Pistons nie sa dla mnie jakos niesamowicie mocni, a Boston nie jest slaby..
Atlanta i Cavs postawili zdecydowanie wyzsze warunki niz 76ers czy Orlando - mieli liderow i byli w niezlej formie. Phila jedynie postarszyla, a Orlando nie grali zupelnie nic w polfinale. Takie jest moje zdanie na tamat wczesniejszych rywalizacji.
Dzisiaj zaczyna sie final i to nie ma juz znaczenia, ale Garnett-Pierce-Rondo prezentuja sie solidnie, szczegolnie u siebie. Allen sie zgubil (moze sie znajdzie?), ale z linii w koncowka jest pewniakiem mimo slabej formy. Lawki moim zdaniem porownywalne. Detroit to kolejny sezon wysoki poziom cala piatka, ale mnie nie przekonuja w tegorocznych PO i nic na to nie poradze - nie powiem, &quot;ze zachwyca, jak nie zachwyca&quot;

Boston Celtics (-4.0) 1.90 ✅ ✅ ✅ (88 - 79)

toudi 715

toudi

Użytkownik
to, ze ESPN ma przecietnych &quot;ekspertow&quot; to sie w pelni zgadzam. Po czesci celowo dalem wlasnie linka do ich typow zeby pokazac, ze ekspert to tylko ekspert, on nie jest jakis nieomylny, tak samo oglada mecze, tak samo patrzy w staty. Znam ze 3 ekspertow NBA, ktorzy sa dla mnie naprawde ekspertami i bardzo mocno licze sie z ich opiniami .
Ja nie twierdze, ze Boston dzis przegra, uwazam nawet ze jest minimalnym faworytem tyle ze dla mnie jest faworytem tylko nieznacznym.

matbu 0

matbu

Użytkownik
No panowie co tam u Was żyjecie? ???? Widzę że z wygranych w 2 serii PO zaczeliście imprezować bo tu 2 dni cisza. Ja tylko się pochwalę że 2 tygodnie ubiłem ładne 3 000 PLN 11/14 typy pięknie weszły ????
Przegapiłem pierwszy mecz BOS-DET dlatego dzisiaj oglądam game 2 &quot;na sucho&quot; bo skróty z youtube to trochę mało;/ Najbardziej prawdopodobne jednak zdarzenie to under 172 ( 2 najlepsze ekipy w obronie)i np. powyżej 20,5 punktów KG. Nie sądzę także by Tłoki przełamały passe Bostonu i dziś wygrały. Na wyjazdach momentami jest tragedia ale u siebie na śmieciach cięzko coś wydrzeć (oj blisko było w meczu Boston - Lebron ???? )Specjalnie nie lubię Bostonu ale jak dzisiaj doprowadzą do 2-0 to będę dalej typował finał Celtics - LAL. Jeszcze trochę o Bostonie...wykreowała sie troche bardziej przejrzysta struktura. tzn. nie ma juz Big3, bo ewidentnie sie okazało że Allen jest po prostu cienki, tylko BIG2, gdzie Pierce jest tym który nie wymięka w meczach o stawka; a KG oczywiscie wymieka ale przydaje sie mocno w defensywie (tego mu nie mozna odmowic). ale ogolnie juz wiadomo do kogo powinna pojsc pilka - do pierca.

toudi 715

toudi

Użytkownik
oj z jednym sie nie zgadzam. Chyba nie ogladales ostatniego meczu, Garnett oczywiscie jak zwykle swietnie w defensywie ale w ofensywie tez jak dla mnie byl najlepszy z Bostonu, chyba nawet lepszy od Pierce&#39;a. Nie pamietam dokladnie ile pkt rzucil ale chyba sporo ponad 20. Jak Kevin utrzyma taki poziom to ma duze szanse na MVP. Nie bylbym taki pewny do kogo powinna pojsc pilka:-D
Co do dziejszego meczu to Sheed musi zagrac lepiej. W meczu pierwszym bardzo zawiodl, dopiero w ostatniej kwarcie cos gral ale to bylo za malo. Najlepszy w Pistons byl McDyess i to w sumie pewne zaskoczenie. Niezle tez Prince, przecietnie Hamilton i Billups. W sumie dla mnie w tym meczu obie druzyny graly przcietnie jak na swoje mozliwosci. Mecz rostrzygnal sie w trzeciej kwarcie w ktorej Tloki graly jak druzyna pierwszoroczniakow. Z tego co pamietam to w samej trzeciej kwarcie ok. 10 strat w tym polowa to utrata rownowagi przy kozlowaniu:cry: Gdyby Boston byl skuteczniejszy to moglby ta kwarte spokojnie wygrac jeszcze wyzej. Saunders musi zmienic sposob pilnowania Garnetta bo w pierwszym meczu Detroit sprawiali wrazenie zaskoczonych, ze az tyle rzutow oddaje Garnett a rzucal nie tylko spod kosza ale takze prawie z linii 3 pkt, czesto kompletnie niepilnowany. Dlatego mysle, ze Garnett dzis rzuci sporo ale jednoczescie &quot;tylko&quot; z 20 pkt albo troche mniej.
Podsumowujac mecz 60-40% dla Bostonu ale ja wierze, ze Pistons wywioza jedno zwyciestwo z Bostonu i wygraja serie... Typy nie wiem czy jakies beda bo ciezko:-?

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Toudi co sadzisz dzisiaj o overze? w pierwszym meczu druzyny rzucaly slabo z osobistych , no i Detroit najwyrazniej bylo za bardzo wypoczete...mysle , ze jesli dzis wygraja lub beda blizej zwyciestwa niz w meczu nr 1 to jednoczesnie total pojdzie w over
PS. nie mialem 2 dni neta, ale to lepiej nawet z moimi ostatnimi typami, musze sciagnac ten meczyk SAS-NOH i obejrzec co to Szerszenie zrobily..szkoda mi ich no ale coz widocznie byli gorsi!

matbu 0

matbu

Użytkownik
PS. nie mialem 2 dni neta, ale to lepiej nawet z moimi ostatnimi typami, musze sciagnac ten meczyk SAS-NOH i obejrzec co to Szerszenie zrobily..szkoda mi ich no ale coz widocznie byli gorsi!
Tak z ciekawości zapytam z czego można ściągnąć takie archiwalne meczyki (całość)?
Co do meczu NOH-SAS to warto go obejrzeć. Przez 3/4 meczu to Spurs byli gonieni, a wiadomo w takich meczach lepiej jest być goniącym niż uciekającym. Mimo wszystko wyszło to doświadczenie które trochę nie doceniałeś ???? Ta słynna 3 kwarta to był majstersztyk w wykonaniu całego SAS, głownie skutecznośc + trójki Ginobiliego. Co do zachodniego finału to typuję 7 meczy...ze wskazaniem na Spurs.
oj z jednym sie nie zgadzam. Chyba nie ogladales ostatniego meczu, Garnett oczywiscie jak zwykle swietnie w defensywie ale w ofensywie tez jak dla mnie byl najlepszy z Bostonu, chyba nawet lepszy od Pierce&#39;a. Nie pamietam dokladnie ile pkt rzucil ale chyba sporo ponad 20. Jak Kevin utrzyma taki poziom to ma duze szanse na MVP. Nie bylbym taki pewny do kogo powinna pojsc pilka:grin:
Sprawdziłem właśnie: Pierce miał 22 punkty, KG rzeczywiście najlepszy strzelec w meczu - 26 punktów. Zagrałem za 200 zł over 20,5 KG. (bwin - 1,65 kurs) Mam nadzieję że da rade bo jego średnia w PO to właśnie 20 ????

toudi 715

toudi

Użytkownik
nie wiem jak to bedzie z tym overem Garnetta, ja mam na Sportingbecie linie 22,5 i zastanawiam sie nad underem na kursie 1.714. Ponizej 1.8 rzadko gram ale w tym meczu niebardzo jest co grac :-| Jestem na 90% przekonany, ze Garnett rzuci mniej niz w meczu pierwszym. Dlaczego? dlayego, ze Pistons beda go zapewne agresywniej kryli i czesciej podwajali. W meczu pierwszym odpuszczali jakby rzuty Garnetta z dalszej odleglosci liczac ze ten wiekszosc spudluje. Troche odpuszali ale tez byli chyba tym nieco zaskoczeni. Niestety dla nich Garnett nawet z daleka byl bardzo skuteczny. Dzis Kevin tak latwo mial nie bedzie.
PS: zazdroszcze tym co moga grac za 200zl. Ja wyplacilem wczoraj 3 tysiace i teraz mam 600zl na koncie wiec jak gram za 100zl to juz grubo :-D:-D Tymbardziej, ze wlasnie poszedl baseball za 100zl

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Toudi wlasnie ogladam pierwszy meczyk DET-BOS i wlasnie widze ze KG rzuca glownie z dystansu , sadze ze moze byc dzis tak : jesli Doc Rivers zobaczy, ze go podwajaja to Garnett bedzie wiecej gral pod koszem przez co moze bedzie wiecej fauli na Sheed&#39;zie i co za tym idzie osobistych...ciezko ocenic czy rzuci powyzej 22 ale ja bym osobiscie nie gral undera.....ponowie pytanie co do mojego typu na over w meczu:jezora:????????

toudi 715

toudi

Użytkownik
Sheed ma problemy z faulami w wiekszosci meczow a jak gra przeciwko dobremu przeciwnikowi to juz w ogole tragedia niekiedy. Ja mysle, ze jak Garnett bedzie twardo kryty i podwajany to owszem bedzie szukal wejsc pod kosz ale przede wszystkim bedzie szukal podan czyli mowiac w skrocie... Pierce bedzie rzucal jeszcze wiecej i to mimo tego, ze bedzie go kryl Prince:-D No bo kto ma rzucac? Garnett albo Pierce, reszta ma przeblyski ale to tylko przeblyski, jak gra Allen wszyscy wiemy i to nie jest kwestia slabszego dnia tylko glebszy problem.
Co do overa w meczu to nieco bardziej prawdopodobny od undera. Spodziewam sie przede wszystkim wiecej w ofenywie od Detroit a konkretnie glownie od Sheeda i Hamiltona. Teraz mysle nad graniem +2,5 na Detroit pierwsza polowa.
podobno Billups wciaz narzeka na drobny bol spowodowany kontuzja. Tyle, ze to jest NBA, takich gierek tutaj pelno. Ile to juz razy ten kontuzjowany, ten przeziebiony itd. a pozniej okazuje sie, ze dany zawodnik jest w pelni sil i gra swietny mecz. Z drugiej jednak strony moze rzeczywiscie nie jest w pelni sil, w pierwszym meczu gral przecietnie.
Chauncey Billups - PG - May 21
Billups admitted to being impacted by this sore right hamstring in Detroit&#39;s loss to Boston in Game 1 of the Eastern Conference Finals, the Detroit News reports.

zrodlo - ESPN
Bye Bye Boston szkoda tylko Kevina bo on jak malo kto zasluguje na tytul

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Toudi, to zdecydowanie za wczesnie by mowic , ze Det juz to wygrali:kwasny4565:
Wiem jak Celtics graja teraz na wyjezdzie, ale poczekajmy do jutrzejszego meczu...teraz jest inna sytucja, teraz &quot;musza&quot; wygrac jeden mecz &quot;on road&quot;, a nie jak poprzednio wystarczylo do awansu wygrywac tylko u siebie...teraz bedzie dopiero test do czego nadaje sie ta druzyna.

toudi 715

toudi

Użytkownik
jak &quot;rodzinka&quot; z Detroit zagra na swoim normalnym poziomie to powinna wygrac mecz 3 i 4. Ci kolesie graja ze soba juz wiele lat, podobno sa dobrymi przyjaciolmi czy ziomami jak kto woli takze poza parkietem. Pamietam jak bodajze Hamilton spytany o uraz Billupsa powiedzial cos w stylu &quot;Oh men, he is like my brother, he must play. Niby tylko pusta gadka ale dla mnie brzmiala naprawde wiarygodnie. Roznica w meczu 2 byla taka ze w Detroit gralo 6 zawodnikow a w Bostonie 3... Malo tego, nawet Hunter zrobil kilka bardzo ladnych akcji czyli mozna nawet powiedziec ze wiecej niz 6 a jest jeszcze solidny Maxiell.
Nie to, ze skreslam Boston. Po prostu po obejrzeniu wszystkich meczow Detroit w playoff i ok. polowy Bostonu i dodaniu do tego mojego sentymentu do Tlokow licze ze wygraja ta serie 4:2 tak jak pisalem kilkanascie czy kilka postow wyzej.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
no to dzisiaj G2 Lakers-Spurs
w pierwszym meczu było blisko niespodzianki, (jeżeli w ogóle można mówić o takowej w przypadku zwycięstwa mistrzów), ale w II połowie Brylant pokazał, dlaczego kilkanaście tysięcy gardeł w Staples Center krzyczy &quot;MVP!&quot;. Dziś na pewno SAS znowu powalczą o zwycięstwo, dlatego dobrymi typami wydają mi się:

LA Lakers-SA Spurs (+6,5) 1,90 ⛔⛔⛔

Spursi wiedzą, że dobrze byłoby wygrać, choć jeden mecz w Mieście Aniołów, bo Lakers to nie NOH i może nie być tak łatwo w G7 w Staples.(oczywiście licząc, że będą wygrywali gospodarze) W pierwszym meczu pokazali, że są w stanie tu wygrać i myślę, że nawet jeśli nie wygrają, to powinni zmieścić się w pokryciu hc.

LA Lakers-SA Spurs under 192,5 1,90 ✅✅✅

buki obniżyły linię w stosunku do G1, ale to i tak nie wiele. Jak mówiłem Spursom na pewno będzie tu bardzo zależało, by wygrać i jechać do SA z bilansem 1-1, dlatego będą bardzo mocno bronić. Myślę, że padnie troszkę większy wynik jak przedwczoraj, ale i tak spokojnie zmieści się poniżej 193.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Detroit Pistons (-5) - Boston Celtics 1 @ 1.91
wybaczcie ale nie chce mi sie pisac 10 razy praktycznie tego samego. Znacie moja opinie na temat tej serii :-D Nawet po pierwszym meczu nie zmienilem zdania, po drugim tymbardziej nie.

matbu 0

matbu

Użytkownik
W pełni się zgadzam, mam na dziś to samo i jestem tego tak pewien że idę spać:jezora: Dobranoc.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Hehe no to proszę Boston obudził się ze snu zimowego chyba :p Mecz dopiero zaraz sobie obejrze ale patrząc na recap Celtics zdominowali grę od początku do końca. Well done guys :p Wreszcie grali krótszą ławką, Starting 5 grało więcej i są tego efekty .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom