>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NBA - Playoff

Status
Zamknięty.
slander 10

slander

Użytkownik
San Antonio-Los Angeles Lakers Game 4 Typ: under 192✅✅✅(91:93)
Nie wiem za bardzo o co tu chodzi. Od początku serii linia jest ustawiona na ok. 193pkt, a póki co tylko raz wynik był zbliżony do linii(SAS-LAL 103:84). Na dodatek w tym meczu ostatnie 5 min to niewiele obrony i fantazje rezerwowych, co trochę wywindowało wynik. Pozostałe 2 mecze, które były w całości zacięte nie przekroczyły granicy 175pkt!! Myślę, że mecz nr 4 będzie zacięty i zdominuje go obrona, co oczywiście odbije się na wyniku. Jedynym zagrożeniem dla tego typu jest to, że mecz będzie tak zacięty, że będzie dogrywka, a wtedy raczej nici z underu.

slander 10

slander

Użytkownik
San Antonio-Los Angeles Lakers Game 5 Typ: under 193✅✅✅(92:100):jezora:
Analiza jw. tylko dodam, że ostatni wynik był nieco powyżej średniej, ale myślę, że dziś padnie mniejszy wynik. Oczywiście Lakers są faworytem i zrobią wszystko żeby zakończyć już serię, ale Spurs postarają się jeszcze bardziej żeby uniknąć eliminacji. Osobiście odradzam granie na zwycięstwo LAL, ponieważ SAS to obrońcy tytułu. Co to znaczy przekonali się Hornets w G.7 w Nowym Orleanie.
BTW. Gdzie się podziali typerzy?? To chyba przesada, że piszę posta pod postem;]

serce 0

serce

Użytkownik
Analizę tego meczu napisałem w tym temacie klik jednak tutaj również dam parę groszy ???? Będzie to ciężki mecz,spurs pewnie ostro będą grali i myślę że wygrają jednak pewniejsze są typy under 194 ogólnie całego meczu oraz lakers under 101 -&gt; bwin.
Myślę że lakers ogólnie będą słabo grali lecz mają kobe bryant-a który pewnie sporo rzuci jednak drużyna cała musi grać a nie zawodnik.W dodatku lakers są w lepszym miejscu wygrywają 3-1 więc do tego meczu podejdą obojętni a spurs będą chcieli pokazać że nie są chłopcami do bicia w dodatku przy swojej publiczności ???? Jak wyjdzie dowiemy się tego jutro,chyba sobie meczyk oglądne więc analize meczu napisze,piona Piotr.

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
San Antonio-Los Angeles Lakers Game 5 Typ: under 193
Analiza jw. tylko dodam, że ostatni wynik był nieco powyżej średniej, ale myślę, że dziś padnie mniejszy wynik. Oczywiście Lakers są faworytem i zrobią wszystko żeby zakończyć już serię, ale Spurs postarają się jeszcze bardziej żeby uniknąć eliminacji. Osobiście odradzam granie na zwycięstwo LAL, ponieważ SAS to obrońcy tytułu. Co to znaczy przekonali się Hornets w G.7 w Nowym Orleanie.

BTW. Gdzie się podziali typerzy?? To chyba przesada, że piszę posta pod postem;]

Mysle że większosc bo sukcesach w poprzedniej rundzie poprostu sie załamało finałami konferencji...oczywiscie zgadzam sie z twoim typem,dzisiajsza linia w meczu detroit to było 173,5 i padł over...jak na tą chwile idzie dobrze z underami ,dzisiaj też powinno dobrze pójsc,spurs to underowy zespół,gratulacje poprzednich typów,pozdro.

A 0

almighty

Użytkownik
Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs 2 4.60 (5/10) expekt

&quot;Never underestimate the heart of champions&quot;.

W tym spotkaniu jak dla mnie solidne value i nawet jezeli spotkanie skonczy sie wysoka wygrana Lakersow, to jednak uwazam, ze warto za mniejsza stawke sprobowac, bo kurs jest na prawde godny uwagi. W tej rywalizacji oba zespoly wygraly po jednym spotkaniu wysoko, ale dwa spotkania skonczyly sie minimalna roznica na korzysc Lakersow - poprzednie spotkanie to moim zdaniem pomylka i J. Crawford w ogole nie powinien sedziowac spotkan Spurs. Dzisiaj z pelna swiadomoscia, ze Lakersi sa faworytem postawie na Spurs, bo kolo takiego kursu ciezko przejsc obojetnie. Przy wyrownanym spotkaniu handi wydaje sie dobrym rozwiazaniem, ale ja zaryzykuje i postawie na Spurs.

edit (blaise): tutaj oceniam pewnosc typu i daje 5/10, a w moim temacie podaje stawke.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
hmm to w końcu dajesz 5/10 czy 2/10?
odpisałem Ci Almighty u Ciebie, ale lepiej tu napiszę, a tam niech kasują mody
w pełni popieram ten typ-także gram go za bezpieczną stawkę.
Spurs dawno nie byli z takim nożem na gardle i dzisiaj zobaczymy jak zagrają, ale nie wierzę, żeby dostali jak np. w G2 w LA. Dzisiaj okaże się co warci są mistrzowie-a gwarantuję, że choć ich nie lubię to naprawdę sporo są warci. Niby beznadziejna sytuacja dla SAS, ale tylko pozornie. Dzisiaj zagrają najlepiej jak potrafią-wygrywają, jadą do domu, wyrównują stan rywalizacji na 3-3 i wszystko się rozstrzyga w decydującym G7. Wg mnie taki scenariusz bardzo możliwy. Jak mówiłem w przed G7 NOH-SAS-pamiętajmy Spurs to Spurs :p

również zagram grubiej Spurs z hc
San Antonio Spurs@Los Angeles Lakers ( +8/-8 ) 1 1,90
no to wszystko co było powiedziane &#39;za&#39; wygraną Spurs+ nawet jeśli Lakers odskoczą na parenaście punktów to i tak Pop będzie grał podstawowymi do końca. Ostatni mecz to będą próbowali gonić, a najczęściej takie gonitwy się powodzą (mam na myśli znacznie zmniejszenie straty, np. z 20 na 5)
Więc hc powinno spokojnie pokryć ewentualną porażkę Spurs. Ja w tym meczu myślę, że będzie na styku, ale zakończy się minimalnie dla SAS.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Lakers sa fworytem, to nie ulega watpliwosci, jednak gdy zobaczylem 1.20 na Lakersow to przecieralem oczy ze zdumienia. Takie kursy to sie daje np. na Olympiakos w pilkarskiej lidze greckiej. Tutaj graja dwie wielkie druzyny, bez watpienia dwie najlepsze na zachodzie. Odradzam grania 1.20 na Lakers...value bez watpienia po stronie Spurs.

Co do typow to nie liczac indywidualnych na chwile obecna rozwazam dwa
Under 194
Spurs +4 Half Time

Handicap do przerwy na Spurs wydaje mi sie bardzo dobry, gralem w tych playoffach juz 2 razy taki typ. Spurs nawet jak graja slabo to do przerwy trzymaja sie zazwyczaj blisko. Tak bylo w serii z Hornets, z Lakersami bywa roznie ale mysle ze pierwszej polowy Spurs nie przegraja a handi +4 to niezla opcja.

Mysle że większosc bo sukcesach w poprzedniej rundzie poprostu sie załamało finałami konferencji...

Nie boj zaby, na brak kasy nie narzekam :-D

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
jak Lakersi mają odskoczyć to w III kwarcie. Ja grałem dotychczas w każdym meczu underek i w każdym ładnie wchodził, ale dzisiaj myślę, że może czuć się po raz pierwszy poważnie zagrożony..Ale wszystko zależy od Spurs-to oni jakby sterują u/o :p
jak ostro będą bronić ( i chyba powinni tak bronić, bo w możliwościach ofensywnych to nie mają co się mierzyć z LAL) to zapewne będzie spory under, ale właśnie dzisiaj jakoś nie jestem do niego przekonany.

N 0

nurloss

Użytkownik
A co sądzicie o takim zakładzie.
Tony Parker - Mniej niż 21.5
Parker jak do tej pory w tej konfrontacji tylko raz przekroczył tą linię. W ostatnim meczu. Zdobył wtedy 23 punkty. Sądzę że raczej nie powinien drugi raz przekroczyc tej lini, mimo że nie jest wysoka.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
no raczej nie powinien-ogólnie słaba seria Parkera, prawie go nie widać, chociaż właściwie który z &#39;wielkich&#39;Spurs rozgrywa do tej pory dobrą serię..

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Toudi nie napinaj się bo sam napisałeś dopiero pierwszego posta na stronie :p
No cóż w sumie to popieram Waszą masóweczkę :p Nie chce mi się wierzyć by Spurs przegrali tak wysoko jak jest ustawiony handicap. OK, mogą odpaść - wiadomo KB24 - ale nigdy w tak beznadziejnym stylu a 9 punktów to mało nie jest. Z drugiej strony Lakers u siebie z dobrym dniem Kobiasza to miazga z rywali. No zobaczymy, ja tam ostro tego meczu nie gram a postawie tylko po to by lepiej się oglądało i żebym nie usnął tak jak wczoraj po 1 kwarcie ????
Spurs 1-2 punktami @ 17.00
LA Lakers wygra różnicą 1-2 punktów @ 11.00
Liczę na super wyrównany meczyk i buzzer beater którejś z ekip :p

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
No zobaczymy, ja tam ostro tego meczu nie gram a postawie tylko po to by lepiej się oglądało i żebym nie usnął tak jak wczoraj po 1 kwarcie ????
heh, może przez relacje w tv było przesyłane jakieś fale psychomanipulacyjne, bo to identycznie jak ja:-D troszeczkę po I kwarcie, Pistons wyszli na bodaj 30-25 i...i dalej nie pamiętam-zbudziłem się rano i zaspałem do szkoły:jezora:
Ja tam sobie nie wyobrażam wysokiej porażki Spurs to zagrałem z hc dosyć grubo, a czyste na nich rekreacyjnie, ale i tak daje 55 do 45, że seria wróci jeszcze do San Antonio.
edit: no i zwrot za hc,
ale spursi dali dupy, ja wiem, że oni w tym sezonie nie są racy mocni jak we wczesniejszych i spodziewałem się ich odpadnięcia już nawet z Suns, ale nie może tak doświadczona drużyna, z takim trenerem i takimi zawodnikami jak Duncan tracić lamersko naprawdę nie małej przewagi.

ms89 0

ms89

Użytkownik
Dzisiejszy mecz widze nastepnujaco Detroit Pistons - Boston Celtics typuje ze Detriot dzisiaj win z handicap`em czyli -5⛔⛔⛔(to co zrobilo Detriot to porazka do 3 kwarty wygrywajac 8 pkt to z czwartej kwarcie przegrali 16:/ zal...) i dzisiaj padnie under 175✅✅✅... dzisiaj obydwa zespolowy stawią na mocna obrone... Te typy to tylko moje przypuszczenia ostatnio nie mialem okazji zobaczyc w jakiej formie sa obydwa zespoly...

munez 0

munez

Użytkownik
No to panowie...mamy najpiekniejszy Finał NBA jaki kazdy mogl sobie wymarzyc przed play-off LA Lakers-Boston.....najlepsza ofensywa kontra najlepsza defensywa.Uwazam, ze to bedzie niesamowity pojedynek....i bardzo mozliwe ze zadecyduje 7 mecz o mistrzostwie.
Naprawde trudno mi w tej chwili obstawic zwyciezce Finału NBA....
Będzie ciekawie....z tego co wiem to 1 mecz jest 6 lub 5 czerwca!

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
ja tam trochę zawiedziony jestem-liczyłem na Detroit-dla mnie byli kompletniejszą drużyną od Celtów, ale samym poszczególni zawodnicy grali strasznie nie równo-Billups ogólnie serię może zaliczyć do niezbyt udanych, Prince to w ataku w ogóle porażka-w obronie czasem powyłączał Pierce&#39;a, Wallace też ogólnie przeciętnie, McDyess w paru meczach pozytywnie zaskoczył-można powiedzieć zagrał to czego się od niego oczekiwało,a może nawet więcej. Jednym zawodnikiem na ktorego w każdym meczu Pistonsi mogli liczyć był Rip Hamilton, ale jak widać to było zdecydowanie za mało.
Finał Celtics-Lakers? Stawiam na dość szybkie rozstrzygnięcie. 4-1, 4-2 jak za najlepszych czasów Kobego i Shaqa.
G1 5 czerwca w USA o 9 pm, czyli u nas po 3 6 czerwca.
finał nie wymarzony, ale i tak I LOVE THIS GAME!

Prince de Belial 1,5M

Prince de Belial

Forum VIP
prawdziwa męska &quot;miłość&quot; Spurs vs. Lakers...

Za nami już finały konferencji wschodniej i zachodniej, wszyscy wyczekują na wielki finał, a tym razem na prawdę ma on być WIELKI nie tylko ze względu na sam finał, ale na to, iż zagrają przeciwko sobie dwie klasowe firmy, które nie raz ( ani nie dwa ! ;-) ) spotykały się już na tym końcowym etapie rozgrywek najlepszej koszykarskiej ligi świata. Ja jednak powrócę myślami do ostatnich spotkań pomiędzy Los Angeles Lakers, a San Antonio Spurs, gdyż zarówno na parkiecie jak i poza nim doszło do kilku ciekawych... hmmm &quot;zagrań&quot; :p
Na zdjęciach zamieszczonych poniżej będziecie mogli doświadczyć &quot;true love in NBA&quot; - nikt z nas zapewne nie jest homofobem więc się nie obrazi, że je zamieszczę ???? jak wiecie w tym sezonie głównym hasłem NBA jest &quot;where ... happens&quot; tym tokiem myślenia można by stworzyć nie małą kompilacyjkę &quot;where true love happens&quot; xD cóż... czy po tych zdjęciach można ocenić orientację seksualną ? oceńcie sami...

;-)

ficklash 0

ficklash

Użytkownik
I mecz finałowy między BOSTON CELTICS - LA LAKERS
typ:1 kurs:1,67
buk: Bwin

Pierwszy mecz jest tak naprawde trudny do wytypowania, jednak uważam, że tym razem zaleta własnego boiska okaże się znaczaca dla koszykarzy z Bostonu. Uwarzam, że mecz będzie bardzo wyrównany jednak na korzyść gospodarzy. Jak to już bywa w takich spotkaniahc każda z drużyn będzie chciała zacząć serię od zwycięstwa....

slander 10

slander

Użytkownik
Boston Celtics - Los Angeles Lakers Game 1 Typy: 2⛔ &amp; under192✅
Pierwszy mecz finałów NBA zapowiada się niezwykle emocjonująco. Celtics vs. Lakers - taka para spotykała się w finale najwięcej razy w historii ligi. Bilans zdobytych mistrzostw jest zdecydowanie po stronie Bostonu, ale nie historia jest tu najważniejsza.
Ta rywalizacja ma być pojedynkiem najlepszej obrony ligi(Boston) z najskuteczniejszym atakiem(Lakers). O ile w potencjał ofensywny Lakersów nie wątpie(vide seria ze Spurs), o tyle co do wartości defensywy Bostonu można mieć wątpliwości. Prawda jest taka, że ich obrona sprawdziła się na wschodzie, gdzie nie ma drużyn nastawionych na atak. Zachód to zupełnie inny świat. Tutaj mamy Warriors czy Suns, ale siłą Lakers jest oprócz dobrego ataku, naprawdę solidna obrona.
Celtics to drużyna, która w ciągu roku przeszła z koszykarskiego piekła do nieba. O sile drużyny stanowią teraz(oprócz Pierce&#39;a) nowo pozyskani Garnett i Ray Allen. Drużyny mistrzowskiej nie tworzy się w jeden sezon, a finał NBA to i tak dużo, biorąc pod uwagę, że niewielu(żaden?) graczy Celtics tutaj było. Doświadczenie lidera Lakers - Bryanta w zdobywaniu tytułów/graniu w finałach jest ogromne w porównaniu z graczami Bostonu. Zgranie w LAL też stoi na zupełnie innym poziomie. Drużyna budowana jest konsekwentnie od 3-4 lat i w ostatnim roku została tylko uzupełniona przez Dereka Fishera(grał wcześniej w Lakers i triangle offence jest mu dobrze znana) i Pau Gasola, który świetnie pasuje do taktyki Jacksona i jest na tyle klasowym graczem, że błyskawicznie sie przystosował.
Przewagi, które wymieniłem nie mają jednak takiego znaczenia jak to kto zasiada na ławce poszczególnych zespołów.
Jackson vs. Rivers.
9 tytułów vs. pierwszy raz w NBA Finals
Myślę, że Phil zechce zdobyć 10 tytuł i wyprzedzić Reda Aurebacha w klasyfikacji wszechczasów, a ogranie niedoświadczonego Riversa w zapewne bardzo zaciętej Game 1 nie powinno być dla niego problemem. To plus mega zmotywowany Kobe, żeby wreszcie zdobyć tytuł bez Shaqa, stawia Lakers w roli faworytów. Sorry Boston, ale mistrzowskiego zespołu nie buduje się w rok. GO LA!!!
Polecam też under, ponieważ przeciwko dobrze broniącym Spurs we wszystkich 5 meczach był under, a ponoć Celtics w tym sezonie bronią jeszcze lepiej. Boston w ataku też chyba zbyt wiele nie pokaże, bo pierwszy raz w finale to dla niektórych presja nie do udźwignięcia.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Boston Celtics to win the series 2.45...50zl(Bet-At-Home)
Boston Celtics -2.5 over LA lakers 1.85...75 zl(Bet-At-Home)✅
Boston - LA under 191.5 1.85...100zl(Bet-At-Home)✅
Stawiam na doświadczenie Big 3 i jeśli można mówic (jak Slander) o mega zmontywowanym Kobe&#39;im to co powiedziec o Garnett&#39;cie i Pierce&#39;ie???? heeh?
Oni są dopiero zmotywowani, nie interesuje mnie to , że Boston gra dużo słabiej w tych PO niz w sezonie zasadniczym, absolutnie. Interesuje mnie to, że wygrali 2 mecze w Detroit (szczególnie zaskoczony bylem tym drugim zwyciestwem- spodziewalem sie , ze seria wroci na 7 mecz do Bostonu). Uważam, że są na tyle pewni siebie, dobrze się rozumieją i....mają home court advantage póki co. Potrzeba wygrać pierwsze 2 mecze u siebie i wygrać 1 z 3 w LA, oni o tym wiedzą i wiem ,że Kevin i spolka są na to gotowi ...z pewnością zostawią serce na parkiecie w kazdym spotkaniu. Jasne, ze Lakers zrobia to samo ale uważam, że w tej rywalizacji wygra obrona, która moim zdaniem jest bardziej skuteczniejsza w wykonaniu Bostonu.
Rondo-Fisher...tutaj najbardziej obawiam sie gry w kratke przez Rajona, ale z regoly u siebie gra bardzo dobrze w ofensywie gorzej jest z obrona, zapomina czesto o krotkim kryciu..co jest na jego plus w stosunku do Dereka to na pewno szybkosc
Allen - Radmanovic...Radmanovic nie jest dobrym obronca, Ray Allen tez nie...zadecyduje forma, a co widzielismy Ray Ray odzyskuje ja w znakomitym stylu..trojka, lay-up..trojka..tak to ma wygladac w tych finalach panie Jesus Shuttlesworth (film &quot;He Got Game&quot; gdyby ktos nie wiedzial o co biega)
Pierce-Bryant...ehh...wielu ludzi przewiduje, ze Kobe&#39;ego bedzie kryl Ray Allen, zobaczymy ale ja uwazam ,ze bedzie to Paul Pierce..swietnie poradzil sobie z LeBronem(oczywiscie ktos powie sprawdz ile rzucil LeBron i Kobe zrobi to samo - ale ogladalem cala serie z Cavs i James byl momentami naprawde nieporadny..Paul jest doskonalym obronca), w ataku tak samo Pierce gra swietnie w tych PO..to bedzie moim zdaniem chyba najwazniejsza rywalizacja tych finalów...kto bedzie w niej lepszy zostanie MVP finalowej serii...
Garnett-Odom ...mysle ze Big Ticket to bedzie &quot;monster&quot; tej serii, jesli Lamar Odom bedzie go kryl w podobny sposob jak Antonio McDyess z Detroit to bardzo dobrze...bo scisle krycie Garnetta pod koszem powoduje ze on po pick&#39;n&#39;rollach wychodzi poza trumne i rzuca z dobra skutecznoscia z dystansu..
Perkins-Gasol...wazna rywalizacja pod koszem, Perkins musi robic to co robil w serii z Cleveland i Detroit - zbierac, zbierac dobijac i blokowac... stawiam na jego dobra forme, jego sile i umiejetna gre w obronie..Perkins swietnie ustawia sie w obronie. Pau Gasol nie bedzie mial latwego zycia szczegolnie na parkiecie w Bostonie(zreszta Pau gra duzo slabie &quot;on-road&quot;)..jesli tylko Kendrick nie zlapie szybko kilku fauli powinno byc ok

W pierwszym meczu zadecyduje wlasna hala i &quot;za długi&quot; odpoczynek obu ekip jesli chodzi o typ na under, mysle ,ze skutecznosc nie bedzie wyzsza niz 40proc...co do porownania Phila z Doc&#39;iem to jasne , ze Phil to mistrz, ale majac takich zawodnikow jak FG,PP i RA nie trzeba byc trenerskim geniuszem...oni wiedzą co grać.

Powodzenia wszystkim , mam nadzieje , ze ten final zacznie sie dla mnie owocnie!!!
:spokodfhgfh:
NARESZCIE 2 WYGRANE W JEDNYM MECZU...OJ DAWNO TEGO U MNIE NIE NOTOWANO...ufff ale mialem kupe szczescia z tym underem:-D

S 7

smyku1910

Użytkownik
przyjacielu, Kobi&#39;ego na bank będzie krył Allen, oni się wzajemnie nie trawią, mają sobie wiele do udowodnienia, nie sądze żeby Allen krył Radmanovicia, bo Rado jest po prostu za wysoki na niego. Allen na 2., Pierce na 3.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom