>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

NBA - Playoff

Status
Zamknięty.
miodzik 0

miodzik

Użytkownik
No sie zobaczy przyjacielu, ale jesli Allen bedzie kryl Kobka to Doc Rivers musial postawic sporą kasę na Lakersów...

Baqu
racja Kobka krył Ray ale w obronie Kobek kryl Paula...brawo dla tego ostatniego - k....sko charakterny zawodnik

Big respect to Paul Pierce:spokodfhgfh:

Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
i Kobiasha krył Allen : )

Doc musiał dzisiaj sporą kasę spuścić w kiblu ; )

brawa dla Bostonu, w szczególności KG i &quot;The Truth&quot; hc-3 siadł elegancko

slander 10

slander

Użytkownik
Game 2 Kevin Garnett (BOS) Typ: zdobędzie przynajmniej 24pkt⛔⛔⛔(17pkt)
W pierwszym meczu NBA Finals KG zdobył właśnie 24pkt. Sam Kevin nie był jednak zadowolony ze swojego występu, ponieważ w drugiej połowie trafił zaledwie 3 na 13 rzutów z czego 1 na 6 w 4 kwarcie. Główny zainteresowany zapowiedział jeszcze większą walkę w Game 2. Na dodatek w Game 1 kontuzji doznał drugi z liderów Celtics – Paul Pierce, które koledzy musieli zanieść na wózek inwalidzki. Zdołał on jednak wrócić na parkiet i zdobył 11pkt, lecz nie był już tak agresywny i oddawał tylko rzuty. Niestety nawet lądowanie po rzutach z wyskoku sprawiało mu ból. Pierce zapowiedział swój udział w Game 2, ale czy będzie to występ na 100% gotowego „The Trutha”? Prawdopodobnie więcej akcji będzie granych właśnie pod KG, co pozwoli mu na jeszcze większą zdobycz punktową niż w pierwszym meczu.
Edit: Jednak Jackson miał rację. Ta kontuzja to gwiazdorzenie Pierce&#39;a.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
ciekawy typ Slander i myślę , że ma dość dużą szanse powodzenia...znalazłem na innym forum post na temat wypowiedzi Phila Jacksona w jednej z amerykańskich gazet, w którym mówił , że Pierce udawał z tą kontuzją kolana ...na co KG w odpowiedzi powiedział coś w stylu &quot;co on wie o tej kontuzji wogóle...&quot; i podobno jest bardzo wkur......!!!

myślę , że zagra bardziej agresywnie niż w pierwszym meczu (więcej wejść pod kosz bo w pierwszym był wypychany na obwód) tym samym złapie więcej osobistych i punktów..

powodzenia...ja dziś gram Boston albo.... nic!!!!

Boston 1.90 (Bet-At-Home) ................50zł✅
Boston-LA over 190.5 (Bet-At-Home)....75zł (BAH nie przyjęło mi tego typu ..wyskoczyło coś w stylu &quot;limit wygranej przekroczony zakład będzie dostępny za klika minut&quot; a że za kilka minut nawet za pół godziny działo się to samo nie mogłem tego zagrać...kur..........więc gram tylko Boston dzisiaj):kwasny4565:

unista444 2

unista444

Użytkownik
Kurde ale mecz się zrobił w końcówce ????
L.A. samo sobie winne porażki za mało walki pod koszem Bostonu i za słaba skuteczność w pierwszych 3 kwartach. Wogóle za 3 nie rzucali jakby się bali że mogą wygrać... Odom i Fisher jacyś tacy niemrawi.
Jeśli im skuteczność nie będzie u siebie szwankować to handi na L.A. pewne w 2 następnych meczach.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Lakers-Celtics over 195.5 1.85....75zł (Bet-At-Home) +25zł⛔

Celtics to nie jest drużyna która lubi biegać - owszem..to jest drużyna wygrywająca obroną , ale w tej serii widzę coś czego sie nie spodziewałem..już od pierwszego meczu (w którym grałem under i miałem wielkiego farta, że wszedł) grają dużo szybciej niżzazwyczaj..Lakers to nie jest drużyna , która słabo broni a jednak traci w tej serii bardzo dużo punktów. Wiem, że to jest playoff i sezon regularny tak bardzo nie powinien mieć tu znaczenia, ale jednak doszukuję się tu pewnych zbierzności..oto wyniki jakie w tym sezonie miały obydwa zespoły w meczach między sobą w LA:

LAL 122 - BOS 96 i LAL 91 - BOS 110

Over is 6-2 in the last 8 meetings in Los Angeles

Nie spodziewaw się żeby nagle w tym meczu Lakersi grali inaczej w swojej hali niż tak jak to zwykle robią czyli raczej szybko, moim zdaniem Boston w pierwszych dwóch meczach grał trochę w tym samym stylu ponieważ Lakers prowadzili zarówno w pierwszym jak i drugim meczu od początku...i tu będzie to samo. Spodziewam się też wielu trójek szczególnie w wykonaniu Radmanovica, Vujacica i Farmara na co pewnie Ray Allen nie pozostanie dłużny...jeszcze jedno:

KOBE BRYANT WCHODZąCY POD KOSZ I ŁAPIąCY RZUTY OSOBISTE..to co Celtics uniemożliwili mu tak skutecznie w pierwszych dwóch meczach. Sądzę że w LA przy sporym dopingu i z podrażnioną ambicją Kobe będzie w stanie robić.
To tyle ...ja gram over , zobaczymy jak to wyjdzie...POWODZENIA!!!
(pierwotnie był to komentarz do typu Almighty&#39;ego na under ale zrobiła się dość ciekawa analiza)

Los Angeles Lakers -9.5 1.85.....115zł ⛔(nie doczekalem sie na -9 ale ide grubo..zobaczymy)

Buki po uzyskaniu znacznej części zakładów z pierwszych dwóch meczy (dużo większa liczba graczy obstawiała Lakersów szczególnie w drugim meczu po tym jak oczekiwana pierwsza wygrana w tej serii nie doszła do skutku :jezora: ) wiedzą doskonale,że teraz ludzie znów będą grali grubo na LA ponieważ jest to ich &quot;must win game&quot;. Więc wyobraźmy sobie co by sie stało gdyby wystawili linie -5 na przykład...90 procent lub jescze więcej pieniędzy poszłoby na Lakers -5 na co buki nie mogą sobie pozwolić bo wiedzą, że jest znaczne prawdopodobieństwo pokrycia tego handi. Zagrali w ten sposób,że wystawiając Boston, który prowadzi 2-0 w tej serii w roli WIELKIEGO underdoga i Lakers jako baaaardzo dużego faworyta, mają na celu przyciągnięcia trochę pieniędzy na Boston tak aby wyrównać w miarę możliwie proporcje. Ktoś kto jest przekonany, że wygra LA ma teraz dość spory dylemat bo myśli &quot;cholera muszą wygrać dwucyfrowym stosunkiem&quot;. Jeśli buki nie byłyby przekonane jednak , że tak się stanie nie daliby nam możliwości wzięcia drużyny takiej jak Boston z prawie 10punktowym handi przed tym meczem.

Myślę, że wynik będzie w granicach:

Lakers 105-110pkt
Boston 90-95pkt⛔

&quot;świetna noc&quot;:kwasny4565: pier....ni Lakersi ich rzuty osobiste????

slander 10

slander

Użytkownik
P. Gasol-K. Garnett KL Typ: 2✅✅✅(9:13)
Nie ma wątpliwości, że KG jest lepszy koszykarsko. Na dodatek ma on większy wpływ na grę swojej drużyny. Prawdziwym liderem Lakers jest Kobe, a Gasol to tylko dodatek, który nie musi rzucać zbyt wielu punktów. W pierwszych dwóch meczach KG raz był lepszy 24:15, a w game 2 obaj rzucili po 17pkt. Jednak póki co Kevin rzuca na dość kiepskim procencie ok. 38%. Jest w nim jeszcze spory potencjał w porównaniu do ok. 60%FG Gasola.

slander 10

slander

Użytkownik
Los Angeles Lakers-Boston Celtics Game 4 Typ: under 191,5✅✅✅(91:97)
Do tej pory w 2/3 meczach padł under, a w ostatnim meczu oba teamy rzuciły w sumie zaledwie 168 pkt. Widać, że graczom z Bostonu na wyjeździe spadła skuteczność i tym razem również nie będzie jakiś szaleństw w ataku. W ekipie Lakers też nie jest zbyt różowo. W całej serii słabo radzi sobie Lamar Odom, a wygraną w ostatnim meczu zawdzięczają Vujaciciowi, który miał FG%=70%(!). Chyba dziś nie będzie tak trafiał.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Mnie tez bardziej podoba sie gra na under niz over jesli mialbym wybierac gre na total. Jednak wydaje mi sie ze tak jak Vujacic moze miec dzis slabsza skutecznosc tak G-asswhole (nie moge patrzec na niego kur..)i Odom rzucą razem dzis przynajmniej 2 razy wiecej niz poprzednio, to samo Garnett i Pierce z drugiej strony. Jesli do tego dodac ze Lakersi okropnie rzucali osobiste ostatnim razem to juz ten under nie wyglada tak ciekawie.
Jednak overa nie zagram ostanio zagralem i juz w pierwszych minutach wiedzialem, ze byl to bład. Sadze ze jesli bedzie dzis under to bardzo blisko linii 191pkt
Powodzenia!!

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Oczwiscie ze niewiadomo:jezora:

Lakers -7.5 ..1.85 Bet-At-Home...75zl (zmiana stawki z poczatkowej 100zl)
brak checi na analize

NIE NO..RęCE OPADAJą DRUGI RAZ LAKERS PROWADZą 20oma PUNKTAMI I TRWONIą LEKKO CAłą PRZEWAGę....DEFINITYWNIE JEST TYLKO JEDNA DRUżYNA ZASłUGUJąCA W TYM ROKU NA MISTRZA...BOSTON BOSTON BOSTON!!!!!!

zynio20 0

zynio20

Użytkownik
miodzik, ja tu upatruje tylko jednej przyczyny takiego stanu rzeczy - mianowicie
STARY KOBE, gosc ktory gra dla siebie, nie zwazajac na dobro/zlo druzyny. Wydaje sie byc zagubionym chlopczykiem, ktorego gracze Celtow nie dosc ze wyprowadzaja z rownowagi, to b. dobrze kryja i sobie nie radzi z tym. A i niestety reszta dostosowuje sie do poziomu &quot;lidera&quot;. Juz 3 mecz byl bardzo slaby w ich wykonaniu ale udalo sie wygrac. 4 mecz potwierdzil sile drzemiaca w calej kadrze Celtow. To byl dzien rezerwy, rezerwy ktora moim zdaniem zapewnila majstra Celtom. Bylbym zszokowany gdyby rywalizacja sie odwrocila na korzysc Lakers. Ale nie z tym Kobe, nie z ta gra reszty, nie z dyspozycja Celtow i nie na parkiecie Celtow (tu wliczam wygrana Lakers u siebie, choc i o to bedzie w obecnej sytuacji bardzo ciezko).
Jedyny plus to to, ze Celtowie byc moze &quot;wola&quot; (slowo wzgledne) swietowac majstra w domu ???? osobiscie jestem bardzo zawiedziony postawa Lakers a pozytywnie zaskoczony gra Celtow. Widac ze pierwsze rundy to byla rozgrzewka, a prawdziwa gra rozpoczela sie z Pistons. Teraz sa na fali i Lakersi niestety sa bez szans najmniejszych, dlatego tez watpie by slowa Pancernego mialy jakaklolwiek racje bytu.
Owszem Lakers moze i wygraja mecz na parkiecie przeciwnika ale... w przyszlym sezonie ;)
Ze sportowym pozdrowieniem, zynio

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Masz rację zynio20 ,moim zdaniem Lakersi jako zespol sa za mało zdeterminowani do osiagniecia celu jakim jest tytuł..nie wiem czy ogladałes ten i poprzedni mecz? ja owszem, Lakers powinni wygrac oba 30oma punktami, ale w pewnym momencie zaczęli olewać obronę a Celtics jak cichy morderca niwelował systematycznie przewagę..dziwi mnie postawa Phila Jacksona wydaję mi się,że ma za mało wpływu na tę druzynę i jesli w sezonie zasadniczym drużyna przeciwana była na takim run&#39;ie i odrabiała duża stratę on nie brał time-out&#39;u , można było myśleć ,że chce zbudować morale zespołu i dać im szanse żeby odwrócili przebieg gry.......o tyle w tych finałach szczególnie w tych dwóch meczach Phil siedział i patrzył jak przewaga topnieje. Myślałem ,że Kobe i spółka wyciągną lekcję z poprzedniego meczu gdzie mieli zwycięstwo już podane na &quot;złotej tacy&quot; a o mało co nie przegrali, no ale nie...Celtics mistrzem typowałem ich przed PO..pozniej myślałem jak wielu , że nie poradzą sobie z Detroit ale wygrana na wyjxdzie przekonała mnie dużo bardziej do nich jako typu na finał niż do Lakers którzy mieli w sumie lżejszą przeprawę przez PO.
A co do Kobe&#39;ego i jego egoizmu to sam chyba przyznasz , że wczoraj w 3 i 4 kwarcie musiał grać sam bo wszyscy którzy w 1 połowie grali w miarę dobrze jak G-asswhole(dalej nie mogę na nego patrzeć grrrrrrrr) i świetnie jak Odom , pochowali się za obrońcami jakby mówiąc no cóż Kobe musisz sam to wygrać. Powiem szczerze ,że Boston wczoraj nawet nie grał jakoś rewelacyjnie..hmmm ale świetna 3 kwarta zdecydowała ...już chyba o mistrzostwie...postawiłem marne 50zł na serie dla Bostonu , no cóż nie mogłem więcej a szkoda!!!!

Pozdrawiam:spokodfhgfh:

fokus 0

fokus

Użytkownik
G5 także w LA? WTF?! Dlaczego 3 mecze z rzędu są w mieście aniołów?
bo grają systemem 2/3/2

czyli 2 pierwsze mecze były w Bostonie, teraz 3 w Los Angeles i później o ile Celtowie pozwolą będą grać w znowu w Bostonie.

Edit. Sir Alex masz racje, moja pomyłka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom