Lakers-Celtics over 195.5 1.85....75zł (
Bet-At-Home) +25zł
Celtics to nie jest drużyna która lubi biegać - owszem..to jest drużyna wygrywająca obroną , ale w tej serii widzę coś czego sie nie spodziewałem..już od pierwszego meczu (w którym grałem under i miałem wielkiego farta, że wszedł) grają dużo szybciej niżzazwyczaj..Lakers to nie jest drużyna , która słabo broni a jednak traci w tej serii bardzo dużo punktów. Wiem, że to jest playoff i sezon regularny tak bardzo nie powinien mieć tu znaczenia, ale jednak doszukuję się tu pewnych zbierzności..oto wyniki jakie w tym sezonie miały obydwa zespoły w meczach między sobą w LA:
LAL 122 - BOS 96 i LAL 91 - BOS 110
Over is 6-2 in the last 8 meetings in Los Angeles
Nie spodziewaw się żeby nagle w tym meczu Lakersi grali inaczej w swojej hali niż tak jak to zwykle robią czyli raczej szybko, moim zdaniem Boston w pierwszych dwóch meczach grał trochę w tym samym stylu ponieważ Lakers prowadzili zarówno w pierwszym jak i drugim meczu od początku...i tu będzie to samo. Spodziewam się też wielu trójek szczególnie w wykonaniu Radmanovica, Vujacica i Farmara na co pewnie Ray Allen nie pozostanie dłużny...jeszcze jedno:
KOBE BRYANT WCHODZąCY POD
KOSZ I ŁAPIąCY RZUTY OSOBISTE..to co Celtics uniemożliwili mu tak skutecznie w pierwszych dwóch meczach. Sądzę że w LA przy sporym dopingu i z podrażnioną ambicją Kobe będzie w stanie robić.
To tyle ...ja gram over , zobaczymy jak to wyjdzie...POWODZENIA!!!
(pierwotnie był to komentarz do typu Almighty'ego na under ale zrobiła się dość ciekawa analiza)
Los Angeles Lakers -9.5 1.85.....115zł
(nie doczekalem sie na -9 ale ide grubo..zobaczymy)
Buki po uzyskaniu znacznej części zakładów z pierwszych dwóch meczy (dużo większa liczba graczy obstawiała Lakersów szczególnie w drugim meczu po tym jak oczekiwana pierwsza wygrana w tej serii nie doszła do skutku :jezora: ) wiedzą doskonale,że teraz ludzie znów będą grali grubo na LA ponieważ jest to ich "must win game". Więc wyobraźmy sobie co by sie stało gdyby wystawili linie -5 na przykład...90 procent lub jescze więcej pieniędzy poszłoby na Lakers -5 na co buki nie mogą sobie pozwolić bo wiedzą, że jest znaczne prawdopodobieństwo pokrycia tego handi. Zagrali w ten sposób,że wystawiając Boston, który prowadzi 2-0 w tej serii w roli WIELKIEGO underdoga i Lakers jako baaaardzo dużego faworyta, mają na celu przyciągnięcia trochę pieniędzy na Boston tak aby wyrównać w miarę możliwie proporcje. Ktoś kto jest przekonany, że wygra LA ma teraz dość spory dylemat bo myśli "cholera muszą wygrać dwucyfrowym stosunkiem". Jeśli buki nie byłyby przekonane jednak , że tak się stanie nie daliby nam możliwości wzięcia drużyny takiej jak Boston z prawie 10punktowym handi przed tym meczem.
Myślę, że wynik będzie w granicach:
Lakers 105-110pkt
Boston 90-95pkt
"świetna noc":kwasny4565: pier....ni Lakersi ich rzuty osobiste????