West poniżej 22,5 punkta 1,82
Jak zobaczyłem ten typ to byłem w szoku! Grałbym go tak grubo jak tylko by się dało, ewidentna wpadka ze strony bukmachera. W normalnych okolicznościach mogłoby być różnie, ale w ostatnim meczu West został chamsko sfaulowany przez Horry'ego i nabawił się kontuzji pleców. Jakimś cudem zagra, ale nie odegra dużej roli. W dodatku będzie krył go m.in. Duncan, który po raz 10 na 11 sezonów swojej gry został włączony do 1 piątki obrońców ligi. Wcześniej z Westem sobie nie radził, ale na kontuzjowanego zawodnika Hornets w sam raz. Jeśli West zagra dobre zawody, to jego lekarze są cudotwórcami, a on sam jakimś niezniszczalnym mutantem. Ten typ poniżej wynika z tego pierwszego
Chris Paul powyżej 24,5 pkt 1,82
atak prawie w całości na barkach Westa i Paula, jeśłi West nie będzie mógł rzucać skutecznie, to cała nadzieja na zwycięstwo w CP3. Nie będzie mógł się bawić w dużo asyst, bo Chandler jakieś 10 pkt, Peja gdzieś z 15, załóżmy Wells 10, West max 15-a reszta? Paul musi ze 30 uzbierać, żeby wygrać ten mecz, bo w cudowne ozdrowienie Davida nie wierzę)
ten najmniej pewny, ale też fajny
Bruce Bowen poniżej 8,5 pkt. 1,82
on jedyne co umie to trojki i tylko wtedy jeśli musi (a zazwyczaj nie musi, bo od rzucania sa Duncan, Parker, Ginobili, Finley). Bruce ma tylko bronić, a rzucać raz na ruski rok, jak przypadkiem będzie koniec 24 sekundowego zegara i jest ustawiony w kącie na trójce. W takim zaciętym meczu zdobycie 9 punktów przez kolesia, który boi się rzucać i ma inne zadania, nie będzie łatwe. Na dodatek za 2 to on nie rzuca raczej, osobistych też nie-skąd miałyby się brać, skoro pod
kosz się nie ciśnie...Juz nawet na Mo Petersona z Hornets było 7,5 punkta, a ten ma 8,5-gdyby było Bowen 5,5 to można jeszcze zrozumieć
wszystko na odwrót-mutant West gra i dobrze rzuca, Paul prawie nie rzuca, a Bowen trafia trójki-dałem ciała z typkami ---->>>>> tylko i aż Paulowi brakło punktów