>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - Playoff

Status
Zamknięty.
young_17 28

young_17

Użytkownik
UTA Jazz - LA Lakers [ HC 0:9.5 ] @ 2 @ 1.40 ✅ 104:99

Jeziorowcy jadą do Salt Lake City by rozegrać swój trzeci mecz z Utah. Dwa pierwsze spotkania wygrali dosyć pewnie: 109:98 i 120:110. Przed ostatnim meczem Kobe dostał nagrode MVP, dla najlepszego gracze sezonu zasadniczego. I ppotwierdził to w meczu że własnie jemu się ona należała. Zdobył 34 punkty, zebrał 8 piłek i zanotował 6 asyst. Jazzmeni mieli sporo słabszą skuteczność bo zaledwie 44,6% rzutów z gry. Również często faulowali. Lakersi stawali na linii rzutów wolnych aż 43 razy z czego 35 trafili. Dziś mecz na wyjeździe. Znacznie trudniejszy bo gracze z Salt Lake City wygrali u siebie aż 37 na 41 spotkań. Na pewno będzie ciężko Lakersom wywalczyć dziś siódme z rzędu zwycięstwo ale na pewno łatwo go też nie oddadzą. Sądzę że to będzie zacięty mecz i może skończyć się nawet wygraną Jeziorowców.

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
WITAm !
Jako, ze na koszykówce znam sie słabo, (bo nie interesuje sie tym sportem na bieżąco, a jesli stawiam NB (głownie) to opieram sie na statach) chciałbym sie o cos zapytac !
Cleveland Cavaliers - Boston Celtics
jeśli dorbze pamietam w obu meczach PO nie zostala przekroczona bariera 178 pkt !
Jak myslicie ? Dzisiaj padnie overek ? kurs nau/o wynosi 1,91 w Expekcie (np) !
Patrzac w statystyki pojedynkow w tym sezonie , wychdozi na to ze overek padnie bez problemu, lecz w PO nie ejst jzu tak &quot;kolorowo&quot; ..
Po krotkiej &quot;analizie&quot; wychdozi mi na to ze bedzie overek.
Boston 2 mecze u siebie ... Cavsi nie mieli zbyt do powiedzenia i nie zdobyli duzo pkt, a Boston to wykorzystal. Tym razem Cavsi graja we własnej hali i mozna od nich oczekiwac lepszego widowiska. Boston przecie nie przejdize obok meczu, wiec tez troche porzuca ...
Czyli co ? overek ? ????
prosze o jakiś komentarz !
pozd(R)awiam

byq86 9

byq86

Użytkownik
ja tez zagralbym over, raz ze dwa mecze z tak niskim wynikiem to chyba juz starczy, dwa ze boston na wyjezdzie chyba troche popusci (tak jak w poprzednej rundzie z atlanta), wiec jak mialbym grac under/over to widzialbym over

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Ja dzis stawiam na Boston, jest szansa na przerwanie zlej passy wyjazdowej w play off. Zespol z tak olbrzymim potencjalem nie moze ciagle przegrywac wszystkich meczow wyjazdowych, w sezonie regularnym zupelnie inaczej to wygladalo. Cleveland nie zagrali bardzo dobrze z meczach z Wizards, srednio wszystkie wygladaly mecze w porpzedniej rundzie. West pewnie nie zagra tak dobrze jak ostatnio, linia na Jamesa tez spadla o 5 puntkow, mysle, ze Boston sie przelamie , 1.90

ms89 0

ms89

Użytkownik
Ja dzis stawiam na Boston, jest szansa na przerwanie zlej passy wyjazdowej w play off. Zespol z tak olbrzymim potencjalem nie moze ciagle przegrywac wszystkich meczow wyjazdowych, w sezonie regularnym zupelnie inaczej to wygladalo. Cleveland nie zagrali bardzo dobrze z meczach z Wizards, srednio wszystkie wygladaly mecze w porpzedniej rundzie. West pewnie nie zagra tak dobrze jak ostatnio, linia na Jamesa tez spadla o 5 puntkow, mysle, ze Boston sie przelamie , 1.90
Na przełamanie mozesz stawiac to chyba jedyny argument jaki mnie przekonuje co do tego typu natomiast Bostom mial duzo szczescie jesli chodzi mecze w playoff pierwszy mecz z cavaliers u siebie ledwo co wygrali, drugi natomiast to w pierwszej kwarcie dostali ostro po d*pie od cavaliersow bo wygrywali 10 pkt i pozniej pelna mobilizacja w przerwie ich trener tak zjechal ze nastepne dwie kwarty to byla gra na poziomie Bostnu i spokojnie utrzymali zwyciestwo do konca meczu natomiast w meczu wyjazdowym Boston nie mial duzo do powiedzenia bo przez caly mecz wygrywali Cleveland i skonczylo sie wynikiem 84-108 dla gospodarzy wiec nie wydaje mi sie ze cavaliers odpusci sobie mecz u siebie wrecz przeciwnie to jest druzyna ktora u siebie sie bardzo dobrze sie czują i zrobią wszystko zeby nie przegrac tego meczu, bo ciezko bedzie wygrac na wyjezdzie z Bostonem.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Boston jest bez formy. Wysokie domowe zwyciestwa z przecietna Atlanta i domowa wygrana z Cavaliers z LeBronem, ktory mial problemy z trafianiem... w obrecz mnie nie przekonuja. To co graja na wyjazdach to ciezko nawet komentowac... Nie napisalem tego na podstawie statystyk, ogladalem 4 mecze Bostonu w playoff.
&quot;Na przelamanie&quot; to jedyny sensowny powod, jak napisal kolega wyzej, zeby grac na Boston. O ile obrona funkcjonuje podobnie jak w sezonie zasadniczym o tyle ofensywa Bostonu jest obecnie naprawde slaba. Rondo zaczyna mecze w pierwszej 5 a nastepnie schodzi po kilku min bo gra krotko mowiac beznadziejnie. Wchodzi Cassel, ktory jest naprawde dobrym zawodnikiem ale ma juz swoje lata i nie sadze zeby to wlasnie on byl w stanie poprowadzic Celtow do mistrzostwa bo taki jest bez watpienia ich cel. Allen tez nie zachwyca, Pierce niby rzuca calkiem sporo pkt ale tez do konca mnie nie przekonuje. Tak naprawde jedynie Garnett jest w bardzo wysokiej formie. Nie bez powodu Doc Rivers dokonuje wielu zmian w skladzie, probuje cos zmienic, jak narazie Boston nie gra tak jak w sezonie zasadniczym.
Dla mnie na chwile obecna faworytem wschodu jest Detroit Pistons, gdyby jeszcze mieli przewage wlasnego parkietu to nawet zdecydowanie wskazalbym na Pistons.
Na dzis jak cos obstawie to raczej Cavs -2 niz Boston ale nad typowaniem pozniej pomysle.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Toudi :...domowa wygrana z Cavaliers z LeBronem, ktory mial problemy z trafianiem... w obrecz mnie nie przekoje..... Nie napisalem tego na podstawie statystyk, ogladalem 4 mecze Bostonu w playoff.

tak dla sprostowania : jesli ogladales mecze Bostonu to musiales zauwazyc dlaczego Bron rzucal tak fatalnie..Boston ma najlepsza obrone w lidze...ale co do typu sie absolutnie zgadzam - Celci nie przekonuja , poki nie wygraja on road to nie ma co na nich stawiac...Ray Allen jest kluczem w ofensywie, niestety slabsza forma w tej chwili...a szkoda bo przyjemnie sie oglada jego celne rzuty z niemal kazdej pozycji...moim zdaniem Boston czuje ducha druzyny niestety tylko w swojej hali..na wyjazdach zmieniaja sie w przecietny sklad:kwasny4565:

toudi 715

toudi

Użytkownik
Celci najlepszej obrony nie maja, sa w czolowce w tym aspekcie gry ale nie sa najlepsi. No ale to tylko moja subiektywna opinia ???? . Owszem LeBron nie trafial w sporym stopniu przez bardzo dobra obrone Celtow ale takiego zawodnika NIE DA sie az tak zatrzymac jak zatrzymali go Celci jezeli jest w wysokiej formie. Oprocz nieco wymuszonych rzutow przez rece itp. LeBron nie trafial nawet z 4-5 metrow kiedy byl slabiej kryty. Ten zawodnik jest w stanie rzucic ponad 20 pkt nawet przeciwko najlepszym defensorom, tyle ze musi byc w wysokiej formie.
Ilgauskasa tez niby dobrze kryli a w pierwszej polowie meczu numer 2 mial skutecznosc chyba z 80%, pamietam ze zaczal mecz od 6/6. Pozniej mniej gral bo lapal faule.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Ja się zastanawiam czy niektórzy z tutaj piszących obejrzeli choć 1 mecz PO ...
Boston bez formy ? Boston słaby ? OKEY ...
Zresztą kolega powyżej już pewne rzeczy wyjaśnił. Słaby mecz LeBrona nie wziął się znikąd ... Nawiasem mówiąc to LeBronowi bardzo próbują pomagać sędziowie. Gdyby sędziowali porządnie to King robiłby po 5-10 punktów na mecz. Ale cóż gwiazdę trzeba przecież sprzedać ...
Celtics mają tą przewagę, że oni tego meczu wygrać nie muszą. Mają home court advantage i są już prawie w domu. To King i Cavs muszą. Aczkolwiek stawianie tutaj na strony to moim zdaniem bardzo nietrafiona decyzja bo to kluczowy mecz dla serii i wszystko się może zdarzyć ...
P.S. Jak Celtics nie mają najlepszej obrony to kto ? Tytuł najlepszego obrońcy dostał Garnett. Eksperci amerykańscy też są w kwestii obrony zespołowej jednomyślni ...
Wiadomo, że jak podwajają LeBrona to muszą kogoś odpuścić. Zostawiają Big Z bo on jest niegroźny. Narzuca punktów ale meczu sam nie wygra. To nie ten styl zawodnika ...

toudi 715

toudi

Użytkownik
NBA ogladam bardzo duzo, nawet 10 meczow tygodniowo.
Uwazasz, ze Boston funkcjonuje jak w sezonie zasadniczym???
To dlaczego Rivers robi mase zmian?, w meczu 2 to wypalilo bo zmiennicy a szczegolnie Leon Powe byli chyba w zyciowej formie. Dlaczego Cassel, ktory mial duzo grac tylko w awaryjnych sytuacjach musi wchodzic za Rondo, ktory sobie kompletnie nie radzi. Moze jeszcze Allen gra super? Juz sam wynik 4:3 &quot;wielkiego&quot; Bostonu z Atlanta daje do myslenia... Pierwszy mecz z Cavaliers tez wygrali z ogromnymi klopotami. Mysle, ze Cavsow Celci przejda, najszybciej 4:3 ale z Pistons juz sie skoncza zarty, wszystko mozliwe.
Napisalem, ze fakt iz Celci nie maja najlepszej obrony to tylko moja subiektywna opinia. To, ze Garnett jest najlepszym obronca w lidze to sie calkowicie zgadzam ale to nie znaczy, ze cala druzyna broni najlepiej. Pewien ekspert na stronie ESPN typowal, ze Orlando wygraja z Detroit 4:2 tymczasem Magicy nie potrafili pokonac Pistons grajacych bez chyba najwazniejszego zawodnika - Billupsa i majac 15 pkt przewagi. Sa eksperci swietni i sa mniej swietni.

zynio20 0

zynio20

Użytkownik
Moje przemyslenia sa podobne do Jacquesa - gracze Bostonu koncentruja sie nad osoba Jamesa, &quot;odpuszczajac&quot; nieco reszte graczy co jest logiczne. Reszta jak ma dzien i sie wstrzeli to wyglada to dobrze. James wtedy nie jest kims nadzwyczajnym ale ze wzgledu na to ze ma solidnych obroncow.
Co do obrony Celtow to jest ona najlepsza w lidze mimo tego co sie dzieje teraz, a wyniki sa spowodowane problemami w ofensywie poszczegolnych grajkow. tylko i wylacznie. defensywa pracuje bez zarzutu bynajmniej takie jest moje zdanie.
A co do osoby samego Jamesa - to fakt jest taki jak przytoczyl Jacques a mianowicie - sedziowie w bardzo wielu sytuacji gwizdza w zupelnie bezsensownych sytuacjach, co bardzo czesto wypacza wynik meczu, jak chociazby jeden mecz z Washingtonem. kto wie co by wtedy sie wydarzylo. Ale coz ... historia.

toudi 715

toudi

Użytkownik
tylko ta swietna obrona w wyjazdowych meczach playoffow ma jak na razie dobrze ponad 100pkt srednio traconych. U siebie owszem bronia swietnie ale jak na razie to jest zupelnia inna druzyna w domu a inna na wyjezdzie. Trzeba tez wspomniec, ze nie grali w playoffach z jakimis wyjatkowo ofensywnymi druzynami bo ani Atlanta ani tymbardziej Cleveland do takich nie naleza. Ogladalem mecz numer 6 w Atlancie, teoretycznie najlepszy wyjazdowy bo przegrany przez Celtow tylko 103:100. Hawks grali bardzo ambitnie a Celci sprawiali momentami wrazenie kompletnie zagubionych, nie potrafili utrzymac w rekach teoretycznie silnie trzymanej po zbiorce pilki. Oczywiscie mozliwe, ze sie przelamia ale mam watpliwosci czy nastapi to dzis w nocy.

ms89 0

ms89

Użytkownik
Ja się zastanawiam czy niektórzy z tutaj piszących obejrzeli choć 1 mecz PO ...

Boston bez formy ? Boston słaby ? OKEY ...

Zresztą kolega powyżej już pewne rzeczy wyjaśnił. Słaby mecz LeBrona nie wziął się znikąd ... Nawiasem mówiąc to LeBronowi bardzo próbują pomagać sędziowie. Gdyby sędziowali porządnie to King robiłby po 5-10 punktów na mecz. Ale cóż gwiazdę trzeba przecież sprzedać ...

Celtics mają tą przewagę, że oni tego meczu wygrać nie muszą. Mają home court advantage i są już prawie w domu. To King i Cavs muszą. Aczkolwiek stawianie tutaj na strony to moim zdaniem bardzo nietrafiona decyzja bo to kluczowy mecz dla serii i wszystko się może zdarzyć ...

P.S. Jak Celtics nie mają najlepszej obrony to kto ? Tytuł najlepszego obrońcy dostał Garnett. Eksperci amerykańscy też są w kwestii obrony zespołowej jednomyślni ...

Wiadomo, że jak podwajają LeBrona to muszą kogoś odpuścić. Zostawiają Big Z bo on jest niegroźny. Narzuca punktów ale meczu sam nie wygra. To nie ten styl zawodnika ...

hmm czy ja obejrzalem jakis mecz PO niech pomyśle hmm... obejrzalem je wszystkie? Boston ostatnio gra fatalnie jak na boston z atlanta to powinno byc szybkie 4:0 z cavaliers tak samo ale jak widac co sie dzieje na biosku to porażka Boston nie gra tego co gral w NBA teraz to Celtic nie pokazuja nic nadzywczajnego a to ze Garnet zostal najlepszym obranca to nieznaczy ze odrazu cala druzyna ma najlepsza obrone... tak naprwade zastanawialem sie nad dwoma typami albo cavaliers z handi albo over ale Jak tak chwalisz ta obrone Bostonu to ja odpuszczm over... nie no joke jak dla mnie to padnie tu over i cavaliers z handi

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Dobra Panowie widzę , że mam do czynienia z Boston haters.
Mówicie, że Boston niczym nie przekonuje. OK ale w takim razie co możecie powiedzieć o Cavs i reszcie ekip ze Wschodu ? Chyba to samo ...
Nie mówię, że Wasze typy są złe. Nie mnie to oceniać i sam też nie grałbym na Celtów w tym meczu ale pisanie że Celtics są słabi to spore nadużycie wynikające albo z niewiedzy albo z jakieś nienawiści do Bostonu ...
Poza tym Atlanta to nie ogórki i na własnym parkiecie nie jednego ograli wliczając w to Dallas, Lakers, Phoenix i wielu innych a w PO grali świetnie. Jestem przekonany, że czy to Detroit czy to jakikolwiek inny zespół mieliby z nimi problemy ...
PO to nie regular i jak dla mnie wiadome było, że Celtowie nie będą mieli łatwo. OK grają jeszcze słabiej niż przypuszczałem ale na wyjazdach. A oni do końca sezonu będą mieli home court advantage ... A u siebie mogą nie przegrać ani razu ... Ja im kibicuje i po odpadnięciu Suns to są moi faworyci do Mistrzostwa.
Co do dzisiejszych typów to ja grubo gram na under .
Cheers

zynio20 0

zynio20

Użytkownik
Ja w zwiazku z tym co zostalo napisane wyzej proponuje Lebron James ponizej 27.5 @ 1.85. To dlaczego tak, nie bede powtarzal z postow wyzej.

S 7

smyku1910

Użytkownik
po obejrzeniu dzisiejszego meczu, jak dla mnie Boston jest nie tylko słaby, ale cholernie słaby, z taką skutecznością i formą co po niektórych zawodników, to wiele im nie wróżę. Garnett grał dobrze tylko 1. połowę, w 2. go nie było widać na parkiecie, Allen najlepsza tylko 3. kwarta, żaden z zawodników nie zdobył więcej niż 15 pkt, Pierce i Allen pudłowali z czystych pozycji co w rundzie zasadniczej o wieeeele rzadziej im sie zdarzało, Cavs też nie błyszczeli dyspozycją, ale z racji tego, że grali u siebie, byli cholernie ambitny i walczący, to jak zbierał Varejao w drugiej połowie może o tym świadczyć, koleś wyskakiwał do piłki i łapał ją z taką siłą i zaciętością, strasznie podobała mi się waleczność Cavsów we wczorajszym meczu, LeBron? Cóż, pudłował skąd popadnie, w drugiej połowie miał pare rzutów życia, m.in ta trójka z dalszej odległości, no i ten śliczny wsad, który praktycznie przesądził wynik meczu, pomógł mu Gibson dobrymi rzutami z półdystansu no i bodajże dwoma ważnymi trójkami, Varejao zrobił swoje na deskach i tak oto przy stanie 2-2 wracamy znowu do Bostonu.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Dobra Panowie widzę , że mam do czynienia z Boston haters.
Mówicie, że Boston niczym nie przekonuje. OK ale w takim razie co możecie powiedzieć o Cavs i reszcie ekip ze Wschodu ? Chyba to samo ...
Nie mówię, że Wasze typy są złe. Nie mnie to oceniać i sam też nie grałbym na Celtów w tym meczu ale pisanie że Celtics są słabi to spore nadużycie wynikające albo z niewiedzy albo z jakieś nienawiści do Bostonu ...
Poza tym Atlanta to nie ogórki i na własnym parkiecie nie jednego ograli wliczając w to Dallas, Lakers, Phoenix i wielu innych a w PO grali świetnie. Jestem przekonany, że czy to Detroit czy to jakikolwiek inny zespół mieliby z nimi problemy ...
PO to nie regular i jak dla mnie wiadome było, że Celtowie nie będą mieli łatwo. OK grają jeszcze słabiej niż przypuszczałem ale na wyjazdach. A oni do końca sezonu będą mieli home court advantage ... A u siebie mogą nie przegrać ani razu ... Ja im kibicuje i po odpadnięciu Suns to są moi faworyci do Mistrzostwa.
Co do dzisiejszych typów to ja grubo gram na under .
Cheers
Dla mnie Pistons graja obecnie lepszego kosza niz Celci i tyle a wschodu bym tak nie lekcewazyl. Moim faworytem do mistrzostwa sa na chwile obecna Lakers, mimo ze od wielu lat ich nie lubie. Pozniej jest Detroit a nastepnie Boston i Spurs mniej wiecej na rowni. Prosze, nie wciskaj mi ze pisze o slabo grajacym Bostonie bo go nie lubie. Wiedzy to nie posiadaja chyba niektorzy Vipowie z tego forum bo jak skomentowac granie singla na kursie 1.25 przy stawce 10/10?. Kazdy szanujacy sie typer wie, ze to jest samobojstwo. Nie chce nikogo obrazac ale swoje zdanie mam i bede go bronil. Jak przyjda mecze z Pistons, Lakers czy nawet Spurs wpuszczenie Powe&#39;a, Cassela i innych z lawki i czekanie az ci wygraja mecz moze nie wystarczyc, na zawodzacych w drugim meczu Cavsow wystarczylo. Owszem maja home court advantage ale bez watpienia woleliby inaczej przechodzic kolejne rundy niz wygrywac 4:3 tylko dzieki wspomnianej przewadze. &quot;Nie musza wygrac&quot; - w playoff gra sie a przynajmniej powinno kazdy mecz na 100%, moze i nie musza ale napewno bardzo chca a wlasciwie chcieli.
Boston szanuje i nawet lubie ale pisze to co widze i tyle...

aleksandra 151

aleksandra

Użytkownik
San Antonio Spurs @ New Orlean Hornets
New Orlean Hornets @ 1.56 ✅

Szerszenie wracają do domu po dwuch przegranych meczach w San Antonio, co doporowadziło do remisu 2-2. Szerszenie Z Chris&#39;em Paul&#39;em na czele będą chcieli wygrać mecz w domu, jeśli pokryją dobrze Duncan&#39;a i Parker&#39;a to zwyciestwo mają gwarantowane, cała ekipa grała wtedy fascynująco w obronie, ale w San Antonio odpuścili troche i mniej agresywniej grali. Spursi po przegranych meczach zmienili troche sposób gry który uskuteczniali do tej pory i wygrali u siebie różnicą minimum 10 oczek, co prawda Tim zdobył 22 pkt. co było kluczem sukcesu, bo szerszenie bardziej bronili rzuty z dystansu. Myślę, że Chris poprowadzi swoją drużynę do zwycięstwa w tym spotkaniu.

New Orlean Hornets - San Antonio Spurs
101 - 79

toudi 715

toudi

Użytkownik
Detroit Pistons - Orlando Magic
Orlando +2 pierwsza kwarta @ 1.87 mala stawka✅✅✅ bylo goraco

bez cisnienia to zagram bo lubie cos tam zagrac jak mam zamiar ogladac mecz a z tego meczu niebardzo jest co grac w mojej opinii :-? Wydaje mi sie, ze Pistons wygraja dzisiejszy mecz ale po zacietej walce, dlatego handicap -6,5 raczej odpuszcze. Z over/under tez dosyc ciezko bo Orlando to druzyna z duzym potencjalem ofensywnym, jak im zaczna wpadac trojki to sporo pkt moga rzucic. Preferuje under 186,5 ale nie ruszam tego. Wybralem ten typ bo mysle ze Magicy nie zostana w tyle na poczatku meczu. Pistons beda zdeterminowani ale jakiejs heroicznej postway i mega agresywnej obrony sie po nich w pierwszej kwarcie nie spodziewam. Dodatkowo Magicy ani razu nie przegrywali po pierwszej kwarcie w tej serii a aby ten typ wszedl moga przegrywac 1 pkt a jezeli przegraja kwarte 2 pkt bedzie zwrot stawki. Magicy zazwyczaj dobrze zaczynaja mecze a dzis w nocy musza byc maksymalnie skoncetrowani, no chyba ze chca juz miec wakacje.
Tak w ogole to uwazam za granie handicapow na kwarte za hmm... sredni pomysl ale w tym przypadku za mala stawke sprobuje.

Jeszcze mozna od biedy z tego meczu
Rick Hamilton over 20,5 pkt @ 1.83 ale ja gram handi na kwarte. ✅ szkoda ze nie gralem bo over bez problemu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom