>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA - Playoff

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Czemu słaby pomysł ? Akurat w tym wypadku wydaje się być to bardzo niezła opcja. Orlando to mistrzowie pierwszej kwarty heh. Na moje oko typ jest bardzo dobry, choć ja stawiam na over 185. Magic chcą i muszą narzucić swój styl jak to zrobiło w pierwszej (zwycięskiej) połowie meczu w Orlando także spodziewam się dość otwartej i szybkiej gry.

toudi 715

toudi

Użytkownik
no w sumie to masz racje co do overa. Van Gundy mowil wyraznie, ze jezeli chca pokonac Pistons musza grac szybko. Wolnym rozgrywaniem ataku nie przelamia swietnie zorganizowanej obrony Tlokow. Musza byc bardzo ruchliwi w ataku, szukac pozycji do rzutu. Graniem do Howarda i czekaniem az ten cos &quot;wyczaruje&quot; niewiele zdzialaja. Zreszta jak pisalem Van Gundy doskonale zdaje sobie z tego sprawe. Pistons to mistrzowie wolnego tempa, czesto wydaje sie ze zle rozgrywaja akcje, bez pomyslu a oni tymczasem potrafia zdobyc punkty przed uplywem 24 sek. Ile ja widzialem akcji typu np: 6 sek do 24sek, Billups podaje do Rasheeda, 3 sekundy, Wallace jumpshot i punkty. Moze sie myle ale ogladajac Rasheeda mam wrazenie, ze mu sie nie spieszy. To nie LeBron, ktory dostaje pilke i od razu kombinuje jak szturmem wejsc pod kosz i zrobic wsad lub co bardziej prawodpodobne zlapac faul. To nie Kobe, ktory jak ma pol metra swobody nie zastanawia sie dlugo i rzuca. Mozna powiedziec ze Pistons staraja sie uspic obrone przeciwnika. Dodam, ze Rasheeda bardzo lubie.
Po przemysleniu zgadzam sie wiec z Twoim typem na over. Jezeli Magicy podkreca tempo a powinni i beda w miare skuteczni tzn. chociaz te 45% a nawet nieco mniej over powinien pasc.

zynio20 0

zynio20

Użytkownik
Hej,
Osobiscie to uwazam ze dzisiaj nawet warto zagrac na wygrana Magic. Oczywiscie nie za jakies niebotyczne pieniadze, ale za niziutka staweczke. Sadze tak poniewaz Magic nie stoja dzis na kompletnie straconej pozycji. Jednak by wygrac kilka warunkow musza spelnic i zagrac niemal idealnie pod wieloma wzgledami. Pierwszy i moim zdaniem najwazniejszy - odpowiednia selekcja rzutow (nie taka jak w polowie 3 kw ostatniego spotkania, gdzie kompletnie sie rozluznili i dali zlapac wiatr w zagle Detroid co oznaczalo jedno - PORAZKE i tak tez sie zakonczylo), drugi to koncentracja przez cale spotkanie i nie lapanie glupich przewinien. Walka pod koszem (tzn Howard) musi byc tak samo aktywny jak w poczatkowej fazie tej serii. Aha, no i oczywiscie Magicy musza narzucic swoj styl gry i liczyc przy tym na wysoka %. Sporo tego, ale jak dla mnie akurat Magic maja kim postraszyc na obwodzie, dodajac do tego Howarda mozna myslec o sprawieniu dzis niespodzianki. Ciezko bedzie napewno ale kursik kusi wiec i ja sie skusze ????

Orlando @ 3.5 Bwin ????

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Tak poza tematem ale chciałem spytać u ktorego buka mozna dostac fajne propsy na osiagniecia poszczegolnych zawodnikow (najlepiej z bonusem przy pierwszej wplacie przez moneybookers). Z gory dzieki za odpowiedz (najlepiej PW).:-D

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Boston Celtics - Cleveland Cavaliers How many points will he score in the match?
James, LeBron under 27.5 1.70 Unibet 8/10
Specjalistą od NBA nie jestem , być może bukmacher coś kombinuję, ale ten zakład wydaję mi się warty grania. Lebron w ostatnich meczach nie prezentuje dobre formy. Ostatnie mecz z Bostonem 12 , 21, 21, 21 punktów. Dodatkowo dzisiaj grają na wyjeździe i zapowiada się underowy mecz. Dla mnie ten typ to prezent od bukmachera, ale jak wyjdzie zobaczymy, taki typ to ryzyko, bo to również zależy od dyspozycji dnia.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
konradk18 podoba mi sie bardzo ten typ...jedyne zagrozenie jest takie ze Bron bedzie trafial lepiej z osobistych i tym samym bedzie wiecej wjezdzal pod kosz, ale spodziewam sie solidnej obrony Celtics...powodzenia:spokodfhgfh:

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
Spotkanie: San Antonio-New Orlans
Typ:2
Kurs: 3,75
Bukmacher: bwin
Analiza:
Mam nadzieję, że dzisiejszej nocy koszykarze z New Orlans wygrają i tym samym zakończą przygodę z koszykówką dla San Antonio. Zawodnicy po ostatnim wysokim,gładkim zwycięzstwie z San Antonio (101-79) będą chcieli zakonczyć tą rywalizację i skoncentrować się na finale konferencji w której zagra najprawdopodobniej Los Angeles Lakers. Argumentem za moimm typtm jest dwójka zawodników z New Orleans, którzy na parkiecie &quot;czarują&quot; i grają jak z nut. Mowa tu o D.West oraz C.Paul którzy w ostatnim meczu rzucili &quot;zaledwie&quot; 60 ptk z 101 drużyny. Tim Duncun i PArker w San Antonio mają czasem przebłyski, ale nie grają na tyle dobrze, zby wygrać z New Orleans.

ms89 0

ms89

Użytkownik
Spotkanie: San Antonio-New Orlans
Typ:2
Kurs: 3,75
Bukmacher: bwin

Analiza:

Mam nadzieję, że dzisiejszej nocy koszykarze z New Orlans wygrają i tym samym zakończą przygodę z koszykówką dla San Antonio. Zawodnicy po ostatnim wysokim,gładkim zwycięzstwie z San Antonio (101-79) będą chcieli zakonczyć tą rywalizację i skoncentrować się na finale konferencji w której zagra najprawdopodobniej Los Angeles Lakers. Argumentem za moimm typtm jest dwójka zawodników z New Orleans, którzy na parkiecie &quot;czarują&quot; i grają jak z nut. Mowa tu o D.West oraz C.Paul którzy w ostatnim meczu rzucili &quot;zaledwie&quot; 60 ptk z 101 drużyny. Tim Duncun i PArker w San Antonio mają czasem przebłyski, ale nie grają na tyle dobrze, zby wygrać z New Orleans.

Popieram wlasnie o tym mowilem na shoutboxie NO bedzie chcialo to zakonczyc dzisijeszej nocy bo ile mozna sie dogrywac :jezora: bilnas NO wygranych na wyjezdzie jest lepszy od wygrnaych na wyjezdzie SA. Spurs przegrali u siebie tylko 7 razy w sezonie zasadniczym ale w tych 7 wlasnie jeden z NO...

zynio20 0

zynio20

Użytkownik
Zupelnie sie z Wami nie zgadzam, choc zdecydowanie bardziej podoba mi sie gra Hornets, to uwazam ze dzisiaj SA doprowadzi do stanu 3-3. Wasze argumenty uwazam za nieco wyssane z palca i bazujace na suchych statsach nie na tym co sie dzieje konkretnie na parkietach. W moich oczach wyglada to tak - Hornets na te chwile maja nikle szanse by ugrac wygrana ze Spurs na ich podworku. Co wiecej, uwazam dzis typ na spurs (-7) @ 1.92 Expekt✅✅✅ jest jak najbardziej do wejscia.A co do tego ze Parker oraz Duncan MAJA przeblyski u siebie - pozostawie bez komentarza. Dla mnie faworytem dzisiaj jest tylko jedna druzyna - SAS. Maja za soba: hale, doswiadczenie (w takich sytuacjach jak dzis znajdowali sie nie raz nie dwa), slaba, slabsza postawe Paula, Westa i ogolnie druzyny Hornets na wyjazach w San Antonio oraz to ze dzisiejszy mecz to mecz z tych &quot;win or go home&quot;. Dlatego tez watpie by Spurs ktorych forma rosla na PO dzisiaj pozwolili sobie na jakas wpadke. Dodatkowo uwazam ze under pkt (chyba✅ gdyz nie pamietam dokladnie jaka linia byla ale rzucili 179 pkt wiec mysle ze ok 182-185 pkt powinna byc) jak najbardziej realny gdyz dzisiaj ogromna role odegra obrona i styl gry Spurs ktozry moim zdaniem zdecydowanie lepiej czuja sie gdy tempo gry nie jest zbyt szybkie. To tyle...

Jak to dobrze ze Parker i Duncan mieli te przeblyski ;p koledzy wyzej zapomnieli dodac do tego grona Ginobiliego, ktory takze mial slynne juz przeblyski. W sumie to mozna powiedziec ze 20 pkt wygrana jest dzielem tylko i wylacznie przypadku ! Zastanowcie sie nastepnym razem co wypisujecie, a jak nie macie wiedzy to nie piszcie wcale !

toudi 715

toudi

Użytkownik
dzis SA Spurs wyrownuje na 3:3 i tyle. Nie wierze, ze odpadna na wlasnym parkiecie. Rozwazam granie -7 na Spurs lub pierwsza kwarta -2 na Spurs. Popovich stanie na glowie zeby wygrac ten mecz a moim zdaniem to najlepszy trener w lidze, juz od wielu lat zreszta.
Lebron44:
Zawodnicy po ostatnim wysokim,gładkim zwycięzstwie z San Antonio (101-79) będą chcieli zakonczyć tą rywalizację i skoncentrować się na finale konferencji w której zagra najprawdopodobniej Los Angeles Lakers.

????
naprawde smiesza mnie argumenty typu &quot;beda chcieli zakonczyc, beda chcieli wygrac itp.&quot;. No ludzie dajcie spokoj, naprawde myslicie ze w NBA sa druzyny, ktore nie chca wygrac? To nie tenis gdzie taki np. Davydenko sam wybiera w ktorej rundzie danego turnieju zakonczy swoj udzial :-D Obie druzyny beda bardzo chcialy wygrac a motywacja bedzie mimo wszystko wieksza u Spurs bo to dla nich wlasnie bedzie &quot;win or go home&quot;, nie dla Hornets.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Toudi
Mnie bardziej smieszy to:
Tim Duncun i PArker w San Antonio mają czasem przebłyski, ale nie grają na tyle dobrze, zby wygrać z New Orleans.[/quote]
.....a co do Davydenko sam wybiera w ktorej rundzie danego turnieju zakonczy swoj udzial
....to nie on decyduje tylko rosyjska mafia!!!????

Lebron44
Zastanawiam sie czy ogladales mecze w San Antonio? Hornets ostatnio byli dosc blisko ale Spurs odjechali im w drugiej polowie o..........................tyle!!!
Wez pod uwage ze San Antonio na swoim parkiecie to jest inna druzyna niz &quot;on road&quot; co zreszta widac po niemal kazdej z druzyn w tych plaoffach (wyjatek to Pistons i moze Cavs). O to Timmy&#39;m i szczegolnie Parkerze (bo Duncan nie jest w wysokiej formie punktowej - choc wnosi duzo do gry poprzez zbiorki, ponad 20 w ostatnim meczu bodajze) jest strasznie smieszne az smutne , ze piszesz takie bzdury....sciagnij sobie wszystkie mecze z tej serii i obejrzyj gre Parkera....chcialbym miec takie &quot;przebłyski&quot;:kwasny4565 ???? widze teraz, ze zynio20 juz to &quot;skomentowal powyżej)
Mysle ze to forum powinno sluzyc poszerzaniu wiedzy na temat typow a nie pisaniu jak zacytowal Toudi , o tym ze ktos chce wygrac (bo chciec a moc to jest roznica)
PS. nie mam zdania co do wyniku choc faworyzuje gospodarzy, choc 7,5 moze byc za duzo do pokrycia...zagram OVER w meczu (w ostanim meczu w SA wszedlby over189 gdyby Spurs nie prowadzili tak wysoko..gdybac mozna oczywiscie ale mysle ze dzis bedzie bardzie wyrownany mecz do konca)lub Spurs -4 1HALF(NO maja slaba skutecznosc w tej serii w pierwszych polowach)
Zamiast OVERU zagram TT Spurs Over 95,5 (1.80 Betcris) i Spurs minus punkty w Pinnacle , ale na żywo jesli beda przegrywac zeby zlapac lepszy hc
POWODZENIA WSZYSTKIM!!!:spokodfhgfh:

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
miodzik powiem Ci ze ogladałem większość meczy San Antonio i jak dla mnie to nie jest drużyna na mistrza. O wiel lepiej podoba mi się gra New Orleans i to jest wyłącznie moje zdanie. Co do Parkera jest za dobrym zawodnikiem, ale brakuje mu tego &quot;czegoś&quot; co ma Lebron czy Kobec co sprawia, że chce się oglądać na ich grę godzinami. W dzisiejszym meczu Parker zdobył 15 ptk i zaledwie 4 asysty! jak to na rozgrywającego jest bardzo słaby wyczyn.

Mój typ nie sprawdził się gdyż San Antonio rozgromiło New Orleans 99-80. I dlatego gratuluje miodzikowi, toudiemu i innym którzy zagrali na win San Antonio.

toudi 715

toudi

Użytkownik
tak LeBron ma to cos - sedziow:-D:-D:-D

Co do Parkera to swietny zawodnik chociaz to co prezentuje obecnie Chris Paul to poki co &quot;kosmos&quot; dla pozostalych zawodnikow grajcych na PG. To jak widzi on Chandlera czajacego sie pod koszem to cos niesamowitego. Najblizej tego poziomu jest wlasnie Parker i moim zdaniem Billups, no moze jeszcze Willams z Utah. Co do tego, ze SA nie jest druzyna na mistrza to masz troche racji. Trzeba jednak zdawac sobie sprawe, ze druznie takiej klasy wystarczy maly impuls zeby zaczac grac tak jak np. rok temu. Lekcewaznie SA Spurs to moim zdaniem blad, nie zdziwie sie jak jednak pokonaja NO w meczu 7 chociaz bedzie to baaardzo trudne.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Lebron44 &#39;miodzik powiem Ci ze ogladałem większość meczy San Antonio i jak dla mnie to nie jest drużyna na mistrza...&quot;

Ja nigdzie nie mowilem ze to jest druzyna na mistrza i podzielam twoje zdanie , ze nie jest ..mi chodzilo o to ze Spurs w swojej hali i to jeszcze z nozem na gardle nie pozwola sobie przegrac z NO (Hornets graja duzo slabiej na wyjazdach w PO jak zreszta wszystkie druzyny - tu czynnik swojego parkietu ma naprawde wielkie znaczenie)...ja niestety nie zagralem Surs -7 na co sie wk...wialem caly mecz, chcialem zaczekac do przerwy i liczylem na lepsza linie, ale sie przeliczyle i odpuscilem to ...zagralem tylko Spurs Over 95.5 punkta ...weszlo ale za mala stawke i w sumie dobrze bo koncowe kilka minut pilke w rekach mial Jacques Vaughn ktorego nie cierpie za zwalnianie gry i nieskutecznosc...tym razem na szczescie rzucil nawet lay-up decydujacy o mojej wygranej.
Lebron44 ...ja nie mam na celu krytykowania ciebie (nie o to tutaj chodzi) tylko slabych argumentow...wymiana pogladow moze przyniesc nam tu wszystkim zarobek dobrej kaski lub unikniecie jej straty...taki moim zdaniem powinien byc cel tego forum...pozdrawiam ????
Co do dzisiaj to na razie podoba mi sie Over 27pkt LeBron..czekam az Betcris wystawi linie

matbu 0

matbu

Użytkownik
No cóż. Buki od samego początku tej serii zdecydowanie faworyzują Boston. Jak to dobrze, że kursy opierają się głównie na długich statystykach, a nie na aktualnej sytuacji. Nam pozostaje cieszyć się i trzepać kasę do samego końca:smile:.Doc Rivers może sobie mielić tę swoją mantrę, że po to właśnie Celtics potrzebowali przewagi własnego parkietu, że wciąż kontrolują serię, itp. Przegrali w playoffs wszystkie 5 meczów wyjazdowych. A w historii NBA nie było chyba drużyny, która zdobyłaby tytuł nie wygrywając ani razu na wyjeździe. Dzisiaj jeden z ważniejszych meczy w PL 2008. (NAJWAŻNIEJSZY BĘDZIE MECZ 7, DO KTÓREGO ZAPEWNE DOJDZIE). LeBron nie jest tylko maszyną do rzucania, warto o tym pamiętać. To nie Kobe. Uważam, że największym atutem Jamesa jest wszechstronność. Celtics go dość sprawnie stopują, i pewne rezultaty to daje. Jednak moim zdaniem odpadną. Jeszcze troszkę o LeBronie... On skupia całą obronę na sobie stąd Ilgauskas, West i Szczerbiak mają czyste pozycje do rzutów. Abstrahując od tego chyba każdy widzi jak wyraźnie faulują James&#39;a jak biją go kiedy tylko można, to chyba nie taka koszykówka nam się najbardziej podoba !! 10 maj- 8 astyst, 5 zbiórek i 3 bloki 13 maj- 6 zbiórek, 13 ASYST !! 13, 3 przechwyty i 2 bloki !!Boston powinien się starać aby nie doprowadzić do 7 meczu, ale chcieć a móc to jest różnica. Ta drużyna w pierwszej części sezonu była jedną z najskuteczniej grających i przez całe rozgrywki sezonu zasadniczego nie mieli sobie równych. Pytanie brzmi dlaczego?
Odpowiedź jest prosta. Cała drużyna grała bez stresu. Mimo że praktycznie grali bez porządnego rozgrywającego potrafili roznieść każdą drużynę. W PO jest nerwówka. Młody PG Rondo może nie gra źle, ale mam wrażenie że boi się podjąć odważniejszych decyzji. Kiedy z każdym meczem ciśnienie narasta Boston popełnił już przysłowiowe harakiri w pierwszej rundzie. -1,5 do połowy wejdzie prawie na 100%. W ostatnim meczu (wyjazd) do przerwy prowadzili właśnie Cavsi i to 3 punktami (23 pkt LeBrona w 1 kwarcie)

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Ile punktów zdobędzie LeBron James (Cle)? Under/Over 20,5
Typ: Over 20,5 pkt
Kurs: 1,95
Bukmacher: Bwin
Analiza:
Dzisiejszej nocy o godzinie 2:00 rozpocznie się 6 spotkanie fazy PO pomiędzy Cleveland Cavaliers i Bostonem Celitics. W tej rywalizacji jest wynik 3:2 dla Bostonu. LeBron jest liderem drużyny Cleveland. Jest również najbardziej punktującym koszykarzem w tym sezonie w NBA. Zdobywa bowiem średnio 29,5 punktów na mecz. W pojedynkach z Bostonem w 1 meczu zdobył zaledwie 12 punktów, w 2 zdobył już 21 punktów, w 3 zdobył rówinież 21 punktów, w 4 zdobył rownież 21 punktów, a w 5 zdobył 35 punktów. Myślę, że dzisiaj LeBron zdobędzie 21 punktów i przyczyni się do zwycięstwa swojej drużyny.
Edit by Jacques

No to czekamy na wyjaśnienia. Jeśli kolega skłamał to złamał regulamin a za to ...

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Wszystko fajnie z tym typem na over 20,5 pkt dla Lebrona, ale takiego zakładu w ofercie Bwin nie ma i przypuszczam, że żaden bukmacher nie wystawi takiej linii i to jeszcze po takim kursie!!! Teraz w Bwin jest linia 26,5 pkt po kursie na over 1.65, a skoro grają w Cleveland to Lebron powinien tyle rzucić. ????

toudi 715

toudi

Użytkownik
nie wiem skad kolega wzial ta linie 20,5 pkt ale nawet jezeli gdzies taka jest, w co watpie, to kurs na over wynosi chyba z 1.30.

Co do meczu, ja nie wierze w Boston. Rozczarowuja od poczatu playoffow, malo tego moim zdaniem graja chyba nawet coraz slabiej. Na PG maja obecnie duza dziure ze tak powiem. Rondo nie radzi sobie w playoff a Cassel to Cassel, przeciez to dziadek, i tak robi duzo wiecej niz od niego oczekiwano. Owszem mozna grac na przelamanie Bostonu ale ja nie widze zadnego sensownego argumentu przemawiajacego za dzisiejszym zwyciestwem Celtow. Cale playoffy sie przelamuja a jakiejkolwiek poprawy wciaz nie widac...

Rozwazam granie dwoch typow.
Cleveland -2,5 @ 1.91 ✅✅✅
Under 179 @ 1.91 ✅✅✅
gralem ostatecznie under

zagram raczej tylko jeden z podanych, jak sie zdecyduje napisze ktory.

zynio20 0

zynio20

Użytkownik
Hej,
Mecz Cavs zupelnie odpuszczam, skupiam sie na spotkaniu w Salt Lake City. Gram dzis Lakers @ 2.4 ✅ ????. Cala seria miedzy tymi druzynami jest bardzo wyrownana. Decyduja detale. Ostatnie spotkanie w Utah, Lakers mogli wygrac i kto wie czy by nie wygrali, gdyby nie kontuzja Koby&#39;ego oraz wczesne wykluczenie Turiafa za faul. Pozostaja gdybania. Kurs uwazam za troche przesadzony. Wiem ze Jazz pod sciana i musza wygrac, ale Musza to nie znaczy ze napewno wygraja. Osobiscie szanse oceniam na 51-49 dla Utah. Roznica tylko ze wzgledu na to ze Jazz zagraja u siebie. Przyznam ze nawet rozpaleni do czerwonosci Moroni nie przeszkadzaja w grze Jeziorowcom. Zapowiada sie emocjonujacy do konca mecz, mysle ze tym razem z happy endem w wykonaniu Lakers. Jezeli nie bedzie zadnej kontuzji Koby&#39;ego zapowiada sie Koby-Show pod koniec meczu. Nie sadze by graczom Jazz udalo sie odjechac Lakers, co zapowiada wyrownane spotkanie do konca. W takim wypadku zadecyduje jeden byc moze dwa trafione/nietrafione rzuty. Beda emocje do konca, mam nadzieje ze tym razem nic nie przeszkodzi Lakersom wygrac i przesadzic losy tej rywalizacji.

Aha, co do over 20.5 LBJ to ja szczerze watpie, czy mogles znalezc cos podobnego gdziekolwiek, jeszcze po kursie jaki piszesz. Jest to niemozliwe moim zdaniem. Co do samego meczu, mimo ze nie typuje go jak juz wspominalem, to fakt Bostonczycy graja fatalnie jak na ich mozliwosci i to co pokazali w RS. Jezeli mialbym grac to wygrana Cavs, ale jak to w sporcie, w koncu kiedys musi przyjsc przelamanie nawet najgorszej passy, a taka niewatpliwie podtrzymuja Celtowie. Dla mnie NO Bet. Moze wyszukac cos na pkt dla poszczegolnego zawodnika. Ale ja koncentruje sie na wydarzeniu w Salt Lake City.
Pzd
:spokodfhgfh:No i Lakers !! ???? ) Byly emocje ale byl tez i happy end ???? GIT
Bardzo milo z twojej strony ze jutro udzielisz swojego zdania. co za ludzie sa na tym forum OMG. oczywiscie kieruje to do kolegi z postu nizej. Skad tacy ??!! LOL

M 0

mr-dawid

Użytkownik
fabregas i toudi. Agent00typer ma racje. Sam widziałem taki zaklad na bwin. Nie nazywajcie go z tego powoodu oszustem !!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom