>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec

Status
Zamknięty.
magiki 42

magiki

Użytkownik
KB. :
Pisząc o optymalnych składach mam na myśli skład w którym grają już pewien czas. Trudno się domyślić? przecież jeżeli wróciłby Granger albo Dunleavy to wiadomo, to wspomniałbym o tym. Co do reszty. Pisałem, że Indiana może wygrać ze względu jaki jest tłok w konferencji, a Utah raz, że na razie może być spokojne to przeraża mnie ich bilans 11W... a już tak naprawdę 12W... Dzisiaj liczyłem , raz na potencjał Indiany a dwa na to, że Utah podejdzie do spotkania trochę go lekceważąc,ale było inaczej...
lukascash:
Dla mnie Indiana gra bardzo dobrze i mimo, że przegrywa gra naprawdę dobry basket. Co do &quot;odpuszczania&quot;. Jeżeli każdy mecz dany zespół grałby na 100% to w połowie sezonu mieliby szpital w kadrach. Każdy mecz gra się o pewien prestiż, ale jedne mecze są ważniejsze a drugie mniej i tutaj robi się rotację ławką. Zależy też od nastawienia teamu do spotkania. Tutaj masz rację popełniłem gafę bo jak i jedna tak i druga konferencja jest totalnie napięta i tu zwracam honor. Co do Indiany. Nie przeliczyłem się na nich tylko dzisiaj o wiele lepiej grali Jazzmani i widać, że jeszcze trochę pocisną... pozdro.

slander 10

slander

Użytkownik
Houston Rockets-Los Angeles Lakers Typ: Rockets-5 ⛔⛔⛔ (96-102)
Houston bez T-Maca wreszcie zaczęli grać swoje i nie muszą już się oglądać na swoją gwiazdę. Zyskał na tym zespół, bo ustaliła się konkretna rotacja. Ostatnie 10 meczy to 8W i 2L. Jest to zasługa dobrej obrony, którą nauczył Rockets jeszcze Jeff van Gundy. No i oczywiście są tam do tego odpowiedni ludzie(Artest, Battier, Scola czy Landry). Atak też funkcjonuje dobrze, jeżeli tylko Artest nie podpala się w zaciętych końcówkach.
Lakers dostali ostre baty w Portland. Stracili Odoma na dzisiejszy mecz, który nie wytrzymał na ławce i wskoczył na boisko w czasie spinki po fauly Arizy na Fernandezie. Co ciekawe Ariza uniknął kary ze strony władz NBA. Brak Odoma może być odczuwalny gdyż pod nieobecność Bynuma gra całkiem nieźle. Rockets jeśli w czymś ustępują Blazers to chyba tylko potencjałem w ataku, który odrabiają o wiele lepszym difensem. Niektórym może się wydawać, że 2 porażki z rzędu Lakersów to rzadkość, ale dziś grają drugi ciężki wyjazd z rzędu.
Moim głównym argumentem jest to, że LA już 2 razy pokonało Houston w tym sezonie. Pozostaje im(Rockets), więc dzisiejszy mecz i wyjazd do Kalifornii żeby nie przegrać serii 4-0. Własny parkiet, niezła forma + osłabieni Jeziorowcy to idealna okazja żeby pokusić się o zwycięstwo. W kolejnym meczu na wyjeździe może być o wiele trudniej. 5 punktowe handi to niewielka różnica, a Houston nie może dopuścić do zaciętej końcówki, bo akurat w takich momentach odczuwalny jest brak T-Maca.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Portland Trail Blazers vs. Dallas Mavericks / PTB -9,5 / kurs: 2,05 ⛔ wynik: 89:93
Portland u siebie gra naprawdę dobrze. Notują bilans 12W z rzędu i dzisiaj może być szczęśliwa „13”. PTB odprawili ostatnio z kwitkiem LAL, a wcześniej licząc klasowe drużyny to SAS i Atlantę. I tutaj właśnie taki mały aneks. Portland z zespołami swojego pokroju gra niezwykle zacięcie, jakby na haju. Odprawiają przeciwników z dużym handi i dzisiaj może być powtórka z rozrywki tym bardziej, że Dallas zostawiło ogromy sił na parkiecie Suns. Dirk grał naprawdę dużo jak i reszta ekipy i w tym spotkaniu mogą się kulać po parkiecie. Oba teamy znajdują się w jednej konferencji co pobudza jeszcze bardziej w walce o miejsce w PO. PTB ma 40 wygranych a Dallas 39 i zajmuje ostatnie premiowane miejsce! Balzersi muszą wygrać umacniając swoją pozycję, a do drugiego SAS potrzebują 3W, a jeżeli Utah dzisiaj przegra z Atlantą to PTB ich przeskoczy wskakując na 4 lokatę. Dallas mimo ostatniej pozycji ma zapas 5 spotkań nad 9 Suns. Widać, że wczorajsze spotkanie było niezwykle ważne i Indywidualiści nie chcą piąć się w górę chociaż nie narzekaliby tylko chcą umacniać się na bezpiecznym premiowanym miejscu. I niech ktoś powie, że tutaj nie było kalkulacji tym bardziej, że Dallas ostatnimi czasy na wyjazdach wtapiali wszystko nawet z OCT, a z PHX wygrali bo wiedzieli, że to spotkanie po części jest kluczowe dla nich. Co do ważniejszych absencji, w PTB nie zagra center Oden, ale dobrze pod koszem zastępuje go Przybiella. W Dallas wykluczony jest Howard z kontuzją kostki. Myślę, że PTB pokryje handicap z nawiązką.
Houston Rockets vs. Los Angeles Lakers / Houston –5,5 / kurs: 2,10 ⛔ wynik: 96:102
Kolejny handik i bardzo prawdopodobny. Zaczynając od gości. LAL miejsce w PO ma już zapewnione o co walczyli na świetnym poziomie przez cały sezon. Mają 7 spotkań zaliczki nad drugim SAS , a 8 nad Houston czyli dzisiejszym przeciwnikiem. Ostatnimi czasy goście przystopowali co można zauważyć i wydaje mi się, że na razie zawodnicy z Miasta Aniołów robią sobie odpoczynek. Houston natomiast nie zwalnia tępa. Wygrane z Denver na wyjeździe, z Memphis i Suns u siebie. Z resztą u siebie jak na razie notują bilans 12W i dzisiaj powinna być, jak w przypadku PTB szczęśliwa „13”. Poza tym w LAL nie zagra Odom co niewątpliwie wpłynie na grę gości. Houston natomiast zagra w optymalnym składzie i musi walczyć z LAL o kolejne zwycięstwo, ponieważ między ostatnim Dallas dzieli je 3 zwycięstwa, a rozstawienie w PO ma również duże znaczenie.
Detroit Pistons vs. New York Knicks / Detroit -6,5 / kurs: 1:90 ⛔ wynik: 111:116
Kolejny i ostatni handicap. Detroit, co tu dużo pisać. We właściwym momencie wskoczyli na niesamowite obroty i grają wyśmienicie. Oczywiście bez AI, a dzisiaj do tego bez Wallace’a ale zastąpi go Maxiell i sądzę, że ta luka zostanie dobrze wypełniona. Ostatnio odprawione Orlando u siebie gdzie tak naprawdę w spotkaniu H2H w Orlando zaczęła się imponująca passa Detroit. NYK zagra dzisiaj w optymalnym składzie, ale wczoraj w Milwaukee zostawili dużo sił i powalczyć z Detroit, które też ma obrany cel przed sobą będzie niesamowicie trudno. Gospodarze muszą cisnąc do przodu, a że idzie im bardzo dobrze powinni w tym spotkaniu ofensywne NY zatrzymać świetną obroną. Tak po cichu liczę w tym spotkaniu na under 206, gdzie wydaje mi się ta linia nieosiągalna dzisiaj, gdy tłoki zastosują grę defensywną. Knicks oczywiście nie odpuszczą tego spotkania bo mogą powalczyć o PO, ale myślę, że ich zapał na Detroit na niewiele się zda.

.... no nie wiarzę :przeklina: co jest?? czyli wychodzi na to, że &quot;13&quot; musi być pechowa....

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Washington Wizards - Orlando Magic / Orlando -6,5 / kurs 1,7 ✅
Wynik: 103-112
Typ wydaję się dość miły. Orlando ostatnio w gazie, zmiażdżyli Bulsów. Mieli dzień przerwy więc na zmęczenie nikt nie powinien narzekać, tym bardziej, że w meczu z Bulsami była duża rotacja. Niepokoi mnie jedynie &quot;questionable&quot; Turkoglu, ale mam nadzieję, że zagra w tym meczu. Mimo to osłabienia większe w drużynie ze stolicy, brak kilku zawodników od dłuższego czasu w tym lidera Gilberta Arenasa. Wydaję mi się, że sam Jamison i Butler to za mało na magików z Orlando, którzy średniakami nie są, a Wizardsi mają wielkie problemy z drużynami z topu. Mam także nadzieję, że i MArcin dołoży swoją cegiełkę do tego sukcesu tak jak ostatnio ???? Na koniec trochę statystyk:
Wizards HOME 10-23
Orlando ROAD 22-10
Mecze bezpośrednie:
28-11-08 Wizards - Orlando 90-105 -15
06-03-08 Wizards - Orlando 92-122 -30
04-11-07 Wizards - Orlando 82-94 -12
18-04-07 Wizards - Orlando 89-95 -6
Typ podałem tak wcześnie bo wydaję mi się, że handi na Orlando będzie rosło więc warto teraz grać ten meczyk

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Bardzo dobry typ..Wizards przegrywają praktycznie wszystko z topowymi ekipami.Dzisiaj prawdopodobnie Hedo juz zagra ale jestem przekonany że bedzie sporo gry ławką bo po tym spotkaniu zagrają bardzo ciężki i ciekawy mecz z Utah.Tylko ty podałeś pomniejszyony handi:-DA normalny to -8.5 dokładnie taki sam jak w poprzednim spotkaniu wizards przeciwko NOH.Dzisiaj konsekwentnie można grać to samo.

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Można grać wyższe handi, na betgunie jest najniższe -6,5 po kursie 1,7 właśnie, a że nie jestem aż tak zachłanny wolę się ubezpieczyć i brać niższe handi ;) Dzisiaj jest sporo ciekawych spotkań jednak ja poczekam to późnego wieczorka, aż się wyjaśni więcej co do potencjalnych kontuzji i pauz zawodników

wnunio 0

wnunio

Użytkownik
Na dziś jest sporo ciekawych spotkań ???? przeanalizowałem wszystkie i jest kilka z niskim kursem, których napewno bym nie zagrał, ale jest kilka bardzo ciekawych meczy. Wybrałem 3 i mam nadzieje, że pomogą wszystkim w postaci zastrzyku $$ ????

???? Philadelphia 76ers - Chicago Bulls ????
Typ: 1 (handicap -3,5)
Kurs: 1,9
Ten mecz uważam za najpewniejszy ???? do Philadelphi przyjadą Byczki w osłabionym składzie. Do listy kontuzjowanych dołączył Miller Brand, który regularnie zdobywa sporo punktów i dużo walczy pod tablicami, niewątpiliwie jest mocne osłabienie ekipy z Chicago. Pozostali kontuzjowanie to Luol Deng, który średnio zdowyba 14 pkt na mecz. Należy jeszcze wspomnieć jeszcze o James&#39;e i o Thomas&#39;e. takie osłabienie wpłynie na grę byków a zwłaszna na ciężkim terenie w philadelphi, zwłaszcza, że mecze wyjazdowe to ich pięta achillesowa, mają bilans 10 wygranych przy 25 meczach przegranych. Gospodarze we własnej hali potrafią wygrywać z czołówką ligi. Głównie mecze u siebie dostarczają im punktów, ich bilans to 18 wygranych przy 14 przegranych. W Philadelphi niema nowych kontuzji i z udziału w meczu będą wykluczeni dwaj zawodnicy Elton Brand oraz Jason Smith ale na Smith&#39;a niema co patrzeć, bo ten grać już od dawna zmaga się z kontuzją.
Także reasumując, gospodarze spokojnie wygrają różnicą 4 oczek jakie oferuje bukmacher, ja uważam że będzie to róźnica ok. 10 punktów

???? Atlanta Hawks - Indiana ????​
Typ: 1
Kurs: 1,4
Głównie przekonuje mnie gra Atlanty na własnym parkiecie, to jest ekipa która wygrywa z czołówką ligi ich bilans to aż 23 mecze wygrane i 7 porażek. natomiast Indiana na wyjazdach nic dobrego nie przezentuje ich bilans to 9 wygranych i 26 porażek. Na ten typ przekonuje mnie jeszcze brak w ekipie gości Dunleavy&#39;a oraz Granger&#39;a

???? Toronto Raptors - Detroit Pistons ????​
Typ: 1 (handicup +1)
Kurs: 1,91
Nie przekonuje mnie gra Detroit w tym sezonie, to nie ta drużyna co wcześniej. Toronto ma passe 6 porażek z rzędu i właśnie dziś upatruję ich wygraną właśnie z Detroit. Gospodarze zagrają w optymalnym składzie, przyjezdni nadal nie mogą skorzystać z usług Wallace&#39;a oraz Iverson&#39;a.

Niestety, muszę wyjść i dlatego te analizy taki krutkie i powierzchowne, co nie znaczy, że mecze nie zostały &quot;dogłębnie&quot; przeanalizowane:-D

Mecze NO BET:
Sacramento - Cleveland
Minnesota - New York
Charlotte - Houston
Washington Wiz. - Orlando

magiki 42

magiki

Użytkownik
wnunio:
Toronto Raptors - Detroit Pistons
Typ: 1 (handicup +1)
Kurs: 1,91
Nie przekonuje mnie gra Detroit w tym sezonie, to nie ta drużyna co wcześniej. Toronto ma passe 6 porażek z rzędu i właśnie dziś upatruję ich wygraną właśnie z Detroit. Gospodarze zagrają w optymalnym składzie, przyjezdni nadal nie mogą skorzystać z usług Wallace&#39;a oraz Iverson&#39;a.

... tutaj skopałeś na maxa. Tak naprawdę pod nieobecność AI odzyskali świeżość, ale to nie znaczy że Iverson jest zbędny dla teamu. Detroit bez AI gra ok, bez Wallace&#39;a ostatnio z NYK grali trochę chaotycznie. Jednak NY chcą walczyć o PO i dlatego tak zaciekli się na Detroit, które wbrew pozorom też muszą wygrywać by nie obgryzać paznokci, dlatego dzisiaj widzę win tłoków z mała zaliczką tym bardziej, że Toronto jak i na wyjazdach jak i u siebie nie świeci.

Atlanta Hawks - Indiana
Typ: 1
Kurs: 1,4
Głównie przekonuje mnie gra Atlanty na własnym parkiecie, to jest ekipa która wygrywa z czołówką ligi ich bilans to aż 23 mecze wygrane i 7 porażek. natomiast Indiana na wyjazdach nic dobrego nie przezentuje ich bilans to 9 wygranych i 26 porażek. Na ten typ przekonuje mnie jeszcze brak w ekipie gości Dunleavy&#39;a oraz Granger&#39;a
...tutaj zgadzam się co do typu nawet z handi, ale analiza nie przekonuje pod żadnym względem.

Philadelphia 76ers - Chicago Bulls
Ten mecz uważam za najpewniejszy do Philadelphi przyjadą Byczki w osłabionym składzie. Do listy kontuzjowanych dołączył Miller Brand, który regularnie zdobywa sporo punktów i dużo walczy pod tablicami, niewątpiliwie jest mocne osłabienie ekipy z Chicago. Pozostali kontuzjowanie to Luol Deng, który średnio zdowyba 14 pkt na mecz. Należy jeszcze wspomnieć jeszcze o James&#39;e i o Thomas&#39;e. takie osłabienie wpłynie na grę byków a zwłaszna na ciężkim terenie w philadelphi, zwłaszcza, że mecze wyjazdowe to ich pięta achillesowa, mają bilans 10 wygranych przy 25 meczach przegranych. Gospodarze we własnej hali potrafią wygrywać z czołówką ligi. Głównie mecze u siebie dostarczają im punktów, ich bilans to 18 wygranych przy 14 przegranych. W Philadelphi niema nowych kontuzji i z udziału w meczu będą wykluczeni dwaj zawodnicy Elton Brand oraz Jason Smith ale na Smith&#39;a niema co patrzeć, bo ten grać już od dawna zmaga się z kontuzją.
Także reasumując, gospodarze spokojnie wygrają różnicą 4 oczek jakie oferuje bukmacher, ja uważam że będzie to róźnica ok. 10 punktów
.... ten typ też analizowałem bardzo długo i stwierdziłem, że jest no bet jak dla mnie. trochę nie przekonuje mnie gra phili&#39;. starzy, wytarci rutyniarze i jeżeli oddadzą chć na chwilę inicjatywę chicago może zrobić się ciekawie. Oba teamy walczą o PO a w tej konferencji tabela jest strasznie napięta... trudno tutaj stwierdzić kto wygra choć faworyzowani są 76ersi...
... i jeszcze nie wiem dlaczego dla ciebie te spotkania są no bet:
Sacramento - Cleveland
Minnesota - New York
Charlotte - Houston
Washington Wiz. - Orlando
jak dla mnie to tak:
houston win z małym handi ✅
sacramento handi ✅
NYK win z małym handi✅, NYK over 111,5 ⛔
orlando z handi ✅
... tak tylko podałem suche typy dla sprawdzenia swojej skuteczności ????
pzdr

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Charlotte - Houston
tutaj też bym sie skłaniał ku graniu na Houston...bobki tworzą jakis monolit dosyć dobrze bronią ale w starciu z równie dobrze broniącą ale jednak bardziej doświdczoną ekipa wymiękają patrz spotkanie z SAS.Ale jest jeden problem...grają dzisiaj u siebie gdzie potrafią rozbić każdego.Z drugiej strony rakiety po tym spotkanie grają bardzo ważny home match z SAS i w tym momencie value po stronie bobków ????

kkslec 459

kkslec

Użytkownik
Co do waszych analiz Hawks-Pacers i informacji o kontuzjach:

&quot;Danny Granger (foot) went through a full practice on Thursday and is likely to return to action Friday against the Hawks.&quot;

Typ na 76ers bardzo pewny. W Calvaliers nie zagra West i pod znakiem zapytania stoi występ LeBrona, więc hc na Kings na luzie. U Wolves nie zagra Foye, Carnbey i najprawdopodobniej Collins. U Knicks po kontuzji coraz lepiej gra Nate więc liczę na jego kolejny świetny występ. Co do typu na Raptors to też wydaje się pewne, Pistons bez Walleca i Iversona nic nie gra, a Hamilton sam meczu nie wygra.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Iversona nic nie gra
ty to napisałeś dlatego że byłes w śpiączce i dopiero co sie wybudziłeś?jezeli tak to masz prawo nie widzieć jak ostatnio Pistons graja bez AI a tym bardziej nie oglądać ani jednego spotkania z ich udziałem.Czy poprostu tak palnołeś dla jaj?
ludzie wasze tragiczne rozeznanie mnie przeraża...ja rozumiem miec swoje zdanie ale w tym momencie ta kwestia nie ma nic do rzeczy bo jeżeli ktoś pisze że Pistons czyli ta ekipa która wygrała spotkanie z Celtami z Magic Denver i nagle po klapnieciu na ławke AI wzniosła sie na wyzyny nic teraz nie gra to ja nie mam pytań????

magiki 42

magiki

Użytkownik

Minnesota Timberwolves vs. New York Knicks / NYK -5,5 ✅/ NYK over 111,5 ⛔/ kurs: 1,90/ 1,80 wynik: 94:102
Przedwczorajsze spotkanie w Detroit czyli starcie Detroit vs. NYK przekonało mnie, że NY chcą jeszcze namieszać przed PO. Oczywiście jeżeli będą wygrywać jest to zadanie możliwe do wykonania. Dzisiaj spotykają się z Minnesotą na ich parkiecie i tutaj rozpatruję wynik korzystny dla Knicks. Handicap sześcio punktowy powinien zostać pokryty, a jednocześnie liczę w tym spotkaniu na over NY 111,5. Co do overa. Linia nie jest aż tak wysoka. Na każdą kwartę drużyna musiałaby rzucić średnio 28 pktów co w wykonaniu tak ofensywnej drużyny jak Knicks nie powinno stanowić problemu. Na początku zastanawiałem się nad ogólnym overem, ale lekkimi wątpliwościami napawa mnie drużyna gospodarzy. Tak naprawdę nie wiem jak zachowają się w tym spotkaniu. Nie walczą już o nic, ostatnio rzucają poniżej 100 pktów na mecz i jestem septycznie do nich nastawiony, dlatego over gości jest dla mnie bardziej prawdopodobny, a poza tym handi -5,5. Knicks od kilku spotkań wyjazdowych nie schodzą poniżej linii 108, nawet jak grają z drużynami defensywnymi i dzisiaj w pojedynku offence vs. offence powinni nawrzucać o wiele więcej pktów niż przewiduje to linia. A co do handicapa, to mogę powiedzieć tylko tyle, że jak New York przejmie kontrole w tym spotkaniu na co niewątpliwie liczę to w ogólnym rozrachunku 6 punktów różnicy tak naprawdę nie stanowi problemu rzucając tyle punktów na całe spotkanie. Goście są cholernie zmotywowani patrząc na ostatnie wyniki, wiedzą że PO zbliża się szybkimi krokami i chcąc w skoczyć na zielone nie mogą sobie pozwolić na porażkę z Wolves. Muszą po prostu wygrywać, a za jedyny negatywem dla gości może być hala Minne&#39; ale grając z zespołami ofensywnymi czyli swojego pokroju czują się jak w domu i dla zespołu ze wschodu nie powinno to stanowić przeszkody.

slander 10

slander

Użytkownik
Minnesota Timberwolves-New York Knicks Typ: Knicks-12,5 ⛔⛔⛔ (94-102)
Dla mnie to spotkanie ma faworyta i to zdecydowanego. T-wolves już od dawna nie grają w tym sezonie o play-offy, tylko raczej &quot;walczą&quot; o jak najlepszy draft. Od momentu kontuzji Ala Jeffersona Minnesota nie stanowi praktycznie żadnego zagrożenia dla przeciwników i wygrywają tylko co jakiś czas mecze żeby czasem jacyś kibice przyszli. Oczywiście potrzebują do tego odpowiednio słabego przeciwnika i właśnie w ostatnim mecz Wilki przerwały serię 10 porażek z rzędu i pokonały Memphis. Dziś więc można myśleć o drafcie, bo przyjeżdżają Knicksi, więc żeby wygrać trzeba się starać, a że udało się ich pokonać w tym sezonie w NY to jakiejś super motywacji nie będzie.
Knicks z kolei mimo przeciętnej gry są o 2 wygrane od 8 miejsca na wschodzie. Kibice w NY wiedzą, że team jest w przebudowie i nie ma presji na wynik, ale play-offy to zawsze trochę więcej kasy od fanów, więc raczej warto powalczyć choćby o te 4 mecze z Cavs czy C&#39;s. Nowy Jork jest w trakcie wyjazdowej serii i o dziwo udało się pokonać już Bucks czy Pistons. Zwłaszcza zwycięstwo z tymi ostatnimi budzi respekt, bo Detroit ostatnio gra bardzo dobrze. Pozostałe mecze z seri wyjazdowej to dzisiejszy i z Cleveland. Jeżeli Knicks chcą wygrać jeszcze jakiś mecz to tylko dziś.
Co do osłabień kadrowych to w Minny zabraknie Collinsa, Foya i Carneya. Nie grają oni od kilku spotkań i w ich miejsce występują gracze dość przeciętni jeżeli normalnie są rezerwowymi w słabej Minnesocie. W Knicks może zabraknąć Duhona, ale jeszcze nie jest to jasne.
Stawiam na gości z wysokim handicapem, gdyż są lepsi personalnie i walczą o play-offy i w Minnesocie nikt nie będzie za bardzo płakał po porażce. System D&#39;Antoniego to świetna broń na słabe zespoły i dziś Knicks powinni się rostrzelać i zagrać na o wiele lepszej skuteczności.

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
???? Philadelphia 76ers - Chicago Bulls ????
Ten mecz uważam za najpewniejszy ???? do Philadelphi przyjadą Byczki w osłabionym składzie. Do listy kontuzjowanych dołączył Miller Brand, który regularnie zdobywa sporo punktów i dużo walczy pod tablicami, niewątpiliwie jest mocne osłabienie ekipy z Chicago. Pozostali kontuzjowanie to Luol Deng, który średnio zdowyba 14 pkt na mecz. Należy jeszcze wspomnieć jeszcze o James&#39;e i o Thomas&#39;e. takie osłabienie wpłynie na grę byków a zwłaszna na ciężkim terenie w philadelphi, zwłaszcza, że mecze wyjazdowe to ich pięta achillesowa, mają bilans 10 wygranych przy 25 meczach przegranych. Gospodarze we własnej hali potrafią wygrywać z czołówką ligi. Głównie mecze u siebie dostarczają im punktów, ich bilans to 18 wygranych przy 14 przegranych. W Philadelphi niema nowych kontuzji i z udziału w meczu będą wykluczeni dwaj zawodnicy Elton Brand oraz Jason Smith ale na Smith&#39;a niema co patrzeć, bo ten grać już od dawna zmaga się z kontuzją.
kolego skąd ty masz takie info? Z tego co widzę to jest szansa, że Thomas i Miller zagrają. Tak samo nie rozumiem dlaczego uważasz, że spotkanie Wizards-Magic jets no bet.
Slander jesteś pewien, że Foy i Carney nie zagrają?

xael 83

xael

Użytkownik
Sacramento Kings - Cleveland Cavaliers
Typ: Sacremento +10,5 ✅I$$I

Każdy ma swój debiut w jakimś temacie , czas i na mnie. Spółka Jamesa po wczorajszym ciężkim zwycięskim meczu w Phoenix przyjedzie po kolejne zwycięstwo do Sacramento. Gospodarze już praktycznie grają o pietruszkę. Na PO zero szans , jedynie mogą powalczyc o wyższą lokate na koniec sezonu. Jako że nikłe szanse na zwycięstwo to napewno meczu SAC nie odpuści. Lubią grac jak równy z równym , choc nie zawsze im to wychodzi. Jednak na własnym parkiecie mogą się pochwalic wygraną z Lakersami czy Mavs. Jako że Cavs b2b to jeśli w pierwszej połówcę zrobia sobie przewage to poźniej zagrają napewno ławką. LeBron wczoraj śmigał 43 min (w sumie standard , ale każdy w koncu musi jakoś odpocząc) , to dzisiaj może zagrac mniej. A jak zagra mniej to im pkty będą ciężej przychodzic. Jeszcze tak warto wspomniec że 27 stycznia w Cleveland padł wynik 117-110 czyli pogromu jakiegoś tam nie było i handi dzisiejsze też pokryte nie zostało. Dzisiaj ARCO Arena , powinno byc tylko lepiej. SAC to raczej ofensywny basket a , Cavs do takich potrafi sie przystosowac i większą częśc meczu może isc pkt za pkt. Myślę że warto dzisiaj się skusic na ten handi ,a debiucik będzie udany.

magiki 42

magiki

Użytkownik
kolego skąd ty masz takie info? Z tego co widzę to jest szansa, że Thomas i Miller zagrają. Tak samo nie rozumiem dlaczego uważasz, że spotkanie Wizards-Magic jets no bet.

Thomas i Miller grają na bank, Foy nie zagra, ale Carney od początku siedzi na ławce więc na meczu będzie...

magiki 42

magiki

Użytkownik
Sacramento Kings - Cleveland Cavaliers
Typ: Sacremento +10,5
Każdy ma swój debiut w jakimś temacie , czas i na mnie. Spółka Jamesa po wczorajszym ciężkim zwycięskim meczu w Phoenix przyjedzie po kolejne zwycięstwo do Sacramento. Gospodarze już praktycznie grają o pietruszkę. Na PO zero szans , jedynie mogą powalczyc o wyższą lokate na koniec sezonu. Jako że nikłe szanse na zwycięstwo to napewno meczu SAC nie odpuści. Lubią grac jak równy z równym , choc nie zawsze im to wychodzi. Jednak na własnym parkiecie mogą się pochwalic wygraną z Lakersami czy Mavs. Jako że Cavs b2b to jeśli w pierwszej połówcę zrobia sobie przewage to poźniej zagrają napewno ławką. LeBron wczoraj śmigał 43 min (w sumie standard , ale każdy w koncu musi jakoś odpocząc) , to dzisiaj może zagrac mniej. A jak zagra mniej to im pkty będą ciężej przychodzic. Jeszcze tak warto wspomniec że 27 stycznia w Cleveland padł wynik 117-110 czyli pogromu jakiegoś tam nie było i handi dzisiejsze też pokryte nie zostało. Dzisiaj ARCO Arena , powinno byc tylko lepiej. SAC to raczej ofensywny basket a , Cavs do takich potrafi sie przystosowac i większą częśc meczu może isc pkt za pkt. Myślę że warto dzisiaj się skusic na ten handi ,a debiucik będzie udany.
... też jestem za plusowym handi na Sac&#39;. Cavs będą grac asekuracyjnie, bez szarży bo to im jest nie potrzebne... we wczorajszym spotkaniu stracili wiele sił, więc dzisiaj czas na piknik z &quot;królami&quot; heh,świetny przydomek ???? Scenariusz pewnie będzie tak jak napisałeś, jak CC grają ostatnimi czasy. Wyrabiają przewagę, wrzucają ławkę i utrzymują korzystny wynik do końca.... +10,5 na Sacramento jest świetnym typem ✅
pozdrawiam i życzę udanego debiutu ????

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
W takim razie kolega wnunio wprowadza nas w błąd... Niefajnie jest kiedy ktoś wypisuje, że kontuzjowany jest ten i tamten, a potem się okazuje, że dany zawodnik wyjdzie na boisko i rozegra dobry mecz. Powinno się pisać o kontuzjach tylko wtedy kiedy jesteśmy pewni, że dany zawodnik zagra

wnunio 0

wnunio

Użytkownik
Analizując mecze wykorzystuję strone sportsline.com
Spojrzałem jeszcze raz teraz i te wszystkie nazwiska co wypisałem znajdują się na liście &quot;Injuries&quot; ....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom