>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec

Status
Zamknięty.
magiki 42

magiki

Użytkownik
hej, jestem tu nowy, ale NBA typuje od dawna, co sadzicie o tym:
Los Angeles Clippers - San Antonio Spurs
Typ - Typ: 2 1,25
Washington Wizards - Atlanta Hawks
Typ - Typ: 2 1,55
Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks (+5.5/-5.5)
Spread - Typ: 2
za dosc duza kasę...?
Kolego, po pierwsze jak piszesz, że NBA zajmujesz się już od dawna to po co pytasz czy dawać za dużą kasę.... jesteś pewny typów to dajesz jak nie to nie. Jeżeli miałbym skomentować. Opłaca Ci się dawać na SAS z takim kursem? Mecze wyjazdowe zawsze są trudniejsze, a jeżeli taki defence team jak SAS będzie grać z offence L.A myślę, że może być ciężko. Tak naprawdę nie wiadomo czego na koniec można oczekiwać o Clipsów. Jak dla mnie no bet, mimo, że w SAn Antonio zagra już Tim to jednak podchodzę sceptycznie....Wizards vs. Atlanta. Tutaj także, jakbym miał obstawiać zrobiłbym na 1. Atlanta trochę się wysrała we wczorajszym spotkaniu z Cavs, a Waszki grają u siebie do tego będąc wypoczętym może spłatać figla. Może nawet Prezidento Obama zaszczyci nas swoją obecnością jak to było w przypadku meczu z Chicago. Dla mnie typ tym teoretycznie jest no bet, ale jakbym miał dawać to na 1. Tak szczerze powiem, że dzisiaj upatruje wszędzie jakiś niespodzianek kursowych.... jedynie spotkanie 76- NOH wydaje mi się prawdopodobne i tutaj zaraz podam swoją analizę ;)... pzdr

Edit by
Jacques

Proszę unikać takiego słownictwa.

rondo 23

rondo

Użytkownik
Opłaca Ci się dawać na SAS z takim kursem? Mecze wyjazdowe zawsze są trudniejsze, a jeżeli taki defence team jak SAS będzie grać z offence L.A myślę, że może być ciężko. Tak naprawdę nie wiadomo czego na koniec można oczekiwać o Clipsów. Jak dla mnie no bet, mimo, że w SAn Antonio zagra już Tim to jednak podchodzę sceptycznie.....
Zwróć uwagę, że dziś Randolph nie zagra. Pojechał odwiedzić swojego śmiertelnie chorego ojca i nie powinien wrócić na mecz. Z taką dziurą w obronie, jak i osłabieniemw ataku bo Zach to również niezły pointer Clipersi nie mają najmniejszych szans z sefensywnie grajacymi Spurs.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Philadelphia 76ers vs. New Orleans Hornets / 76ers handi -2,5 / kurs 1,90 ⛔ wynik: 91:98
Pokrótce: Spotkanie powinno być przyjemne z kilku powodów. Po pierwsze co już kilkakrotnie wspominałem tak to w sporcie jest, że własna hala czasami może zdziałać cuda. Tutaj na żadne cuda ze strony 76ersów nie liczę bo oni i tak dla mnie są faworytem tego spotkania, a że buki dają dosyć dobry kurs to bardzo im dziękuję. Dalej, gospodarze grają optymalnym składem jedynie bez dobrze punktującego Branda, ale on nie gra już pewien czas i jeszcze trochę nie pogra, więc Pila raczej nie liczy na jego pomoc. Z resztą już kilka spotkań bez jego udziału i nawet nie widziałem, żeby jakoś odstawali czy coś w tym stylu. Mając jeszcze w zanadrzu takich zawodników jak Iguodala, Miller czy Young jestem spokojny o ten typ. Co mnie jeszcze bardziej utwierdza w przekonaniu i myślę, że to jest kluczowy aspekt to lekki dołek, który przeżywają zawodnicy New Orleans. Naciągana wygrana z NJN, wcześniej Milwaukee, Detroit i Sac’ skłania mnie, żeby dać przeciw nim tym bardziej, że grają na terenie 76ersów. Będą zmęczeni ponieważ grają z dnia na dzień. Dodając do gości grają w optymalnym składzie. Nawiązując jeszcze do gospodarzy. Ostatnio porażka z Magikami, którzy także grają niezadowalający basket, a wcześniej wygrane z NYK i Wizards na wyjazdach. Tak naprawdę nie widzę żadnych przeszkód na wygranie tego spotkania.

Miami Heat - Cleveland Cavaliers / Miami win / kurs: 2,40 ⛔ wynik: 100:107
Pokrótce: To spotkanie również jest bardzo fajne. Wczoraj niesamowity show na parkiecie Atlanty w wykonaniu LBJ ( z góry mu dziękuję ) a dzisiaj przychodzi się Cavs zmierzyć z Miami. Tak naprawdę będzie to pojedynek Wade vs. James, w którym zwycięsko z mojej perspektywy wyjdzie Wade. Poza tym fajny kursik na Miami i myślę, że warto go wykorzystać. Podając argumenty. Po pierwsze i tutaj już się powtarzam- atut hali. Ostatnio niesamowity mecz z NYK, który bardzo mnie przekonał do tego teamu, że coś może jeszcze zdziałać. Cavs natomiast wspomniana potyczka z Atlantą, która jednak kosztowała trochę wysiłku. Oba teamy w optymalnych składach i tak naprawdę myślę, że będzie to mecz na szczycie. Nie wiem czy coś jeszcze można dopisać, jakieś ważne aspekty dotyczące spotkania, ale mimo tosądzę, że Heat dzisiaj wygra. Reasumując: Miami wypoczęte, własna hala z ogromem fanów, lekko męczone Cavs, absencja Ben’a i myślę, że szala zwycięstwa przechyli się na stronę gospodarzy. Dalej spoglądając w staty zauważyłem, że Miami nieźle radzi sobie z CC na swoim parkiecie.
Oklahoma City Thunder vs. Dallas Mavericks / under 199,5 / kurs: 1,90 ✅ wynik: 96:87
Pokrótce: Eh, ten total także jest fajny. Wszyscy już wiemy, bo dzisiaj idzie masówka na to spotkanie, że Durant nie zagra. Jego PPG 26.0, a raczej brak w tym spotkaniu utwierdza mnie w przekonaniu, że padnie under. Dallas po wczorajszym spotkaniu z Toronto, wątpię, żeby postawiło na offence, bardziej liczę na obronę i systematyczne punktowanie po składnych, przemyślanych akcjach. Poza tym Dallas na wyjazdach rzuca o wiele mniej punktów niż u siebie i to jest kolejny ważny aspekt. Więcej nie będę pisał mogę jedynie znów podeprzeć się statami a tam jest czarno na białym- under.

eeee masówka na Dallas nie udana....

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Magiki co do meczu Oklahoma-Dallas to Durant jak Durant bo już chyba nie gra któryś mecz. Dzisiaj zabraknie także Jeffa Greena chyba drugiego najlepszego gracza po Kevinie stąd ta masówka i mam nadzieję, że Dallas spokojnie bez ekscesów pyknie Oklahome bo też na nich postawiłem

M 0

mirek186

Użytkownik
OKLAHOMA CITY (+6) over Dallas
Rotation #508 – 5:05 pm Pacific
In Saturday’s analysis of the Thunder I mentioned that I thought that Oklahoma City would be better without leading scorer Kevin Durant because of how much better the team is defensively when he is not on the floor, which more than makes up for the lost offense when he isn’t playing. That certainly was the case on Saturday as the Thunder’s good defense lead to a 99-92 win at Memphis as a 7 ½ point dog. Oklahoma City also nearly won at Dallas, losing 108-110 as a 9 point dog, in the game in which Durant was injured and played just 8 minutes, so it’s pretty clear that my hypothesis that the Thunder are better without Durant may be true. Durant is still out and the oddsmakers continue to adjust the wrong way for his absence, but I’ll resist making Oklahoma City a Best Bet in this game since Jeff Green is also out. Green is worth a couple of points and the Thunder should play at their usual level with Green out (a negative) and Durant out (a positive), so there is still some value in siding with Oklahoma City as a big home dog against an unrested Mavericks team that beat Toronto last night night. My ratings favor the Mavs by just 2 points in this game with both Durant and Green out and Oklahoma City is 15-2 ATS in their last 17 home games. I would have played the Thunder as a Best Bet if not for a negative 41-95-3 ATS general situation going against them, but I’ll still lean with the Thunder at +6 points in this game since the line value is more significant than the general situation going against Oklahoma City.

Nawet fajna analiza to pomyślałem że można wkleić, i do tego umacnia mnie jeszcze bardziej w typie ROndo na under Oklahomy

jakub_ch 0

jakub_ch

Użytkownik
Mam propozycję dla moderatorów tego działu.

Proponuję otworzyć temat, coś w rodzaju &quot;koszykarskiego&quot; Hyde Parku, Shoutboxu czy jak kto chce to nazywać. Taki temat, w którym będzie mogła się odbywać luźna dyskusja na temat spotkań, wymiana poglądów itd.

Tematy &quot;NBA marzec&quot; i z późniejszych miesięcy oraz z analizami pomeczowymi zostałyby wtedy wyczyszczone i można by ich używać zgodnie z przeznaczeniem, czyli tu typy, a tu analizy. Ujednolici to dział, wprowadzi przejrzystość i porządek.

Ja osobiście często sam się zastanawiam, gdzie zadać jakieś pytanie albo dać krótką odpowiedź, żeby nie śmiecić a jednocześnie, żeby trafiła ona do konkretnych osób. Ten proponowany przeze mnie koszykarski Hyde Park oczywiście byłby pod obserwacją, żeby dyskusja, czasem przeradzająca się w kłótnię, była zawsze MERYTORYCZNA bez argumentum ad hominem! Wszelkie pytania - jak myślicie co obstawiać, tu jest dobry kurs, a czy wejdzie handi, kto dzisiaj kogo pojedzie... mogłyby się znaleźć w tym temacie, na pewno nie pozostałyby bez odpowiedzi, a co do wartości tych odpowiedzi to każdy sobie sam wydedukuje.

Niechaj tematy z typami, analizami i kontuzjami będą profesjonalną pomocą, posty w nich pisane z pełnym zaangażowaniem i pewnością, a jako wentyl bezpieczeństwa i przestrzeń do niekoniecznych, ale często wartościowych konfrontacji, niech powstanie specjalny temat.

Amen ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Nie było, nie ma i nie będzie Hyde Parku ani Shoutboxu na tym forum. Masz pytania do kogoś, chcesz porozmawiać ? Pisz PW.
P.S. Nie jest to moje widzi misie, tak zadecydowali Admini i tyle.

F 0

fankultu

Użytkownik
Spotkanie:Houston Rockets - Toronto Raptors (wynik 107-97 ✅)
Typ: Houston -9
Kurs:1,91
Bukmacher:Expekt
Analiza:
Jutro o godzinie 2.30 czasu polskiego dojdzie do moim zdaniem jednostronnego widowiska pomiedzy rozpedzonymi Rockets(24W-6L na wlasnym parkiecie) a slabo spisujacymi sie na wyjazdach koszykarzami z Toronto(11W-22L na wyjazdach).Dla Houston bedzie to swietna okazja do przedluzenia serii 9 dotychczasowych zwyciestw na wlasnym parkiecie,podczas ktorej udalo im sie pokonac m.in.Cleveland Cavaliers i to az 93-74.Statystyki wskazuja,ze wspomniane 9 zwyciestw odnoszone bylo srednio z przewaga az 14,5pkt,co rokuje optymistycznie na szanse powodzenia dzisiejszego handy.Ponadto sytuacja w tabeli Western Conference i ostra walka o najlepsza pozycje dodatkowo powinno zmotywowac koszykarzy Rockets.Co sie tyczy Toronto...ich szanse na PO okreslil bym jako czysto teoretyczne.
Co do ewentualnych osłabień..houston zagra bez Tracy McGradiego,ale to zadna niespodzianka,jego absencja trwa juz 2tyg i druzyna jak widac radzi sobie bez niego nienajgorzej.W druzynie z Toronto wystep Shawna Mariona stoi pod znakiem zapytania,a to z powodu przebytej ostatnio grypy.

Co myslicie??

edit by Rondo. Emocje na bok

ok

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Denver Nuggets @ Detroit Pistons
typ: Pistons 11-15ptk oraz Denver under 89ptk

analiza:
Dzisiejszej nocy w Detroit dojdzie do ciekawego spotkania pomiedzy Pistons i Nuggets. Faworytem są oczywiscie Tłoki, które po serii porażek wracają do właściwej dla nich dyspozycji - wygrane w Orlando i Bostonie.Kluczem do zwyciestw okazała się...kontuzja Iversona(jeden z najgorszych transferów tego sezonu), dzieki czemu prawdziwym liderem druzyny stał Richard &quot;Rip&quot; Hamilton. Mysle że dzisiaj seria zwyciestw zostanie podtrzymana, tym bardziej że Pistons muszą wreszcie zacząc wygrywac przede wszystkim we własnej hali(ostatnie 10 meczów to bilans 2W10P), a szansa ku temu jest tym wieksza że zagrają ze sredniakiem ligi, Denver Nuggets, które co prawda zajmuje 3 miejsce na Zachodzie, ale zdecydowanie Brylki nie zasługują na tak wysoką pozycję. Ostatnie mecze Denver pokazują, że ta druzyna w PO nie odegra znaczącej roli - przegrane w Milwaukee, Chicago i Indianie, trafiły się dwa wymęczone zwycięstwa ze słabymi Hawks i mającymi zadyszkę Lakers, jednak prawdziwa wartość druzyny z Denver wyszła w meczu z mistrzami NBA Boston Celtics - wynik 76-114 we własnej hali mówi sam za siebie...żenująca nieporadność w ataku i fatalna obrona..oto cała &quot;druzyna&quot; Nuggets - 1 runda play-off(góra 2 rudna) i na tym koniec.Nie daje dzisiaj Bryłkom żadnych szans.
Pozdrawiam

magiki 42

magiki

Użytkownik

Los Angeles Lakers - Memphis Grizzlies / under 207,5 / kurs: 1,90 ✅ wynik: 99:89
Pokrótce: Bardzo fajny typ O pozytywnym zakwestionowaniu oczywiście zaważy kilka czynników. Po pierwsze LAL nie mogą zlekceważyć Memphis, tylko od początku muszą kontrolować spotkanie. Po drugie jeżeli spełnią pierwszy warunek to na pewno będą grać piłkę w swoim rodzaju, czyli asekuracyjnie. Bez zbędnego przeszarżowania, na luzie, ciągnąc do końca i wygrywając. Żadnych zbytnio rażących osłabień w teamach nie widzę, więc będą grać składami, którymi już występują pewien czas. Dalej, spoglądając w staty spotkania z udziałem tych zespołów, rzadko kończyły się tak wysokim wynikiem. Ostanie spotkanie skończyło się wynikiem 111:114 na korzyść gości więc widać, że jeżeli LAL spełnią pierwszy warunek to linia 207,5 nie powinna pęknąć. Poza tym plan powinien być taki: L.A wyrabia przewagę i trzyma ją i do akcji dochodzi rotacja ławką i trener daję odpocząć liderom.
ostatnie spotkania ( pomijając w/w ):
L.A. Lakers vs. Memphis Grizzlies 100:99 / 199 pkt
L.A. Lakers vs. Memphis Grizzlies 86:88 / 174 pkt
L.A. Lakers vs. Memphis Grizzlies 91:81 / 172 pkt
L.A. Lakers vs. Memphis Grizzlies 99:100 / 199 pkt

Milwaukee Bucks - New Jersey Nets / over 205,5 / kurs: 1,90 ⛔ wynik: 95:99
Pokrótce: Tutaj niewątpliwie liczę na over. Jest on bez wątpienia do pokrycia, ale oczywiście muszą być spełnione pewne warunki. Po pierwsze Bucks muszą grać tak jak zwykli czyli typowy offence. Grają u siebie i wynik z ich strony powyżej 100 pkt nikogo nie dziwi więc dzisiaj liczą na podobny, a nawet trochę wyższy. Co do NJN. Również nie grzeszą ofensywą. Umieją nawrzucać sporą liczbę koszy i dzisiaj powinni oscylować około 100 pkt. Tutaj staty H2H w większości są przeciw overowi, ale na pocieszenie mogę powiedzieć, że w ostatnim spotkaniu tych zespołów padł wynik 104:102 więc nie obrażę się jak będzie identycznie . Warto dodać, że absencja Bogut’a tak wpływa na te wysokie wyniki, ponieważ obrona jest bardziej lotna niż jednolita i skuteczna jak wcześniej. Patrząc wstecz absencja Redd&#39;a powinna wpływać przeciwnie na niskie wyniki, ale widać, że na własnym parkiecie radzą sobie dobrze. Co do Netsów. Kolejne spotkanie u siebie z Celtami, więc możliwe, że trochę odpuszczą, ale w tym przypadku premiuje to gospodarzy bo będą rzucać jak najęci.
Houston Rockets - Toronto Raptors / under 199 / kurs: 1,90 ⛔ wynik: 107:97
Pokrótce: Hala Toyota Center jest dosyć specyficzną halą. Jak tylko oglądam spotkania rozgrywane na tym parkiecie częściej widzę piłki na koszu niż w nim. Houston gra dobry basket przed własną publiką, ale bardzo rzadko przekracza 100 pkt. Dzisiaj o pozytywnym zakwestionowaniu tego undera oczywiście muszą być spełnione pewne warunki. Po pierwsze Rockers muszą kontrolować spotkanie i nie pozwalać Toronto przebijać się pod kosz. Po drugie jeżeli ten warunek będzie spełniony to Dinusie dużo nie narzucają. Mam pewne przeczucie, że dzisiaj mogą mieć problem przekroczyć linie 80 pktów, ale oczywiście zobaczymy jak to się potoczy. Ponadto gra Mariona stoi pod znakiem zapytania z powodu przebytej grypy, a u gospodarzy nie zagra Tracy , który nie gra pewnien czas i po części jedo absencja wpływa na niższe wyniki.

T 52

thedon

Użytkownik
analiza:
Dzisiejszej nocy w Detroit dojdzie do ciekawego spotkania pomiedzy Pistons i Nuggets. Faworytem są oczywiscie Tłoki, które po serii porażek wracają do właściwej dla nich dyspozycji - wygrane w Orlando i Bostonie.Kluczem do zwyciestw okazała się...kontuzja Iversona(jeden z najgorszych transferów tego sezonu), dzieki czemu prawdziwym liderem druzyny stał Richard &quot;Rip&quot; Hamilton. Mysle że dzisiaj seria zwyciestw zostanie podtrzymana, tym bardziej że Pistons muszą wreszcie zacząc wygrywac przede wszystkim we własnej hali(ostatnie 10 meczów to bilans 2W10P), a szansa ku temu jest tym wieksza że zagrają ze sredniakiem ligi, Denver Nuggets, które co prawda zajmuje 3 miejsce na Zachodzie, ale zdecydowanie Brylki nie zasługują na tak wysoką pozycję. Ostatnie mecze Denver pokazują, że ta druzyna w PO nie odegra znaczącej roli - przegrane w Milwaukee, Chicago i Indianie, trafiły się dwa wymęczone zwycięstwa ze słabymi Hawks i mającymi zadyszkę Lakers, jednak prawdziwa wartość druzyny z Denver wyszła w meczu z mistrzami NBA Boston Celtics - wynik 76-114 we własnej hali mówi sam za siebie...żenująca nieporadność w ataku i fatalna obrona..oto cała &quot;druzyna&quot; Nuggets - 1 runda play-off(góra 2 rudna) i na tym koniec.Nie daje dzisiaj Bryłkom żadnych szans.
Pozdrawiam
Zgadzam sie ze dzisiaj Detroit powinno pokonac Denver. Moze nie tak duza iloscia punktow ale wystawiony handi powinni pokryc bez problemu.
Tym bardziej ze w dzisiejszym meczu nie zagra Melo ktory zostal zawieszony na jedno spotkanie.

magiki 42

magiki

Użytkownik

analiza:
Pozdrawiam
co ty gadasz za bzdury... jak możesz tak negować team Nuggets! Fakt faktem ostatnio mieli lekki dołek, ale już wszystko wraca do normy. Nene gra jak należy, Carmelo, Billups, a co za tym idzie team pracuje na dobrych obrotach. Nie jeden team chciałby mieć tych zawodników u siebie.Weź pod uwagę cały sezon, a nie ostatnie feralne spotkania i jeszcze gadasz że nie zasłużyli na tak wysoką pozycję.. dla Ciebie ode mnie :zoltakartka: Dalej, może Detroit wskoczyło na dobry tor i wygrana jest w zasięgu ręki, ale Denver łatwo nie sprzedadzą skóry....

looker29 0

looker29

Użytkownik

analiza:
Pozdrawiam
no.. ja bym się z kolegą pospierał.. bo padło tu dużo zdań z którymi nie sposób się zgodzić..
Nuggets to nie jest średniak ligi - to trzecia drużyna zachodu, a w pewnym momenci byli juz na miejscu drugim i odprawiali mocarzy ligi.. to że mają obniżke formy wcale nie znaczy że to nie jest dobry team. Każdy ma gorszy okres. gdy Boston na początku roku przegrywał co się dało to tez mówiłes że są średniakami ligi? Denver ma szanse zajść wysoko w PO
Atlanta Hawks to też nie jest słaba drużyna.. co prawda pisałem pare miesięcy temu że grają trochę ponad stan i ich miejsce jest na wyrost, ale od tego czasu nie zmieniło się wiele a oni cały czas sa 4 drużyną wschodu i też zasługują na trochę szacunku, chociaż swój bilans kręca głównie na własnej hali.
Zgodzić się tylko mogę ze zdaniem, że Iverson to pomyłka sezonu i zespół bez niego gra trzy razy lepiej niż z nim. ???? No i mimo wszystko Pistons mają szanse wygrac ten mecz bo moga być w gazie po ostatnim odbicu się od dna.

F 0

fankultu

Użytkownik
co ty gadasz za bzdury... jak możesz tak negować team Nuggets! Fakt faktem ostatnio mieli lekki dołek, ale już wszystko wraca do normy. Nene gra jak należy, Carmelo, Billups, a co za tym idzie team pracuje na dobrych obrotach. Nie jeden team chciałby mieć tych zawodników u siebie.Weź pod uwagę cały sezon, a nie ostatnie feralne spotkania i jeszcze gadasz że nie zasłużyli na tak wysoką pozycję.. dla Ciebie ode mnie :zoltakartka: Dalej, może Detroit wskoczyło na dobry tor i wygrana jest w zasięgu ręki, ale Denver łatwo nie sprzedadzą skóry....
Wraca stare dobre detroit,gra wreszcie u siebie,ma szanse pokazac nowa twarz..poza tym nie zagra Carmelo Anthony..zgadzam sie z lukascash..denver dostanie dzis po tylku..

magiki 42

magiki

Użytkownik
Wraca stare dobre detroit,gra wreszcie u siebie,ma szanse pokazac nowa twarz..poza tym nie zagra Carmelo Anthony..zgadzam sie z lukascash..denver dostanie dzis po tylku..
wiem, że nie zagra CA z powodów osobistych, ale ja mówię o ogóle jaki przedstawia Denver. No może do typu się zgodzę, wygrana może być, ale nie podoba mi się że tak zmieszałeś z błotem Nuggets co jest totalną bzdurą...

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
no.. ja bym się z kolegą pospierał.. bo padło tu dużo zdań z którymi nie sposób się zgodzić..
Nuggets to nie jest średniak ligi - to trzecia drużyna zachodu, a w pewnym momenci byli juz na miejscu drugim i odprawiali mocarzy ligi.. to że mają obniżke formy wcale nie znaczy że to nie jest dobry team. Każdy ma gorszy okres. gdy Boston na początku roku przegrywał co się dało to tez mówiłes że są średniakami ligi? Denver ma szanse zajść wysoko w PO
Atlanta Hawks to też nie jest słaba drużyna.. co prawda pisałem pare miesięcy temu że grają trochę ponad stan i ich miejsce jest na wyrost, ale od tego czasu nie zmieniło się wiele a oni cały czas sa 4 drużyną wschodu i też zasługują na trochę szacunku, chociaż swój bilans kręca głównie na własnej hali.
Zgodzić się tylko mogę ze zdaniem, że Iverson to pomyłka sezonu i zespół bez niego gra trzy razy lepiej niż z nim. ???? No i mimo wszystko Pistons mają szanse wygrac ten mecz bo moga być w gazie po ostatnim odbicu się od dna.

Looker, przepraszam za błąd...pisząc o Hawks ze są słabą druzyną faktycznie się pomyliłem..są bardzo słabą druzyną...4 miejsce w konferencji wschodniej nie jest zadnym wyczynem..a co do Denver..odprawiali mocarzy ligi? od kiedy Memphis, Kings, Raptors, Thunder, Nets są mocarzami ligi? a sorry z Nets przegrali 114-70...ta &quot;druzyna&quot; jest zdolna do jednego dobrego meczu..w PO gra się kilka spotkań, więc niech bedzie, że 1-4 w drugiej rundzie PO...ktoś napisał ze nie jeden trener chcialby miec takich zawodników jak kw Denver..pojedynczy zawodnicy moze i są dobrzy...ale nie tworza druzyny, tak jak to jest w Bostonie..wiec chocby z tego powodu Celtowie są mistrzami NBA a Denver druzyna której szczytem marzeń jest 2 runda PO.

F 24

fibak90

Użytkownik
01:00

Orlando Magic
-
Phoenix Suns

Całkowita Liczba Punktów. Łącznie z Dogrywką.

233,5

1,90

1,90
Uwazam ze w tym spotkaniu linia 233,5 nie zostanie przekroczona .Przemawia za tym kilka powodow.1 wydaje mi sie najwazniejszy ze gospodarzami sa Magicy ,gdyby to slonca graly u siebie taki wynik bylby mozliwy .Ogolnie Orlando to nie jest jakas super overowa druzyna nie ma co jej porownywac z goldenami i phoenix .historia spotkan tych druzyn na parkiecie magikow takze przemawia za underem

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Spotkanie????Detroit Pistons - Denver Nuggets(+3.5)
Typ:1
Kurs:2.0
Buk:bet365

Detroit przerwał w końcu długa serię porażek i wygrał 2 ostanie meczy wyjazdowe i to nie z byle kim bo z parkietu ze spuszczonymi głowami zchodzili koszykarze Bostonu(przegrali 10 pkt) oraz koszykarze Orlando (przegrana 8 pkt ) tak więc widać że z meczu na mecz jest co raz lepiej.Ciekawostka jest że w obu tych meczach nie grał Iverson i dzisiaj też nie zagra.Gospodarze będą tym bardziej zmotywowani tym że ostatnio wygrali u Siebie 5 lutego czyli miesiąc temu tak więc apetyty są duże co do gości u nich także zabraknie lidera bo nie zagra Melo.Denver ostatni mecz przegrał z Indianą a w między czasie wygrał z LAL którzy rzucali z katastroficzną skutecznością.Drużynę gości na pewno do wygranej zechce poprowadzić Billups który ostatnio zaczął mocno punktować lecz wątpię aby sam pociągnął zespól do zwycięstwa.Pod nie obecność Iversona liderem został Hamilton i to on ciągnie cały zespół i nie da się ukryć gra wygląda lepiej.Po bilansie spotkań widać że Detroit mają sposób na Denver bo ich pojedynki kończyły się zawsze wysokim zwycięstwem gospodarzy tak więc myślę że dzielniejsza wygrana gospodarzy jest nieunikniona​

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Dallas, San Antonio, Chicago, Houston, Portland, Philadelphia, New York, New Orleans, Miami, Phoenix, Utah, Orlando, Atlanta, LA Lakers - co łączy wszystkie te słabe drużyny..? wszystkie przegrały z Nuggets.

ale każdy ma swoje zdanie..
pzodr.

ok...sprawdz teraz jesli mozesz ile razy Nuggets z nimi wygrali a potem sprawdz ile razy przegrali i podziel się wiedza a następnie wyciągnij wnioski

jezeli Dallas ktore przegrywa z rezerwowa Oklahoma i NY Knicks zaliczasz do mocarzy, to zaliczy rowniez Memphis i Sacramento Kings.

ad rem:
Denver vs.:

SA Spurs: 1z,1p,1z --&gt; stan rywalizacji 2:1
Lakers: 1z, 1p,1p --&gt; stan rywalizacji 1:2
Houston: 1p,1p,1z --&gt; stan rywalizacji 1:2
Chicago: 1z, 1p --&gt; stan rywalizacji 1:1
New Orleans: 1p,1z,1p --&gt; stan rywalizacji 1:2
Utah: 1z,1p --&gt; stan rywalizacji 1:1
Suns: 1p, 1z --&gt; stan rywalizacji 1:1
Cleveland: 1p,1p --&gt; stan rywalizacji 0:2
Pistons: 1p --&gt; stan rywalizacji 0:1
Hawks: 1p, 1z --&gt; stan rywalizacji 1:1

slander 10

slander

Użytkownik
Miami Heat-Phoenix Suns Typ: Dwyane Wade over 31,5pkt✅✅✅(35pkt)
Zakład jest dostępny w bwin-ie. Kurs nie zachęca, ale typek wydaję się być pewny.
Po pierwsze Suns praktycznie nie bronią. Wielu przeciętnych graczy przeciwko Słońcom wykręca życiowe rezultaty. Jest to woda na młyn dla Wade, który potrafi mijać jak pachołki najlepszych obrońców w lidze. Pod koszem co prawda straszy Shaq, ale na miejscy O&#39;Neala uważałbym żeby nie złapać zbyt szybko fauli, przy tak sprytnym graczy jak Dwyane.
Tu dochodzimy do kolejnego ważnego aspektu tego spotkania. Mianowicie pierwsza wizyta Big Cactusa w Miami po zeszłorocznej wymianie. Wiadomo, że Wade i O&#39;Neal będą chcieli sobie udowodnić kto był tym lepszym w Miami i można się spodziewać z ich strony gry na najwyższych obrotach.
Wade jest obecnie w bardzo dobrej formie i dziś nie powinien mieć problemu z rzuceniem ponad 30pkt przeciwko nic nie broniącym Suns.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom