>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec

Status
Zamknięty.
looker29 0

looker29

Użytkownik
Spotkanie:Cleveland Cavs - Milwaukee Bucks (połowa spotkania)✅
Typ: Cavs -7,5
Kurs:1,91
Bukmacher:gamebookers
często gram w tens posób na cavs i zawsze skutecznie.. grając mecz z drużyną wyraźnie słabszą Cavaliers zawsze zaczyna świetnie.. w pierwszej kwarcie odskakuje.. w drugiej poprawia.. za to w drugiej połowie już bywa różnie.. pierwsza piątka odpoczywa a przewaga nierzadko topnieje. dzisiejszy handi na cały mecz wynosi 13,5 - możliwe że będzie pokryty ale równie dobrze mogą odpuścić końcówkę i skończy się wygraną poniżej 10pkt. bezpieczniej zagrac typ na połowę meczu..

pozatym popieram tym Slandera.. ????

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik

Spotkanie:????Denver Nuggets - Portland Trail Blazers(198.5)
Typ:under
Kurs:2.0
Buk:bet365

Dość ryzykowny typ ale z lekkimi szansami na wejście.Gospodarze dwa ostanie mecze przegrali powracającym do formy Detroit Piston oraz Indianą dzisiaj powracają na swoją chale co niebywale jest ich atutem.W ostatnich czasch Denver poprawił obronę nie notują już wyników w granicach 120-130 punktów przez co ich gra stała się lepsza.O sile drużyny nie wątpliwie stanowią trzej gracze a mianowicie Nene, Billups oraz Melo.Formę złapał Billups który już z 4 ostatnich meczów rzucał średnio 29 pkt i myślę że w dzisiejszy meczu nie zaliczy już tak dobrego występu w tym sezonie przeciwko PTB rzucał 19 i 18 oczek.Natomiast Melo ostatnio grzał ławe i dzisiaj zechce coś udowodnić a wiadomo im bardziej się chce tym gorzej to wychodzi.Portland to drużyna defensywna z Brandonem Royem na czele to zdecydowany lider drużyny.Ostanie 2 mecze to dwie wygrane z Indianą oraz SAS który pozwolili tylko rzucić 84 oczka zresztą na 5 ostatnich meczy tylko jednej drużynie udało się rzucić PTB ponad 100 pkt.Ostatni pojedynek tych drużyn rozegrany w grudniu zakończył się wynikiem 97:89 czyli sporo na under w dodatku Portland rozegrało nie łątwy mecz z Indianą i na pewno nie będą forsować tępa a Denver przekonało się że dobra obrona to klucz do sukcesu co pokazał mecz z LAL gdzie Koby i spółka rzucili tylko 79 pkt i skuteczność ok 30% lecz na pewno nie była to niedyspozycja całego zespołu lecz dobra gra Denver w obronie.Podsumowując mecz na under :jezora:

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Spotkanie: New Orleans Hornets - Dallas Maverick
Typ: Poniżej 190.5 ⛔ 104-88
Kurs: 2.40
bet365

Spotkanie w ramach NBA pomiedzy New Orleans Hornets - Dallas Maverick.
Gospodarze tego pojedynku z bilansem 37W-22L znajduja sie na dziewiatym miejscu w lidze. Goscie natomiast znajduja sie na 11stym z 37W-24L. Obie druzyny jak widac znajduja sie bardzo blisko siebie w tabeli i pod wzgledem statystyk. Nie bede typowal dzis na to kto wygra, bo jak zawsze sercem jestem z NOH, lecz skupie sie na typie under/over. Bukmacherzy wystawili na to spotkanie linie ok ~195 punktow. Uwazam ze ta linia jest wystarczajaco wysoka aby pojsc dalej i ja zmiejszyc.
NOH to strasznie underowa druzyna - na 59 meczy, 38 konczylo sie wlasnie ponizej 195 punktow. U siebie tym bardziej undery - na 30 spotkan az 22 konczyly sie ponizej tej granicy. Ostatnie mecze to takze undery :
03.03. Philadelphia 76ers NO/Olahoma City 91 : 98 - 189pkt
02.03. New Jersey Nets NO/Olahoma City 96 : 99 - 195pkt
28.02. NO/Olahoma City Milwaukee Bucks 95 : 94 - 189 pkt
26.02. NO/Olahoma City Detroit Pistons 90 : 87 - 177pkt
Tak wiec widac ze od ostatniego czasu NOH underuje w meczach. Przejdzmy teraz do Dallas - juz tak underowa druzyna jak NOH to nie jest bo &quot;tylko&quot; 24 na 61 to undery, na wyjazdach 16 underow na 30 meczy. Jednak nalezy pod uwage wziasc fakt ze wczoraj ostro musieli sie napracowac w meczu z San Antonio Spurs i napewno wiele sil ich to kosztowalo. Mysle ze dzis NOH postawi twarda obrone, a lekko przemeczone Dallas nie zdola narzucic szybkiego tempa gry.

rty007 0

rty007

Użytkownik
No prosze prosze... tyle ciekawych meczy a nikt nic nie napisał.
Zacznijmy od meczu Houston - Phoenix
Nie ukrywam, że nie rozumiem dlaczego w tym wypadku handicap jest ustawiony +6 na phoenix... Ale w tym wypadku, przy końcu sezonu, wiadome jest, że różne dziwne rzeczy się dzieją jeśli chodzi o wyniki meczy. Linia na sumę punktów ustawiona na 225 pktów, korzystamy z tego, że faworytem jest Houston i stawiamy na sumę punktów houston, poniżej 115.
Nie twierdze, że houston nie wygra... chociaż tak mi się wydaje, ale zdecydowanie nie ma takiej siły ognia przeciwko phoenix zeby zdobyć te 115pktów na 12 meczy h2h tych druzyn, 5 zostalo wygranych przez rakiety, zaś tylko raz udało im się przekroczyć tą linie, w ciągu ostatnich 10 meczy graczy z Houston, nie wrzucili przeciwnikom o wiele słabszym od phoenix ani razu over 115pktów, dlatego uważam, że typ jest warty zagrania.
Houston under 115,5
Następny mecz następna próba zabawy we wróżkę
Boston - cleveland
Tutaj linia handicapu ustawiona na ZALEDWIE 2,5 na korzysc kawalierów a i tak nie moge zadecydować na kogo grać, to będzie potężny mecz... tego przegapić żaden fan NBA nie powinien. Siedziałem i myślałem co by tutaj zagrać, linia na o/u jest bardzo korzystnie ustawiona... 184 pkty, gdyby miało to być 190 to już bym miał bardzo duży dylemat, ale na poziomie 184 stawiam na over. według mnie w tym meczu będzie remis na poziomie 93-95pktów
zatem moje typy na ten mecz:
boston - clevland - remis @ 12
boston - clevland - over 184 @ 1.9
Boston - Cleveland - L.James over (28,5) @ 1,82 //efortuna

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Phoenix Suns @ Houston Rockets
typ: under 226 ptk

Buk chyba sporo przesadzial z takim totalem. Houston we wlasnej hali spisuje się znakomicie - swietnie bronia i kapitalnie rzucaja. Niemal kazdy przeciwnik ktory przyjezdza do Toyota Center jest skazany na porazke. Typ jest tym bardziej prawdopodobny, że Suns są b2b po ciezkim meczu w Miami (135:129). W meczach rozgrywanych w Houston pada srednio ok 203ptk, do tego od 96roku jezeli total na Houston(w Toyota Center) wynosil 210ptk lub wiecej, wypada 10 do 3 na rzecz undera. Z kolei gdy Phoenix grali na wyjazdach z druzynami nastawionymi na defense, wynik z reguly nie przekraczal 215ptk --&gt; @Cavs 92-109, @Atlanta 104-99, @Detroit 107-97, @Philadelphia 91-108...dlatego uwazam ze 226 ptk to zdecydowanie za duzo jak na dzisiaj.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Denver Nuggets @ Utah Jazz
typ: Utah -8.5, Utah 106-115, Denver under 96, under 209.5

To chyba jeden z faworytów dzisiejszego dnia wsrod graczy. Krociutko. Denver ostatnie 4 dni to 3 mecze( 2L, 1W), obie porazki to wyjazdy. Zmeczenie na pewno daje o sobie znac, jak juz pisalem Kenyon Martin na 99% nie zagra dzisiaj(plecy), trener da mu odpocząc przed meczem z Sac i Houston. Utah..wiadomo..mecze w EnergySolutions napędzają Jazzmanów, do tego wypoczęci,w pelnym skladzie z Carlosem Boozerem, nie widze innej mozliwosci jak zdecydowana wygrana nad Nuggets...typuje 108-93 dla Utah

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Washington Wizards @ San Antonio Spurs
typ: under 187.5, Wizards under 83ptk, Spurs under 96ptk, -12.5 Spurs

Tutaj od razu w oczy rzuca sie total..187.5??!! wtf?!!? 2.5 tygodnia temu obie druzyny grały w stolicy padł wynik 98-67 dla Spurs..w Wizards pod znakiem zapytania stoi wystep Carona Butlera..jezeli nie wystapi sila ofensywna Wizards skupi sie tylko na Jamisonie a to za mało zeby przekroczyc total i 83ptk w meczu przy solidnej obronie Ostrog.

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Spotkanie:????Chicago Bulls - Milwaukee Bucks(200)
Typ:under
Kurs:2.5
Buk:bet365

Początkowo patrząc tylko na spotkanie myślałem że linia będzie wystawiona troszeczkę niżej coś w okolicach 198 a że była na 206 więc postanowiłem zagrać under.Zacznijmy od tego że byczki radzą sobie bardzo dobrze we własnej hali 6 na 10 ostatnich meczów u siebie wygrali i to nie z byle kim bo jako przegrani z parkietu schodziły takie drużyny jak Cleveland , Orlando, Denver czy Houston.Ostatni mecz to rozbicie GSW 22 punktami 110-88.I od razu rzuca się w oczy na niski wynik bo mecz GSW kończył się głównie wynikami grubo ponad 200 pkt.Nie dyspozycja dnia GSW w meczu w pewnym stopniu pewnie tak ale nie rzuca się z dnia a dzień 30 pkt mniej zwłaszcza że rywale grają w podobnym stylu.Co do gości ostatnio grają bardzo słabo przegrana z Cleveland 91:73 oraz u Siebie z Milwaukee 95:99 nie wróży dobrze na dzisiejszy mecz.Zdecydowanym faworytem są goście i inny wynik jak ich wygrana będzie sporą niespodzianką.Co do osłabień:nie ma nowych kontuzji względem ostatnich meczy w &quot;Szikago&quot; :jezora: pauzują Luol Deng który nie zagra na pewno w dzisiejszym meczu oraz Tim Thomas którego wytęp stoi pod znakiem zapytanie lecz prawdopodobnie nie wystąpi.W histori spotkań oby drużyn częściej padał over lecz przy słabszej dyspozycji gości sądzę że dzisiaj nie padnie więcej nie 200 oczek i jeśli nie dojdzie do dogrywki powinno być ok...​

magiki 42

magiki

Użytkownik
Los Angeles Lakers - Minnesota Timberwolves / under 215,5 ✅/ kurs: 1,90 wynik:110:90
Linia postawiona stosunkowo wysoko. Jak wiadomo, kiedy LAL gra u siebie, zawsze przejmuje kontrolę nad spotkaniem i to oni dyktują warunki. Dzisiaj liczę na podobne spotkanie jak z Memphis. Bez szarży, wyrabiając sobie przewagę i ciągnąc do końca. Na pewno Wolves się przyczyniło do podbicia linii, bo lubią trochę nawrzucać jak i na wyjeździe jak i u siebie, ale są to scoringi z zespołami ofensywnymi. L.A to zespół wszechstronny. Po pierwsze, grają dzisiaj w optymalnym składzie, więc wątpię, żeby Minnesota dużo na punktowała. LAL jak mówiłem wcześniej, pewnie wyrobi sobie przewagę i będzie kontrolować spotkanie, grając obroną i rzucać z kontr, a Minne’ musi dostosować się do tych warunków ???? Gospodarze nie oddadzą tego spotkania, ponieważ każde zwycięstwo jest ważne i dzisiaj mogą wygrać nawet -4. Stawiane handicapa w tym przypadku jest bardzo ryzykowne, tym bardziej, że linia stoi stosunkowo wysoko, a Lakersi jak wiadomo lubią grać spotkania asekuracyjne. Kończąc, patrząc w staty H2H ze świecą można szukać spotkania z wynikiem powyżej 215,5 pkta.
Ostatnie 5 spotkań:
L.A. Lakers vs. Minnesota Timberwolves 98:86 / 184
L.A. Lakers vs. Minnesota Timberwolves 107:93 / 200
L.A. Lakers vs. Minnesota Timberwolves 109:102 / 211
L.A. Lakers vs. Minnesota Timberwolves 95:88 / 183
L.A. Lakers vs. Minnesota Timberwolves 92:89 / 181
Boston Celtics - Cleveland Cavaliers / over 185,5 ✅/ Cavs win ⛔/ kurs: 1,90/ 2,05 wynik: 105:94

Spoglądając w ofertę oraz spoglądając na linie nie mogę odpuścić tego spotkania. To spotkanie bez wątpienia będzie hitem hitów dzisiejszego wieczora. Spotkanie o takim prestiżu zawsze musi się kończyć sporym wynikiem, ponieważ będzie walka punkt za punkt, a żaden team nie może pozwolić przejąć kontroli nad spotkaniem, więc zwycięstwo powinno być otwarte do końca spotkania. Wiadomo w fazie końcowej każde zwycięstwo jest na wagę złota, więc dzisiaj ta linia powinna pęknąć bardzo wcześnie. Boston wystąpi w składzie jak kilka spotkań wcześniej czyli bez KG i Allen’a a Cavs bez Wallace’a. Ponadto pozytywne zakwestionowanie będzie zależeć po części od postawy LeBrona w tym spotkaniu. Jednak myślę, że podejdzie bardzo zmotywowany i zdeterminowany by nakręcić trochę punktów. Poza tym Celtowie są w lekkim dołku co ewidentnie widać i dzisiaj liczę na zwycięstwo CC przy nakręceniu overa. Świetne połączenie i bardzo prawdopodobne. Podsumowując, oba teamy podejdą zmotywowane by pokazać kto jest lepszy i dzisiaj więcej obejrzymy ofensywy niż defensywy z obu stron co przemawia za przekroczeniem tej nawet niskiej linii. Linia sugerowana spotkaniami H2H, ale wiadomo żadne spotkanie nie jest takie same. Dalej jeżeli to Cavs będzie lekko z przodu, na co liczę, to wynik powinien być przeskoczony nawet na 20 pktów.
Houston Rockets - Phoenix Suns / under 226 ⛔/ under 220,5 ⛔/ kurs: 1,90/ 2,45 wynik:116:112 .... co za cioty !!
Tutaj się lekko uśmiechnąłem. Buki sugerując się totalnym offence, który oferują Suns rzuciły linię 226,0. No to chyba lekka przesada zważając na to, że dzisiaj to spotkanie odbywa się w Toyota Center, a tam zwykliśmy oglądać spotkania nieźle zaniżające tą linię. Ok, gra Phoenix, ale przeciwko drużynie defensywnej jaką są Rakiety. Ja sobie obniżyłem tą linię bo typ bardzo prawdopodobny, a kurs nawet, nawet ???? Houston, jeżeli będzie kontrolować spotkanie to nie pozwoli na szybkie tempo. Raczej w swoim stylu na spokojnie będzie kreować akcje oraz wspierać się swoją dobrą obroną. Jeżeli to Suns będą nadawać tempo będzie over, ale nie liczę na to. Gospodarze potrzebują tego zwycięstwa i dzisiaj grając jedynie bez Tracy’ego, przy rozsądnej grze wynik powinien przekroczyć max. 210 pktów. Suns wolą grę na aferę i wyniki powyżej takiej linii mogą padać w spotkaniach offence vs. offence, a nie na parkiecie zamkniętego Houston. Poza tym patrząc a staty, po zmianie trenera PHX na wyjazdach z teamami oferującymi dobrą defensywę, rzadko przekraczało linię 100 pkt co jest ewidentnie nie w ich stylu, a co premiuje mój typ ;)
Detroit Pistons - Golden State Warriors / under 208,5 ✅/ Det&#39; handi -9 ✅/ kurs:1,90/ 1,90 wynik: 108:91
Ten typ również jest bardzo fajny. Linia oczywiście zawyżona z racji GSW, którzy rzucają jak najęci. Tylko, po pierwsze GSW przechodzi mały kryzys i jak wcześniej przekroczyć linię 100 pktów dla nich to formalność to obecnie ta linia staje się nieosiągalna tym bardziej z zespołem defensywnym. Detroit w przeciwieństwie jest niewątpliwie na fali. Dzisiaj to oni powinni dyktować warunki i reguły jestem sceptycznie nastawiony do wysokich handicapów, ale dzisiaj pokuszę się na -9 na gospodarzy. Gospodarze powinni grać ostrożnie w obronie, ponieważ jak puszczą GSW to ich zajadą o czym dobrze wiedzą. Pistons jak na razie to taki czarny koń, na który warto stawiać i mam nadzieję, że dzisiaj się nie zawiodę ???? Grają oczywiście bez AI co zawyża ich morale, ale tak szczerze szkoda Iversona bo jest to zawodnik z klasą i doświadczeniem, ale cóż… my tu typujemy, a nie użalamy ???? Podsumowując, własna hala, zespół na fali a przeciwnik w dołku, więc uprawnia mnie do takich typów jakie podałem. Spoglądając jeszcze w staty:
Detroit Pistons vs. Golden State Warriors 109:87 / -22 / 196
Detroit Pistons vs. Golden State Warriors 93:111 / +18 / 204
Detroit Pistons vs. Golden State Warriors 97:85 / -12 / 182
Detroit Pistons vs. Golden State Warriors 92:88 / - 4 / 180
Detroit Pistons vs. Golden State Warriors 99:93 / -6 / 192

... tak naprawdę kolejna masówka jaka poszła czyli na Houston vs. Suns musiała skończyć się na ⛔... ale schrzanili obydwa undery :zoltakartka:

.kb 31

.kb

Użytkownik
dawno tutaj nie pisalem, ale dzisiaj nabralem ochoty na napisanie jakiejs analizy ????
New York Knicks (-4.5) vs Charlotte Bobcats 105:114 ⛔
typ: 1 kurs: 2.00 buk: bet365
Wg mnie to jeden z najciekawszych meczow do typowania w dniu dzisiejszym. Obie druzyny maja jeszcze realne szanse na PO, jak zreszta wiekszosc druzyn z konferencji wschodnej. Bobcats sa ostatnio na fali, wygrali 5 ostatnich meczow pokonujac m.in. Hawks i Bulls, ktorzy takze maja nadzieje na wystep w tegorocznych Play Offs. Oba mecze zostaly rozegrane w Charlotte, na wyjezdzie radza sobie znacznie gorzej (9-20). I to by bylo na tyle jesli chodzi o Bobcats, bo swoja analize opieram glownie na postawie Knicks, o nich wiem znacznie wiecej. Na ostatnie 5 meczow wygrali jedynie 2, ale poprostu nie mozna powiedziec ze graja zle. Ostatnie transfery Knicks okazaly sie strzalem w 10, no moze w 9, najwazniejsze jest to ze przyniosly wymierne korzysci. Na poczatku myslalem ze sprowadzenie Hughesa bylo jedynym sposobem pozbycia sie w ogole nie potrzebnego Jamesa i Larry nie bedzie mial wiekszego wplywu na gre zespolu. Mylilem sie, Hughes jest ostatnio jednym z najlepszych graczy Knicks. Nie chodzi tylko o puste liczbt, swietny mecz z Hawks jest tego najlepszym dowodem. W ogole tamto spotkanie bylo chyba jednym z najlepszych meczow Knicks w tym roku. Pierwsze co mi sie rzucilo w oczy- opowiesci o niebroniacych Knicks nalezy wlozyc miedzy bajki. Juz od dluszego czasu Knicks robili powolne, lecz systematyczne postepy w tym elemencie gry, ale przeciwko Hawks pokazali naprawde dobry team defence, oczywiscie jak na ich mozliwosci i biorac pod uwage to ze sa prowadzeni przez Mike&#39;a D&#39;Antoniego ???? Na swoim parkiecie graja bardzo mila dla oka i, co wazniejsze, skuteczna koszykowke. Dojscie Wilcoxa i przede wszystkim Hughesa jeszcze bardziej zwiekszylo ich mozliwosci ofensywne rownoczesnie poszerzajac lawke rezerwowych. Jezeli Knicks zagraja dzisaj na poziomie, ktory prezentuja juz od jakiegos czasu to Bobcats nie beda mieli nic do powiedzenia w dzisiejszym meczu. Obie druzyny graly juz ze soba w tym sezonie dwukrotnie, zarowno Knicks z Randolphem, jak i Knicks z Haringtonem wychodzili zwyciesko z tych pojedynkow. Czas na zwyciestwo Knicks III, z Larrym Hughesem w roli glownej ????
No i jeszcze kontujze. Bobcats raczej w pelnym skladzie, a w Knicks pewnie nie wystapia Nate Robinson i Jared Jeffries, ale to jeszcze nic pewnego. Brak Nate&#39;a jest oczywiscie oslabieniem Knicks, ale jest przeciez Larry xD Brak Jeffries jesli juz wplywa na druzyne to wylacznie pozytywnie, wg mnie jego gra na piatce nie byla najlepszym pomyslem...
btw Knicks traca do PO 3 mecze, chcialbym zeby udalo im sie awansowac, bo moim zdaniem tylko oni moga zagwarantowac dosyc ciekawa I runde vs Celtics, tak jak Hawks rok temu. Oczywiscie nie biore pod uwage Sixers, bo oni beda wyzej ????
widzialem tylko pierwsza polowe tego spotkania, ale nie dziwie sie ze przegrali ten mecz, nie grali tak jak to sobie wymarzylem... ????

magiki 42

magiki

Użytkownik
New Orleans Hornets vs. Oklahoma City Thunder/ NOH -12,5 ✅/ Paul over 21,5 ⛔/ kurs: 1,90 / 1,85 (bwin) wynik: 108:90 Paul: 21 pkt :zoltakartka:
Myślę, że to bardzo fajne typy NOH wreszcie wyszło z dołka w którym byli przez kilka ostatnich spotkań. Ostatnie spotkanie z Dallas było na najwyższych obrotach i świetny mecz zagrał rozgrywający Paul. Zdobył ok. 30 pktów a cały zespół wygrał 104:88. Jako, że Chris nareszcie gra jak należy warto na nich dzisiaj postawić bo typ jest jak najbardziej prawdopodobny. Grają z OCT w których prawdopodobnie nie zagra Green, a Durant jest out, czyli tak naprawdę siła ofensywna Oklahomy jest wykluczona. Handi stosunkowo wysokie, ale zważając na ostatnie poczynania gospodarzy oraz brak wspomnianych punktujących w OCT postawię z lekkim oporem na -12,5. Hornets zagrają optymalnym składem. Liczę na świetną defensywę, Chrisa i ogólnie cały team oraz po części nieskuteczność gości. Wspierając się jeszcze ostatnimi dwoma spotkaniami H2H na parkiecie gospodarzy:
New Orleans Hornets vs. Oklahoma City Thunder 109:97 / -12
New Orleans Hornets vs. Oklahoma City Thunder 123:92 / -31
Atlanta Hawks vs. Detroit Pistons / Detroit win / kurs: 2,20 ⛔ wynik: 87:83
Kolejne spotkanie z czarnym konikiem w roli głównej. Atlanta wczorajsze spotkanie miała na wyjeździe w Charlotte i zbyt ambitne podeszli do tego spotkania tracąc wiele sił ostatecznie przegrywając. Detroit natomiast zrobiło sobie piknik z lekko zmęczonym GSW na własnym parkiecie. Dzisiaj sądzę, że po defensywnym i wyrównanym spotkaniu szalę zwycięstwa przechyli Det’ na swoją korzyść. Atlanta w optymalnym składzie, a Pistons bez wspomnianego wiele razy AI. Patrząc na jakiej fali są goście to myślę, że dzisiaj powinno być 5 zwycięstwo ze zmęczoną Atlantą. Spoglądając jeszcze w staty: Atlanta ostanie spotkanie ma wygrane, ale w ogólnym rozrachunku królują tłoki i dzisiaj mają dobrą okazję to potwierdzić. Ponadto, jeżeli spełni się pierwszy warunek, że to goście w miarę możliwości będzie dominować to linia która postawiona jest na 184,5 pkta powinna być przeskoczona tym bardziej, że Detroit punktuje ostatnimi czasy stosunkowo dużo.
Ostanie 4 spotkania:
Atlanta Hawks vs. Detroit Pistons 85:78 / + 7 / 163
Atlanta Hawks vs. Detroit Pistons 90:94 / -4 / 184
Atlanta Hawks vs. Detroit Pistons 95:106 / - 11 / 201
Atlanta Hawks vs. Detroit Pistons 99:93 / +6 / 192

Cleveland Cavaliers vs. Miami Heat
/ under 192 / kurs: 1.90 ✅ wynik: 99:89
Cavs po wczorajszym spotkaniu z Bostonem jak to przystało na nich i w ich hali da odpocząć liderom i będzie rotacja ławką. Spotkanie powinno rozegrać się tak jak ostatnie dwa z Milwaukee i Memphis, czyli CC wyrabia przewagę, wrzuca ławkę i utrzymuje korzystny wynik do końca. Linia według mnie nie powinna pęknąć. Raz, że Cavs są wszechstronna drużyną i jak trzeba bronić to robią to świetnie, a jak trzeba punktować to punktują Co do Miami. Ostatnio mają bardzo wyczerpujące spotkania. Wczoraj bardzo napinkowe spotkanie z Toronto na linii 210 wcześniej Suns 264 pkty i H2H na własnym parkiecie z Cavs 100:107. Każde z dosyć wysokim wynikiem tylko, że te spotkania były rozgrywane albo na parkiecie Miami, albo Heat grali z ofensywnymi teamami. Wiadomo jak spisują się gospodarze na własnej hali, więc wątpię, żeby goście, mieli aż taki zawzięcie by się odegrać w nocy. Oczywiście zagrają na maxa, bo idzie im ostatnimi czasy w miarę dobrze, ale hala Cavs raz, że jest niedostępna dla drużyn pokroju Miami, a dwa i tutaj kluczowy aspekt to defensywa Cleveland. Cavs wiedzą, że Miami jak wskoczy na obroty i pozwoli im się punktować to punktują niemiłosiernie, więc scenariusz o którym napisałem wcześniej jest najbardziej prawdopodobny. LeBron zagra na raty i będzie wyciągał drużynę, Wade rzucał trójki, a pod koszem Litwin. Na pewno dużo pogra Verejao i z jego skutecznością (mimo, że ostatnio gra nawet nieźle) sądzę, że under z tą linią jest bardziej prawdopodobny niż over. Spoglądając jeszcze w staty. Spotkania rozgrywane pod dyktando Cavs, raz, że kończyły się niskimi wynikami to nawet niezłe handi powchodziły. Myślę, że handi -9,5 może wejść, ale tutaj mam trochę wątpliwości.
Ostatnie trzy spotkania:
Cleveland Cavaliers vs. Miami Heat 93:86 / -7 / 179
Cleveland Cavaliers vs. Miami Heat 84:76 / -8 / 160
Cleveland Cavaliers vs. Miami Heat 96:82 / -14 / 178
L.A Clippers vs. Indiana Pacers / under 212,5 / kurs:1,90 ✅ wynik: 105:106
Analiza tak pokrótce. Clipki ostatnimi czasy radzą sobie bardzo słabo. Jako, że zazwyczaj można było w ich spotkaniach stawiać over, teraz jest to bardzo wątpliwe. Rzucają bardzo mało, a dochodzi do tego na dzisiejszą noc absencje, bądź występy pod znakiem zapytania wielu zawodników. Tak naprawdę ten team jest przeszatkowany totalnie i dzisiaj linia 212 punktów według mnie nie powinna pęknąć. Mimo wszystko Indiana powinna wygrać to spotkanie, wrzucając powyżej 100 pktów, ale gospodarze powinni wrzucić under 100 jak to ostatnimi czasy robią. Także spotkania H2H potwierdzają ten under:
L.A. Clippers vs. Indiana Pacers 95:101 / 196
L.A. Clippers vs. Indiana Pacers 87:64 / 151
L.A. Clippers vs. Indiana Pacers 92:97 / 189
L.A. Clippers vs. Indiana Pacers 88:76 / 164
L.A. Clippers vs. Indiana Pacers 94:101 (OT) / 195
L.A. Clippers vs. Indiana Pacers 87:92 / 179

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Ja bym tak nie klnął na Paula Magiki bo obydwa underki na punkty tak na styk ci weszły... Ja ostatnio tak samo wtopiłem na Ryśku Hamiltonie bo rzucił o punkt za mało... No i sporo kaski przeszło koło nosa, ale co zrobić. Raz przyfarci, a raz nie

Mógłbym jeszcze do tego dodać under w meczu Houston-Phoenix, który też mi skopał piękny kuponik bo zachciało się im w ostatniej kwarcie rzucić 70pkt...

M 15

maciekgks

Użytkownik
Wie ktoś o co chodzi z kursami na mecz Boston-Orlando? 1.55 na celtów to wedlug mnie jakas pomyłka. Z tego co widze to niepewny wystep Rondo, ale nawet jesli to i tak Boston powinien bez wiekszych problemów wygrać z magikami.

colorados 334

colorados

Użytkownik
No różnie to bywa Orlando w końcu na pewno nie jest słabym zespołem moim zdaniem ma nawet szanse na zwycięstwo choć dużym faworytem tego meczu są niewątpliwie Boston ????
ale w koszykówce nie tacy faworyci już przegrywali;)

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
dzisiaj chyba najpewniejszymi typami są Boston under 197.5 i Rockets under 195.5 i ewentualnie Spurs handy lub under 218.5

typer_browar 137

typer_browar

Użytkownik
Spotkanie:????San Antonio Spurs-Phoenix Suns:ile zdobędzie punktów : Tony Parker (23.5)
Typ:over
Kurs:1.95
Buk:betgun
Zdaje mi się że bardzo pewny typ.Parker w formie w tym miesiącu rzuca średnio 24 pkt na mecz lecz warto dodać że w ostatnim meczu zagrał tylko 24 min bo jego drużyna prowadziła wysoko od początku meczu i nie było sensu wpuszczać na parkiet najlepszych , w tym meczy Tony trafił 7/9 dwójek i 5/5 wolnych tak więc skuteczność jest.Dzisiaj gospodarze zmierzą się z drużyna która w ostatnim czasie preferuje bardzo ofensywny styl i myślę że w tym meczu SAS sobie troszkę porzuca w przeciwieństwie do poprzednich meczy.Przy słabszej grze Duncana to właśnie Tony jest motorem napędowym drużyny.W tym sezonie Parker przeciwko Phoenix rzucał odpowiedni 32,27i 26 punktów widać że ma patent na tą drużynę.Oba zespoły grają w pełnych składach bez jakiś poważniejszych osłabień.Spursi grają w kratkę zwycięstwa przeplatają się porażkami ostatni mecz wygrali z Wizards 100-78 a co do Phoenix kontynuują serię meczów wyjazdowych i jak na razie wszystkie trzy mecze są przegrane.Z 10 ostanich spotkań tylko Charlotte nie rzuciło im 100 pkt. ale jak wiadomo jest to zespół defensywny w 3 ostatnich meczach wyjazdowych tracili średnio ponad 120 pkt tak więc myślę że dzisiaj Parker powinien rzucić te min 24...​

B 11

bandziuk

Użytkownik
dzisiaj mnie zaciekawila suma punktow w meczu NYK-NYN nie wiem czy bedzie gral Robinson,obrona NYK ostatnio sie poprawila potrzebne sa zwyciestwa 219.5 moze dzisiaj nei peknac co sadzicie?

freakaz 0

freakaz

Użytkownik
Houston Rockets - Memphis Grizzlies (+12,5) - 1 , kurs 1,7 ⛔
Wynik: 93-83
Wydaje mi się, że z pozostałych spotkań na dziś te jest najbardziej warte uwagi. Houston gra doskonale u siebie, bilans 26-6. Natomiast Miśki na wyjazdach grają cieniutko, bilans 4-24 i ogólnie zawodzą po całości. Rakiety dobrze bronią, a wysoki Yao Ming powinien uprzykrzyć życie nieźle punktującemu Gasolowi. Dodatkowo niepewny jest występ lidera Miśków - Rudego Gay&#39;a.Troszkę zniechęca wysokie handi, które wzrosło z 10,5 do 12,5, ale coś w tym musi być widocznie... Typ jest ryzykowny, ale jeśli rakiety nie odpuszczą i cały mecz będą grać rozważnie i z zębem to mogą zdemolować zespół z Memphis. W ekipie z Houston zabraknie standardowo McGrady&#39;ego, reszta jest zdrowa i gotowa do gry. U Miśkow Gay i Jaric są &quot;questionable&quot;. Niestety nie mam dokładnego info co do występu Rudego, pewnie do końca nic nie będzie wiadomo. Mam nadzieję, że zagra w niepełnym wymiarze czasowym, a najlepiej żeby w ogóle nie wyszedł ???? Oto kilka ostatnich bezpośrednich spotkań:
30/10/08 Houston - Memphis 82-71 / -11
01/03/08 Houston - Memphis 116-95 / -21
06/12/07 Houston - Memphis 105-92 / -13
01/01/07 Houston - Memphis 111-109 / -2
To mój pierwszy typ z krótką analizą więc chętnie posłucham wszelkich uwag i ewentualnej krytyki, oczywiście konstruktywnej krytyki. Jeśli ktoś ma lepsze info co do Rudego to chętnie posłucham bo jest zakład kto rzuci więcej Ming czy Gay i jeśli się okaże, że Rudy dostanie dzisiaj limit czasowy to może to być ciekawy typ
Sprawdził się ten czarny scenariusz i Houston odpuściło całkowicie 4 kwartę. 3 minuty przed końcem meczu mieli 20pkt przewagi i w zasadzie stanęli.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
Freakaz, Houston u siebie gra bardzo dobrze to racja, jest jednak mały szczegół który powoduje że moim zdaniem branie tak wysokiego hc (po niskim stosunkowo kursie 1.70) nie ma sensu, dla mnie rzecz jasna. A to dlatego że jutro Houston jedzie na ciężi mecz do Denver który to zespół mimo że dziś także gra to bedzie miał duży handicap w postaci własnej hali gdzie grają dobrze. W meczu w Houston może być taki scenariusz że będą chcieli wypracować sobie przewagę do połowy a póżniej wprowadzić rezerwowych, natomiast Memphis nie ma nic do stracenia i może walczyć do końca, poza tym są dobrzy w pokrywaniu takich dużych hc podobnie jak OKC, życzę powodzenia jednak wtrąciłem tylko swoje 3 grosze...

magiki 42

magiki

Użytkownik
Oklahoma City Thunder - Philadelphia 76ers / OCT handi +6,5 ✅/ kurs: 1,90 wynik: 89:74
Mój czarny konik na dzisiaj ???? Oklahoma jest zespołem z potencjałem co nieraz powtarzałem. Ostatnio wydawać by się mogła sroga porażka z NOH, ale tak naprawdę nieźle się trzymali i nie odstawali od przeciwników. Jak to zazwyczaj bywa OCT zabrakło doświadczenia a co za tym idzie skuteczności w ostatniej kwarcie. Dzisiaj zważając na to, że grają u siebie z przeciwnikiem środka tabeli jakim jest 76ers bez oporów stawiam na gospodarzy. Kolejnym argumentem „za” jest dobra gra bez swojego głównego prowodyra do dobrej gry jakim jest Durant. Bez niego radzą sobie naprawdę dobrze co potwierdzili chociażby w spotkaniu z Dallas oraz wczoraj z Hornets. Wszelkie staty, H2H są przeciwko Oklahomie, ale spotkanie spotkaniu jest nierówne i dzisiaj przeciwko Phili’ nie widzę najmniejszych przeciwwskazań, żeby młodziutki team Grzmotów pokonał starych, rutyniarzy z Filadelfii. Pomimo tego, że dzisiaj ponownie ofensywa jest wykluczona z gry ( Durant + Green) to i tak jestem pozytywnej myśli ???? Jest w składzie duża liczba młodych, zmotywowanych zawodników i w nocy mogą udowodnić 76ersom, że nie są dla nich chłopakami do bicia. Zwycięstwo jest jak najbardziej możliwe, a ja asekuracyjnie stawiam na handicap +6,5 co tym bardziej zbliża typ do pozytywnego zakwestionowania.

.... super OCT! wszedł handik, a i wygrali ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom