ja w zeszlym roku postawilem na Kapono i Howarda, ale wczesniej widzialem ich treningi na yt. po tym co zobaczylem to nie mialem watpliowsci ze wygraja i udalo sie ???? emocje na prawde byly duze dlatego w tym roku rowniez probuje ???? ale tylko dla tych emocji, nie licze na wielkie pieniadze ????
Slam Dunk Contest
Dołączenie JR Smitha do konkursu to najlepsza wiadomość ostatnich dni. Howard i Nate pewnie już srają w gacie, bo do tej pory to oni mieli walczyć o zwycięstwo. Dla mnie faworytem jest właśnie zawodnik Denver. Jest niesamowicie atletyczny i nie będzie się bawił w przebieranki, zdmuchowanie świeczek, czy inne duperele. Pokaże kilka bardzo trudnych i widowiskowych paczek(mam nadzieje na coś czego jeszcze nie było w historii SDC) i jeżeli sędziowie nie będą głosować na show tylko na najlepsze wsady, to JR ma zwycięstwo w kieszeni.
w 100% popieram ten typ ???? takze bardzo sie ucieszylem jak zostal ogloszony zastepca Rudego Gaya ???? szczerze mowiac to JR nalezy do grona moich ulubionych zawodnikow ???? co do tego ze jest najlepszym dunkerem z tej 4 nie mam zadnych watpliwosci, tylko ze to wcale nie oznacza ze wygra ten
konkurs. do finalu dostanie sie bez problemu - moim zdaniem Nate juz pokazal poprostu wszystko co potrafi, na wiecej nie pozwala mu jego 175 cm, watpie zeby nas czyms zaskoczyl, a Rudy Fernadez to juz w ogole jakis glupi zart, Joe Alexander bylby o wiele lepszym wyborem... najwiekszy problem to glosowanie widzow, przeciez Howard zebral najwiecej glosow w tym roku do ASG, najwiecej w historii. a niestety do finalu powinien sie dostac, bo pomyslow mu na pewno nie brakuje.
a co do konkursu rzutow za trzy pkt... Mike Bibby wycofal sie z powodu kontuzji i w jego miejsce wskoczyl Ray Allen. trzeba to powiedziec wprost: mamy 2 faworytow do tytulu, reszta to zupelnie inna liga jesli chodzi o rzuty zza luku. ten konkurs moga wygrac tylko Jason Kapono lub Ray Allen. rzut moneta, bo obaj maja rowne szanse ????
*jednak cos mi sie pomylilo, zajrzalem na strone nba.com i zobaczylem zdjecie Allena obok Mo Willa i JRa z naglowkiem another change i myslalem ze chodzi o trojki ;p a jednak chodzilo o ASG, ale przeciez to juz od dawna wiadomo
czyli Bibby chyba startuje, wiec zwyciesce wg mnie juz znamy ????
na pozostale
konkursy mozna popatrzec, ale obstawiac tak naprawde nie ma czego ;p Sklills Challange to zawsze loteria, a na dodatek startuja zawodnicy o w miare podobnych warunkach fizycznych. ale jesli mialbym wskazac fawortyta to bylby nim Tony Parker, tylko dlatego ze juz bral udzial w tym konkursie.
juz sie nie moge doczekac konkursu wsadow, po 3 latach w koncu mam tak na prawde komu kibicowac i moj zawodnik ma naprawde duze szanse by to wygrac ???? mam nadzieje ze nie zostanie oszukany tak jak Andre Iguodala ????