>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Listopad 2012

Status
Zamknięty.
wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Oglądam sobie Clippers i nie wiem choć jestem dopiero na końcu IIIQ jak Grizzlies to przegrali.Clippers mają taką głebie ze sie w pale nie mieści a nadal potrafią w ciągu 5minut zrobić 10strat praktycznie z niczego.Lepiej bronią ale nie wiem czy to tylko moje wrazenie z pierwszej połowy czy to tylko ich pojedyńczy wybryk.Wyglądający jak gówniarz z poprawczaka Crawford jest zajebistym kolesiem,jak on ma dzień to potrafi wypunktowac rywala aż chce sie to oglądać.Zaraz IVQ,oglądam dalej - Randolph właśnie jest w stanie w ktorym najbardziej go lubie czyli killem all ;)
Ehhh ten Bledsoe,kapitalny mecz w jego wykonaniu ;))

Otrzymane punkty reputacji: +1
M 2,5K

mati89

Forum VIP
Jako że dziś tylko 1 spotkanie i mając na uwadze wynik wczorajszej gry SAS ciągnie mnie ku OKC. Pytanie: Spurs grali tak słabo czy się oszczędzali? Oglądał ktoś ich mecz?
Parker wszystko ciągnął w ofensie. Jak jego nie było na parkiecie to run punktowy szedł w stronę Hornets. Całe szczeście że Duncan i Leonard swoje dołożyli ale Hornets w mojej ocenie grali lepiej. Mieli mały przestój na początku 3Q ale i tak końcówka była bardzo zacięta i gdyby nie trójka Parkera na minutę przed końcem to win zostałby w Nowym Orleanie. Neal i reszta ławki SAS tragedia. Bench Hornets z takimi leszczami jak Mason Jr wyglądał zdecydowanie lepiej.. Stąd poważnie zastanawiam się nad OKC. Głupio oceniać po jednym meczu ale frontcourt SAS wygląda bardzo słabo. Davis niszczył ich wczoraj jak cholera. Jeśli Ibaka zagra mecz na dobrym poziomie to Oklahoma to wygra.

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 13

jofranco

Użytkownik
co myslicie Clippers 2.5 Lakers 1.5 bet an home?
Lakers graja padaczke! 0 rezerwy do tego nie ma Nasha z reszta jak jest to i tak nie ma co robic oddaje Kobiemu pilke Howard podejrzewam rzuty wolne bedzie mial znow jak w 1 meczu;) czy jednak Lakers moga sie podniesc ? mysle ze CP3 lepiej poprowadzi swoj zespol hmm ... ?

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Kurczę, trzeba było zagrać jednak to Porland ;) Nawet się sprawdziło przeczucie, że wygrali i nie potrzebowali handi. Damn, no szkoda. Ale łatwiej mówić po meczu takie rzeczy to fakt, niemniej, szkoda ;) A jak coś wreszcie zdecyduje się zagrać to na bank przegram - just my luck. Choć z tego co patrzę na Boxscore, to Howard i Kobe punktowo zupełnie przyzwoicie zagrali i 66 pkt rzucili. Pewno się rozkręcą niedługo wszyscy w ofensywie, bowiem ten potencjał kadrowy, który posiada LA musi w końcu wystrzelić. Miami też w pierwszym sezonie Big3 (dwa lata temu) początek mieli bez rewelacji. Zobaczymy, niemniej, szkoda typu na Portland, no ale nic już nie zrobię - mogę tylko narzekać ;) Pozdrawiam

midalan 2

midalan

Użytkownik
Też jutro walę na Clippersów. Potencjał kadrowy? Ja go widzę w trzech zawodnikach ;) Lakers oszaleli na punkcie Howarda i zrąbali sobie ławkę. Jak rezerwowi nie zaczną grać to DH, Kobe i Gasol będą grali po 40 minut na początku sezonu, żeby jakoś ciągnąć zespół. Howard jest w stanie grać duże minuty, ale nie wiem jak to przetrzymają Kobe i Gasol. W przypadku kontuzji jednego z tych trzech Lakersi leżą.
Dzisiaj stawiam na Thunder, którzy powinni mieć pełny skład na Spurs (prawie na pewno zagra Sefolosha). Ginobili nie zagra, albo wbiegnie na kilka minut. Ibaka może przystopować Duncana, Westbrook pobiega za Parkerem. Powinni dać radę.
Nad Nets-Knicks jeszcze się zastanawiam. Nie wiadomo czy Chandler zagra. Czekam, aż bukmacherzy łaskawie wrzucą kursy.

gmark 765

gmark

Użytkownik
Ooglądam dalej - Randolph właśnie jest w stanie w ktorym najbardziej go lubie czyli killem all ;)
Jaram się Z-bo jak jest w tym stanie, wygląda nadzwyczaj groźnie.
Osobiście zagrałem wczoraj na niego over 25,5 zbiorki i punkty, i byłem pewien tego typu juz po 1 kwarcie.

Natomiast po raz kolejny przegrałem na Jeziorowcach. Nie wiem jak
w meczu gdzie Howard zdobywa +30 pkt +10 zbiórek, który trafia na dobrej skuteczności wolne, i w którym Kobe zdobywa 30 pkt na FG 50% nie wiem jak można to przegrać bez jakiegokolwiek zagrożenia dla rywala ( cały mecz Portland miało te 5-7pkt przewagi). Ławka tak jak się spodziewałem w Lakersach nie istnieje. Mecz wyglądał cały czas tak samo Lakersi dochodzili do 1-2 pkt straty po czym zazwyczaj pojawiały się 2 głupie straty ( w konsekwencji mieli ich dwa razy wiecej) i Portland łapało bezpieczny dystans. Batum zagrał kapitalne spotkanie.

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
O ile bronek wystąpi z Knicks a pewnie wystąpi to mamy świetny kurs na Heat.Połączyć to z celtami którzy świetnie wyglądali w pierwszym meczu i mam sensownego dubla.Dzisiaj sporo ludzi grało przeciwko Hornets,Ci co grali handi są zawiedzeni a już jutro będzie kolejna okazja.1.76 jest na Jazz w tym momencie...

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
mam ciekawy typek z dzisiejszego meczu. jakbym miał grać na zwycięzcę to bardziej w stronę Thunder, po tym co wczoraj pokazali Spurs, ale nie mam pojęcia w jakiej oni są na razie dyspozycji.
Proponuję więc taki zakładzik na liczbę asyst Russella Westbrooka - over 5,5 1,97 Pinnacle⛔
RW 3 i 2 sezony wstecz należał do czołowych asystujących ligi, notując pow. 8 apg, w poprzednim sezonie ta liczba jednak zmalała wręcz krytycznie do dzisiejszej linii - 5,5. Wynikało to w dużej mierze ze zmiany stylu gry Russella, który przerzucił się na scoring, z dość dobry efektem, ponieważ przez pewien okres był najgorętszym strzelcem ligi, nie schodząc właściwie pon. 26 ppg przy 47% z gry. Pokuszę się także o stwierdzenie, że wynikało to z rosnącej roli Hardena, który często gdy był na parkiecie, to grał czasem jako pg, dużo z piłką, picków i ofensywa była dosyć jednowymiarowa, skoncentrowana na ind. akcjach wielkiej trójki Thunder. Dzisiaj jak wiemy doskonale Hardena już nie ma - są jednak strzelcy, których trzeba karmić podaniami znacznie bardziej niż brodacza - Martin i debiutant Lamb. Istotne także, że pojawiła się nowa opcja strzelecka wśród wysokich, czyli rookie Perry Jones.
Coach Brooks myślę, że będzie chciał to wypośrodkować, żeby Westbrook dawał jak najwięcej drużynie zarówno jako strzelec jak i kreator.
Pewną zmianę można było dostrzec już w meczach przedsezonowych (jeszcze u boku Hardena, który notował ok 6 asyst w tych meczach). W ciągu 3 ostatnich RW notował odpowiednio, 12, 9 i 6 asyst, grając w granicach 26-31 min. Dzisiaj tych minut powinno być znacznie więcej. Spurs pokazali także, że na razie pojęcie gry w obronie jest im obce, dlatego Westbrook powinien mieć sporo swobody, żeby wykazać się jako rozgrywający, który uruchomi strzelców, ale także np. Ibakę pod koszem.
e: łoł, ale kurs poleciał.. do 1,74.. ktoś uderzył to mocno? :O

Otrzymane punkty reputacji: +14
harvey 967

harvey

Użytkownik
Ja oglądałem mecz Spurs i dla mnie jak na parkiecie nie było Parkera i Duncana to ekipy z San Antonio po prostu nie było. Leonard co prawda jako chyba jedyny ich wspierał i sypał te swoje trójki z rogów, ale i tak jakoś powalająco to nie wyglądało. Dla mnie osobiście to Jackson w tym zespole to największa porażka, nie dość, że z czystych pozycji nie potrafi trafiać, osobiste też mógłby poprawić to jeszcze te faule, po których chociażby Davis trafiał. Spurs wygrali przez dwie sprawy, pierwsza to nieporadność w trudnych sytuacjach Hornets. Sądzę, że jakby był Gordon to trafiłby jedną trójkę w końcówce i podopieczni Popovicha by się nie podnieśli. Druga rzecz to piękna trójeczka Parkera, która przyszła im z pomocą, po tej trójce wyszli na 97:95, później Tim dołożył dwa wolne i po meczu. Tuż przed tą wspomnianą trójką Parker miał chyba trzy akcje w których totalnie bez pomysłu czekał na zasłony i nie trafiał z pod kosza. Jak dla mnie Spurs nie mają w tej chwili za dużo argumentów po swojej stronie. Parker, Duncan, Leonard i może Manu, co jak co, ale ta ofensywa mnie do siebie totalnie nie przekonuje.
Comment: Teammate Tony Parker said he expects Ginobili (back) to play Thursday against the Thunder, the San Antonio Express-News reports.
z espn
Co do Thunder to ciężko opisać ich podejście. Tak jak ktoś wspomniał, chwilkę zajmie zanim się odnajdą bez Hardena, a ten pokazał wczoraj jakim dużym wsparciem był dla Russella oraz Kevina. W ubiegłym sezonie na dziewięć spotkań, tylko w jednym padł under 200. Dlatego ja jakoś czuję under w tym meczu. Brak Hardena oraz słaby ofensywa Spurs powinny przyczynić się do undera.

San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder / under 203.5 Tobet # 1.91✅ 86:84 underek na luzie

//Zmieniłem na under 203.5 bo teraz właśnie takie zdarzenie pograłem, tak jak w moim temacie.

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Wydaje mi się że równie dobrze jak na asysty Westbrooka można postawić na under punktowy Duranta. W poprzednim sezonie regularnym jego średnia z SAS wyniosła 22.7 pts. Spośród 29 pozostałych drużyn tylko 4 pozwalały mu na mniejsze zdobycze, w tym DET, MIL i NJN - ze wszystkimi OKC grali tylko raz więc można powiedzieć że to właśnie Spurs praktycznie najlepiej go kryli w tamtym roku. W playoffs średnia wyższa, ale na parkiecie w San Antonio przekoczył linię bodajże tylko raz. Skład Spurs praktycznie niezmieniony, liczę że pamiętają jak grać z Thunder. Z drugiej strony w meczu takich drużyn zdarzyć może się dużo i taki gracz jak Durant też może nas zaskoczyć, to mimo to wydaje mi się że to pewniejszy bet niż typowanie zwycięstwa którejś ze stron.
under 27,5 2.270 @ Pinnacle
under 28,5 1,85 @ Betsson

L 181

lorak

Użytkownik
^
Harvey, jeśli Manu zagra (a wygląda na to że tak będzie), to ja bym stawiał over 201,5. raz że to dość dobra linia (na pinnacle na przykład jest o/u 204), a dwa i przede wszystkim obydwie te druzyny są (no dobrze, były, ale IMO niewiele się tu zmieni) czołówką ligową pod względem zdobywanych punktów. spurs w zeszłym sezonie zajęli 2 miejsce w PPG, thunder 3, więc z Manu na parkiecie gra jest warta świeczki, bo to jego brak był główną przyczyną tego, że SAS czasami tak sobie wyglądali przeciw NOH. co do odejścia Hardena, to myślę że Durant z Westbrookiem (szczególnie on) będą chcieli od razu pokazać, że bez niego bez problemu zdobywają punkty. tak więc tylko jakaś wyjątkowo niemoc strzelecka Manu czy duetu z OCT sprawiłaby, że over 201,5 nie wejdzie.

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Osobiście też bym postawił over, nawet jak Manu nie będzie. Jeśli Szerszenie wbili im 95 punktów to ile mogą Thunder? No ale to moje przemyślenia, które się nie sprawdzają vide: wczoraj napisałem, że linia 14,5 pkt nie powinna zostać przekroczona przez Davisa, a było inaczej ????
I z reguły omijam zakłady over/under, gdyż to jest duża loteria. Wszytko zależy od dyspozycji dnia zawodników, taktyki nakreślonej przez coacha jak i wydarzeń na parkiecie. Przykład: typy na under w meczu Miami - Boston i over Cleveland - Washington; wczorajszy typ na over PHX - GSW też nie wszedł.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
dlaczego niby loteria? właśnie w tym rzecz, żeby przewidzieć jak będą chcieć grać coachowie, która drużyna narzuci swój styl gry. Oczywiście bywają mecze z gatunku &quot;dziwnych&quot;, kiedy komuś wszystko siedzi albo nic kompletnie, ale na tej samej zasadzie bywają mecze kiedy skazywani na porażkę Mavs ogrywają faworyzowanych Lakers..
Duncan pod Ibaką nie rzuca za dużo.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Kurs na LAC w meczu z LAL w Unibet był na początku 3,00 teraz spadł ale ciągle jest wysoki, nie oglądałem Lakers&#39;ów w dwóch ostatnich meczach ale z wyników wygląda że nie za dobrze grali a czytałem nawet że fatalnie, przed sezonowych meczach nie wygrali żadnego, jest jakaś szansa że wreszcie coś zagrają czy raczej grać przeciwko nim zwłaszcza po takich kursach i z takim rywalem?
Duncan wczoraj 24 punkty, dziś linia tylko 14.5 w Bet365 patrząc na to że OKC zbyt dobrej obrony nie ma i w tym meczu trochę punktów może paść to chyba dobry bet?

money 52

money

Użytkownik
Parker, Duncan, Leonard i może Manu, co jak co, ale ta ofensywa mnie do siebie totalnie nie przekonuje.
hmm nie przekonuje Cie 2 ofensywa ligi w poprzednim sezonie?a przeciez sklad sie zbytnio nie zmienil,a co do OKC to Westbrook nakreca tam tempo jest znakomity Durant,Martin ktory moze rzucic pare trojek ,nie mozemy zapominac o Ibace,to juz nie sa tylko bloki,dobra gra pod koszem,ostatnio nawet za 3 rzuca ???? druzyny sa wypoczete ja widze tutaj sporo punktow,albo win Oklahomy ktora po przegranych finalach bedzie chciala wejsc dobrze w sezon przed wlasna publicznoscia z renomowanym przeciwnikiem

patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Dzisiejszej nocy czeka nas tylko jedno spotkanie, ale za to jakie fiu fiu :cool: Na zachodzie odbędzie się szlagier pomiedzy OKC a SAS, a więc czeka nas &quot;bardzo dziki zachód&quot;. Moje typy na te spotkanie to:
???? OKC Thunder vs. SA Spurs 1 (2.10)
Stawka 8/10

???? SA Spurs UNDER 103pts (1.83)
Stawka 9/10

OKC owszem stracili &quot;brodacza&quot; ale trzon drużyny pozostał, więc nadal będą stara silną ekipą. Wczoraj SAS nie zachwycili, widać że jeszcze nie weszli w sezon. Liczę na wygraną OKC, zwłaszcza iż SAS są b2b i na pewno to jest aspekt, który przemawia za OKC. No nic sprobójemy, a jak bedzie przekonamy się rano ????

semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
mecz jest w San Antonio . Ja też sklaniam sie ku overowi , ale łapie over 192.5 po kursie 1.4 w Unibecie za grubiej. Teraz linia stoi na 204 , wiec troche za wysoko , a przeciez to poczatek sezonu z forma i skutecznoscia niektorych moze byc na bakier. Kto wygra nie mam pojecia , wiem że bedzie szybki , dobry mecz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom