>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Kwiecień 2012

Status
Zamknięty.
sewerynkg 18,3K

sewerynkg

Użytkownik
Orlando specjalnie sie podkłada i+ nagle tyle kontuzji w zespole. Chca uniknac gry z Bostonem w 1 rundzie. Dużo latwiejszy przeciwnik to Indiana. Dla mnie dzisiaj bedzie ostre strzelanie w Orlando over 188 izi @ 1.90

toudi 715

toudi

Użytkownik
LA Clippers @ Sacramento Kings
over 205,5 1.92 Expekt

Kings grają run and gun na maxa i tu więcej nie ma zbytnio co pisać, wyniki mówią wszystko. Clippers mają kiepską obronę, ostatnio grali dwa prestizowe mecze z Dallas i Lakers, mieli tez długa serie wygranych zakonczoną wczoraj przez Lakers. Dzisiaj graja back-to-back na wyjezdzie z Kings i nie sądze zeby chciało im się zbytnio grać w obronie, to moze byc dla nich nieco luzniejszy mecz z duzą ilością punktów, Foye czy Young chętnie sobie porzucają.
Mysle jeszcze nad Detroit.
Co do Bostonu to przypominam, ze Celtics wczoraj grali ciezki mecz ze Spurs a od czasu do czasu wręcz oddają mecze bez walki a Bulls przegrali dwa ostatnie mecze w kiepskim stylu, wnioski sobie sami wyciągnijcie.
zagrałełem takie AKO u Williama Hilla
over 196,5 w Sacramento + win Detroit = 1.63

Edit: Niestety, zły typ na over, Evans miał zły dzień a Cousins prawie nie grał ze względu na faule wobec czego ofensywa Kings wyglądała bardzo słabo, Clippers to zauwazyli i na maxa zwalniali gre zebuy jak najmniej gry w transition było. W ogole wszystkie nocne mecze bardzo lowscorowe.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Panowie, pamiętajcie że jest to dział tematyczny. &quot;Suche typy&quot; i nagminne nabijanie postów będą odpowiednio &quot;nagradzane&quot;.
Jeśli chcecie podać tutaj typ, to poprzyjcie go chociaż 2-3 zdaniami uargumentowania, bo pisanie w sensie &quot;wygra x, bo tak mi się wydaje&quot; jest bez sensu ...
I proszę zaprzestać pytań w stylu &quot;warto grać na X?&quot;. Przecież jak ktoś uzna że warto to o tym sam wspomni ...

prorok89 21

prorok89

Użytkownik
Z jakiej paki Phoenix są bez szans.Jak na razie McGee to może buty czyści brazylijczykowi Nene.Nie ma Gallinariego,Fernandeza, Brewer gra straszną kiche,a Chandler gra tak jakby ciągle był w Chinach.Po All Star Game są 11-8,a od momentu gdy minuty na parkiecie ma McGee są 4-4.Phoenix są 13-6 po ASG,Nash kolejny raz wygrywa mecze,Redd jest on fire,Gortat z Lopezem napewno nie są gorsi od McGee,Koufos.

K 0

klips

Użytkownik
Moim zdaniem nie bez powodu Phenix przegrał 6 spotkań z rzędu z Denver. phenix ostatnio na wyjazdach słabo gra mieli 3 zwycięstwa, prawie przegrali z Utah które przestało grać nawet u siebie. A i jeszcze zwycięstwo nad Sacramento i New Hornets które są na ostatnim miejscu... ???? Dorzucajac ostatni mecz z równym sobie rywalem tj. Clippers zostali zniszczeni. Myśle, że darzycie sympatia Phenix przez to że gra tam Gortat, ale niestety tu nie ma na to miejsca ???? Może wy macie racje zobaczymy jutro ???? powodzenia
dlaczego nie pasuje Ci Miami?
fakt niedźwiadki są nieobliczalne i można by było mieć wątpliwości co do wygranej Heat gdyby mecz odbywał się w Memphis a nie w Miami.
23-2 to bilans Heat u siebie.
To bardziej indywidualne podejście... Zawiodłem się ostatnio na nich. I chce sparawdzic czy chcą być na jakimś konkretnym miejscu w tabeli żeby miec odpowiednich przeciwników w rozgrywkach czy po prostu gra im nie szła. Pewnie będziesz miał racje zobaczymy ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Toronto - Cavs
Jamison over 17.5 1.72
Betcity
3/10

Cavs dziś bez:

Daniel Gibson #1 Guard
26.2 minutes per game
PPG 7.5
RPG 2.90
APG 2.2

Kyrie Irving #2 Guard
31.4 minutes per game
PPG 18.8
RPG 3.90
APG 5.7

Anthony Parker #18 Guard
25.2 minutes per game
PPG 6.8
RPG 2.50
APG 2.5

Anderson Varejao #17 Center
31.4 minutes per game
PPG 10.8
RPG 11.50
APG 1.7

Varejao i Gibson już trochę dłużej nie grają, ale Irving i Parker to nieco nowsze absencje. Widać ile minut w rotacji wolnych i ile punktów do zdobycia za nich. Oczywiście nie wszystko się nadrobi, ale w takiej sytuacji jednak Jamison powinien oddawać więcej rzutów. W końcu Irving z Parkerem oddają jakoś 25-30 rzutów w meczu wspólnie. Poza tym w koszykówce tak się dzieje generalnie, że w przypadku braku któregoś z liderów inni liderzy biorą na siebie więcej ciężaru i mają lepsze cyfry. A Jamison jest liderem. Ciężko natomiast liderami nazwać Donalda Sloana, Lestera Hudsona czy Luke&#39;a Waltona. Jamison dziś zagra sporo pewnie, bo ktoś grać musi w końcu, rzutów powinien mieć niemało, więc wg mnie over.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Moim zdaniem nie bez powodu Phenix przegrał 6 spotkań z rzędu z Denver. phenix ostatnio na wyjazdach słabo gra mieli 3 zwycięstwa, prawie przegrali z Utah które przestało grać nawet u siebie. A i jeszcze zwycięstwo nad Sacramento i New Hornets które są na ostatnim miejscu... ???? Dorzucajac ostatni mecz z równym sobie rywalem tj. Clippers zostali zniszczeni. Myśle, że darzycie sympatia Phenix przez to że gra tam Gortat, ale niestety tu nie ma na to miejsca ???? Może wy macie racje zobaczymy jutro ???? powodzenia
To bardziej indywidualne podejście... Zawiodłem się ostatnio na nich. I chce sparawdzic czy chcą być na jakimś konkretnym miejscu w tabeli żeby miec odpowiednich przeciwników w rozgrywkach czy po prostu gra im nie szła. Pewnie będziesz miał racje zobaczymy ????
Jakie to ma znaczenie jezeli w ciągu tych 6 meczów składy obu druzyn wielokrotnie się zmieniały? Idąc tego typu tokiem rozumowania np. na Clippers nigdy nie warto stawiać. W NBA liczy się terazniejszość.
Utah przestało grać, wtf?
Ja myśle, ze Miami chce zając drugie na wschodzie zeby w ewentualnym finale konferencji z Bulls nie mieć home court advantage, chcąć dać fory Bullsom i ogólnie być hardkorami.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
OKC + Miami + SAS + Bucks 2.54
Betcity
2/10

Akurat tam zagrałem, ale do złożenia takie AKO wszędzie.

Lekko składak. Z rzadka gram, ale dziś mnie skusiło.

OKC to jeszcze niżej opiszę.

Miami mocniejsze od Memphis jest, no i grają u siebie, a tu są fest mocni, o czym przekonała się choćby Oklahoma ostatnio. 23-2 u siebie vs 12-16 Memphis na wyjeździe. No wygląda to nienajepiej dla Memphis, w dodatku ostatnio Tony Allen coś się popsuł.

Mecze Spurs i Bucks to ewidentnie mecze drużyn, które o coś walczą z takimi co już walkę mają za sobą. Choć w sumie Bobcats i Hornets bija się o najgorszy bilans i większe szanse na nr 1 w drafcie. Spurs walczą o jak najlepszy bilans na Zachodzie. Jeszcze mają szanse przegonić Miami i w ewewntualnym finale mieć nad nimi przewagę parkietu. No i przegonienie OKC nie jest wcale takie nierealne. Bucks z kolei walczą z Knicksami o PO. Ale są niestety niżej od ekipy z NY, więc nie mogą sobie pozwolić na żadne wpadki z takimi leszczami jak Bobcats.

OKC -4 2.020
Pinnacle
5/10

OKC to prawdziwy kontender, ekipa, która bardzo poważnie liczy się w walce o najwyższe lokaty. Indiana to trochę taki czarny koń tego sezonu. Przed Bostonem, Atlantą, Orlando. Ja tam ich nie podejrzewałem o to przed sezonem.

OKC przegrało już 2 mecze z rzędu, myślę, że to wystarczy. To dopiero 2 taki przypadek w tym sezonie, żeby Oklahoma przegrała 2 mecze z rzędu. Poprzednio seria na 2 się skończyła. Dziś wg mnie powinno być tak samo.

Zresztą te 2 mecze nie pokazywały jakichś ich mega słabości. Porażka z Miami w Miami to żaden wstyd, zwłaszcza, że Heat było mega zmobilizowane, żeby się zrewanżować za wysoką porażkę w Oklahomie. A z Memphis no mieli gorszy dzień za 3 i tyle. Każdemu się może zdarzyć, a tutaj zdarzyło się akurat Durantowi, Westbrookowi i Hardenowi jednego dnia.

Ale te 2 porażki to tylko dodatkowa motywacja dla OKC. Bo SAS już tylko 1 mecz za nimi w tabeli. A przecież trzeba gonić Bulls.

I trochę ciekawostek statystycznych:

Thunder are 6-1 ATS in their last 7 games as a favorite of 0.5-4.5.
Thunder are 4-1 ATS in their last 5 games as a favorite.
Thunder are 6-2 ATS in their last 8 vs. NBA Central.
Thunder are 22-8 ATS in their last 30 games following a ATS loss.
Thunder are 19-7 ATS in their last 26 vs. Eastern Conference.
Thunder are 5-2 ATS in their last 7 games as a road favorite.
Pacers are 3-7 ATS in their last 10 games playing on 1 days rest.
Pacers are 4-10 ATS in their last 14 games following a SU win of more than 10 points.
Pacers are 2-5 ATS in their last 7 vs. NBA Northwest.
Pacers are 2-5 ATS in their last 7 home games vs. a team with a winning road record.
Pacers are 1-4 ATS in their last 5 Friday games.
Pacers are 1-4 ATS in their last 5 home games vs. a team with a road winning % of greater than .600.
Pacers are 3-7 ATS in their last 10 games playing on 1 days rest.
Pacers are 4-10 ATS in their last 14 games following a SU win of more than 10 points.
Pacers are 2-5 ATS in their last 7 vs. NBA Northwest.
Pacers are 2-5 ATS in their last 7 home games vs. a team with a winning road record.
Pacers are 1-4 ATS in their last 5 Friday games.
Pacers are 1-4 ATS in their last 5 home games vs. a team with a road winning % of greater than .600.

groven 2,2K

groven

Forum VIP

Utah Jazz - Golden State Warriors 104:98

Typ: 2 przy handicap: 0-10.5
Kurs: 1.65

Rzadko udzielam się w tym temacie. Nie jestem znawca NBA, typ oparty głównie na statystykach. Utah w Western Conference na 5 ostatnich meczy aż 4 porażki. Forma nie zachwycająca. Golden State Warriors po fatalnej serii 6 meczy bez zwycięstwa w końcu wygrana - 2 dni temu nad Minnesota. Patrząc na handicap punktowy wszystkie ostatnie mecze w przypadku Golden State gdyby dopisać im dodatkowe 10 punktów z 7 ostatnich meczy aż 6 by wygrali. Moim zdaniem dziś jeśli ulegną to niewielką różnicą punktową. A Utah nie prezentuje aż tak wybitnej formy ostatnimi czasy, aby zdeklasować rywala aż 10 oczkami. Wydaje mi się, że rozsądnie będzie pograć na zwycięstwo Golden State, powinni pójść za ciosem po ostatniej wygranej i dać z siebie wszystko, a z przeciwnikiem, który jest wyżej w tabeli motywacja jest zawsze podwójna. Tak jak wcześniej pisałem - typ mocno oparty na statystkach, lecz dobrze przemyślany, nie mam zielonego pojęcia o kontuzjach, składach itp.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Miami + Atlanta + Oklahoma = 2.54 bet365⛔ to jest jakis zart..
Wczoraj slabo, bardzo slabo. Orlando wypadlo bardzo blado, Howard bez jakichkolwiek checi no i druzyna jako ogol nie wygladala najlepiej. Dzisiaj atakuje troszke inaczej. Po kolei : Oklahoma ma serie 2l [ odpowiednio z Memphis u siebie oraz Miami na wyjezdzie] i wydaje mi sie, ze czas najwyzszy na zwyciestwo patrzac na swojego najblizszego rywala. Oczywiscie nic nie ujmujac zawodnikom Pacers, ale mimo wszystko jest to druzyna o mniejszych umiejetnosciach i celach. W obu teamach bez kontuzji. Kolejne spotkanie to Zary z Miami goszczace ekipe Miskow. Sam bilans miami na wlasnym parkiecie mowi chyba wszystko 23-2 ROBI WRAZENIE. Memphis to nie sa przypadkowi zawodnicy ale mimo wszytko jak na moje juz raz zaskoczyli wygrywajac z Oklahoma i dzisiaj nie powinni zwyciezyc. Ostatnie spotkanie to Atlanta podejmujaca w Philips Arenie Detroit. Nie oszukujmy sie Jastrzebie walcza o rozstawienie w PO z Orlando i z taka druzyna trzeba wygrywac. Oprocz stalych absencji nikogo nie brakuje wiec jestem spokojny.

toudi 715

toudi

Użytkownik
Oklahoma 1.65

Thunder nie przegrali ani razu 3 meczów pod rząd w tym sezonie, forma nadal jest wysoka, z Memphis byli troche zdekoncentrowani po blowoucie Bullsów, Grizzlies mieli więcej energii, Miami u siebie bardzo mocne i miało revenge factor. Indiana jest ok ale kilka blowoutów od elitarnych ekip dostali, nie przepadam za Collisonem, chyba najsłabszy element pierwszej piątki Pacers. Dobry kurs na podraznionych Thunder.

J 13

jrq-

Użytkownik
Żebyście się nie zdziwili z tym OKC, jak dla mnie to lepiej tego nie ruszać. Ja dziś generalnie widzę zwycięstwa faworytów... Atlanta, Miami, Toronto, Dallas, Bucks, Spurs, Lakers.
Dziwne, że nikt nic nie pisze o Lakers, kurs przyzwoity, 1.40, a według mnie ten mecz to pewniak. Nie widzę tu szans dla Houston, którzy po starcie Martina są dużo słabsi. Lakers po tradzie Sessionsa grają naprawdę dobrze i widać, że ta zmiana sporo dobrego wprowadziła.
Spurs i Bucks tłumaczyć nie trzeba. Atlanta wreszcie w prawie pełnym składzie powinna się uporać z Pistons, którzy ostatnio zdecydowanie ponad stan grają. Miami i Dallas - tutaj też atut własnego parkietu powinien być decydujący. Portland słabiutko, Kurs 1.40 na Dallas też spory jak dla mnie, Miami bez Wade powinno pocisnąć, są mimo wszystko lepsi, a u siebie rzadko frajerzą, w przeciwieństwie do wyjazdów i tu można im ufać.
edit: nie przesałbym tez z tym robieniem z Suns contendera... Denver powinni to na spokoju wygrać
edit2: mecze, które sobie odpuściłem, to trafiłem (DEnver+Indiana), reszta dramat!!!

K 71

kogut

Użytkownik
Dziś gram na Miami. Memphis ostatnio bardzo ciężki kalendarz. Dużo meczy na wyjeździe bez dnia przerwy. Mogą czuć zmęczenie. Na dodatek już jutro zmierzą się ponownie z Dallas z którym ostatnio przegrali. Wydaję mi się że myślami mogą być już przy jutrzejszym pojedynku i dziś nie podejmą specjalnie walki. Dodatkowo niepewny jest występ Tonyego Allena. Miami dobre u siebie. Teraz trzy mecze przed własna publicznością, każdy z dniem przerwy. Jedyne o co się boję to o ich mobilizację. Przeważnie po wygranych z dobrymi przeciwnikami przychodzi rozluźnienie. Mimo wszystko zaryzykuje. Memphis - Miami Heat | Miami (-6.5) [1.76] Bet365

Myślę że warto też zagrać dziś Atlante choć z mniejszym handicapem.

mak0s 8

mak0s

Użytkownik
Kilka spotkań rzuca mi się w oczy:
Suns@Nuggets
Suns zlapali rytm, i to niezaprzeczalne. Nash kieruje zespołem, który jeszcze 2 miesiące temu nie mógł marzyć o PO, a dzis coraz realnie spoglada na 8 miejsce na Zachodzie. Nie ma ubytków kadrowych, wiec pozostaje walka. Pod koszem dobrze wykreowani Lopez z Gortatem powinni miec wiele okazji do łatwych punktów, bo McGee to nie klasa co Nene. Ubytki Galinariego i Wilsona Chandlera sa istotne. Kursy powinni byc bardziej wyrownane wg mnie
Pick Suns 2.4 BF
3/10⛔
Pistons@Hawks
Pistons w pełnym składzie, napsuli juz krwi nie takim jak Hawks. Pistons dobrze się ogląda, bo b. dobrze wykorzystuja matchupy. Prince moze napsuc krwi JJ. Kurs przeszacowany wg mnie.
Pick Pistons +9,5 2/10✅
Pistons @5 1/10⛔
Rockets@Lakers
Podtrzymuje swoja opinie, ze Lakers w tym sezonie to polowa wartości druyżyny chociazby sprzed roku. Absoltuny brak lawki. Do tego chemia w zespole popsuta, poprzez proby sciagniecia Howarda/pozbycia sie GAsola, oraz wywalenie Fishera, nie sprzyja dobrym wynikom. Lovry to duze oslabienie, jednak bez niego Dragic potrafi pociagnac zespol do zwyciestw (bilans 6-5).
Pick Rockets +6,5
3/10✅

i maly komentarz do OKC. Uwazajcie na ten mecz. A jak juz grac to bez spreadu.

Otrzymane punkty reputacji: +2
czoker 143K

czoker

Użytkownik
OKC -22 w połowie trzeciej kwarty, nieciekawie to wygląda.
Postawiłem ich zwycięstwo w drugiej połowie - 1,73 BET365, jednak to chyba nie był najmądrzejszy wybór.
Miami też -16 do połowy, jeden z tych dwóch faworytów na pewno przegra i pewnie skopie kilka kuponów. Nieprzewidywalne jak zwykle to Nba
Zeby nie było do końca OT.
Event: Denver Nuggets - Phoenix Suns
Podpisuje się pod opinią Mak0sa, Phoenix wyraźnie w formie, wciąż walczą o play off, w Denver kontuzje więc liczę na niespodziankę.
Phoenix Suns 2.27 dobet.com http://www.dobet.com
Kurs niski, gram u tego buka po to żeby obrócić bonus.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
OKC zagrało fatalnie w ataku dlatego taki wynik. Istniał tylko Durant, zero Perkinsa czego można było się spodziewać, ale słaby występ Westbrooka (6/21) tego nie przewidziałem i skończyło się jak skończyło.

Miami też zaskoczyło swoją nieporadnością, tym bardziej u siebie w hali. Cóż NBA pokazuje nam po raz kolejny jak może być nieprzewidywalne.

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Serce sie raduje jakwidze tak grajacych spurs.najepsza rotacja i gllebia skladu w lidze szczegolnie naobwodzie.Wnocy 13zawodnikow pelnoprawnie przyczynilo sie do miazgi z hornets.Powtorki z tamtego roku niebedzie,sklad szerszy,lepsze opcje pod koszem.Jestem pod wrazeniem transition offense,czasem towyglada jak Suns zlat2004-2007

Wielkie brawa dlaMiskow.Wraz zeSpurs prezentuja dla mnie najciekawszy basket na zachodzie.Randolph moze eksplodowac podczas PO i kto wie.Rotacje maja tez ok.PO zapowiadaja sie ekscytujaco naZachodzie.Do finalu moim zdaniem jest 3najwiekszych kandydatow.OKC,Spurs i MEM.

K 0

klips

Użytkownik
Zachciało się Ameryki ;d ciężko teraz wytypować Moim zdaniem Orlando zdobyło miejsce o jakim myślało i teraz będa chcieć sie na nim utrzymać dzisiaj pokonaja Philadelpie. Co do moich typów to zagram na drużyne, na która zawsze bałem się stawiać tj. Memphis. Są u siebie i ostatnio maksymalnie wychodzi im gra. Drugi typ to wygranie 1 qwarty Milwaukee, zaczynają jak zawsze ostro i nawet na wyjazdach wygrywaja pierwsza qwarte chociaż późneij jest troche słabiej.

mak0s 8

mak0s

Użytkownik
Zachciało się Ameryki ;d ciężko teraz wytypować Moim zdaniem Orlando zdobyło miejsce o jakim myślało i teraz będa chcieć sie na nim utrzymać dzisiaj pokonaja Philadelpie. Co do moich typów to zagram na drużyne, na która zawsze bałem się stawiać tj. Memphis. Są u siebie i ostatnio maksymalnie wychodzi im gra. Drugi typ to wygranie 1 qwarty Milwaukee, zaczynają jak zawsze ostro i nawet na wyjazdach wygrywaja pierwsza qwarte chociaż późneij jest troche słabiej.
Wg mnie Twoje przewidywania co do meczu Orlando@Sixers to wróżenie z fusów. W tym zespole źle sie dzieje. A Sixers powoli muszą zacząć oglądać się za siebie, bo Bucks i Knicks coraz realniej naciskaja. Kursy ciekawe na Magic, ale ja bym poczekal na live i w 1 kwarcie cos pograł raczej z tego meczu.
Granie na kwarty to rzut moneta, to lepiej grac wyzszy kurs jesli juz ;) ale toTwoje pieniądze ;)

4tech 9

4tech

Użytkownik
Dzisiaj Orlando dostanie baty, Phila wygra spokojnie, nie zagra Anderson i Turkoglu.... Phila pełen skład i będą chcieli zmazać plamę jaką dali w ostatnim meczu z Toronto... jak dla mnie czysta 1 a nawet spokojnie z handi , a drugim ciekawym meczem jest Memphis, dzisiaj spokojnie poradzili sobie z Miami wiec i powinni dac rade ze słabszym Dallas.
pozdrawiam
i życzę Wesołych Świąt ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom