To bardziej indywidualne podejście... Zawiodłem się ostatnio na nich. I chce sparawdzic czy chcą być na jakimś konkretnym miejscu w tabeli żeby miec odpowiednich przeciwników w rozgrywkach czy po prostu gra im nie szła. Pewnie będziesz miał racje zobaczymy ????dlaczego nie pasuje Ci Miami?
fakt niedźwiadki są nieobliczalne i można by było mieć wątpliwości co do wygranej Heat gdyby mecz odbywał się w Memphis a nie w Miami.
23-2 to bilans Heat u siebie.
Jakie to ma znaczenie jezeli w ciągu tych 6 meczów składy obu druzyn wielokrotnie się zmieniały? Idąc tego typu tokiem rozumowania np. na Clippers nigdy nie warto stawiać. W NBA liczy się terazniejszość.Moim zdaniem nie bez powodu Phenix przegrał 6 spotkań z rzędu z Denver. phenix ostatnio na wyjazdach słabo gra mieli 3 zwycięstwa, prawie przegrali z Utah które przestało grać nawet u siebie. A i jeszcze zwycięstwo nad Sacramento i New Hornets które są na ostatnim miejscu... ???? Dorzucajac ostatni mecz z równym sobie rywalem tj. Clippers zostali zniszczeni. Myśle, że darzycie sympatia Phenix przez to że gra tam Gortat, ale niestety tu nie ma na to miejsca ???? Może wy macie racje zobaczymy jutro ???? powodzenia
To bardziej indywidualne podejście... Zawiodłem się ostatnio na nich. I chce sparawdzic czy chcą być na jakimś konkretnym miejscu w tabeli żeby miec odpowiednich przeciwników w rozgrywkach czy po prostu gra im nie szła. Pewnie będziesz miał racje zobaczymy ????
Wg mnie Twoje przewidywania co do meczu Orlando@Sixers to wróżenie z fusów. W tym zespole źle sie dzieje. A Sixers powoli muszą zacząć oglądać się za siebie, bo Bucks i Knicks coraz realniej naciskaja. Kursy ciekawe na Magic, ale ja bym poczekal na live i w 1 kwarcie cos pograł raczej z tego meczu.Zachciało się Ameryki ;d ciężko teraz wytypować Moim zdaniem Orlando zdobyło miejsce o jakim myślało i teraz będa chcieć sie na nim utrzymać dzisiaj pokonaja Philadelpie. Co do moich typów to zagram na drużyne, na która zawsze bałem się stawiać tj. Memphis. Są u siebie i ostatnio maksymalnie wychodzi im gra. Drugi typ to wygranie 1 qwarty Milwaukee, zaczynają jak zawsze ostro i nawet na wyjazdach wygrywaja pierwsza qwarte chociaż późneij jest troche słabiej.
Dzisiaj Orlando dostanie baty, Phila wygra spokojnie, nie zagra Anderson i Turkoglu.... Phila pełen skład i będą chcieli zmazać plamę jaką dali w ostatnim meczu z Toronto... jak dla mnie czysta 1 a nawet spokojnie z handi , a drugim ciekawym meczem jest Memphis, dzisiaj spokojnie poradzili sobie z Miami wiec i powinni dac rade ze słabszym Dallas.Zachciało się Ameryki ;d ciężko teraz wytypować Moim zdaniem Orlando zdobyło miejsce o jakim myślało i teraz będa chcieć sie na nim utrzymać dzisiaj pokonaja Philadelpie. Co do moich typów to zagram na drużyne, na która zawsze bałem się stawiać tj. Memphis. Są u siebie i ostatnio maksymalnie wychodzi im gra. Drugi typ to wygranie 1 qwarty Milwaukee, zaczynają jak zawsze ostro i nawet na wyjazdach wygrywaja pierwsza qwarte chociaż późneij jest troche słabiej.