Jakich was i czego miałem się słuchać? gdybym się posłuchał ciebie to utopił bym tak czy siak bo Wash coś słabo pokrył to twoje handi. Nocka jak dla mnie średnio udana , Lakers i SAS na , więc nie jest źle. Oklahoma na własne życzenie przegrała , jak Perkins dwa razy nie potrafi trafić z pod kosza a potem wali dwa wolne w decydującym momencie to nie ma co liczyć na wygraną. Heat są po prostu słabi , to był mecz LeBron vs Oklahoma , zupełnie nikt więcej w Miami nie grał , Wade słabiutko , Bosh zupełnie nie widoczny. Gdyby tylko Thunder nie robili kretyńskich błędów i nie oddawali debilnych punktów za niesportowe faule to by to wygrali.Nie posłuchałeś nas? Prawda jest taka że do póki sam się nie przejedziesz to się nie nauczysz;p pozdro.
wie ktoś czy zagra dzisiaj Howard z Knicks?
mysle ze szanse na to ze zagra sa mniejsze niz na to ze nie zagra. Glen Davis nie radzi sobie aż tak źle, Orlando ma niemal pewny DOBRY spot w playoffach takze Magic chca by Howard wyleczył się do końca niż żeby wrócił i złapał kontuzję która wykluczy go z postseasonu.Dwight Howard (back) is listed as 'questionable' for Thursday's game vs. the Knicks.
słaby to Ty jestes w tym co piszesz..jak mozna takie cos napisac o drugiej druzynie konferencji i teamie ktora zapewne bedzie w finale...?opanuj sie to ze wtopiles na twoich OKC nie znaczy ze mozesz pisac bzdury,i takie gdybanie gdyby Perkins trafil dwa osobiste w koncowce...gdyby trafil spod kosza...slaby jest to nie trafil,rownie,nad Czikago tez sie podniecales w zeszlym roku a Miami prawie sweepa z nimi zrobili z MVP D.ROSE na czele buhahaHeat są po prostu słabi
eee to było dawno temu, teraz byczki bez Rose'a pokonali Miami ????Czikago tez sie podniecales w zeszlym roku a Miami prawie sweepa z nimi zrobili z MVP D.ROSE na czele buhaha
owszem ale grali u siebie i mieli dzien dłuzej odpoczynku no i poza tym wygrali tylko 4 pkt i to chyba w tamtym meczu Lucas rzucil 24 pkt?(zastepuje Rose)eee to było dawno temu, teraz byczki bez Rose'a pokonali Miami ????
Naucz Ty się czytać ze zrozumieniem . Wiem jak gra zdrowy Wade i wiem , że to zajebisty zawodnik. Czy gdzieś napisałem , że nie? napisałem , że wczoraj grał słabiutko , bo tak po prostu było a o jego kontuzji wiedziałem najlepiej , bo już przed meczem o niej wspominałem. Nie wiem co ty bierzesz , ale jakoś nie przypominam sobie , żebym gdziekolwiek podniecał się w tamtym roku Bulls . Będzie w finale bo?? , jak dla mnie Heat w tym sezonie w finale się nie znajdą a jeśli jakimś cudem uda im się wyeliminować Byki to zbiorą ostre lanie w finale (coś tak jak w tamtym roku). Miami znajduje się niewątpliwie w dużo słabszej konferencji i zagrożeniem może być dla nich tylko Chicago , gdyby grali na wschodzie to Lakers , SAS i Oklahoma pewnie wybiłyby im z głowy finał.słaby to Ty jestes w tym co piszesz..jak mozna takie cos napisac o drugiej druzynie konferencji i teamie ktora zapewne bedzie w finale...?opanuj sie to ze wtopiles na twoich OKC nie znaczy ze mozesz pisac bzdury,i takie gdybanie gdyby Perkins trafil dwa osobiste w koncowce...gdyby trafil spod kosza...slaby jest to nie trafil,rownie,nad Czikago tez sie podniecales w zeszlym roku a Miami prawie sweepa z nimi zrobili z MVP D.ROSE na czele buhaha
dodam jeszcz ze nie masz pojecia jak gra ZDROWY Wade.....ponadnto w Mimi brak Milerra ktora rzuca tam z najlepszym % za 3 i dosyc przyzwoicie zbiera,ale co tam to sie nie liczy,zeby nie bylo,to ze mam LBJ w avatarze nie znaczy ze jestem fanem Miami Heat,ale staram sie obiektywnie pisac jak to wyglada,a zreszta co tu duzo pisac skoro wyniki mowia same za siebie 22-2 Home a w PO i Away wyniki beda lepsze
haha jakie lanie..Mało brakowala a Heat prowadziliby w seri 2:0(widac ze skonczyles ogladac PO-finały po odpadnieciu Czikago)SaS by im tak szybko wybilo finał jak zrobili to Grizzles z SaS,gdybys byl troche bardziej w temacie to bys wiedzial ze PO a RS to dwa rozne swiaty,tak jak pisalem pierwsze SaS z 8 Memphis dostali az miło,to samo Miami z Bulls zrobili a tez byli nizej po RS i tez grali słabo w.g "ekspertow"Byki to zbiorą ostre lanie w finale (coś tak jak w tamtym roku). Miami znajduje się niewątpliwie w dużo słabszej konferencji i zagrożeniem może być dla nich tylko Chicago , gdyby grali na wschodzie to Lakers , SAS i Oklahoma pewnie wybiłyby im z głowy finał.
Ty to jesteś jednak zaślepiony. Chicago przegrało z Miami 4:1 - dostali prawie sweepa , Dallas rozwaliło Miami 4:2 - co z tego skoro Miami prawie prowadziło w serii 2:0 ???? . Dallas pokazało Miami prawdziwą koszykówkę w 3 ostatnich meczach finału . SAS w tamtym roku grali w PO po prostu bardzo słabo , nie wiem czym to było spowodowane , ale po prostu nie trafili z formą. Nie znaczy to jeszcze , że Miami bez problemu by ich rozwaliło. Wracając jeszcze do Czikago , dwa ostatnie mecze Heat więcej szczęścia niż rozumu.haha jakie lanie..Mało brakowala a Heat prowadziliby w seri 2:0(widac ze skonczyles ogladac PO-finały po odpadnieciu Czikago)SaS by im tak szybko wybilo finał jak zrobili to Grizzles z SaS,gdybys byl troche bardziej w temacie to bys wiedzial ze PO a RS to dwa rozne swiaty,tak jak pisalem pierwsze SaS z 8 Memphis dostali az miło,to samo Miami z Bulls zrobili a tez byli nizej po RS i tez grali słabo w.g "ekspertow"
nie przesadzajmy znowu :]Miami znajduje się niewątpliwie w dużo słabszej konferencji i zagrożeniem może być dla nich tylko Chicago , gdyby grali na wschodzie to Lakers , SAS i Oklahoma pewnie wybiłyby im z głowy finał.
To ciekawe ???? a ja właśnie zastanawiałem sie czy nie zagrać na Knick's bo oferta wygląda atakcyjnie. Ale nie chciałem ryzykować ???? ogólnie to troche słabo Magiki grają ostatnio a nie tak dawno Knick's pokonało ich na wyjeździe... Może masz racje zobaczymy jutro ????Orlando Magic-New York Knicks 1 1,66
Orlando ostatnio L4,właśnie z NYK,Dallas,Denver oraz Detroit i 5L na nich to będzie za dużo nawet jak nie zagra Howard.Grają u siebie a,że Knicks na wyjazdach 9-17 i ostatnio 0-3 to szanse spore uważam,poza tym 8/10 ostatnich spotkań w hali Magików wygrywali gospodarze i 7/10 ostatnich spotkań z NYK to Orlando wygrywało,uważam,że warto
W sumie to można się tutaj zastanowić nad jakimś grubszym overem Melo. Anthony bierze na swoje bary gre Knicks , ostatnio mega mecze mu wychodzą , gra teraz za trzech bo nie ma Amare'a i Lina . NYK muszą walczyć o każdy win , bo Bucks po przyjściu Ellisa grają świetnie i mogą ich wywalić z PO. O win z Orlando będzie ciężko , dlatego nie ma mowy o jakimkolwiek odpuszczaniu i oszczędzaniu Melo , z Cleveland pograł tylko 33 minuty i dlatego "tylko" 19 punktów , w meczach z Atlantą i Indianą gdzie zagrał po 40 minut , nabił 39 i 36 punktów. Buki proponują linie ok 23 pkt , więc zdecydowanie warto zagrać tutaj overa. Na Orlando grać trochę ryzykowne , nie wiadomo ile Howard pogra.Orlando Magic-New York Knicks 1 1,66
Orlando ostatnio L4,właśnie z NYK,Dallas,Denver oraz Detroit i 5L na nich to będzie za dużo nawet jak nie zagra Howard.Grają u siebie a,że Knicks na wyjazdach 9-17 i ostatnio 0-3 to szanse spore uważam,poza tym 8/10 ostatnich spotkań w hali Magików wygrywali gospodarze i 7/10 ostatnich spotkań z NYK to Orlando wygrywało,uważam,że warto
Dwight wraca, dlatego typ wydaje sie IMHO niezly. Knicksi pokazali jakimi pusiakami sa [spotkanie z Indiana] i nie ufam im. Druga sprawa to trzecia pozycja w konferencji wschodzniej, ktora ewidentnie Magic ucieka...To ciekawe ???? a ja właśnie zastanawiałem sie czy nie zagrać na Knick's bo oferta wygląda atakcyjnie. Ale nie chciałem ryzykować ???? ogólnie to troche słabo Magiki grają ostatnio a nie tak dawno Knick's pokonało ich na wyjeździe... Może masz racje zobaczymy jutro ????
Wszystko pięknie ale Howard nie będzie grał dziś dużo i dobrze wciąż jest lekko kontuzjowany sam powiedział to w wywiadzie, nie wiem czy zauwazyliscie ale zaaferowani Howardem nie dostrzegliscie że nie zagraja Anderson i Nelson, Magiczni maja slabsza lawke i Knicks napewno sobie z nimi poradzaDwight wraca, dlatego typ wydaje sie IMHO niezly. Knicksi pokazali jakimi pusiakami sa [spotkanie z Indiana] i nie ufam im. Druga sprawa to trzecia pozycja w konferencji wschodzniej, ktora ewidentnie Magic ucieka...
Orlando Magic 1,62 Betsafe