toudi
Użytkownik
Dobrze zbiera bo ma 7,1 wzrostu, blokował dobrze parę lat temu raczej, teraz to on momentami ledwo ręce do gory podnosi. W ostatnich 10 meczach raptem 6 bloków zanotował, moze nie grał po 40 minut ale to i tak nic nadzwyczajnego. To, ze size'u w pomalowanym dodaje chyba mozna spokojnie wywnioskować z tego co on nim napisałem, jak ma 7,1 wzrostu to trudno zeby nie dodawał. Wszystkie jego atuty wynikają ze wzrostu. Gortat jest zbyt szybki dla niego. Wczoraj Cousins robił go jak chciał, DeMarcus to pod względem umiejętności top 5 centrów w lidze ale mimo wszystko. To, ze kiedyś cos tam sie zapowiadał ale miał kontuzje itp. niewiele znaczy aktualnie.nóż się otwiera w kieszeni jak takie głupoty się czyta. Przybilli jak większości w Blazers zniszczyły karierę trochę kontuzje, ale zawsze był to naprawdę fajny defensywny backup centra. Z konieczności przy kontuzjach Odena grał wiele w s5 i też wywiązywał się dobrze ze swoich ról. Świetnie zbiera, dobrze blokuje, dodaje size'u w pomalowanym. Naprawdę dobry roles, a ty traktujesz go jak jakiegoś Hasheema Thabeta. Zobaczymy jak Gortat go będzie "robił", jeśli Nash mu nie pomoże..
Moze czasem zbyt mocnego słowa uzyje ale taki mam styl po prostu, Przybilla jest dla mnie słaby i tyle.