>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Najlepszy bukmacher internetowy

Status
Zamknięty.
fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Przeciez nie napisal ze na expekcie zanizaja, tylko ze poleca expekta i betguna
a w bagu zanizaja ????

tam kropka jest, oddzielajaca zdania ????
heh racja .Juz pozno i kropka sie z przecinkiem pomyliła ;)
Sorki Dobermanku ;P

poZdrawiam

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Dzięki pomyślę nad waszymi radami,a ponawiam pytanie.
Co to są te bony, do czego służą, jak je można otrzymać ?

K 0

kosiara

Użytkownik
Chyba jednak jest jeszcze buk który jest b. dobry.

Mowie o Bet365. Stronka niezła. Zakładów LIVE jest dużo. Kursy wyśmienite i super wpłaty/wypłaty. Polecam bet365

harv 0

harv

Użytkownik
Jak dla mnie, od dłuuugiego już czasu króluje SportingBet:
- spora oferta
- ilość zdarzeń praktycznie w każdym z meczy
- szybkie przelewy
- porządny live
- PRZEJRZYSTOść OFERTY

sutek 79

sutek

Forum VIP
Jeśli ktoś jest początkującym typerem i dopiero zaczyna grać to proponuję albo Expekt albo Betgun. Przejrzyste strony wszystko bardzo dobrze wytłumaczone, np. w Betgun każdy zakład jest bardzo wyraźnie wytłumaczony po kliknięciu na ? i to spory plus. Betgun zrobił na mnie dobre wrażenia el mam jedna wadę nie ma w ofercie mało znanych lig, mówie wiec jesli ktoś jest początkujący to Betgun bardzo dobry wybór są tam znane ligi itp tyle wystarczy dla początkującego gracza.

artur202 4

artur202

Użytkownik
ja tam zawsze sobie bedę cenił bet-at-home za ekspresowe wypłaty na konto w 24 godziny, niby mało ofert ale zawsze da sie cos wybrać i nigdy nie ma problemów z wypłatą żadnych dowodów tożsamości,żadnych oświadczeń.:spokodfhgfh:Buk 1 klasa

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
dokladnie bet-at-home jest najlepszym bukiem w necie takie jest moje zdanie!
wyplaty ma mb ekspresowe na konto bankowe tez i nigdy nie mialem zadnego problemu z tym bukiem
a oferta jest calkem bogata ja na nia nigdy nie narzekalem:spokodfhgfh:

K 0

karpios

Użytkownik
Witam !
Jakiego buka byscie mi polecili , gram juz z 3-4 lata u bukow ale naziemnych ;/ ,wczesniej chcialem zalozyc u internetowego ale slyszalem ze przy wyplatach sa jakies problemy niestety.
Szukam buka u ktorego niema zadnych problemow z wyplata pieniedzy oraz z bogata bogata oferta , kursy niemaja dla mnie zbytnio znaczenia (no chyba ze sa zanizone o 10-15 gr :pP ) , wole wygrac mniej ale miec z czego wybrac i WYGRYWAC systematycznie ;]

Jeszcze takie pytanko czy jest jakis minimalny wklad na kupon ? i czy jest ograniczenie ilosci zakladow na kuponie ? (lubie se pyknac w milenium na weekend pelna liste 32 meczy :pP)
Dobrze by bylo takze jakby w pilce noznej , hokeju itp. byla oferta na ponizej / powyzej

Z Gory Dziekuje Za Pomoc :-]

daimler 14

daimler

Forum VIP
Witam !
Jakiego buka byscie mi polecili , gram juz z 3-4 lata u bukow ale naziemnych ;/ ,wczesniej chcialem zalozyc u internetowego ale slyszalem ze przy wyplatach sa jakies problemy niestety.
dlaczego mają być jakieś problemy ? no chyba że sie wałuje buka to wtedy są problemy, a tak to nie ma prawa.
Minimalne progi na zakład są różnie w bukach, ale przeważnie to 1 zł badz 2 albo mniej.
Ja ci z mojej strony polecam Betgun, najszybsze wyplaty na rynku,. rano wyplacasz i po poludniu kolo 15-16 kasa jest na koncie, a i ciekawa oferta zakladów ;)
którego buka wybierzesz to juz twoja kwestia &quot;gustu&quot;.
z mojej strony to już chyba wszystko....

kochan 0

kochan

Użytkownik
Natomiast ja Tobie mogę polecić Expekt&#39;a
+ za ofertę (całkiem niezłą)
+ za kursy
+ za przejrzystość strony
nie wiem tylko jak sprawa z wypłatą, ale słyszałem że BEZPROBLEMOWA. Ogólnie rzecz biorąc buk warty polecenia !

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Jeśli mielibyście wybierać między Betgun a Unibet co byście wybrali ?
Niby Unibet ma o wiele większą ofertę i to jest to dlaczego w tym momencie bym go wybrał.
Z drugiej jednak strony jest bezproblemowy i szybki Betgun (grałem jakiś czas) jednak ze słabszą ofertą niestety.
Nie chodzi mi o możliwość stawiania na np. 5 ligę angielska lecz o liczbę możliwości do obstawienia jednego meczu.

D 0

dezu

Użytkownik
no to ładnie sie naczytałem o bwin kurcze ja tam niedawno wpłaciłem kasę juz sie obawiam o zamknięcie konta. Czy naprawdę zamykają konta ot tak sobie??

kochan 0

kochan

Użytkownik
raczej nie powinni zamykac &quot;od tak sobie&quot; bo to jest karygodne, ale fakt trzymanie swoich pieniedzy na ich koncie to strach ⛔

snajper 322

snajper

Forum VIP
Dla poczatkujacych polecam jak najbardziej Expekt, szybka wplata pieniedzy. Ja nie mialem zadnych problemów u nich ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom