Z tym się zgodzę. Jeżeli chodzi o under/over to lepszego buka nie znajdzieszDla singielków polecam pinnacle. dobre kursy, dobra oferta.
Ja grałem i tu i tu. Skoro chcesz grać piłkę nożną to porównaj sobie ten sam mecz u obydwu buków. Jakie zdarzenia oferują itp.Witam. A ja waham sie pomiedzy Expektem, a Tobetem. ???? Ktory, z tych bukow mi polecacie? Zaznacze, ze nigdy nie gralem przez neta - jestem poczatkujacy. Pytanie do osob, grajacych/ktorzy grali na tych bukach: czy sa zadowoleni z gry? czy mieli jakies problemy z wplata/wyplata pieniedzy? (predzej wyplata ; P) dlaczego tutaj graja, lub dlaczego zrezygnowali? bardzo prosze o opinie i pomoc ????
Edit: Aha zapomnialem dodac, ze glownie obstawiam pilke nozna ????
???? Nieprawde piszesz, mozna wypłacac ponizej 400zł, co do bonusów to jakos ich nie dostaje, częściej mnie limitami doceniaja ???? Logiczne ze jak ktos dobrze ich sponsoruje to dostaje bonusy, przynajmniej w mojej opinni.bet365 ma najlepsza oferte grania na zywo. zdecydownie najwieksza . duzym plusem jes to ze mozna laczyc mecze na zywo. naja bardzo bogata oferte . jedynym mankametem jest to ze minimum 400pln mozna wyplacac:/ gdyby ta kwota byla mniejsza to zdecydowanie najlepszy buk. daja systematycznie bonusy lojalnosiowe .przynajmniej mi co jakies 3 4 tygodnie po 50pln.moze dlatego ze duzo u nich gram