ja niektorych z was nie rozumiem. Dla mnie sprawa absolutnie kluczowa to kursy. Nie wiem dlaczego glosujecie na
BAH Chyba dlatego, ze daja bony 5zl... Przeciez ten buk ma tragiczne kursy, na obie opcje z handicapem oferuja ledwo 1.85 podczas gdy u innych bukow mozna spokojnie znalezc 1.91 a nawet 1.94(pinnacle). Stawiacie jeden zaklad za jakies normalne pieniadze i ten bon 5zl mozna se w dupe wsadzic...
BAH to taki typowy bukmacher, ktory ma slabe to co istotne ale nadrabia roznymi bajerami i reklamami np. bony 5zl, ladna stronka itp. Owszem to jest wazne ale w pierwszej kolejnosci powinno sie patrzec na kursy, profesjonalalizm, uczciwosc. Na
BAH z tego co slyszalem od znajomych sa tez niezle zamieszania np. w wypadku kreczu w tenisa, trzeba sie nieraz dobrze wyklucic zeby dostac zwrot.
Na popularne rynki polecam
Betfair, na sporty amerykanskie niezly jest Pinnacle ale to juz buk dla zaawansowanych. Grubo gram tez czasem na Sportingbecie, maja swoje wady ale nigdy nie mialem jakis problemow, wplaty w miare szybkie, wyplaty tez w miare szybkie. Oferta moze byc nie liczac tenisa, w tenisie maja najczesciej tylko opcje 1 i 2 a niektorych turniejow nie ma wcale.