>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najlepszy bukmacher internetowy

Status
Zamknięty.
C 94

crock

Użytkownik
No więc ja mam takie pytanie, mam zamiar wplacic do buka 2 tys i tutaj mam pytania, ktory buk jest najmniej &quot;zdradliwy&quot; i moge liczyc ze przy takiej sumie spokojnie wyplaca i druga sprawa: mam zamiar grac krotko tydzien-dwa z tym ze codziennie kupony za duzy procent sumy czyli po 400-500 PLN i tutaj mam pytanie gdzie nie ma wiekszych klopotow z wprawdzaniem limitu stawki ???

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
no moj glos powedrowal do expekt - zawsze wszystko ok i sprawnie ????

a teraz cos o innych bukach odemnie:

Betsson - troche nudne kolory strony, ogolnie mi sie nie podobal
Betfair - swietny buk, a wlasciwie gielda - jedne z najwyzszych kursow na single, ale takze na niektore zaklady mutli sa bardzo wysokie polecam takze :spokodfhgfh:
Bet-at-home - jak dla mnie za kolorowy - mialem na nim swoje poczatki i zakonczyly sie porazka, pozniej probowalem jeszcze raz ale nie podobalo mi sie
Bwin - fajny buk, dobre kursy nawet, nie mialem problemow jak dotad
Gamebookers - ogolnie fajnie sie gralo, ale mam uraz jakis po tym jak mi tam nie wszedl kupon fajny, a konkretniej wtedy mega niespozianka wygrana azerbejdzanu z finlandia 1-0 mialem do wygrania prawie 600zl
Sportingbet - troche malo przejrzyscie i trzeba czekac i upominac sie o wplate przez MB na supporcie bo zawsze sa problemy, ale za to wyplaty natychmiast mialem
Unibet - obok expekta i betfair jeden z moich ulubionych bukow, wiec takze polecam ????

M 0

marcin79

Użytkownik
Ja musze sie powstrzymac od oceny w ankiecie gdyz nie gram na razie w wielu miejscach. Jestem wlasnie w trakcie poszukiwania odpowiedniego buka dla mnie i musze powiedziec, ze pomocne sa wszystkie opinie. Jest jednak jedna sprawa, ktora oprocz kursow itd jest bardzo na plus w bwinie. Transmisje video. Tylko teraz trzeba miec na koncie zakladow kase ????

A 0

arczimodo

Użytkownik
Ja głos oddałem na Expekta, natomiast gdybym miał do dyspozycji jeszcze jeden głos, to poszedłby on do Betgun. Expekt moim zdaniem ma zdecydowanie najlepsze kursy, bardzo szybkie wyplaty i dlatego na niego zaglosowalem. Jedyny minus moim zdaniem tam to brak handicapow oraz moneyline (razem z dogrywką i karnymi) na NHL, bo to głównie gram. Jeśli pojawiłyby sie te 2 rzeczy, to dałbym 11/10.
Natomiast drugi plus poszedlby do Betgun jak juz pisalem ze wzgledu na oferte oraz support. Jeśli chodzi o NHL, to oferte maja lepsza od expekta, są tam te 2 rzeczy o których pisałem (handi i ML), kursów też nie mają najgorszych. Medal nalezy sie dla supportu, gdzie mozna pogadac na czacie, chlopaki wyczerpująco i szybko odpowiedza na kazde pytanie.
Tyle ode mnie ????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Jak widzimy, według naszych użytkowników dwa najlepsze buki to Bet-at-home oraz Expekt... w sumie to prawda, przynajmniej według mnie. Bet-at-home ma bardzo przejrzysty interfejs użytkownika, podobnie jak Expekt, ciepłe i miłe kolory, dobre kursy i oferta w sam raz.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Witam !
Planuję założyć sobie konto na dniach na BAH&#39;u i proszę o wytłumaczenie mi co to jest ten bon,jak go można otrzymać i jak go można wykorzystać.
Jakiego buka proponujecie dla początkującego ?
Pozdrawiam i proszę o odpowiedz.

kochan 0

kochan

Użytkownik
stoje też przed tym samym [trudnym] wyborem buka, z tym ze ja jednak wybiorę Expekta. Słyszałem że Bwin i BAH to nic dobrego, ale to twój wybór. Przedewszystkim zależy czego szukasz ... ?

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Hmm...ja to przeważnie gram piłkę nożną, wogóle NBA i NHL to nie moje klimaty więc to se odpuszczam.
Tak jak mówie gram piłkę nożną i czasami siatkówkę oraz puchary ULEB i FIVB.
Co na to polecasz ?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja osobiście Expekt , Betgun . Bet At Home to dobre dla początkujących ale na dłuższą metę bez przyszłości zaniżają kursy i wogóle

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Ze zanizaja kursy to bym sie z expem niezgodził.Na bah zanizaja i to prawda.chociaz to wszystko moze sie zmienic bo dawno nie obserwowałem.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Przeciez nie napisal ze na expekcie zanizaja, tylko ze poleca expekta i betguna
a w bagu zanizaja ????
tam kropka jest, oddzielajaca zdania ????

peja 1

peja

Użytkownik
Ja też zaliczyłem gre w paru bukach internetowych... ale najbardziej lubie grać jednak w expekcie (nie, dlatego, że tam najwięcej zarobiłem), kursy przyzwoite, nigdy problemów z wypłatami, jedyny dla mnie minus to ta szata graficzna... taka smutnawa :p

pzdr... ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom