krzysztof1985
Użytkownik
500 Euro * 21%=105 Euro za free a jaki kurs ustrzelisz grając za te 500 Euro to już inna bajkaMasz jakiś problem odnośnie mojego konta to powiedz adminowi, a nie ciągle piszesz o 2 kontach. Zreszta mogę mieć kont tyle mi sie podoba.
21% od wpłaty do kwoty 500 Euro, wiec mozna wyciągnać 500 Euro Wink
Z pytaniem o lepszego buka to mnie naprawdę rozmieszyłeś. Spytałem się znajomych, którzy mają konto w GB czy dostali jakieś bonusy na urodziny od GB. Jakoś im nie dali Rolling Eyes Zresztą mnie też jakoś nie obrzucają promocjami. Mimo, że trochę u nich grałem za większą kasę. Może mnie nie lubią czy:
Może jesteś ich pracownikiem, bo prawdę mówiąc takiego namawiania na GB nie widziałem nawet na meczu. Pograj trochę u innych buków, a może dostrzeżesz, że GB wcale nie jest taki doskonały. Bo z tego co widzę, cały czas porównujesz GB do Bwin, albo BAH czyli 2 najgoryszch buków w sieci. Więc w porównaniu z tamtymi GB naprawde jest super. Ale np w porownaniu do SB albo do Expektu byłby na równi z nimi.
A może za dużo kleju wąchasz i później masz takie jazdy
Rangiz coś Ci powiem. Osoby które wciągnąłem do GB z moich refów są bardzo zadowolone. A co do graczy to obdarowywują takich którzy grali a nie takich którzy sobie otwarli konto dla jaj (choć ostatnio dawali 5 Euro do Kasyna) i można to było wypłacić na zakłady. Co do Expekta miałem tam i nie wiem czym się zachwycać. Co do osób wprowadzonych przeze mnie do GB to nie mogą pisać na forum o tym ???? taka polityka.
Poczytaj sobie opinie innych userów, którzy dostali zwrot za 1 zakład(ktoś pisał ze przez ponad 30 dni tego nie ruszał) i GB oferuje im nawet 4x jeżeli ruszą choć nieco tą kasę na zakłady :!: 8) W dodatku z supportem możesz negocjować jakiego bonusa chcesz, bo niby nie mają w ofercie 2x deposit ale można wystarczy poprosić Support. I nie porównuj mnie do kogoś kto wącha klej i/lub bierze koks :zy3ou: . Jakbyś wiedział to przez cały październik miałem opis na gg FUCK EVERY DRUG :!: A co do pracownika GB to nie jestem nim (podziękujcie DJ Sośnie bo on tam pracuje i on obyśla te promocje, ale czy jego analizy do grania są aż takie super :?: ) i nie mam z nimi umowy, lecz jestem cholernie zadowolony i szczęśliwy jak tam gram bo mnie jeszcze nie skantowali, i mi jest żal że młodzi gracze wpłacają do takiego BWIN :zy3ou: bo że niby najszersza oferta. GB podchodzi z respektem do Ciebie i nie chce Cię nabić w butelkę jak to robi Bwin czy jakiś inny gorszy śmieciowy buk :!: A co do osób które wprowadziłem do GB to pisz na Prive dam CI ich numery gg ku Twej uciesze....
Pozdrawiam elitę grającą w GB 8)