Hmm no to może ja teraz napisze coś od siebie:
Betgun: Zleciłem tam dopiero wpłate, więc nie moge o nim zbyt wiele powiedzieć oprócz tego, że wygląda na bardzo solidnego buka. Z opini moich kolegów i userów z tego, jak i innych for stwierdzam, że to jeden z najlepszych buków w necie.
Betsson: Typowy średniak. Ciężko go ocenić jednoznacznie na plus albo minus. Czasami księgowanie w mniej popularnych ligach trwa długo, ale nie zdaża się to nagminnie.
Bet at home: Według mnie idealny buk dla początkujących. Przejrzystą oferte i szybką obsługe (livesuport) na pewną docenią osoby, które wcześniej nie miały kontaktu z bukiem netowym.
Bwin: Buk dla prawdziwych ryzykantów. Jeśli będziesz miał szczęście i nie zablokują Ci konta to do dyspozycji będziesz miał jedną z największych ofert w internecie. Możesz mieć jednak pecha i już niezobaczyć swojej kasy.
Expekt: Kolejny średniak. Wpłaciłem tam kase z okazji promocji i jak tylko uzyskam satysfakcjonującą mnie kwote to odrazu wypłacam. NIe wiem jak u innych, ale ja mam wielkie problemy z Operą. Jak chciałem raz puścić zakład przed szkołą to strona była po prostu niedostępna. Kumpel przez dwa dni nie mógł się zalogować do konta i nie usłyszał żadnego wyjaśnienia ani naweet słowa przepraszam.
Gamebookers: Zdecydowanie najlepszy buk internetowy. Liczne promocje, brak problemów z wpłatą, wypłatą ani czymkolwiek innym. Ostatnio troszke mnie wkurzyli ponieważ zamkneli konto w Polsce. Ogólnie jednak bardzo dobry buk i o ile wpłacasz przez MB to nie będziesz miał żadnych problemów.
Sportingbet: Prawde mówiąc to wygląd strony i sposób obstawiania nie przypadł mi za bardzo do gustu. Może kiedyś wpłace tam część swoich funduszy ale na razie na to się nie zanosi.