wlasnie akurat Expekt ma beznadziejna oferte. Masa dziur np. w NBA w sezonie zasadniczym wszystkie mecze kolejki dostepne w ofercie Expekt to bylo wydarzenie, raz na dwa miechy gdzies cos takiego sie zdarzalo. Nie wspominajac juz o tym, ze potrafili dodac mecz do oferty 30 min przed jego rozpoczeciem. To samo z tenisem, prawie zawsze brakuje czesci spotkan, niezaleznie od turnieju. Z pilka nozna jest lepiej ale dziury tez sa. Buk mimo wszystko ok, dobre kursy, zadnych problemow z wplatami/wyplatami ale pod wzgledem oferty jest bardzo slaby i tyle... Buk dobry jako dodatek tzn. dobry dla osob ktore graja u conajmniej kilku bukow jednoczesnie, dobry dlatego bo mozna czasem zlapac wyzszy kurs niz u innych. Jezeli jednak zamierzamy grac tylko w Expekcie to nie polecam bo beda rozczarowania typu "czemu tego nie ma?".Mój pierwszy buk to był expekt i jestem z niego bardzo zadowolony. Nigdy z niczym nie było najmniejszego problemu. Jak dla kogoś kto dopiero zaczyna - idealna oferta.
Dziś dostałem od nich 6 dych na urodziny, więc jakiś plus z tego, że ma się u nich konto i gra tam raz na ruski rok jest;]ja chce sobie założyć konto w bwin - napiszcie mi czy warto? jeszcze nie mam nigdzie konta, odpowiedzcie szczerze...
ty się wzbogacałeś a a żebyś wiedział na ilu oni się wzbogacili ???? ...ja zostałem raz przekręcony na grubo z tą firmą i już im podziękowałem...Ja polecam Bwin. Nie są może za duże kursy, ale za to są zakłady LIVE dzięki którym się trochę wzbogaciłem.
Jeśli ojciec da Ci dowód do ksera, będziesz korzystał z jego konta bankowgo do wpłat ( lub MB) to nie. Nikt nie wnika kto gra na tym koncie.Mam kolejne pytanie, a mianowicie: jeżeli nie mam 18 lat, a założę konto na ojca i tylko ja będę z niego korzystał to czy mogą z tego wyniknąć jakieś nieprzyjemności?