krystian198811
Użytkownik
Zgodzę się z akarinem polecam Bet365 Ale jak narazie sam gram w bet-at-home !! Ponieważ ma dość dobre kursy z podporą !! A waszym zdaniem który buk oferuje najlepsze kursy z podporą ??
Jezeli chodzi i PN to mysle ze najlepszym Bet365 Unibet biorac jeszcze pod uwage kursy to wg mnie te dwa i jeszcze Expekt.Dotychczas grałem na bah, lecz nie mogę dłużej tam wytrzymać, bo 8 rodzajów zakładów na jeden mecz to zdecydowanie za mało. Interesuje mnie głównie oferta na piłkę nożną, inne dyscypliny nie grają roli; przyjazny support no i sprawne wpłaty i wypłaty. Co polecacie?
Witam
Poszukuje dwóch firm bukmacherskich z bogata ofertą przede wszystkim na koszykówkę.
Super by było jak by średni kurs na handicap i over/under wynosił w granicach 1,90.
Sam trochę przeglądałem i zastanawiam się nad wyborem
-Expekt oraz Sportingbet.
Co do przelewów i wypłat to będę to robił za pomocą zwykłego przelewu bankowego ze zwykłego konta w ING.
Chciałbym zapytać jak sprawa wygląda w tych firmach bukmacherskich z tego typu wpłatami i wypłatami,czy mogą być jakieś trudności?
Następne pytanie to czy przy rejestracji u buka trzeba od razu podawać dane konta bankowego z którego będzie szła kasa i na które będą wypłaty ,czy dopiero przy pierwszej wypłacie?
Unibet i bet365Czesc
,strasznie tu zdania podzielone.
Podpowiedzcie jakiego wybrac ????
Potrzebuje takiego zeby;
-mial dosyc dobre kursy
-kompletna oferte
-nie oszukiwal
-dobrze rozliczal kupony
-strona w jezyku polskim
-zeby mial bank w polskim banku(aby nie placic za przelewy europejskie po100zl)
-zeby mial biuro obslugi klienta w jezyku polskim
-byl bezpieczny
Jak znacie bank ktory w wiekszym stopniu+odpowiadalby na te wymgania to dajcie namiary w ktorym warto grac.
bet365 ma konto w polskim bank tylko że pobierają prowizje chyba 3% od wpłaty.Ja polecam unibet bo bet365 podobno nie ma konta w pl banku. To konto masz gdy zalogowany chcesz dokonać depozytu w zakładce "Bank". Konto mają w Banku Ochrony Środowiska.
Pinnacle z wypłatami do 3000 czekasz kilka minut bo idą automatem ok. 15 do 30 (używając mb). Pierwsza wypłata w miesiącu za free. Większe chyba troszkę dłużej ale nigdzie nie znalazłem zarówno na polskich jak i zagranicznych forach by kiedykolwiek mieli kłopoty z wypłatą. Unibet też nie słyszałem by miał kłopoty z wypłatą ale pinny ma chyba lepsze kursy.witam szukam buka który przede wszystkim jest wypłacalny i mnie nie oszuka, to jest priorytet!! nawet jeśli np wpłacę 100 a będę chciał wypłacić 4000 to nie będzie mi robił problemu, reszta czyli kursy, live są sprawa drugorzędna.