Tak dokładnie musiałes konto zakładać stosunkowo niedawno bo ja zakładałem z pół roku temu i u mnie jest ze musze mieć 30zl na koncie żebym mógł kartę zamówićCzy żeby zamówic karte musieliście mieć na niej saldo jakiekolwiek? ja dostałem info że muszę mieć saldo wynoszące co najmniej 440 zł - tego warunku nie spełniam i nie mogę aplikowac o wysyłkę karty a jestem w pełni zweryfikowany.
i jak już tą kwotę uzupełnię to kartę mi wyślą a te środki już będą wolne > czy te 440 zł musi zawsze jakos saldo na tym koncie być ? czy to tylko po to by wysłać kartę? spora suma w stosunku do 30 zł które mówisz że były wowczas.Tak dokładnie musiałes konto zakładać stosunkowo niedawno bo ja zakładałem z pół roku temu i u mnie jest ze musze mieć 30zl na koncie żebym mógł kartę zamówić
dzięki wielkie , zasiliłem tą kwotę i czekam na kartę - pytanie jeszcze widziałem że można zlecać przelewy normalnie na konto przelew Sepa - (ponoć byl revolut kiedys ale nie mam w opcjach aktualnie wiec chyba zrezygnowali? )to bezpieczne czy lepiej jest wypłacać z bankomatu?Wystarczy w czasie zamawiania karty mieć owe 440 zł - zamówisz i możesz to wypłacić , karta szła do mnie ok 2 tyg.
Wypłata w bankomacie rozumiem? Jest prowizja 0.99%, i dość niski limit dzienny wypłat kartą w bankomacie - tylko 300 zł (miesięczny to 2 tys zł). Ponoć można te limity podnieść, ale tylko przez kontakt z infolinią i trzeba podać jakiś dobry powód (np konto bankowe w UK i zbyt wysokie opłaty przy takich przelewach).Witam
Mam pytanko przy wypłacie za pomocą karty bankomatowej potrąca jakąś prowizję na Muchbetter tak jak ma to miejsce przy wypłacie na konto bankowe czy jak, to wygląda dokładnie?
Pozdrawiam
Wypłata w bankomacie rozumiem? Jest prowizja 0.99%, i dość niski limit dzienny wypłat kartą w bankomacie - tylko 300 zł (miesięczny to 2 tys zł). Ponoć można te limity podnieść, ale tylko przez kontakt z infolinią i trzeba podać jakiś dobry powód (np konto bankowe w UK i zbyt wysokie opłaty przy takich przelewach).
Witam. W jakiej walucie macie konto i kartę u mnie USD i zabiera 5% w bankomacie i zakupach.Wypłata w bankomacie rozumiem? Jest prowizja 0.99%, i dość niski limit dzienny wypłat kartą w bankomacie - tylko 300 zł (miesięczny to 2 tys zł). Ponoć można te limity podnieść, ale tylko przez kontakt z infolinią i trzeba podać jakiś dobry powód (np konto bankowe w UK i zbyt wysokie opłaty przy takich przelewach).
Dziękuję. Support zmienił mi na PLN jedynie naliczyli 4 procent za przewalutowanie. Także jak ktoś chce zmieniać to radzę zostawić na koncie jak najmniej kasy.Karta jest w takiej walucie w jakiej wybrałeś przy zakładaniu konta u mnie PLN - zakupy 0% bankomat 0.99 %.
NIe wiem czy da się zmienić walute - pisz do suportu.
Potwierdze jeszcze że teraz prowizja 0,99 z bankomatu. W sklepach typu oszołom, biedry itp wszystko dziala bez prowizji.Dziękuję. Support zmienił mi na PLN jedynie naliczyli 4 procent za przewalutowanie. Także jak ktoś chce zmieniać to radzę zostawić na koncie jak najmniej kasy.
karta zostaje aktywowana po 1szym użyciu z pinem. Więc sam sobie odpowiedziałeś na pytanie.Do mnie karta doszła - wspomnę że dość długo bo jakieś do 4 tygodni (nie całe) zapytanie mam jednak takie , poszedłem do bankomatu (planet cash) i chciałem sprawdzić stan konta i pokazalo 0,00 zł - mówię co jest kurdę zakończyłem operację i zalogowałem się przez aplikację i kasa jest normalnie ale w bankomacie na wyciągu pokazuje na ekranie 0,00 zł , czy to może dlatego że nie zrobiłem jeszcze żadnej operacji ta kartą - w sensie płatności z uzyciem pinu? dobrze kminię?