U
0
Usunięty użytkownik 69974
Gość
W Betssonie również można wpłacać i wypłacać poprzez MuchBetter.
tak tak.Można u nich kartę zamówić? Płacić w sklepie można?
Będziesz mógł dlaczego masz nie moc? Ja wczoraj założyłem much better i wpłacalem na much better poprzez blok a później normalnie na unibet przez much better.Nie wiem czy dobrze rozumiem ale jak wpłacę do Muchbetter środki karta, blokiem, lub przelew z konta bankowego to nie będę mógł tych środków wpłacić np do bukmachera to po co taki portfel skoro nie ułatwia przelewów
Może coś źle zrozumiałem Oki sprawdzę wieczorem dzieki za odpBędziesz mógł dlaczego masz nie moc? Ja wczoraj założyłem much better i wpłacalem na much better poprzez blok a później normalnie na unibet przez much better.
na poprzedniej stronie masz link nad postem, w ktorym zadales pytanie jak wyglada wyplata z bankomatu...Jakie są limity wypłaty w bankomacie na dzień? 300zl? Jaka opłata za wyplate dzięki szukam alternatywy bo ecopayz już do śmieci po wycofaniu się niestety
niby jak jak tutaj placisz prowizje od tego co wygrales a w fortunie nawet nie wiadomo czy mialbys szanse na to, zeby wyplacic wiecej niz wplaciles chyba ze ta prowizja zjadla Tobie caly zysk to ok.Powiem tak ja jak wypłaciłem kasę z muchbetter na konto bo tylko taka opcja jest u mnie + ewentualnie crypto to zliczyłem sobie ze pobrało mi z 15-16% prowizji tak więc lepiej na tym bym wyszedł obstawiając single na polskim buku jak Fortuna po trochę lepszym kursie i z podatkiem
Mi ecopayz lata jeszcze na betsafe, tylko szkoda że ich apka jest irytująca apka betsafeJakie są limity wypłaty w bankomacie na dzień? 300zl? Jaka opłata za wyplate dzięki szukam alternatywy bo ecopayz już do śmieci po wycofaniu się niestety
Grać jest jak grać już nie gadaj do wpłat masz karty czy jetona ale gorzej już z wypłatami jest niestety. Było ecopayz i karta debetową i pieniądze praktycznie po 5 minutach miałeś w kieszeni a teraz porobiło się gorzej bo wypłaty na konta czy na karty idą trochę dłużej niestetyGeneralnie przy wpłacie wyskakuje informacja na co przeznaczyć chcecie środki hazard/inne. Średnio odpowiada mi taka opcja, generalnie powiem Wam, że się trochę pojebało.
Ecopayz to był sztos, a teraz nie ma jak grać
Przecież nie gram po to żeby wpłacać i puścić kupon, zastanów się.Grać jest jak grać już nie gadaj do wpłat masz karty czy jetona ale gorzej już z wypłatami jest niestety. Było ecopayz i karta debetową i pieniądze praktycznie po 5 minutach miałeś w kieszeni a teraz porobiło się gorzej bo wypłaty na konta czy na karty idą trochę dłużej niestety
Nie wiem na ile ta lista jest aktualna, ale chyba w miarę.W których bukach spotkaliście się z opcją wpłat/wypłat MuchBetter poza Unibetem?
Lista bukmacherów akceptujących Muchbetter:
- Betsafe (minimum 50 PLN lub 10 euro, do wypłaty minimum 90 zł). Natychmiastowa wpłata, wypłata dotarła na następny dzień od zlecenia.
- Betsson (minimum 50 PLN) – przelew pojawi się tylko na kontach zweryfikowanych.
- Unibet (od 40 PLN)
- Lilibet
- 1xBet
- Betwinner
- Gg.bet (informacja niepotwierdzona)
- Tipbet
- Marathonbet
- Sportmarket (potrzebna zmiana DNS minimum 250 euro, bez prowizji)
- Betway
- Pokerstars