M
3
mistrzunio
Użytkownik
a jak ktoś napisał numer wypracowania 2 a pisał na temat pierwszy to podlega to ocenie?
delikatnie mówiąc nie za dobrze....Jak tam się z maty czujecie panowie? ????
Jeżeli odpowiednio "naprowadziłeś" egzaminatora na dany fragment to tak.Witam,
Mam pytanie związane z maturą pisemną języka polskiego.Pisząc
wypracowanie napisałam je w brudnopisie, natomiast później przepisując
je na czystopis niedokończyłam przepisywać zakończenia
wypracowania,ponieważ nie starczyło mi na to czasu. Na końcu pracy
napisałam: "proszę o sprawdzenie brudnopisu". Moje pytanie brzmi czy w
takiej sytuajcji osoba sprawdzająca moją pracę zaliczy do wypracowania
mój tekst z brudnopisu? .
Bardzo fajnie :spokodfhgfh:Jak tam się z maty czujecie panowie? :smile:
kulki kulki kulki - prawdopodobieństwo jest izzi ????no ja zaraz siadam do nauki ???? musze nauczyc sie tych kul czarne biale itp bo bedzie na bank ????
trzymam kciuki ???? zawsze podstawiaj wyniki do danych, lepiej kilka razy sprawdzic od przodu i od konca by byc pewnym ???? w zamknietych tez podstawiaj konkretne liczby np w przedzialach by upewnic sie ze to na 100 tam ???? , bedzie dobrze, musi ????ja 30% o więcej nawet Boga nie proszę!! ????
Widać swojak ???? Też o nic więcej nie proszę ???? 15pkt i nara ????ja 30% o więcej nawet Boga nie proszę!! ????
Macie może gdzieś "pod ręką" treść i rozwiązanie takiego zadanka? ????Pisałem dzisiaj również maturę rozszerzoną i moim zdaniem była łatwiejsza od postawy, no ale czas pokaże jak poszło, nie ma co spekulować ;p
Jestem ciekawy co będzie na matmie, mój korepetytor mówi, że będzie na 80% zadanie za 5 pkt cos w stylu jak z prędkościami, na próbnym była to książka. Jak tak to 10% w kielni
ja się modle o podstawę ;D Dużo osób zdaje przeważnie Ci z Klas o profilu politechnicznym czy informatycznym ???? Ja biolog się do matmy nie nadaje ????Ciekawe ile osob na forum zdaje rozszerzona matme
ja zdaje za rok ,podstawe i rozszerzenie,jestem na profilu mat-inf.ja się modle o podstawę ;D Dużo osób zdaje przeważnie Ci z Klas o profilu politechnicznym czy informatycznym ???? Ja biolog się do matmy nie nadaje ????
:spokodfhgfh:????????Widać swojak ???? Też o nic więcej nie proszę ???? 15pkt i nara ????
Dwa pociai towarowe wyjechały z miast A i B oddalonych od siebie o 540 km. Pociąg jadący z miasta A do miasta B wyjechał o godzinę wcześniej niż pociąg jadący z miasta B do miasta A i jechał z prędkością o 9 km/h mniejszą. Pociągi te minęły się w połowie drogi. Oblicz z jakimi prędkościami jechały te pociagiMacie może gdzieś "pod ręką" treść i rozwiązanie takiego zadanka? ????
U mnie babka tez coś o tym mówiła ale chyba byłem zajęty czym innym. :jezora: