Minimum 250 słow więc luz.ja też nie przekroczyłem 2 stron zabrakło mi kilku linijek ale słów mam ok.400... chyba muszą mi to uznać ?
Pisałem w poprzednim roku, więc mało pamiętam, ale kojarzę, że jeśli nie przekroczyłeś 50% wymaganego rozmiaru teksty, to wtedy ci go nawet nie sprawdzali. Natomiast jeśli będzie krótszy w pewnych granicach od wymaganego, to wtedy (chyba) zabierają ci tylko jakieś punkty za styl (chyba:razz ???? i tyle. No stres.ja też nie przekroczyłem 2 stron zabrakło mi kilku linijek ale słów mam ok.400... chyba muszą mi to uznać ?
dla mnie każdy punkt na wage złota ???? zabrakło mi z 4 linijek do dwóch stron ....Pisałem w poprzednim roku, więc mało pamiętam, ale kojarzę, że jeśli nie przekroczyłeś 50% wymaganego rozmiaru teksty, to wtedy ci go nawet nie sprawdzali. Natomiast jeśli będzie krótszy w pewnych granicach od wymaganego, to wtedy (chyba) zabierają ci tylko jakieś punkty za styl (chyba:razz ???? i tyle. No stres.
typeczki nie mylily sie ????Uwaga: nasty tez pisze maturke dzis =) bedzie dobrze panie i panowie, cos wspolczesnego bedzie na 100%-tak typeczki mowia ????
hehe dokładnie za to tekst czytania ze zrozumieniem pasował idealnie do kierunku ;p już przyjemniejszego dać nie mogli ;p polski spokojnie do przodu a i wybrałem ten mniej ambitny temat (Świętoszka Moliera) gdyż tak na chłopski rozum po co męczyć się Z Edelmanem jak można napisać piękną charakterystykę Tartuffe i po sprawie. A punkty takie same pozdrHehe, zachciało się Technikum Informatyczne to się pisze rok później niż reszta.