ktos z piszacych na pewno wie jaki bedzie temat ale przecieku nigdy nie bedzie,przeciez ktos kto ukladal te tematy ma rodzine jego syn,wnuczek pisze mature to myslicie ze mu nie powie jakie bd tematy?.
PS HF - ta na pewno ; p
e tam nie ma co sie stresowac kazdy kto potrafil sie na tym forum zarejestrowac to wierze ze cos z podanego fragmentu na maturze powinien cos napisac :F
Hah dzięki za wiarę ;d
Jak nie będę miał pomysłu na wypracowanie to sobie to wbije do głowy "przecież kurde na fb się zarejestrowałem a tu nie dam rady??" ;d
nie było szału z tą maturą... tekst może i fajny ale pytania już nie do końca... wypracowanie napisałem o Edelmanie mam nadzieje że jakieś 15 pkt złapię ????
Polski poszedł, chyba nie był jakiś mega trudny. Tekst całkiem przyjemny, a na pracy nie trzeba było się odwoływać do tekstów z głowy tylko pisać na podstawie tego co dali.
ps. Moja siostra właśnie przeżywa jak jej źle poszło, jaki to głupi tekst dali. Dobrze że ja nie biorę takich rzeczy do bani
Też macie wrażenie, że to czytanie było dużo trudniejsze niż chociażby rok temu ? Ogólnie jestem zadowolony, temat z Edelmanem dosyć mi podszedł, czytanie średnio z tendencją, że gorzej niż sobie wcześniej zakładałem, ale 60% raczej przebiję ????