Limity ogólne w tym buku są uzależnione od kursu im większy kurs stawiasz tym mniejszy limit natomiast słyszałem że bukmacher daje też limity indywidualne graczom którzy więcej niż 50 euro stawiają ale nie zawsze tak jest. Na mało popularne zdarzenia np szachy można max 5 euro na niektóre mecze postawić dlatego nie rozumiem sensu organizowania zakładów na niektóre zdarzenia przez tego buka.
Nie dostałem żadnego limitu, a troochę już wyjąłem...mniejszy limit natomiast słyszałem że bukmacher daje też limity indywidualne graczom którzy więcej niż 50 euro stawiają ale nie zawsze tak jest
A kurs to rzecz święta i raz wystawiony już nigdy się nie zmienia ? Przecież jak wszyscy stawiają na A to po określonej sumie stawek kurs się zmieni i np. z 1,90 vs 1,90 zrobi się 1,8 vs 2,0. Wtedy ludzie zaczną stawiać na B, a jeśli nie to znowu po określonej sumie stawek na A kurs się zmieni np. na 1,70 vs 2,15. Masz rację, że buk żyje z marży i właśnie dlatego osiąga zysk zmieniając kursy, a nie dając limity na określony typ w konkretnym zdarzeniu.Panowie. Jeżeli jest mecz: A - B 1,90 vs 1,90 i wszyscy hipotetycznie będą stawiać na A, to limit się pojawi, bo buk żyje z marży a na wygrane składają się ci, co postawili na B. "Dawców" brak pojawia się limit.
Witam , panowie , powiedziecie co może byc nie tak : Mój dostawce internetu twierdzi ze wszystko jest Ok , support Marathonbet twierdzi ze jest wszytsko OK z ich strony , a ja nie mogę wejść na stronę marathonbet.com jedynie mogłem wejść przez marathonbet.co.uk , ale po próbie logowania strona przestała się wczytywac , w pracy z innego ip wszedłem mobilnie na marathonbet.com i strona sie wczytała , ale po próbie logowania znowu strona jakby sie zatrzymała i po ponownym wejsciu na strone juz wogole adres .com przestał się wczytywać ? a że miałem tam u nich kase to ziomek w niemczech wszedł bez problemu na moje konto w marathon i zrobił wypłate i kasa doszła. Ja w PL nie moge wejść nadal na strone marathonu ? dziwne spotkął się ktoś z czyms takim ?
upuzywam Chrome , ciasteczka wyczyszczone , nawet system na nowo postawiłem , i nic , ale sytuacja o tyle dziwna że z telefonu po wi-fi w pracy sie połaczyłem ze strona i jak chciałem sie zalogowac to strony nie wczytało i po ponownym wejściu strona sie jue w ogole nie wczytuje
Sic! Kompletnie pominąłem wahania...Masz rację, że buk żyje z marży i właśnie dlatego osiąga zysk zmieniając kursy, a nie dając limity na określony typ w konkretnym zdarzeniu.
Dojda w 10sekund...Czy można gdzieś znaleźć aktualny kurs po którym idą wypłaty w danym dniu (konto w EUR na MB w PLN)? Czy ktoś jest mi w stanie na przykładzie opisać w, którym miejscu są jakie koszty przy wypłacie przypuśćmy 100E i ile dojdzie na MB w PLN? Serdeczne dzięki.
Nie Marathon, tylko Skrill...Czy można gdzieś znaleźć aktualny kurs po którym idą wypłaty w danym dniu (konto w EUR na MB w PLN)? Czy ktoś jest mi w stanie na przykładzie opisać w, którym miejscu są jakie koszty przy wypłacie przypuśćmy 100E i ile dojdzie na MB w PLN?
Internet mam z UPC znajomy też ma UPC i u niego normalnie mogę wejśc na strone i się zalogować u innego z Netii również.Pracodawca najprawdopodobniej blokuje takie strony i kropka.
A w domu z jakiego dostawcy internetu korzystasz? Czy korzystasz sam czy jesteś w jakiejś sieci?
A propo Marathon, na jednej z większych stron porównujący kursy u wielu bukmacherów także zagranicznych i Marathon jako jedyny ma najmniejszą marże. Muszą w takim razie być jakieś inne haczyki.
Jeżeli z internetu korzystasz sam i nikt Ci nie grzebał na routerze, to wina leży po stronie oprogramowania na Twoim komputerze.Internet mam z UPC znajomy też ma UPC i u niego normalnie mogę wejśc na strone i się zalogować u innego z Netii również.
NieCzy mają jakiś bonus od pierwszej wpłaty?
\limity dla grajacych za pareset na singla pozniej sie pojawiaPracodawca najprawdopodobniej blokuje takie strony i kropka.
A w domu z jakiego dostawcy internetu korzystasz? Czy korzystasz sam czy jesteś w jakiejś sieci?
A propo Marathon, na jednej z większych stron porównujący kursy u wielu bukmacherów także zagranicznych i Marathon jako jedyny ma najmniejszą marże. Muszą w takim razie być jakieś inne haczyki.
Napisz do supportu marathona może ci coś pomogą. Ten komunikat jest dziwny według mnie wina leży po stronie marathona. Nastepnym razem jak bedziesz miał kod ukash wpłać na neteller a potem do maratonbet bez żadnych problemów.Witam. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc bardzo proszę o rade:
Założyłem dziś konto w MarathonBet oraz w Click2pay aby móc zasilić konto. Zasiliłem konto click2pay kwotą 50 zł (bon ukash). Jednak przy próbie złożenia depozytu w marathonbet otrzymuje komunikat:
"The Transaction was declined. Missmatch Country Transaction IP and Country Registration IP."
Po tym komunikacie konto w Click2pay zostaje zablokowane. Kilkanaście minut temu obsługa click2pay odblokowała mi konto. Znów spróbowałem złożyć depozyt w marathonbecie i po raz kolejny nie udało się a konto click2pay zostało zablokowane. Jeśli ktoś miał podobną sytuację to proszę o pomoc. Pozdrawoam