Trzeba miec konto w EURO i skrilla w EURO by przelewy przechodziłyMiał ktoś może u tego buka problemy z wpłata przez skrilla lub netellera. Ja za cholerę nie mogę zrobić żadnej wpłaty. Skrilla mam prowadzonego w PLN, natomiast dzisiaj założyłem Netellera w Euro i dalej dupa. W końcowej fazie potwierdzania depozytu przenosi mnie z powrotem na główną stronę a nie do mojego portfela elektronicznego żeby dokończyć wpłatę. Rozmawiałem kilka razy z tymi pajacami z BOK na czacie lecz za cholerę żaden z nich nie może mi pomóc. Ktoś wie o co kaman ?
problem moze byc w tym że nie możesz sie zalogowac ???? ale tak powaznie to napsiz do nich to Ci powiedza o co chodzi....Panowie, mam problem. Zalozylem wczoraj konto w Marathonie, dzisiaj chcialem wejsc na konto i nie moge sie zalogowac. W czym moze byc problem..
założyłes w złotówkach pewnie. Do wpłat przez MB musisz mieć w euro, napisz na czacie i poproś o zmianę waluty.Założyłem sobie u nich konto, i chciałem dokonać wpłaty. Niestety mam do wyboru tylko kartę kredytową i clic2pay. Nie da się do nich wpłacić przez przelewy24 albo MB? Kurczę, podoba mi się ich oferta ale nie wiem z jakiego powodu w opcjach depozytu mam tylko wyżej wymienione możliwości...
Pomoże ktoś?
Trzeba mieć tylko konto na marathonie w euro aby móc wpłacać skrill, waluta konta skrill nie ma znaczenia.Trzeba miec konto w EURO i skrilla w EURO by przelewy przechodziły
Jak masz Konto Marathon w EURO a Srilla w PLN to nie przejdzie
to znaczy do takiego wniosku doszłem po godzinnej rozmowie na Czacie o dzowo w języku polskim ????
Az sprawdziłem i mimo ze mam walute w euro to nie mam opcji platnosci paysafecardem..Zaczęli akceptować paysafecard dla tych co mają walutę euro lub funty.
nie zgodzę sięTrzeba miec konto w EURO i skrilla w EURO by przelewy przechodziły
Jak masz Konto Marathon w EURO a Srilla w PLN to nie przejdzie
to znaczy do takiego wniosku doszłem po godzinnej rozmowie na Czacie o dzowo w języku polskim ????
ja przy rejestracji wybrałem sobie złotówki i przez to nie mogłem wpłacić z MB ???? Napisałem na chacie i poprosiłem o zmianę na Euro i bez problemu zmienili także pisz śmiałoKurczę,chciałbym zmienić walutę konta z dolarów na złotówki.Pewno trzeba pisać do supportu? Jak sądzicie? Jest to mozliwe?